Dodaj do ulubionych

Forum zrobiło się drętwe.

25.11.02, 23:14
Zamilkli dawni dsykutanci.Obecne tematy powyborcze chyba już niezbyt stały
sie ciekawe.Międlony wątek Akademii i pseudonaukowców stał się nudny.Brak
nowych,ciekawych wątków spowodował,że niektórzy przestali tu zagladać.Czyżby
w w Kielczech nic interesującego sie nie działo poza odwiecznymi
kłótniami,oskarżeniami itp.Nie wierzę.Zacznijmy to forum rozkrecać
tematami.Popatrzcie na inne fora.Tu wieje nudąąąą.
Obserwuj wątek
    • Gość: Yahagi Re: Forum zrobiło się drętwe. IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.02, 00:16
      Dokładnie to samo myślę... tyle się dzieje w mieście... Konkurs Jazzowy,
      Wystawa Psów w CTK... że o kolejnym nurcie nie wspomnę... a tu nic....

Nawet o TESCO nikomu nie chce się pisać....
      buu.....:((
      • drs Re: Forum zrobiło się drętwe. 26.11.02, 00:21
        Dzieki Yahagi,że sie odezwałeś,bo ostatnio to jakoś tak obco sie na tym forum
        zrobiło.Pozdrawiam.
      • Gość: Wyrwizab Re: Forum zrobiło się drętwe. IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 26.11.02, 15:00
        Gość portalu: Yahagi napisał:

> Dokładnie to samo myślę... tyle się dzieje w mieście... Konkurs Jazzowy,
        > Wystawa Psów w CTK... że o kolejnym nurcie nie wspomnę... a tu nic....
        >
        > Nawet o TESCO nikomu nie chce się pisać....
        > buu.....:((

Sie ma Yahagi:) Trudno bylo cie ostatnio looknac bo zaslaniala mi pasazerka widok :) A na tym forum faktycznie ostatnio malo bywam.
    • pepperoni78 Re: Forum zrobiło się drętwe. 26.11.02, 08:37
      drs napisał:

> Zamilkli dawni dsykutanci.Obecne tematy powyborcze chyba już niezbyt stały
      > sie ciekawe.

Podejrzewam, że jest to właśnie jedna z przyczyn "marazmu i stagnacji" nie
      tylko na forum Kielce.

> Międlony wątek Akademii i pseudonaukowców stał się nudny.Brak
      > nowych,ciekawych wątków spowodował,że niektórzy przestali tu zagladać.Czyżby
      > w w Kielczech nic interesującego sie nie działo poza odwiecznymi
      > kłótniami,oskarżeniami itp.Nie wierzę.Zacznijmy to forum rozkrecać
      > tematami.Popatrzcie na inne fora.Tu wieje nudąąąą.

Inne powody?? Być może jesienna pogoda - niektórym w okresie październik -
      marzec nie chce sie dosłownie nic; z drugiej strony - dosyć często strony forum
      ładuja sie tak powoli, że często nie chce się czekać, aż wreszcie załaduje się
      i po prostu zamyka się okienko. Inne powody?? Część forumowiczów pozakładała
      swoje fora prywatne i część przeniosła się właśnie tam.
      Pozdrawiam.
      PS
      Co z towarzystwem przyjaźni lubelsko - kieleckiej?? ;)
      • drs Re: Forum zrobiło się drętwe. 26.11.02, 19:17
        pepperoni78 napisał:

> drs napisał:
        >
        > > Zamilkli dawni dsykutanci.Obecne tematy powyborcze chyba już niezbyt stały
        >
        > > sie ciekawe.
        >
        > Podejrzewam, że jest to właśnie jedna z przyczyn "marazmu i stagnacji" nie
        > tylko na forum Kielce.
        >
        > > Międlony wątek Akademii i pseudonaukowców stał się nudny.Brak
        > > nowych,ciekawych wątków spowodował,że niektórzy przestali tu zagladać.Czyż
        > by
        > > w w Kielczech nic interesującego sie nie działo poza odwiecznymi
        > > kłótniami,oskarżeniami itp.Nie wierzę.Zacznijmy to forum rozkrecać
        > > tematami.Popatrzcie na inne fora.Tu wieje nudąąąą.
        >
        > Inne powody?? Być może jesienna pogoda - niektórym w okresie październik -
        > marzec nie chce sie dosłownie nic; z drugiej strony - dosyć często strony
        forum
        >
        > ładuja sie tak powoli, że często nie chce się czekać, aż wreszcie załaduje
        się
        > i po prostu zamyka się okienko. Inne powody?? Część forumowiczów pozakładała
        > swoje fora prywatne i część przeniosła się właśnie tam.
        > Pozdrawiam.
        > PS
        > Co z towarzystwem przyjaźni lubelsko - kieleckiej?? ;)
        Myśle,że powinnismy je rozwijać.Trzeba wybrać zarząd/prezes,vice-prezes i niech
        sie członkowie zapisuja,może to dotyczyć uczestników obu forum/nie wiem czy
        dobrze napisałem/.Myślę,że związki naszych miast /przedewszystkim przez ludzi
        studiujacych w Lublinie,choć może niektórzy studiują/wali/ w Kielczech -jest .
        Pepperoni ja czsro zaglądam na forum Lublin i podziwiam Cie za płodność
        tematów,no ale co młodość to młodość,mnie jakoś już mniej sie chce,ale
        towarzystwo możemy rozwijać.\pozdrawiam.
    • kaczusia_ Re: Forum zrobiło się drętwe. 26.11.02, 08:46
      E tam, nie dokońca się zgadzam. Ja mom poprostu dużo pracy, a i nowa władza nie
      miała sięjeszcze czym wykażać, żeby w czymś jej dopiec.
      • kosz.marny Re: Forum zrobiło się drętwe. 26.11.02, 12:13
        Ja myślę, że po prostu za dużo tu było (jest?) ostatnio skakania sobie do
        gardeł i w ogóle agresywności, dlatego mało komu się chce tu wchodzić. Ja się w
        tym czasie udzielam na innym forum :-)
        • drs Re: Forum zrobiło się drętwe. 26.11.02, 19:19
          kosz.marny napisał:

> Ja myślę, że po prostu za dużo tu było (jest?) ostatnio skakania sobie do
          > gardeł i w ogóle agresywności, dlatego mało komu się chce tu wchodzić. Ja się
          w
          >
          > tym czasie udzielam na innym forum :-)
          Gdyz pojawiły sie osoby lubiące ten styl dyskutowania/nicków nie wymienie przez
          grzeczność/.Starzy weterani forum zamilkli i oto mamy rezultaty.Czas na odnowe
          moralną.
          • wojt14 Re: Forum zrobiło się drętwe. 27.11.02, 14:44
            drs napisał:

> kosz.marny napisał:
            >
            > > Ja myślę, że po prostu za dużo tu było (jest?) ostatnio skakania sobie do
            > > gardeł i w ogóle agresywności, dlatego mało komu się chce tu wchodzić. Ja
            > się
            > w
            > >
            > > tym czasie udzielam na innym forum :-)
            > Gdyz pojawiły sie osoby lubiące ten styl dyskutowania/nicków nie wymienie
            przez
            >
            > grzeczność/.Starzy weterani forum zamilkli i oto mamy rezultaty.Czas na
            odnowe
            > moralną.

...i biologiczna.Stara gwardia juz sie wypalila intelektualnie i fizycznie.
            Czas na odnowe w jednym z licznych salonow odnowy biologicznej. Odrosnie nie
            tylko naskorek ale i zwoje mozgowe i bedzie ludno na forum i ciekawie.
    • blonsk Re: Forum zrobiło się drętwe. 26.11.02, 22:52
      calkowicie sie zgadzam ostatnio cos tu wieje nuuuda ::( moze poprostu za malo
      mamy uczestnikow dyskusji ?
      • Gość: jurek Re: Forum zrobiło się drętwe. IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 26.11.02, 23:44
        I do tego za malo poruszamy tematow, a przeciez jest o czym dyskutowac...
        • wojt14 Re: Forum zrobiło się drętwe. 27.11.02, 14:47
          Gość portalu: jurek napisał:

> I do tego za malo poruszamy tematow, a przeciez jest o czym dyskutowac...

Nie bylo zadnego kawalka o Maryni a raczej o tym na czym ta dama siedzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka