Dodaj do ulubionych

Spotkanie władz województwa z parlamentarzystami

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 15:50
idz ty !! od operacji slonecznych sa w samochodzie te zaslonki co sie opuszcza
!! a moze przedstawisz dane ile ludzi ginie przez te drzewa !!! kto to
wymyslil to sadzenie drzew to nie wiem !!
Obserwuj wątek
    • Gość: maju to może budować nowe drogi z daleka od drzew?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 18:42
      ...taką mam koncepcję...swoja drogą zastanawiam się ile to już milionów złotych
      nasz region zyskał dzięki jakże aktywnej działalności p.H.Olendzkiej?? Zapewne
      jak się już nam z tremy otrząśnie szybko będziemy mówić o miliardach.
      • baba53 Re: to może budować nowe drogi z daleka od drzew? 31.01.06, 19:51
        Panie Marszałku mam Pana za poważnego urzednika a zrobił Pan fetę dla mitomanów!
        • Gość: LOLA Re: to może budować nowe drogi z daleka od drzew? IP: 82.139.11.* 31.01.06, 20:11
          ale za spotkaniem integracyjnym jestem jak najbardziej, zatańczę z Cepilem
          oberka i wypiję gorzałkę Banasia bo ma ponoć postawic jako nowy (na Wolodxkę
          nie ma co liczyć).
      • Gość: xtrmntr Operacje sloneczne IP: *.cable.mindspring.com 04.02.06, 21:33
        A jakiez to operacje sloneczne? Jak tak sa na nie anrazeni to niech moze
        instaluja ogniwa na tych swoich bolidach. Akurat wycinanie drzew to dla mnie
        porazka ale te 'operacje sloneczne' to dopiero zenada.
        Ale spotkanie integracyjne by sie przydalo - bo brakuje spotkania do naj... sie
        i zazygania jakichs pomieszczen?
    • Gość: Gargamel Re: Spotkanie władz województwa z parlamentarzyst IP: 81.6.130.* 31.01.06, 20:23
      Nasz Kostek MIODOWICZ jest powszechnie znany z pasji do obrony wszelkich
      pokrzywdzonych oraz chęci wycinania wszystkiego co czerwone. Nasza doktor
      Halinka OLENDZKA jako urodzony kręt i kłamczuch jest gotowa wszystkim z
      każdej okazji opowiadać o swoich zasługach dla tego Województwa. A nasz
      poruszający się stale na granicy prawa /lub poza nią/ Leszek SÓŁEK posiada
      wrodzoną skłonność do udziału w każdej darmowej balandze.
      • Gość: zz Re: Spotkanie władz województwa z parlamentarzyst IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 20:37
        zaczynam sie bac o zwierzęta
    • Gość: Kielczanin Re: Spotkanie władz województwa z parlamentarzyst IP: *.nwrk.east.verizon.net 04.02.06, 02:45
      Bez drzew bedzie bezpieczniej,ale posel cie rozjedzie na przejsciu.Tak ich jara
      ta wladza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka