Gość: asdas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 15:50 idz ty !! od operacji slonecznych sa w samochodzie te zaslonki co sie opuszcza !! a moze przedstawisz dane ile ludzi ginie przez te drzewa !!! kto to wymyslil to sadzenie drzew to nie wiem !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maju to może budować nowe drogi z daleka od drzew?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 18:42 ...taką mam koncepcję...swoja drogą zastanawiam się ile to już milionów złotych nasz region zyskał dzięki jakże aktywnej działalności p.H.Olendzkiej?? Zapewne jak się już nam z tremy otrząśnie szybko będziemy mówić o miliardach. Odpowiedz Link Zgłoś
baba53 Re: to może budować nowe drogi z daleka od drzew? 31.01.06, 19:51 Panie Marszałku mam Pana za poważnego urzednika a zrobił Pan fetę dla mitomanów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOLA Re: to może budować nowe drogi z daleka od drzew? IP: 82.139.11.* 31.01.06, 20:11 ale za spotkaniem integracyjnym jestem jak najbardziej, zatańczę z Cepilem oberka i wypiję gorzałkę Banasia bo ma ponoć postawic jako nowy (na Wolodxkę nie ma co liczyć). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtrmntr Operacje sloneczne IP: *.cable.mindspring.com 04.02.06, 21:33 A jakiez to operacje sloneczne? Jak tak sa na nie anrazeni to niech moze instaluja ogniwa na tych swoich bolidach. Akurat wycinanie drzew to dla mnie porazka ale te 'operacje sloneczne' to dopiero zenada. Ale spotkanie integracyjne by sie przydalo - bo brakuje spotkania do naj... sie i zazygania jakichs pomieszczen? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Re: Spotkanie władz województwa z parlamentarzyst IP: 81.6.130.* 31.01.06, 20:23 Nasz Kostek MIODOWICZ jest powszechnie znany z pasji do obrony wszelkich pokrzywdzonych oraz chęci wycinania wszystkiego co czerwone. Nasza doktor Halinka OLENDZKA jako urodzony kręt i kłamczuch jest gotowa wszystkim z każdej okazji opowiadać o swoich zasługach dla tego Województwa. A nasz poruszający się stale na granicy prawa /lub poza nią/ Leszek SÓŁEK posiada wrodzoną skłonność do udziału w każdej darmowej balandze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Spotkanie władz województwa z parlamentarzyst IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 20:37 zaczynam sie bac o zwierzęta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanin Re: Spotkanie władz województwa z parlamentarzyst IP: *.nwrk.east.verizon.net 04.02.06, 02:45 Bez drzew bedzie bezpieczniej,ale posel cie rozjedzie na przejsciu.Tak ich jara ta wladza. Odpowiedz Link Zgłoś