Gość: babetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 08:58 Przykro to stwierdzić, ale Sygut nie posiada rozumku prawnego, ale rozumek potoczny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: babetka A czegóż to Pan Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 09:01 chce się dowiedzieć od prawników? Może tego, czy morderca może pozostawać na stanowisku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solo Re: A czegóż to Pan Lubawski IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.02.06, 16:24 Babetko, no cóż obecny president, który tak ukochał to miasto juz wielokrotnie wzbudzał zdumienie swoimi posunięciami (ciekawe, kiedy do niego znowu z kurii zadzwonią :PP) jak się ma obecnie sprawa Parafimiuka i pewnej sympatycznej, nowosądeckiej instytucji? jestem ciekaw, bo coś cicho - ani me, ani be ;> już zatuszowane, po telefonie do min. Ziobro, czy jak??? do W.Lubawskiego: będziesz miał gościu możliwość pokazać jak kochasz nasze miasto, są już całkiem konkretne plany podpięcia nas pod małopolskie wszystkich pozdrawiam oczywiście i zdrowia życzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Basia Piwnik – tytan intelektu kuratorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 09:34 Czyn Gruszki był nieumyślny. Basia zaimponowała mi swoim rozumkiem. Człowiek, któremu powierzono pieczę nad Stadionem i na którym spoczywał obowiązek zapewnienia bezpieczeństwa korzystającym z tego obiektu, popełnił czyn „nieumyślnie”. Przypomnijmy, że na dziecko upadła bramka, która nie była zabezpieczona. A zwykle bywała zabezpieczana oponami i kamieniami. I ten człowiek „nieumyślnie” dopuszczał przez kilka lat, aby bramkę zabezpieczano oponami i kamieniami lub nie zabezpieczano wcale. I nawet mogę się zgodzić, ze to było „nieumyślnie”, ale wtedy muszę założyć, że Gruszka nie ma umysłu. A skoro nie ma umysłu, to co ten kretyn robił i robi nadal, na stanowisku kierowniczym? W Chorzowie też się hala zawaliła na ludzi „nieumyślnie”. Bo przecież właściciele hali nie chcieli żeby stało się coś złego. Oni nie pomyśleli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Basia Piwnik – tytan intelektu kuratore IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 15:31 Prawo karne to szeroka dziedzina wiedzy i nie może być interpretowane w/g widzimisię jakiegos dupka podpisującego się Babetka. Kierowcy w wypadkach zabijaja luddzi. Jeszcze nikt nie został oskarżony na podstawie art. 148$1 kk. Poczytaj trochę i nie rób z siebie idioty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Basia Piwnik – tytan intelektu kuratore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 15:46 Prawo niewiele mnie interesuje. Interesuje mnie sprawiedliwość, poczucie przyzwoitości i elementarna logika. A to mi mówi, że Gruszka jest mordercą. A sędziowie niech sobie sądzą. Ja mogę mieć i mam swoje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Basia Piwnik – tytan intelektu kuratore IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 15:58 Prawa do własnego zdania nikt ci nie odmawia. Ale pozwolę sobie zwrócic uwage, że przepisy prawa karnego tworzyli specjaliści a nie dyletanci. Z twoich wypowiedzi mozna wysniuc wniosek, ze jestes zwolennikiem praw Hammurabiego. Ale weź pod uwagę, że od tamtych czasów cywilizacja poczyniła znaczne postępy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Basia Piwnik – tytan intelektu kuratore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 16:24 Tworzyli te przepisy, a przede wszystkim akceptowali, posłowie. W tym wybitny prawnik Jaskiernia i Cioszewicz. Mam gdzieś takich specjalistów. Z moich wypowiedzi nie można wysnuć nic innego niż to, że dla mnie Gruszka jest mordercą. Potwierdził to zresztą sąd, który uznał Gruszkę za mordercę nieumyślnego. I snuj sobie dalej misiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtrmntr Sprawiedliwosc musi byc po naszej stronie IP: *.cable.mindspring.com 25.02.06, 00:17 Taka sprawiedliwosc cie interesuje - pod warunkiem ze sie z nia zgadzasz. Wtedy to sprawiedliwosc. Inaczej - brak logiki i bezprawie. Jakie stanowisko piastujesz w pisie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Sprawiedliwosc musi byc po naszej stronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 09:33 Nie wiem, dlaczego ciągle pojawiają się posty całkowicie nie na temat, w tym o PiS. Ani razu nie napisałam, jaką karę powinien otrzymać morderca Gruszka. Sąd wydał wyrok, w którym określił także karę – ani razu nie napisałam, że się z wyrokiem nie zgadzam. Ale jest przecież artykuł, który traktuje o sprawie dość określonej. W artykule autor przytacza wypowiedzi kilku osób – te wypowiedzi są kuriozalne. Tego w dużej części dotyczyły także moje komentarze. A sprawa sprowadza się do tego, że niekompetentna i bezmyślna osoba (Gruszka) swoimi działaniami, a właściwie działania zaniechaniem, doprowadziła do śmiertelnego wypadku. Ta osoba, której jednym z głównych obowiązków na zajmowanym stanowisku było zapewnienie bezpiecznego korzystania z obiektu, z tego obowiązku się nie wywiązywała. Czyli inaczej – nie wykonywała swoich obowiązków i stała się współwinną śmierci dziecka. I ta osoba nadal zajmuje swoje stanowisko, chociaż właśnie na tym stanowisku się nie sprawdziła. Co więcej – pracodawca za zbrodnicze niewykonywanie swoich obowiązków nie ukarał Gruszki żadną karą przewidzianą w kodeksie pracy, np. upomnieniem. I ten pracodawca twierdzi, że nic się nie stało i jest to wszystko zgodne z prawem. A morderca twierdzi, że nie jest winny, a sąd skazał go pod presją dziennikarzy. Czy naprawdę nikt nie dostrzega tego absurdu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka I słuchajcie rodzice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 09:39 „Nieumyślny” Gruszka jest przecież nauczycielem. Takich nauczycieli, jak Gruszka i „inteligentna” Basia Piwnik jest bardzo wielu. Nie obawiacie się posyłać dzieci do szkoły do tych „nieumyślnych” wychowawców, nad którymi sprawują nadzór „nieumyślni” Lubawski, Sygut, Piwnik itp.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: I słuchajcie rodzice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 09:47 I czym się popisujesz idioto ? Nie masz podstawowej wiedzy prawniczej, a zabierasz głos. Aby zaistniał warunek czynu umyślnego, musi istnieć zamiar popełnienia takiego czynu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: I słuchajcie rodzice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 09:57 Wiedzę prawniczą posiadam w głębokim poważaniu. Wg mnie Gruszka jest prostym umyślnym mordercą. A sąd i prawnicy mogą sobie orzekać, co chcą i jak chcą. Udowodnić zamiar???!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtrmntr Owszem - udowodnij! IP: *.cable.mindspring.com 25.02.06, 00:19 Nie mowie ze jest niewinny tylko nie wiem co cie tak smieszy w prawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Rudolf Höss też był niewinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 10:12 Bo on więźniów obozu w Oświęcimiu posyłał do komór gazowych w celu zniszczenia różnych insektów. A to tylko nieuważni podwładni stosowali nieodpowiednie dawki gazu. On nie miał zamiaru nikogo zagazować. On chciał, aby więźniom nie dokuczały insekty. Nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Rudolf Höss też był niewinny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 10:28 Porównania i skojarzenia IDIOTY. Co ma wspólnego ludobójstwo z niedopełnieniem obowiązków słuzbowych? Ośmieszasz sie człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Rudolf Höss też był niewinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 11:43 To ty napisałeś: "Aby zaistniał warunek czynu umyślnego, musi istnieć zamiar popełnienia takiego czynu". Rudolf nie miał zamiaru nikogo zagazować. On chciał, aby kuracjusze nie cierpieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Rudolf Höss też był niewinny IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.06, 14:44 Ale on nazywał się Rudolf Hess Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Rudolf Höss też był niewinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 14:49 Gość portalu: ja napisał(a): > Ale on nazywał się Rudolf Hess Taki był także. Ale ja nie pisałam o nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka A Wojuś Dębski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 09:43 Przecież to on odpowiada za stan obiektów sportowych. Czy jedynym zmartwieniem Wojtusia są kible na nowym stadionie, na który młodzież nie będzie miała wstępu chyba, że po to, aby walić się pałami po łbach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dyrektor Włodzimierz G. prawomocnie skazany z IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.02.06, 09:55 zbyt szybko skazujecie czlowieka,czy ojciec dziecka mial rozum,by je prowadzić na taki tadion,podobno mial do czynienia z pilka nozna,wiedzial jak powinna wygladać bramka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Dyrektor Włodzimierz G. prawomocnie skazany z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 10:00 Oczywiście, że winny był ojciec. Matka także była winna, bo urodziła. I dziadkowie byli winni, bo spłodzili takich rodziców. A Gruszka jest niewinny, bo brał przykład ze swojego poprzednika SB-ka, który na stadionie chlał bez umiaru i chyba nikogo nie zamordował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKcafe Re: Dyrektor Włodzimierz G. prawomocnie skazany z IP: 193.24.201.* 22.02.06, 11:20 dla mnie Babetka albo wstała dziś lewą nogą,albo jest starą zgorzkniałą panną.chyba wszyscy oprócz ciebie są źli na tym świecie,tylko czyhają,zeby innych mordować,wyluzuj kobieto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Dyrektor Włodzimierz G. prawomocnie skazany z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 11:45 Nie wszyscy czyhają. Ale niedopełnienie obowiązków przez Gruszkę okazało się morderstwem. Podobnie, jak w hali targowej w Chorzowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: Dyrektor Włodzimierz G. prawomocnie skazany z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 13:25 ale czyn umyślny czy nmieumyślny - bo to w kodeksie jest ważne - jak udow0idnisz ,że czyn był umyślny - to jedna sprawa\jak nie udowodnisz to był nieumyślny - a to juz inna sprawa. Dlaczego sie bujasz - ta sprawa jest kluczowa - potem juz mozesz dalej leciec swoim - najpierw umyślny/nieumyślny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Dyrektor Włodzimierz G. prawomocnie skazany z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 10:26 Zamknąć dostep do boisk szkolnych po lekcjach, bo nie spełniają norm bezpieczenstwa,nikt ich nie pilnuje!!!Nie można obciążać dyrektorów szkół co się dzieje po lekcjach i wieczorami na nich dopóki są ogólnodostępne!!!To co się stało już się nie odstanie, ale co na przyszłość?Kto ma jakiś pomysł poprawy bezpieczeństwa dzieci po lekcjach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Dyrektor Włodzimierz G. prawomocnie skazany z IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.02.06, 10:41 czy mowisz o poprzedniku Heniu,rozrywkowym cwaniwku,ktory doprowadzil do ruiny obiekt,to byl egzemplarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Dyrektor Włodzimierz G. prawomocnie skazany z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 11:48 Nie pomnę, czy pan B. miał na imię Henio. Tym niemniej był to ustawicznie zalany SB-ek, którego do domu często eskortowała milicja. Zresztą ten światek działaczy "sportowych" jest pełen kretynów. Żeby daleko nie szukać to wystarczy wskazać W.D. odpowiedzialnego za obiekty sportowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: Dyrektor Włodzimierz G. prawomocnie skazany z IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.02.06, 13:13 Sprawiedliwosc potoczna Syguta czyli nowe wydanie zasady Kalego.Wielu jej doswidczylo ze strony wiceprezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Dyrektor Włodzimierz G. prawomocnie skazany z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 13:19 Tak, wg Syguta morderstwo to nic złego. Ale przecież Sygut jest współwinny tego mordu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Dyrektor Włodzimierz G. prawomocnie skazany z IP: *.citynet.pl 22.02.06, 13:19 Babetko! Wieszasz psy na ludziach o ktorych nawet nie wiesz jak sie poprawnie nazywaja. Twoje wypowiedzi swiadcza o tym ze jestes nakrecona czy tez mocno nawalona. Przeciez anonimom (prawie)wszystko wolno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Przepraszam bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 13:23 Nie wiem, jak się kto nazywa? Odpowiedz Łaskawco, to przeproszę tego, na którym zawiesiłam psy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Bezczelność Włodzia Gruszki jest zdumiewająca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 13:18 Debilek nie poczuwa się do winy tylko „uważa natomiast że skazujący go wyrok to m.in. wina dziennikarzy”. Już za samo to powinien wylądować w więzieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Panie Jacku Wołowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 14:51 A pan co na to? Pan, taki szlachetny i pełen pomysłów. A przecież pana coś łączy z panem Gruszką. Nieprawda? No, chociażby wypita wódeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurcio Babetka.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 19:15 Babetka- nie wdychaj tyle bo chore wizje przeslonia Ci slonce. Uwazam, ze i Ty mozesz niebawem stac sie umyslnym/mnieumyslnym mordercą - ktos kto czyta Twoje wypociny potnie sie tępą żyletką Ot i tyle - typowy przykład tępej zwolenniczki Ryzyka. Najpier zniewolenie czerwonymi, potem ogolnonarodowa glupota napedzana przez TV TRVAM. Co za kraj....co za historia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Babetka.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 20:52 Ojciec Tadusz Rydzyk jest osobą godną najwyższego szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mnich Re: Babetka.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 21:06 Grzeszysz synu wielbiąc oszusta, człowieka, którego najwyższe władze kościoła uznają za niebezpiecznego dla jego jedności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Babetka.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 21:21 Ojciec Tadusz Rydzyk nie jest oszustem. A władze kościoła nie uznają Go za niebezpiecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re:Sprawiedliwosc potoczna p.Syguta IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.02.06, 23:08 Najgorsze w tym wszystkim jest ocena prawomocnego wyroku dokonana przez p.Syguta.Co tam sad.Najwazniejsza jest sprawiedliwosc potoczna czyli p.Syguta. Przerazajace!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re:Sprawiedliwosc potoczna p.Syguta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 23:13 O tym, co powiedział pan Sygut chyba nie warto się wypowiadać, bo to, przynajmniej wg mnie, człowiek, który z rozumkiem pozostał na poziomie żłobka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re:Sprawiedliwosc potoczna p.Syguta IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.02.06, 23:21 Ale to wypowiedz WICEPREZYDENTA Syguta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka O Babetko ty moja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 01:50 Kochana (Kochany) Babetko ! Niepotrzebnie się denerwujesz i wylewasz pomyje na wszystkich dokoła. To uniemożliwia Ci racjonalną ocenę tego, co się stało. Jeśli możesz przez chwilę spokojnie pomyśleć, to zapraszam do dyskusji. Od razu zaznaczam, że jestem matką jednej z dziewcząt, które trenują piłkę nożną na stadionie międzyszkolnym. Bardzo dobrze znam panów Syguta i Gruszkę. W tym co piszesz na ich temat, jest odrobina racji, ale tylko odrobina. Znam jednak i drugą stronę medalu, znam tych, którym nie na rękę jest, że Gruszko potrafi utrzymać żeńską drużynę, że wybudował wspaniałą płytę stadionu, że odnosi (na razie małe, ale jednak) sukcesy. Wiem też, że jego przeciwnicy już dawno (grubo przed pierwszym wyrokiem) wydzwaniali do rodziców zdolnych dziewcząt, mówiąc: "Niech nie daje pani dziecka do Gruszki, bo pójdzie siedzieć, a klub sie rozleci". I tak naprawdę to chodziło nie o sprawiedliwość, nie o współczucie dla pogrążonej w smutku rodziny, ale o zwykłe udupienie konkurenta, któremu za dobrze szło. Zaznaczę od razu, że najwiekszą tragedią w tym wszystkim jest oczywiście śmierć małego chłopca, z którym Ojciec łączył wszystkie swe nadzieje. Wiem też, że Gruszko, będąc dyrektorem ośrodka, odpowiadał za wszelkie jego urządzenia. I taka jest już dola opiekuna, nauczyciela, wychowawcy, że co by nie stało się na terenie szkoły, czy jak w tym wypadku - ośrodka, ON ZA TO ODPOWIADA. Z tym nie ma co dysutować. Ale czy na Gruszce od razu należy wykonywać wyrok śmierci ? Czy Ty, Babetko, zabezpieczyłaś (-eś) w mieszkaniu wszystkie kontakty, aby Twoje dziecko nie włożyło do nich palca ? Czy ojciec, działacz sportowy, wiceprezes sekcji piłki nożnej, prowadząc biednego dzieciaka na boisko, nie widział niebezpieczeństwa, które czyhało w bramce ? Czy Ty zaprowadziłabyś (- dziłbyś) swoje dziecko na ruchliwą ulicę, aby pograć z nim w piłkę ? Czy potem domagałabyś (-łbyś) się od Dyrekcji Krajowych Dróg i Autostrad oddania głowy w ramach zadośćuczynienia ? Pomyśl... Dlaczego bezmyślny rodzic, ojciec tragicznie zmarłego chłopca tak bardzo chce skazania i zniszczenia Gruszki ? Moim zdaniem chce zagłuszyć swe sumienie, chce aby część winy za jego bezmyślność, nieodpowiedzialność i najzwyklejszą głupotę wziął ktoś inny. Niestety, jeśliby nawet tak się stało, nie będzie mu lżej. Na jego nieszczęściu żerują takie typy jak Pan Fl..., który po meczu ze swymi nieletnimi podopiecznymi potrafił pić piwo, klnąc przy tym jak szewc. A mieni się on przecież kolegą, znajomym, a może i przyjacielem nieszczęśliwego ojca. .......... Gruszko z punktu widzenia prawa jest niewątpliwie winien tragedii, tak jak setki dyrektorów (i zwykłych ludzi), którzy nawet nie zdają sobie sprawy z tego, że pewne ich zaniechania, zaniedbania mogą być przyczyną czyjejś śmierci. Ale idąc tokiem Twego rozumowania, należałoby wszystkich ich (a może i Ciebie - kontakt) profilaktycznie pozbawić życia. Czy naprawdę o to Ci chodzi ? Moja ocena P. Gruszki jest taka, że pomimo swych ułomności jest dobrym człowiekiem, a jego wyeliminowanie ze stanowiska będzie tylko okazją do świętowania przez jego przeciwników. Oczywiście karę za swe niedopatrzenie powinien ponieść, bo ojciec za swoją bezmyślność już cierpi :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: SPRAWIEDLIWOSC POTOCZNA p SYGUTA... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.02.06, 15:26 Porownanie pojscia na boisko z gra na ruchliwej ulicy jest smieszne i prymitywne. Jako mechanik powiniemen sprawdzic kazdy autobus MPK przed wejsciem do niego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: O Babetko ty moja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 23:30 Racjonalna ocena jest taka, że przez zaniedbanie Gruszki zginęło dziecko i Gruszka jest mordercą. Gruszka nie jest od utrzymywania drużyny tylko od administrowania stadionem i zapewnienia bezpieczeństwa. Jak był nauczycielem, to mógł się wykazać. Ale się niestety niczym nie wyróżnił. A jego największym sukcesem byłoby to gdyby nie zamordował tego chłopaka. Nigdzie nie napisałam, że na Guszce należy wykonywać wyrok śmierci. Ale po tym co mówi stwierdzam jasno – Gruszka jest śmieciem. Tu nie mówimy o ojcu, bo to w żaden sposób Gruszki nie usprawiedliwia. Zwalanie winy na ojca jest podłe. To nie była ruchliwa ulica tylko obiekt sportowy przeznaczony do uprawiania sportu. I tam ojciec przyprowadził syna. Ja nie wiem czego chce ojciec. A Gruszka już został skazany prawomocnym wyrokiem i został skazany słusznie. Ale ten śmieć, nie poczuwa się do winy. A chodzi o to, że Gruszka niekompetentny śmieć już dawno powinien być stamtąd wywalony, bo u Gruszki uczenie się na błędach oznacza śmierć dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: O Babetko ty moja IP: *.citynet.pl 27.02.06, 18:14 Gość portalu: babetka napisał(a): > A chodzi o to, że Gruszka O Babetko ty moja! Znowu nie wiesz jak nazywa sie Twoj idol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: O Babetko ty moja IP: *.futuro.kielce.msk.pl 28.02.06, 08:55 W naszym kochanym kraju jest normą niekompetencja.Niekompetentny jest zawsze niewinny bo on nie chce żle.Jest do tego przysłowie ; Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane.;I wychodzi na to że dalej są dobre chęci.Chciałem dobrze wyszło jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś