Gość: MoD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 22:33 Jakie zagrożenie dla zdrowia niesie zazywanie tabaki? moze to oczywiste, ale ja nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tabacco Re: Tabaka wraca do łask IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 08:18 Najpierw tabaczka, potem katar kolumbijski - "Czy ty wiesz o czym ja mówię..." Odpowiedz Link Zgłoś
maruda_kielce Re: Tabaka wraca do łask 01.02.06, 11:52 najpierw woda potem denaturat....podziwiam twoj tok myslenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tabacco Re: Tabaka wraca do łask IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 13:36 A ja Twój - woda niezbędna do życia i "używka". U mnie przynajmniej sa dwie używki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtrmntr Nie zgadzam sie IP: *.cable.mindspring.com 04.02.06, 22:49 Tabaki tylko probowalem ale srednio mi odpowiadala - papierosy lepsze. Kolumbijskiego kataru nie mialem ale fetowalem sie za to. Ale to nie dlatego ze probowalem tabaki. Dwie zupelnie rozne rzeczy. Jesli wiesz o czym JA mowie... Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: Tabaka wraca do łask 01.02.06, 12:26 O ilę się nie mylę to tabaka jest zabroniona w Polsce oprócz chyba Kaszub (nie pamiętam dokładnie) gdzie się dopuszcza jej zażywanie za względu na tradycję regionalną. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda_kielce Re: Tabaka wraca do łask 01.02.06, 13:06 "Od stycznia 2000 r. tabaka może znów być sprzedawana - wyłączono ją w tej ustawie["O ochronie zdrowia przed następstwami tytoniu i wyrobów tytoniowych"] z zakazu sprzedaży, dystrybucji i produkcji." Odpowiedz Link Zgłoś
maruda_kielce Re: Tabaka wraca do łask 01.02.06, 13:06 www.otabace.pl/index.php?go=tabaka&b=6 - tu znajdziesz wiecej informacji o tabace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasownik Re: Tabaka wraca do łask IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.06, 14:18 kurde próbowałem sie tym uzależnić ale nie da rady...powiem że tabaka spoko jest.mam pare rodzajow tego ale lezy i nieuzywam bo zapominam o tym...niewidze uzależnienia... Odpowiedz Link Zgłoś