Gość: Anita wp. Lubawski c.d.n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 22:59 Jednak chyba bardziej kompetentnej osoby niz obecny prezydent nadal nie znajde. Popeiram pana obecnego prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melinka Jednak Lubawski niech zostanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 22:59 Myslalem ze bardziej zrobi nam obciachu ale jednak Pan Lunbawski jest spoko czlowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reksoter Re: Kto następnym prezydentem Kielc. IP: 82.139.11.* 24.12.05, 23:12 Adam Małysz kandydat nie wymaga uzasadnień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reksoter dajcie spokój z P.Lubawskim!!! na urlop!! IP: 82.139.11.* 24.12.05, 23:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zolza PAn Lubawski Prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 01:13 Tak tylko on Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapsa Lubawski Prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 01:14 Reksoter to Ty idz na urolp a nie nasz prezydent. To ze jestes komuch to widac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadwisia1981 Jestem za Lubawskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 01:14 Jednak prezydent Lubawski, tak mi sie wydaje, ze na ta chwile jest najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Optic Dajcie spokoj z Kopycinskim. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 01:15 Jaki z niego kandydat na prezydenta??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOMINIK Re: Dajcie spokoj z Kopycinskim. IP: 212.75.114.* 04.01.06, 12:20 KOPYCIŃSKI SĄDZE ŻE NAJLEPSZY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Migawka Lubawski _ o TAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 01:16 Jest to czlowiek na odpowiednim stanowisku i o odpowiednim czasie, a zgryzliwi pewnie beda pisali o nim same negatywy, bo coz by to byla za opozycja ktora by nie krytykowala obecnego prezydenta. Panie Lubawski tak trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fachman z UW a moze Bogucki na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 01:18 Moim zdaniem jesli potwierdza sie pogloski i prezydent obecny Lubawski zostanie marszalkiem to najlepszym kandydatem na stanowisko prezydenta Kielc bylby pan Bogucki, choc jest jeszcze innych pare nazwisk chocby paru dyrektorow w obecnej ekipie Urzedu Miasta. Ale zdecydowanie liderem jest pan Lubawski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz z Siejów Lubawski-zdecydowanie on IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 01:27 Dajcie spokój z tym Małyszem, Chłopak się do polityki nie nadaje a i te narty mu się chybocz ą. Przynajmniej nasz obecny prezydent nie skacze. Wiec głosuje tylko za Lubawskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka ze Stoku Lubawski i tylko on IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 01:28 Wojciech Lubawski na prezydenta CK, Tylko żeby te wąsy zgolił :0 pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misser Raczej Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 01:30 A ja uważam, że Pan Lubawski to chyba najlepszy traf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Bogucki ale, jesli Lubawski nie bedzie startowal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 01:31 Tomasz Bogunki na Prezydenta??? Hm ale jęsli nie będzie startował Lubawski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIbyKatolik Bogucki NIE, ponieważ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 07:27 Bogucki? Ten ortodoksyjny radiomaryjowiec? Wybitny pachołek jego mocodawców w kurii? Chroń nas Panie przed takimi ludźmi. Mam nadzieję, że nawet radnym nie zostanie. Mam dosyć inwestowania publicznych pieniędzy w kościół katolicki. Moja rodzina zostawia w niedzielę na maszach myślę około 100 zł - OK to ich wybór, ale denerwuje mnie jak kasa miejska wspomaga dodatkowo kościół. NIE CHCE TEGO Panie Bogucki i Panie Lubawski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Politykier Zdzislaw Skowron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 01:31 Głosuje Na Zdzisława Skowronka, jeśli tylko będzie kandydował. To najbardziej odpowiedni człowiek lewicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GosiaK Jurek Suchanski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 01:32 Jerzy Suchański, to polityk jakich mało jest w Polsce wiec będę głosowała na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miska ex Senator Suchanski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 01:32 Będę głosował na Jerzego Suchańskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Popisowiec Napewno Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 01:33 Lubawski strzał w 10. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanatic nocny Bez namyslu Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 01:40 Zdecydowanie Wojtek. Sprawdził się na tym stanowisku, choć pewnie tez i nawalił pare razy, ale zdecydowanie stawiam na niego. Sądze, że nasze miasto prowadz dobra drogą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Popowanka Senator Wlosowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 01:41 Senator Włosowicz, to chyba najbardziej odpowiedni człowiek na to stanowisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio Lubawski prezydentem Ck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 01:42 Ja uważam, że Pan Lubawski jest gwarantem stabilności, i dalszej perspektywy dla tego miasta, choć jeszcze jest tu pewnie bardzo dużo do zrobienia, ale on zaczął, wystarczy się przejść po mieście , nawet ślepy by zobaczył, że coś się dzieje za jego kadencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odchodzacy wojewoda Wojcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 01:43 A Obecny wojewoda Wójcik nie będzie startował? Ja bym zagłosował na niego , to jest kompetentna osoba w dodatku z polityków lewicy nie zamieszany w żadne intrygi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doda W.Lubawski prezydentem Kielc. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 01:43 Jestem mieszkanką oś. Świętokrzyskiego. Obecny prezydent dotrzymał swojej obietnicy przedwyborczej i buduje nam dojazd do Reala. Gratuluje prezydencie. Jestem zwolenniczką pana startu w nadchodzących wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siatka LUBAWSKI o tak. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 01:44 Głosować będę na obecnego prezydenta. Ma on sztab kompetentnych ludzi. Choćby panowie od bezpieczeństwa-Przybylski, wice-prezydent Sygut, pan Celina, czy Koza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga ze Wsplnej Zdecydowania Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 10:20 Zdecydowanie Wojciech Lubawski, pierwszy raz nie wstydze się za swojego prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Golek Jerzu Suchanski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 10:21 On zdecydowania on Odpowiedz Link Zgłoś