Gość: micz02 IP: 212.244.108.* 14.06.02, 17:07 Dla mnie Kryształ. Gol i ten rajd co Żuraw trafił w słupek. Dziś Paweł the best Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Phoebe Re: NAJLEPSZY POLSKI GRACZ MECZU IP: *.chello.pl / *.chello.pl 14.06.02, 17:09 Gość portalu: micz02 napisał(a): > Dla mnie Kryształ. Gol i ten rajd co Żuraw trafił w słupek. Dziś Paweł the best Kryształek , no i Zieliński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: NAJLEPSZY POLSKI GRACZ MECZU IP: *.bj.uj.edu.pl 14.06.02, 17:11 Dzisiaj najlepsza zdecydowanie była obrona - brawa dla wszystkich Kłos - nareszcie w formie Głowacki - będzie gwiazdą Zieliński - stary dobry Zieliński... Koźmiński - nareszcie na swojej pozycji Poza tym Kryszał Żurawski nic nie pokazał, a Krzynówek nie podawał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micz02 Re: NAJLEPSZY POLSKI GRACZ MECZU IP: 212.244.108.* 14.06.02, 17:13 > Żurawski nic nie pokazał, a Krzynówek nie podawał Nie zgadzam się. Żurawski ambitnie walczył, ładnie podawał, pechowo zmarnował dwie sytuacje na gola (słupek i karny) Krzynówek? A kto podał Kryszałowi na 2:0? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: NAJLEPSZY POLSKI GRACZ MECZU IP: *.bj.uj.edu.pl 14.06.02, 17:20 Żurawski tracił mnóstwo piłek Krzynówek? ok podał na 2:0 ale potem grał za bardzo egoistycznie ale ze liczy sie skutecznośc to masz rację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Kryszałowicz i Kłos IP: 216.194.20.* 14.06.02, 17:15 Kryszałowicz i Kłos sie wyróżniali. Pierwszy to najlepszy napastnik meczu, drugi najlepszy obronca. Głowacki też był dobry. A Kucharski sie przydaje, bo jest waleczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micz02 Kłos IP: 212.244.108.* 14.06.02, 17:17 Troche rozminął się z powołaniem, bo z gdyby z Portugalią tak wybijał piłki to Hajto i Wałdoch nie mieliby czego schrzanić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Kłos IP: *.ha.pwr.wroc.pl 14.06.02, 17:22 Zieliński !!! Grał jak profesor, wprowadzał spokój w obronie i Głowacki przy nim sie pouczył. Mądra sztafeta pokoleń. Do krzynówka mam zarzuty, że za bardzo sam grał. Podobnie w 2 połowie Kryszlaowicz. Ale w sumie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menotti Krzynowek, Kryszal, obrona IP: *.lebork.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 17:22 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Zielinski z Glowackim i Kucharski IP: *.polbox.pl / *.orion.pl 14.06.02, 18:22 Srodek obrony gral doskonale. Kucharski swietnie podawal do napastnikow i Krzynowka, bardzo duzo biegal, wspomagal obrone. Mojm zdaniem byl najlepszy na boisku. Odpowiedz Link Zgłoś
saas Re: NAJLEPSZY POLSKI GRACZ MECZU 14.06.02, 18:56 Zielinski udowodnił że powinien grać w pierwszej 11 (Waldoch i Hajto he he) Oli , Kryszal niezly Krzynówek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: NAJLEPSZY POLSKI GRACZ MECZU IP: 5.1R2D* / *.cro.cvx.blueyonder.co.uk 14.06.02, 19:01 Caly zespol gral dobrze, szczegolnie obrona. Oli i Kryszal dobrze, Zurawski tez, choc mial pecha z slupkiem a z karnego powinien byl strzelic. Obrona dobrze, Zielinski doswiadczenie, a Glowacki objecujacy talent na przyszlosc. Odpowiedz Link Zgłoś