Dodaj do ulubionych

Tabaka wraca do łask

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 22:33
Jakie zagrożenie dla zdrowia niesie zazywanie tabaki? moze to oczywiste, ale
ja nie wiem...
Obserwuj wątek
    • Gość: Tabacco Re: Tabaka wraca do łask IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 08:18
      Najpierw tabaczka, potem katar kolumbijski - "Czy ty wiesz o czym ja mówię..."
      • maruda_kielce Re: Tabaka wraca do łask 01.02.06, 11:52
        najpierw woda potem denaturat....podziwiam twoj tok myslenia
        • Gość: Tabacco Re: Tabaka wraca do łask IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 13:36
          A ja Twój - woda niezbędna do życia i "używka". U mnie przynajmniej sa dwie
          używki
      • Gość: xtrmntr Nie zgadzam sie IP: *.cable.mindspring.com 04.02.06, 22:49
        Tabaki tylko probowalem ale srednio mi odpowiadala - papierosy lepsze.
        Kolumbijskiego kataru nie mialem ale fetowalem sie za to. Ale to nie dlatego ze
        probowalem tabaki. Dwie zupelnie rozne rzeczy.
        Jesli wiesz o czym JA mowie...
    • hamsterek Re: Tabaka wraca do łask 01.02.06, 12:26
      O ilę się nie mylę to tabaka jest zabroniona w Polsce oprócz chyba Kaszub (nie
      pamiętam dokładnie) gdzie się dopuszcza jej zażywanie za względu na tradycję
      regionalną.
      • maruda_kielce Re: Tabaka wraca do łask 01.02.06, 13:06
        "Od stycznia 2000 r. tabaka może znów być sprzedawana - wyłączono ją w tej
        ustawie["O ochronie zdrowia przed następstwami tytoniu i wyrobów tytoniowych"]
        z zakazu sprzedaży, dystrybucji i produkcji."
      • maruda_kielce Re: Tabaka wraca do łask 01.02.06, 13:06
        www.otabace.pl/index.php?go=tabaka&b=6 - tu znajdziesz wiecej
        informacji o tabace
        • hamsterek Re: Tabaka wraca do łask 01.02.06, 13:39
          Faktycznie, dzięki.
          • Gość: rasownik Re: Tabaka wraca do łask IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.06, 14:18
            kurde próbowałem sie tym uzależnić ale nie da rady...powiem że tabaka spoko
            jest.mam pare rodzajow tego ale lezy i nieuzywam bo zapominam o tym...niewidze
            uzależnienia...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka