Dodaj do ulubionych

Sawicka vs Żeromski

IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 06.12.02, 18:48
Mam pytanie. Otóż wybieram się w tym roku do jednej z tych kieleckich szkół
(Sawicka, żeromski) i sama nie wiem, którą wybrać. Więc czekam na Wasze
poinie ( absolwentów lub obecnych uczniów) na ich temat. Z góry dzięki.
pchełka
Obserwuj wątek
    • machy Re: Sawicka vs Żeromski 06.12.02, 19:28
      musisz powiedziec Co chcesz robic po liceum. tzn np co Cie interesuje. ja
      wlasnie skonczylem Zeroma, bylem w mat-fizie. z mojej klasy 9 na 36 szlo na sgh
      i 8 sie dostalo. z innych klas tez bylo pare osob. reszta z mojej klasy, tzn Ci
      co byli materialnie w stanie, podostawali sie na wyzsze uczelnie. napisz co Cie
      interesuje.....
      • Gość: JUREK Re: Sawicka vs Żeromski IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 06.12.02, 22:35
        jA JESTEM W PIERWSZEJ KLASIE W ZEROMIE...
        OGOLNIE:ZAJEBISCI LUDZIE,A RESZTA DO DUPY.NO I TO TEGO JEST CIEZKO,ALE TO
        PODOBNO TYLKO W PIERWSZEJ KLASIE.JA NA PEWNO NIE POSZEDLBYM DO SAWICKIEJ NA
        TWOIM MIEJSCU,ALE NIE POLECAM CI TEZ ZEROMA,COCIAZ WIERZE ZE JUZ W 2 SEMESTRZE
        BEDZIE LEPIEJ.
    • Gość: Leszek Re: Sawicka vs Żeromski IP: proxy / *.crowley.pl 07.12.02, 23:43
      Skończyłem Sawicką w 2000 roku, byłem na mat-fizie. 8 osób poszło na
      Politechnikę Warszawską (głównie na informatykę), 7 się dostało. Było u nas 3
      prawików, dwóch się dostało, kilka osób wylądowało na naszej polibudzie, ale w
      99 procentach byli to ludzie, których na wyjazd na studnia po prostu nie było
      stać :((((. Jeśli wybierasz się na medycynę koniecznie wybierz Sawicką. Biol-
      chemy Bukałowej cieszą się sławą nie tylko w Kielcach, ale i na najlepszych
      akademiach medycznych w Polsce. Mat-fizy też są najlepsze. W 2002 roku matura z
      matmy (dla matfizów) była dość trudna. Z tego co wiem w Żeromskim nie było
      piątek, w Sawickiej dosyć sporo... Jeśli wybierasz coś z kierunków
      humanistycznych to jednak doradzę ci Żeroma.
      • machy Re: Sawicka vs Żeromski 08.12.02, 13:23
        owszem zgadzam sie z tym, ze matura z matmy na mat-fizie byla piekielnie
        trudna, no ale nie znaczy to ze nie bylo piatek!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja mialem
        piatke i wiele innych osob z mojej klasy. byly nawet 3 szostki, wiec nie
        przesadzajmy. ale tak naprawde to to byla tylko i wylacznie nasza zasluga, bo
        nauczycielke to mielismy do dupy. ale wszystko przed wami- babka tak sie nami
        zmeczyla, ze poszla na emeryture.....
        a poza tym to oceny na maturze nie moga byc dobrym wspolczynnikiem w
        porownaniu. gdzie ja powinienem miec piatke z polskiego......
    • Gość: pchełka Re: Sawicka vs Żeromski IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 08.12.02, 09:11
      Otóż interesuje mnie właśnie kierunek mat-fiz. Wiem, że te klasy w Sawickiej
      były dość mocne, ale podobno poziom nauczania w tej szkole ostatnio trochę się
      zaniżył. pchełka
      • Gość: kapsel Re: Sawicka vs Żeromski IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 15:15
        Jak interesuje Ciebie mat-fiz., to tylko Żeromski. Bo w Sawickiej fiza leży i
        kwiczy. No i w Żeromie jest pełno imprez.... Kapsel
    • Gość: Ania Re: Sawicka vs Żeromski IP: *.satbit.pl 11.12.02, 21:43
      Wybierz Sawicką..To fantastyczna szkoła!To był najpiękniejszy okres w moim
      życiu!I sądzę, że nie pożałowałabyś wyboru!Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka