Dodaj do ulubionych

Rusza budowa Osady Podzamcze Park w Chęcinach

IP: 82.139.30.* 30.01.06, 23:30
A co z tzw. "Morzem Chęcińskim". Projek poszedł do lamusa?
Obserwuj wątek
    • Gość: JS Re: Rusza budowa Osady Podzamcze Park w Chęcinach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 09:42
      Zwaracam sie do autora lub kogokolwiek kto posiada byc może jakieś bliższe
      informacje dot. tej inwestycji - lub posiada wiedzę gdzie można takie
      informacje uzyskać . Sam szukałem w internecie i jakoś bez skutku.
    • Gość: o Re: Rusza budowa Osady Podzamcze Park w Chęcinach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 10:14
      "inwestycja ożywi gminę, da miejsca pracy, no i podatki"
      Pewnie tak będzie. Sam pomysł jak najbardziej trafiony. Tylko, że mam
      watpliwości czy lokalizacja odpowiednia. W tej chwili od strony południowej
      zamek prezentuje się wspaniale. Czy tak bedzie po wybudowaniu tego osiedla?
      BTW Sam bym chetnie tam zamieszkał - okolica cudna. I ten zamek ... :)
      • Gość: lewik Re: Rusza budowa Osady Podzamcze Park w Chęcinach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 10:23
        ile razy tamtędy jechałem patrzyłem nie na drogę , a na zamek. Widok wspaniały i
        oby tak pozostało
        • Gość: o Re: Rusza budowa Osady Podzamcze Park w Chęcinach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 12:20
          Ja mam to samo :)
          A z drugiej strony - szczególnie w nocy przy ładnej pogodzie :) . To był dobry
          pomysł z wycinka drzew na północnym stoku góry zamkowej ( przy całym szcunku
          dla przyrody)
    • Gość: Mieszkaniec [...] IP: *.simset.net / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 10:53
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: o Re: Inwestycja=Pieniadze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 12:22
        Możesz podać gdzie tych ciekawych forów szukać?
      • Gość: ... [...] IP: *.echo.com.pl 31.01.06, 12:23
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: zm Re: Rusza budowa Osady Podzamcze Park w Chęcinach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 11:15
      ciekaw jestem czy ktoś analizował projekty obu osiedli pod względem ochrony
      krajobrazu-jedno osiedle pod przepięknym zamkiem, drugie pod wspaniałą górą
      rezerawtem. To chyba koniec dzikiej Zelejowej.
    • Gość: Mieszkaniec Re: Rezerwat Osiedle Fora IP: 82.160.245.* 31.01.06, 13:25
      Woli scislosci nie rezerwat Zelejowa a Gora Zamkowa
      Poza tym rejon osiedla jest usytulowany poza granicami rezerwatu
      Osiedle ma przypominac dawne PODZAMCZE czyli na poludnie od zamku a dokladnie
      od Boiska KS "Piast" Checiny
      Projekt osiedla przewiduje wkomponowanie domkow w krajobraz w ten sposob by nie
      kolidowaly z pieknem krajobrazu
      Ma byc stara karczma, kwal, itd domy maja byc nowoczesne ale ich wyglad ma nie
      kolidowac
      Projekt jest u przewodnczacego rady miasta Pana Rylskiego
      inne fora: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=21744
      i jeszcze: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=30006
      • Gość: Gargamel Re: Rezerwat Osiedle Fora IP: 81.6.130.* 31.01.06, 20:37
        Po przeczytaniu tych wszystkich postów widzę, że mieszkańcom historycznego
        Grodu Chęciny jest w stanie pomóc tylko Wojciech Lubawski - nazywany WEL-em
        i Geniuszeł Łysogór Prezydent sąsiedniego Klerykowa. Tylko on może bez żad-
        nego problemu roztoczyć przed nimi kilka WIZJI rozwoju Chęcin - tutaj i tam
        WALNĄĆ jakiś POMNICZEK oraz wykopać malutki OCEAN.
        • Gość: msz1 Re: Rezerwat Osiedle Fora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 22:04
          Zamiast nabijać się z panującego prezydenta weźcie lepiej Gargamel pomyślcie o
          tow. Heńku D. który to teraz na piaskach przesiaduje, lepiej byście gargamel
          jakąś paczkę przyszykowali, a wam tylko głupoty w głowie.
    • Gość: maju mam propozycję... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 18:29
      ...Gargamel ty sie weź i się do Chęcin przenieś, zamek w sumie już jest, nawet w
      lepszym stanie niż ten Twój, jakiś Klakier na pewno się znajdzie, może nawet
      Hogata, smerfów na pewno w pobliżu przyszłej S7 będzie jak "psów", to sobie
      nałapiesz(albo one Ciebie) i przede wszystkim wyrwiesz się z łap
      przeobrzydliwego, nieczułego na społeczną krzywdę, samolubnego, no generalnie
      wszystko co najgorsze, Prezydenta Miasta Kielc...żółć ustąpi, sen spokojny
      przyjdzie...hę??
      • Gość: maruda Re: mam propozycję... IP: 82.139.11.* 31.01.06, 20:16
        i burmistrz Pobocha cię usynowi
    • Gość: Gość Re:Pobocha IP: *.simset.net / *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 21:45
      Nie ma szans aby został na 2 kadecje
      Pytanie po co Taka kopromitacja dla Chęcin
      że wkoncu zabłysnie nadzieja przy nowych wyborach
      I ktoś nowoczesny poprowadzi ta maszynke do robienia pieniedzy jaka jest gmina
      Ma wszystko Zabytki Infrastrukture Wode Gory Zamek
      Ale brak ludzi myslacych
      Jesli Tokarnia i Wolica rzadzi od lat to co tu sie dziwic
      Lekarstwo jet jedno Zmienic przewage Wiesniakow w radzie
      I Burmistrza na człowieka wyksztalconego i medialnego
      Reprezentacja to połowa sukcesu
    • Gość: Interwencja Re: Cenzura Cenzura IP: *.simset.net / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 23:23
      Ok
      Prosze sobie czyscic forum z takich wypowiedzi
      Ale niech za takimi czynami pojda inne
      Wezcie pod lupe Burmistrza Poboche
      Wywiad Gdzie Co Kiedy Z Kim
      Jestescie Dziennikarzami
      Jestescie???
      Przeciesz jesli wyjdzie na jaw taka afera
      To naklad gazety woborczej w kielcach zejdzie w 5 min
      Wiazana tranzkcja wy macie pienadze i temat na pierwsza strone przed wyborami
      A Chęciny maja czysa sytuacje
      Opłaca sie?
      wiec prsze sie ruszyc i do dziela
      Całarada Miasta Chęcin nie sie obawia
      Kontrole wszystkie jakie sa mozliwe
      Prosze was oczyscie ten urzad z niescislosci
      Prosze Mieszkaniec
    • volac Re: Rusza budowa Osady Podzamcze Park w Chęcinach 05.02.06, 13:58
      Mnie sie wogóle ten pomysł nie podoba!!! Budować "stare - nowe" miasto od
      południa, a co z tą naprawdę stara częścią naszego miasta?? Czy nikt się tym
      nie zajmie? Czy ma pozostać taka zapyziała i brudna!?? Co z Niemczówką? Były
      takie wielkie plany, co do tej pięknej kamienicy i co teraz nie wygląda lepiej
      niż mieszkanko Pana „Wacentego”!!! Nie tędy droga państwo radni! Uporządkujcie
      najpierw stare, a potem bierzcie się za nowe!!!
      • Gość: Stazysta Re: Rusza budowa Osady Podzamcze Park w Chęcinach IP: *.simset.net / *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 01:08
        Wielu stazystow dostalo sie do gminy tylko dlatego ze byli protegowani przez...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka