Dodaj do ulubionych

40 tys. mieszkańców świętokrzyskiego nie chce l...

12.12.05, 11:58
Co za brak subordynacji w tym nauczycielskim swiatku!Nowy, polityczny i
ideologiczny organ nadzoru pedagogicznego bedzie miał świetne pole do popisu
w ujawnianiu nauczycieli co ten apel podpisali! Maja byc, zgodnie z wola
nowego ministra oswiaty,wyłącznie katolickie! Teraz już jest "lista" osób do
zwolnienia!Szukajcie pacy nauczyciele! Tego wam nowa wadza nie odpuści!
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcin ZNP kontra ZNP IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 16:30
      ZNP uprawia swoistą schizofremię. Strategię rozwoju oświaty na 7 lat opracował zespół ekspertów w rządzie SLD w którym dominowali działacze ZNP. Teraz znowu ZNP ponieważ zmienił się rząd zbierają podpisy przeciwko własnym wymysłom. Byle pokazać, że są aktywni. A jeśli chodzi o tę nhieszczęsną strategię to rząd PiS i tak sie nią podetrze bo jest nic niewarta tak jak to grono znp-owskich ekspertów.
    • Gość: Paweł Tylko prywatyzacja rozwiązuje problemy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 13:52
      Szkoły powinny być tylko prywatne i pełnopłatne! Wtedy mam wybór czy sobie
      życzę aby taka bladź jak z reklamy plusa uczyła moje dziecko! A tak nie mam na
      to wpływu i szkolnictwo wygląda jak wygląda!
      W podstawówce zostałem (nie tylko ja ) uderzony w twarz przez taką sucz (pani
      wicedyrektor K.- SP. nr 18 w Kielcach). Moi koledzy zresztą też. Mam kilku
      świadków i poszkodowanych. Było to w latach osiemdziesiątych i nie poskarżyłem
      się niestety nikomu. Głupi byłem i młody niestety.
      Kiedyś france je..ą spotkałem na ulicy i miałem ochotę jej przyłożyć w ramach
      rekompensaty.... Teraz dziwsko jest na emeryturce niestety. A powinno się jej
      zabrać!
      • Gość: tede Re: Tylko prywatyzacja rozwiązuje problemy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 16:05
        Je.. państwowe szkoły, są gó.. warte. Pełno w nich przemocy ze strony
        nauczycieli i uczniów ze zdemoralizowanych rodzin blokerskich. Związkowcy z
        komunistycznego ZNP chcą bronić tego porządku, bo zapewnia im stału dochód z
        korepetycji, dawanym zarówno uczniom zagrożonym jak i uczniom z ambicjami. W
        ZNP-owskich szkołach pełno jest dyrektorów z PZPR-owskiego nadania, którzy
        tkwią w socjaliźmie i wierzą, że lada dzień powrócą akademie ku czci... .
        Co do religii w szkołach to uważam, że razem z ZNP-owskimi nauczycielami
        powinni pogonić księży i katechetki, którzy to frustracje życiowe przenoszą na
        młodzież, próbując im pod przymusem wbijać do głowy przykazania miłości. Stali
        się oni, w zastępstwie wefistów, wspólnym-nauczycieli i uczniów-pośmiewiskiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka