Dodaj do ulubionych

Kto następnym prezydentem Kielc.

• Gość: gosciu reelekcja dla Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 10:22
      Myśle, że obecny prezydent raczej się zastanowi i będzie kandydował na
      prezydenta miasta, bo byłoby to ze strata dla miasta gdyby już nie kandydował.
      Mysle jednak, że pan prezydent mysli o tym jak tu jeszcze polepszyc nasze
      miasto.
    • Gość: Homer Lubawski następnym prezydentem Kielc. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 10:22
      Lubawski, to człowiek religijny, i wreszcie przerwał panujące zwyczaje w
      Urzędzie Miasta. Skończyło się za jego kadencji zatrudnianie rodzin.
    • Gość: Inga no to ja tez za Lubawskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 10:23
      Tak jak wiekszosc jestem za obecnym prezydentem
    • Gość: Milosz Suchanski prezydentem Kielc. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 10:24
      To zdecydowany czlowiek i nie bojacy podejmowac sie trudnych decyzji.
    • Gość: Karolina Heniek Dlugosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 10:25
      CZemu on??/ Zrobil wiele dla naszego wojewodztwa i miasta wiec podejzewam, ze
      jest on odpowiedni osoba na to sanowisko, i teraz probuja go wplatac w jakies
      afery a on jest niewinny.
    • Gość: Agata23 Lubawski-o tak. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 10:26
      Poparlam juz raz pana Lubawskiego nie zmarnowal mojego kredytu zaufania wiec 2
      raz popre obecnego prezydenta.
    • Gość: Tomasz ze Slupi Nieznam go ale niech bedzie Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 10:27
      NIe jestem Kielcaninem ale wiele slysze o obecnym prezydencie, choc moj glos
      pewnie sie tu nie iczy ale zaglosowalbym na niego.
    • Gość: Swiety Wojciech Lubawski :) prezydentem Kielc. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 10:28
    • Gość: Jadwisia JAsne , ze Lubawski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 10:29
      Tylko mam jednego kandydata
      • Gość: ad Re: JAsne , ze Lubawski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 11:22
        Włosowicz!
        • Gość: klakier Re: JAsne , ze Lubawski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 11:55
          ilez to klakierów Lubawskiego tu jest !!! szkoda ze wszysc to ta sama osoba
          • Gość: Ankaka Re: JAsne , ze Lubawski. IP: 213.77.117.* 25.12.05, 20:15
            O ile wiem, to z lewicy ma startować Marek Piotrowicz popierany przez posła W.
            Stępnia i eurposła A. Szejnę. Poza tym szykją się St. Rupniewski i S.
            Kopyciński a są tacy, co widzieliby Joannę Grzelę. Z prawicy W. Lubawski i
            długo, długo nic, choć chcieliby inni z tej opcji, to są mądrzy i się nie
            wychylą przeciwko jednemu silnemu kandydatowi, a lewica jak zwykle rozproszy
            siły i zostanie z ręką w nocniku. Chpociaż przy W. Lubawskim i tak zaden jej
            kandydat nie ma sznsy. Chyba, ze nadal wszystkie media takie jak TVN i i inne
            bedą wchodziły Kaczyńskim w d... to ludzie sie od prawicy odwrócą. Na razie
            trwa sielanka i są relacje jak prezydentowa wyprowadza psa,byle nie trafił on
            na teremn obsikany przez inne czworonogi.
    • dijey podoba mi się Ivonn Mayevski - tego nie ma wel, 25.12.05, 20:10
      co ona ma.
      • Gość: kl Re: podoba mi się Ivonn Mayevski - tego nie ma we IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 20:13
        Na prezydenta trzeba wybrać tego który zapewni pracę dla młodzieży!
    • Gość: Michas A. Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:44
      Stawiam jednak na Wojciecha Lubawskiego.
    • Gość: Klemnt Piotrowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:45
      To swoj chlop wiec bede glosowal na niego.
    • Gość: Megi Zdecydowanie Obecny prezydent Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:45
      On jest najlepszy.
    • Gość: Tofik Suchanski prezydentem Kielc. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:46
    • Gość: Daizy Dee Tylko Pan Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:46
      To gwrant stabilizacji miasta.
    • Gość: Eliwrka Szydlowek Lubawski i tylko on. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:47
      Mam nadzieje ze wygra on w 1 turze.
    • Gość: olo23 Ja tez na Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:47
    • Gość: misioL tylko Piotrowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:48
    • Gość: Kamilka zUroczyska LUBAWSKI WYGRAA!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:49
      Ja stawiam juz na Tego Pana, mnie sie podoba to co on robi dla miasta
    • Gość: Anetka LUBAWSKI w pierwszej turze !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:49
      Ja bede glosowala po raz pierwszy i postawie na obecnego prezydenta
    • Gość: Marius M A ja tez oddam glos na Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:50
      !!!!!!!!!!!!
    • Gość: Radny SLD Piotrowicz wygra zobaczycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:50
    • Gość: Robcio Nie kto inny jak Wojtek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:51
      Tylko na niego bede glosowal, gdyz uwazam, ze to jedyna osoba ktora jest
      uczciwa i kompetentna osoba.
    • Gość: Pchela Lubawski musi wygrac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:52
      Wojciechu powodzenia.
    • Gość: Jasminiowy34 Panie prezydencie do dziela. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:52
      Tylko Lubawski
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka