Gość: Albi IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.01.06, 20:35 Na ulicy Zagnańskiej miasto zezwoliło na postawienie (w planowanej drugiej nitce ulicy) stacji paliwowowej. Kto był wtedy miejskim architektem? Czy teraz będzie to przeszkoda, czy zburzą ta budę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xtrmntr Budowac budowac! IP: *.cable.mindspring.com 26.01.06, 01:45 Te ulice to tylko na poczatek mam nadzieje. Jest wiele do zrobienia - 1 maja na Herbach, Batalionow Chlopskich, Malikow, Morcinka, Wojska Polskiego - to tak na poczatek... A kto byl architektem? Zalezy kiedy wydano to pozwolenie ale zdaje mi sie ze Pastuszka. Przeszkoda to bedzie - i pewnie bedzie odszkodowanie albo zamiana gruntu na dzialke obok budowanej jezdni. Ale tak samo bedzie problem z cmentarzem i domami prywatnymi. Ale budowac budowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chillout drogi będą szerokie i równe,a krowy będą latać.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 03:43 Gdy widzę jak remontują Domaszowską czy wiadukt na Krakowskiej to myślę,że lepiej MZD nie dawać żadnych pieniędzy.Kielce staną się nieprzejezdne,a za złą jakość wykonania będą nas wytykać w całej Europie!!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: MZD szykuje projekty unijne IP: 195.116.245.* 26.01.06, 08:30 stacja nie będzie przeszkadzała i miasto nie będzie płaciło odszkodowania bo ta stacja ma pozwolenie czasowe na działalność (dlatego pewnie jest kontenerowa) a co do KRAKOWSKIEJ to nie wiem o co ci chodzi ten remont jest prowadzony ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TiM Domaszowska tylko dla CZOŁGÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 09:28 Zapraszam wszystkich na przejażdzkę ulicą Domaszowską (odcinek od ulicy Poleskiej do Gustawa Morcinaka) doły sa takie że kierownica może wybić zęby. Należy dobrze ją trzymac. Od czasów II wojny światowej dorga jest nieustannie poprawiana. Czy nie mozna zrobić raz a porządnie??? A może by tak odcinek tej drogi oddać we władanie Targom Kielce byłby to wspaniały poligon dla czołgów i wozów pancernych podczas Targów zbrojeniowych.!!! To byłaby wwspaniała wizytwówka miasta i oczywiście idealna promocja na skalę światową!!! Zapraszam na Domaszowską !!!!!!!! Tu przeżyjesz niezapomniane chwile w twoim ulubionym samochodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driver Re: MZD szykuje projekty unijne IP: 212.244.153.* 26.01.06, 10:04 Zgadza się.. najpierw wjechały tam spychacze i wyrównały teren - kiedy wydawało się, że lada moment ruszy budowa drugiego pasa ulicy Zagnańskiej, rozpoczęła się budowa pseudo-stacji benzynowej (a propos: widziałem jakie zbiorniki tam są zakopane - 90% rdzy). Teraz stacja straszy, ponieważ została tam postawiona tylko po to, żeby ktoś teraz wziął odszkodowanie. Złodzieje i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś