Gość: ? IP: 82.139.30.* 30.01.06, 23:30 A co z tzw. "Morzem Chęcińskim". Projek poszedł do lamusa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JS Re: Rusza budowa Osady Podzamcze Park w Chęcinach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 09:42 Zwaracam sie do autora lub kogokolwiek kto posiada byc może jakieś bliższe informacje dot. tej inwestycji - lub posiada wiedzę gdzie można takie informacje uzyskać . Sam szukałem w internecie i jakoś bez skutku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Rusza budowa Osady Podzamcze Park w Chęcinach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 10:14 "inwestycja ożywi gminę, da miejsca pracy, no i podatki" Pewnie tak będzie. Sam pomysł jak najbardziej trafiony. Tylko, że mam watpliwości czy lokalizacja odpowiednia. W tej chwili od strony południowej zamek prezentuje się wspaniale. Czy tak bedzie po wybudowaniu tego osiedla? BTW Sam bym chetnie tam zamieszkał - okolica cudna. I ten zamek ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewik Re: Rusza budowa Osady Podzamcze Park w Chęcinach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 10:23 ile razy tamtędy jechałem patrzyłem nie na drogę , a na zamek. Widok wspaniały i oby tak pozostało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Rusza budowa Osady Podzamcze Park w Chęcinach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 12:20 Ja mam to samo :) A z drugiej strony - szczególnie w nocy przy ładnej pogodzie :) . To był dobry pomysł z wycinka drzew na północnym stoku góry zamkowej ( przy całym szcunku dla przyrody) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec [...] IP: *.simset.net / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 10:53 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Inwestycja=Pieniadze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 12:22 Możesz podać gdzie tych ciekawych forów szukać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... [...] IP: *.echo.com.pl 31.01.06, 12:23 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zm Re: Rusza budowa Osady Podzamcze Park w Chęcinach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 11:15 ciekaw jestem czy ktoś analizował projekty obu osiedli pod względem ochrony krajobrazu-jedno osiedle pod przepięknym zamkiem, drugie pod wspaniałą górą rezerawtem. To chyba koniec dzikiej Zelejowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: Rezerwat Osiedle Fora IP: 82.160.245.* 31.01.06, 13:25 Woli scislosci nie rezerwat Zelejowa a Gora Zamkowa Poza tym rejon osiedla jest usytulowany poza granicami rezerwatu Osiedle ma przypominac dawne PODZAMCZE czyli na poludnie od zamku a dokladnie od Boiska KS "Piast" Checiny Projekt osiedla przewiduje wkomponowanie domkow w krajobraz w ten sposob by nie kolidowaly z pieknem krajobrazu Ma byc stara karczma, kwal, itd domy maja byc nowoczesne ale ich wyglad ma nie kolidowac Projekt jest u przewodnczacego rady miasta Pana Rylskiego inne fora: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=21744 i jeszcze: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=30006 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Re: Rezerwat Osiedle Fora IP: 81.6.130.* 31.01.06, 20:37 Po przeczytaniu tych wszystkich postów widzę, że mieszkańcom historycznego Grodu Chęciny jest w stanie pomóc tylko Wojciech Lubawski - nazywany WEL-em i Geniuszeł Łysogór Prezydent sąsiedniego Klerykowa. Tylko on może bez żad- nego problemu roztoczyć przed nimi kilka WIZJI rozwoju Chęcin - tutaj i tam WALNĄĆ jakiś POMNICZEK oraz wykopać malutki OCEAN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msz1 Re: Rezerwat Osiedle Fora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 22:04 Zamiast nabijać się z panującego prezydenta weźcie lepiej Gargamel pomyślcie o tow. Heńku D. który to teraz na piaskach przesiaduje, lepiej byście gargamel jakąś paczkę przyszykowali, a wam tylko głupoty w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maju mam propozycję... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 18:29 ...Gargamel ty sie weź i się do Chęcin przenieś, zamek w sumie już jest, nawet w lepszym stanie niż ten Twój, jakiś Klakier na pewno się znajdzie, może nawet Hogata, smerfów na pewno w pobliżu przyszłej S7 będzie jak "psów", to sobie nałapiesz(albo one Ciebie) i przede wszystkim wyrwiesz się z łap przeobrzydliwego, nieczułego na społeczną krzywdę, samolubnego, no generalnie wszystko co najgorsze, Prezydenta Miasta Kielc...żółć ustąpi, sen spokojny przyjdzie...hę?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: mam propozycję... IP: 82.139.11.* 31.01.06, 20:16 i burmistrz Pobocha cię usynowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re:Pobocha IP: *.simset.net / *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 21:45 Nie ma szans aby został na 2 kadecje Pytanie po co Taka kopromitacja dla Chęcin że wkoncu zabłysnie nadzieja przy nowych wyborach I ktoś nowoczesny poprowadzi ta maszynke do robienia pieniedzy jaka jest gmina Ma wszystko Zabytki Infrastrukture Wode Gory Zamek Ale brak ludzi myslacych Jesli Tokarnia i Wolica rzadzi od lat to co tu sie dziwic Lekarstwo jet jedno Zmienic przewage Wiesniakow w radzie I Burmistrza na człowieka wyksztalconego i medialnego Reprezentacja to połowa sukcesu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Interwencja Re: Cenzura Cenzura IP: *.simset.net / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 23:23 Ok Prosze sobie czyscic forum z takich wypowiedzi Ale niech za takimi czynami pojda inne Wezcie pod lupe Burmistrza Poboche Wywiad Gdzie Co Kiedy Z Kim Jestescie Dziennikarzami Jestescie??? Przeciesz jesli wyjdzie na jaw taka afera To naklad gazety woborczej w kielcach zejdzie w 5 min Wiazana tranzkcja wy macie pienadze i temat na pierwsza strone przed wyborami A Chęciny maja czysa sytuacje Opłaca sie? wiec prsze sie ruszyc i do dziela Całarada Miasta Chęcin nie sie obawia Kontrole wszystkie jakie sa mozliwe Prosze was oczyscie ten urzad z niescislosci Prosze Mieszkaniec Odpowiedz Link Zgłoś
volac Re: Rusza budowa Osady Podzamcze Park w Chęcinach 05.02.06, 13:58 Mnie sie wogóle ten pomysł nie podoba!!! Budować "stare - nowe" miasto od południa, a co z tą naprawdę stara częścią naszego miasta?? Czy nikt się tym nie zajmie? Czy ma pozostać taka zapyziała i brudna!?? Co z Niemczówką? Były takie wielkie plany, co do tej pięknej kamienicy i co teraz nie wygląda lepiej niż mieszkanko Pana „Wacentego”!!! Nie tędy droga państwo radni! Uporządkujcie najpierw stare, a potem bierzcie się za nowe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stazysta Re: Rusza budowa Osady Podzamcze Park w Chęcinach IP: *.simset.net / *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 01:08 Wielu stazystow dostalo sie do gminy tylko dlatego ze byli protegowani przez... Odpowiedz Link Zgłoś