Dodaj do ulubionych

MZD szykuje projekty unijne

IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.01.06, 20:35
Na ulicy Zagnańskiej miasto zezwoliło na postawienie (w planowanej drugiej nitce ulicy) stacji paliwowowej.
Kto był wtedy miejskim architektem?
Czy teraz będzie to przeszkoda, czy zburzą ta budę?
Obserwuj wątek
    • Gość: xtrmntr Budowac budowac! IP: *.cable.mindspring.com 26.01.06, 01:45
      Te ulice to tylko na poczatek mam nadzieje. Jest wiele do zrobienia - 1 maja na
      Herbach, Batalionow Chlopskich, Malikow, Morcinka, Wojska Polskiego - to tak na
      poczatek...
      A kto byl architektem? Zalezy kiedy wydano to pozwolenie ale zdaje mi sie ze
      Pastuszka. Przeszkoda to bedzie - i pewnie bedzie odszkodowanie albo zamiana
      gruntu na dzialke obok budowanej jezdni. Ale tak samo bedzie problem z
      cmentarzem i domami prywatnymi.
      Ale budowac budowac!
      • Gość: chillout drogi będą szerokie i równe,a krowy będą latać.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 03:43
        Gdy widzę jak remontują Domaszowską czy wiadukt na Krakowskiej to myślę,że
        lepiej MZD nie dawać żadnych pieniędzy.Kielce staną się nieprzejezdne,a za złą
        jakość wykonania będą nas wytykać w całej Europie!!...
    • Gość: mar Re: MZD szykuje projekty unijne IP: 195.116.245.* 26.01.06, 08:30
      stacja nie będzie przeszkadzała i miasto nie będzie płaciło odszkodowania bo ta
      stacja ma pozwolenie czasowe na działalność (dlatego pewnie jest kontenerowa) a
      co do KRAKOWSKIEJ to nie wiem o co ci chodzi ten remont jest prowadzony ok.
    • Gość: TiM Domaszowska tylko dla CZOŁGÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 09:28
      Zapraszam wszystkich na przejażdzkę ulicą Domaszowską (odcinek od ulicy
      Poleskiej do Gustawa Morcinaka) doły sa takie że kierownica może wybić zęby.
      Należy dobrze ją trzymac. Od czasów II wojny światowej dorga jest nieustannie
      poprawiana. Czy nie mozna zrobić raz a porządnie??? A może by tak odcinek tej
      drogi oddać we władanie Targom Kielce byłby to wspaniały poligon dla czołgów i
      wozów pancernych podczas Targów zbrojeniowych.!!! To byłaby wwspaniała
      wizytwówka miasta i oczywiście idealna promocja na skalę światową!!!
      Zapraszam na Domaszowską !!!!!!!! Tu przeżyjesz niezapomniane chwile w twoim
      ulubionym samochodzie.
    • Gość: driver Re: MZD szykuje projekty unijne IP: 212.244.153.* 26.01.06, 10:04
      Zgadza się.. najpierw wjechały tam spychacze i wyrównały teren - kiedy wydawało
      się, że lada moment ruszy budowa drugiego pasa ulicy Zagnańskiej, rozpoczęła
      się budowa pseudo-stacji benzynowej (a propos: widziałem jakie zbiorniki tam są
      zakopane - 90% rdzy). Teraz stacja straszy, ponieważ została tam postawiona
      tylko po to, żeby ktoś teraz wziął odszkodowanie. Złodzieje i tyle.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka