Gość: hey IP: *.tu.kielce.pl / 10.10.3.* 28.10.02, 13:29 Macie jakies pomysły na zwiększenie miejsc pracy w Kielcach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dm_ Re: Praca w Kielcach 28.10.02, 14:19 Gość portalu: hey napisał(a): > Macie jakies pomysły na zwiększenie miejsc pracy w Kielcach? nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hey Re: Praca w Kielcach IP: *.tu.kielce.pl / 10.10.3.* 28.10.02, 14:50 A ja mam.I to dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
jarmush Re: Praca w Kielcach 04.11.02, 09:20 deswider napisał: > obnizyc podatki > I zyli dlugo i szczesliwie.... P.S. To juz nie "driver of polonez"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deswider Re: driver .... IP: *.infomax.com.pl 04.11.02, 10:18 jarmush napisał: /.../ > P.S. To juz nie "driver of polonez"? juz od 4 lat nie :) a skad ....? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jarmush Re: driver .... 04.11.02, 14:49 Gość portalu: deswider napisał(a): > jarmush napisał: > /.../ > > P.S. To juz nie "driver of polonez"? > juz od 4 lat nie :) > a skad ....? :) A skad wiem...? A nie pamietasz jak pilismy proste winko pod drzewem na Warszawskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deswider Re: driver .... IP: *.infomax.com.pl 05.11.02, 09:57 jarmush napisał: /.../ > A nie pamietasz jak pilismy proste winko pod drzewem na > Warszawskiej? ehhh, jaja sobie robisz ... Odpowiedz Link Zgłoś
jarmush Re: driver .... 05.11.02, 13:02 Gość portalu: deswider napisał(a): > jarmush napisał: > /.../ > > A nie pamietasz jak pilismy proste winko pod drzewem na > > Warszawskiej? > > ehhh, jaja sobie robisz ... Jakie jaja? Tak bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maksym Re: Praca w Kielcach IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 04.11.02, 00:32 Gość portalu: hey napisał(a): > A ja mam.I to dużo. Oswiec mnie prosze. Odpowiedz Link Zgłoś