Dodaj do ulubionych

Po pożarze na Panoramicznej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 08:24
Sam nie wiem komu wierzyc.W "Gazecie" pisza ze zginela jedna osoba a w innych
mediach napisane jest ze zginely dwie osoby.Moze ktos mi wyjasni jaka jest prawda.
Obserwuj wątek
    • Gość: Qba Re: Po pożarze na Panoramicznej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 09:23
      Z tego co wiem,gdy bylem na miejscu mowa byla o jednej ofiarze smiertelnej.
    • Gość: sąsiad Re: Po pożarze na Panoramicznej IP: *.85-237-184.tkchopin.pl 03.04.06, 12:51
      Większość osób obserwująca walkę strażaków z ogniem była zdziwiona tym, jak
      gwałtownie i z jaką siłą płomienie ogarnęły całe mieszkanie. Widać teraz jak
      szybko pożar może nam odciąć drogę ucieczki. Może warto pomyśleć w końcu o
      swoim bezpieczeństwie i zwrócić uwagę na niektóre sprawy na osiedlu, które w
      sytuacji wybuchu pożaru mogą zadecydować o naszym życiu. Opierdzielić małolatów
      grzebiących w skrzynkach hydrantowych w budynku; nalegać, aby spółdzielnia
      odpowiedzialna przecież za bezpieczeństwo stworzyła parkingi, by kierowcy nie
      blokowali hydrantów i uliczek dojazdowych np dużym samochodom służb
      ratowniczych /czy ktoś zwrócił uwagę jak dużo miejsca potrzebuje samochód
      strażacki z wysięgnikiem na rozstawienie się?!/. Myślę, że dojazd pod budynek
      np dla takiego podnośnika powinien być możliwy z każdej strony bloku, nawet
      jeśli ma to być kosztem przydomowych ogródków. Jeśli sami nie zadbamy o swoje
      bezpieczeństwo to nikt za nas tego nie zrobi...niestety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka