olunia36 Re: poszukuję dobrego dentysty dziecięcego w Kiel 17.04.06, 17:42 Za szybko nacisnęłam. Szukam dentysty z dobrym podejściem do dzieci, najlepiej takiego który leczy ząbki tylko dzieciakom zwłaszcza małym. Nasza Ola nie chce za nic otworzyć buźki u dentysty a niestyt trzeba zrobić dwa żąbki. Może ktoś słyszał o jakimś dobrym gabinecie? Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_wolna_nilka Re: poszukuję dobrego dentysty dziecięcego w Kiel 21.04.06, 23:39 www.stomatologia.kielce.pl/ O ile zniesiesz na początku pouczenia, że o zęby trzeba dbać, jak o buty lub samochód. No i brednie o robalach, które z zęba wlezą do ucha, jak zaraz nie otworzysz ust;-))) Serio- jeśli uprzedzisz przy rejestrowaniu dziecka, żeby go nie straszyć, to dalej jest jak w bajce. Na początek wizyta adaptacyjna. Miłe, młode stomatolozki z dobrym podejściem, zabawki w nagrodę, kącik zabaw, nowoczesne techniki. Drogo. N. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_wolna_nilka Re: poszukuję dobrego dentysty dziecięcego w Kiel 21.04.06, 23:40 i gdzieś na herbach, podono tez dzieciaki sa fajnie traktowane i dostają nagrody:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mw2006 Re: poszukuję dobrego dentysty dziecięcego w Kiel 02.10.06, 23:57 a ja polecam dr Gołąb. przyjmuje na Sienkiewicza naprzeciwko PKO BP i Puchatka. dobre podejście do dzieci, niedrogo i skutecznie Odpowiedz Link Zgłoś
swobodnagosia27 Re: poszukuję dobrego dentysty dziecięcego w Kiel 04.02.07, 21:12 Drogo... to znaczy ile? Odpowiedz Link Zgłoś
swobodnagosia27 Re: poszukuję dobrego dentysty dziecięcego w Kiel 18.03.07, 19:29 Byłam z córką w tej przychodni www.stomatologia.kielce.pl/ Troszkę z ciekawości. No i wrażenia całkiem miłe. Naprawde super miłe panie i nie ma bata żeby dziecka nie przekonać do otworzenia buzi ale........ już tam na pewno nie wrócę. To zabawa tylko dla bogaczy. Dentystka zaproponowała nam ozonowanie 100 zł od zabiegu (na jednego zęba potrzeba ich trzy). Gdy powiedziałam jej że się zastanowię bo w sumie kosztowało by mnie to 1200 zł. i raczej nie stać mnie na taki wydatek, dopiero zaczęła mi proponować inne tańsze rozwiązania. Nastawienie na kasę jest jasne. Poza tym zapłaciłam 50 zł. za sam przegląd ząbków. Odpowiedz Link Zgłoś
agaj78 Re: poszukuję dobrego dentysty dziecięcego w Kiel 27.10.06, 14:17 Katarzyna Zielińska-Komorniczak przyjmuje na Podkarczówce na ul. Kryształowej 4. Idealne podejscie do dzieci, osobiscie jestem nia zachwycona. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kajci stomatologa? 13.12.06, 12:21 Czasu trochę upłynęło, byłaś może u jakiegoś stomatologa, chcę też wybrać się z małą i nie bardzo wiem do kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
mandy5 Re: stomatologa? 14.12.06, 21:16 Mogę ci polecić p. dr Śmiech. Przyjmuje na Wapiennikowej. Jest niedroga(płacę 30 zł) a podejście do dzieci znakomite! Mój syn za nic w świecie nie wszedł do gabimetu ( o fotelu nie wspomnę). Zwiedziliśmy kilka w mieście i nic, histeria. A ta kobieta tak go zagadała, że nawet się nie zorientował, kiedy ząbek był już skończony. Teraz siada już na fotel sam i nie ma problemów z wizytą u stomatologa. Choć na tej pierwszej wizycie siedział u mnie na kolanach ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
swobodnagosia27 Re: stomatologa? 04.02.07, 17:50 Czy możesz podać numer telefonu do tej lekarki? Odpowiedz Link Zgłoś
swobodnagosia27 Re: stomatologa? 10.02.07, 20:42 Dzięki. A co miał robione twój syn? Jeśli wolno zapytać. Miał borowany ząbek? Odpowiedz Link Zgłoś
mandy5 Re: stomatologa? 24.02.07, 16:57 Przepraszam, że odpowiadam dopiero teraz. Tak miał borowanie. Lekarka bardzo się starała i co chwilę przerywała, bo mój młodzian miał dużo pytań w trakcie ;-)), a jak dumnie wybierał kolor plomby!!! Chodził potem przez tydzień każdemu ją pokazując - osobiście wolałabym biały - on jednak wybrał zieleń. Odpowiedz Link Zgłoś