Gość: gosciu reelekcja dla Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 10:22 Myśle, że obecny prezydent raczej się zastanowi i będzie kandydował na prezydenta miasta, bo byłoby to ze strata dla miasta gdyby już nie kandydował. Mysle jednak, że pan prezydent mysli o tym jak tu jeszcze polepszyc nasze miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homer Lubawski następnym prezydentem Kielc. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 10:22 Lubawski, to człowiek religijny, i wreszcie przerwał panujące zwyczaje w Urzędzie Miasta. Skończyło się za jego kadencji zatrudnianie rodzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inga no to ja tez za Lubawskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 10:23 Tak jak wiekszosc jestem za obecnym prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milosz Suchanski prezydentem Kielc. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 10:24 To zdecydowany czlowiek i nie bojacy podejmowac sie trudnych decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Heniek Dlugosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 10:25 CZemu on??/ Zrobil wiele dla naszego wojewodztwa i miasta wiec podejzewam, ze jest on odpowiedni osoba na to sanowisko, i teraz probuja go wplatac w jakies afery a on jest niewinny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata23 Lubawski-o tak. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 10:26 Poparlam juz raz pana Lubawskiego nie zmarnowal mojego kredytu zaufania wiec 2 raz popre obecnego prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz ze Slupi Nieznam go ale niech bedzie Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 10:27 NIe jestem Kielcaninem ale wiele slysze o obecnym prezydencie, choc moj glos pewnie sie tu nie iczy ale zaglosowalbym na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swiety Wojciech Lubawski :) prezydentem Kielc. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 10:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadwisia JAsne , ze Lubawski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 10:29 Tylko mam jednego kandydata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: JAsne , ze Lubawski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 11:22 Włosowicz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klakier Re: JAsne , ze Lubawski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 11:55 ilez to klakierów Lubawskiego tu jest !!! szkoda ze wszysc to ta sama osoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ankaka Re: JAsne , ze Lubawski. IP: 213.77.117.* 25.12.05, 20:15 O ile wiem, to z lewicy ma startować Marek Piotrowicz popierany przez posła W. Stępnia i eurposła A. Szejnę. Poza tym szykją się St. Rupniewski i S. Kopyciński a są tacy, co widzieliby Joannę Grzelę. Z prawicy W. Lubawski i długo, długo nic, choć chcieliby inni z tej opcji, to są mądrzy i się nie wychylą przeciwko jednemu silnemu kandydatowi, a lewica jak zwykle rozproszy siły i zostanie z ręką w nocniku. Chpociaż przy W. Lubawskim i tak zaden jej kandydat nie ma sznsy. Chyba, ze nadal wszystkie media takie jak TVN i i inne bedą wchodziły Kaczyńskim w d... to ludzie sie od prawicy odwrócą. Na razie trwa sielanka i są relacje jak prezydentowa wyprowadza psa,byle nie trafił on na teremn obsikany przez inne czworonogi. Odpowiedz Link Zgłoś
dijey podoba mi się Ivonn Mayevski - tego nie ma wel, 25.12.05, 20:10 co ona ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl Re: podoba mi się Ivonn Mayevski - tego nie ma we IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 20:13 Na prezydenta trzeba wybrać tego który zapewni pracę dla młodzieży! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michas A. Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:44 Stawiam jednak na Wojciecha Lubawskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klemnt Piotrowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:45 To swoj chlop wiec bede glosowal na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megi Zdecydowanie Obecny prezydent Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:45 On jest najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tofik Suchanski prezydentem Kielc. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daizy Dee Tylko Pan Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:46 To gwrant stabilizacji miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliwrka Szydlowek Lubawski i tylko on. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:47 Mam nadzieje ze wygra on w 1 turze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamilka zUroczyska LUBAWSKI WYGRAA!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:49 Ja stawiam juz na Tego Pana, mnie sie podoba to co on robi dla miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anetka LUBAWSKI w pierwszej turze !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:49 Ja bede glosowala po raz pierwszy i postawie na obecnego prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marius M A ja tez oddam glos na Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:50 !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radny SLD Piotrowicz wygra zobaczycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robcio Nie kto inny jak Wojtek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:51 Tylko na niego bede glosowal, gdyz uwazam, ze to jedyna osoba ktora jest uczciwa i kompetentna osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pchela Lubawski musi wygrac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:52 Wojciechu powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasminiowy34 Panie prezydencie do dziela. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:52 Tylko Lubawski Odpowiedz Link Zgłoś