Dodaj do ulubionych

Kto następnym prezydentem Kielc.

• Gość: Anita wp. Lubawski c.d.n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 22:59
      Jednak chyba bardziej kompetentnej osoby niz obecny prezydent nadal nie znajde.
      Popeiram pana obecnego prezydenta.
    • Gość: Melinka Jednak Lubawski niech zostanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 22:59
      Myslalem ze bardziej zrobi nam obciachu ale jednak Pan Lunbawski jest spoko
      czlowiek.
    • Gość: Reksoter Re: Kto następnym prezydentem Kielc. IP: 82.139.11.* 24.12.05, 23:12
      Adam Małysz kandydat nie wymaga uzasadnień
      • Gość: reksoter Adaś Małysz i nikt więcej IP: 82.139.11.* 24.12.05, 23:15
      • Gość: Reksoter dajcie spokój z P.Lubawskim!!! na urlop!! IP: 82.139.11.* 24.12.05, 23:19
    • Gość: Zolza PAn Lubawski Prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 01:13
      Tak tylko on
    • Gość: Kapsa Lubawski Prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 01:14
      Reksoter to Ty idz na urolp a nie nasz prezydent. To ze jestes komuch to widac.
    • Gość: Jadwisia1981 Jestem za Lubawskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 01:14
      Jednak prezydent Lubawski, tak mi sie wydaje, ze na ta chwile jest najlepszy.
    • Gość: Optic Dajcie spokoj z Kopycinskim. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 01:15
      Jaki z niego kandydat na prezydenta???
      • Gość: DOMINIK Re: Dajcie spokoj z Kopycinskim. IP: 212.75.114.* 04.01.06, 12:20
        KOPYCIŃSKI SĄDZE ŻE NAJLEPSZY
    • Gość: Migawka Lubawski _ o TAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 01:16
      Jest to czlowiek na odpowiednim stanowisku i o odpowiednim czasie, a zgryzliwi
      pewnie beda pisali o nim same negatywy, bo coz by to byla za opozycja ktora by
      nie krytykowala obecnego prezydenta. Panie Lubawski tak trzymac.
    • Gość: Fachman z UW a moze Bogucki na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 01:18
      Moim zdaniem jesli potwierdza sie pogloski i prezydent obecny Lubawski zostanie
      marszalkiem to najlepszym kandydatem na stanowisko prezydenta Kielc bylby pan
      Bogucki, choc jest jeszcze innych pare nazwisk chocby paru dyrektorow w obecnej
      ekipie Urzedu Miasta. Ale zdecydowanie liderem jest pan Lubawski
    • Gość: Tomasz z Siejów Lubawski-zdecydowanie on IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 01:27
      Dajcie spokój z tym Małyszem, Chłopak się do polityki nie nadaje a i te narty
      mu się chybocz ą. Przynajmniej nasz obecny prezydent nie skacze. Wiec głosuje
      tylko za Lubawskim
    • Gość: Jolka ze Stoku Lubawski i tylko on IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 01:28
      Wojciech Lubawski na prezydenta CK, Tylko żeby te wąsy zgolił :0 pozdrawiam.
    • Gość: Misser Raczej Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 01:30
      A ja uważam, że Pan Lubawski to chyba najlepszy traf.
    • Gość: Kolo Bogucki ale, jesli Lubawski nie bedzie startowal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 01:31
      Tomasz Bogunki na Prezydenta??? Hm ale jęsli nie będzie startował Lubawski
      • Gość: NIbyKatolik Bogucki NIE, ponieważ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 07:27
        Bogucki? Ten ortodoksyjny radiomaryjowiec? Wybitny pachołek jego mocodawców w
        kurii? Chroń nas Panie przed takimi ludźmi. Mam nadzieję, że nawet radnym nie
        zostanie.

Mam dosyć inwestowania publicznych pieniędzy w kościół katolicki. Moja rodzina
        zostawia w niedzielę na maszach myślę około 100 zł - OK to ich wybór, ale
        denerwuje mnie jak kasa miejska wspomaga dodatkowo kościół. NIE CHCE TEGO Panie
        Bogucki i Panie Lubawski.
    • Gość: Politykier Zdzislaw Skowron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 01:31
      Głosuje Na Zdzisława Skowronka, jeśli tylko będzie kandydował. To najbardziej
      odpowiedni człowiek lewicy
    • Gość: GosiaK Jurek Suchanski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 01:32
      Jerzy Suchański, to polityk jakich mało jest w Polsce wiec będę głosowała na
      niego.
    • Gość: Miska ex Senator Suchanski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 01:32
      Będę głosował na Jerzego Suchańskiego.
    • Gość: Popisowiec Napewno Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 01:33
      Lubawski strzał w 10. :P
    • Gość: Fanatic nocny Bez namyslu Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 01:40
      Zdecydowanie Wojtek. Sprawdził się na tym stanowisku, choć pewnie tez i nawalił
      pare razy, ale zdecydowanie stawiam na niego. Sądze, że nasze miasto prowadz
      dobra drogą
    • Gość: Popowanka Senator Wlosowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 01:41
      Senator Włosowicz, to chyba najbardziej odpowiedni człowiek na to stanowisko
    • Gość: Misio Lubawski prezydentem Ck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 01:42
      Ja uważam, że Pan Lubawski jest gwarantem stabilności, i dalszej perspektywy
      dla tego miasta, choć jeszcze jest tu pewnie bardzo dużo do zrobienia, ale on
      zaczął, wystarczy się przejść po mieście , nawet ślepy by zobaczył, że coś się
      dzieje za jego kadencji
    • Gość: odchodzacy wojewoda Wojcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 01:43
      A Obecny wojewoda Wójcik nie będzie startował? Ja bym zagłosował na niego , to
      jest kompetentna osoba w dodatku z polityków lewicy nie zamieszany w żadne
      intrygi
    • Gość: Doda W.Lubawski prezydentem Kielc. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 01:43
      Jestem mieszkanką oś. Świętokrzyskiego. Obecny prezydent dotrzymał swojej
      obietnicy przedwyborczej i buduje nam dojazd do Reala. Gratuluje prezydencie.
      Jestem zwolenniczką pana startu w nadchodzących wyborach.
    • Gość: Siatka LUBAWSKI o tak. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 01:44
      Głosować będę na obecnego prezydenta. Ma on sztab kompetentnych ludzi. Choćby
      panowie od bezpieczeństwa-Przybylski, wice-prezydent Sygut, pan Celina, czy Koza
    • Gość: Aga ze Wsplnej Zdecydowania Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 10:20
      Zdecydowanie Wojciech Lubawski, pierwszy raz nie wstydze się za swojego
      prezydenta
    • Gość: Golek Jerzu Suchanski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 10:21
      On zdecydowania on
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka