dm_ 21.12.02, 18:38 ..spokojnych, rodzinnych, pysznych potraw, duzo prezentow,[np: hamsterowi lunete, drs - niech Ci wyjdzie smaczny bigos. :))] do zobaczenia po swietach:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aussie Re: wesołych swiat.. IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 21.12.02, 18:42 Dołączam się do życzeń dm: dużo dużo prawdziwej radości, full prezentów, wspaniałej rodzinnej, ciepłej atmosfery przy wigilijnym stole WESOŁYCH ŚWIĄT!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: wesołych swiat.. IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.02, 09:32 dzięki DM i vice versa i żebyś wiedziała że dostanę tą "lunetę" Odpowiedz Link Zgłoś
drs Re: wesołych swiat.. 22.12.02, 09:58 dm_ napisała: > ..spokojnych, rodzinnych, pysznych potraw, duzo prezentow,[np: hamsterowi > lunete, drs - niech Ci wyjdzie smaczny bigos. :))] > do zobaczenia po swietach:) > Serdeczne dzięki,/właśnie się gotuje na wolnym ogniu/,ja też Tobie i wszystkim znajomym z forum życzę Spokojnych,Wesołych Świąt i Szczęśliwego 2003Roku,oby sprawy które tak żarliwie poruszamy na tym forum ,mogły się wreszcie urzeczywistnić. Odpowiedz Link Zgłoś
exploited Re: wesołych swiat.. 23.12.02, 09:38 Dla wszystkich Forumowiczów i ich rodzin wszystkiego dobrego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
quak Re: wesołych swiat.. 23.12.02, 21:09 Spokoju, zdrowia i przyjemności - to moje życzenia dla Was. quak Odpowiedz Link Zgłoś
stefan41 Re: wesołych swiat.. 23.12.02, 21:21 Ha, i niech wam spelnia wszystkie marzenia w Nowym Rocku Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
nika74 Re: wesołych swiat.. 24.12.02, 09:11 ...i ja dolaczam sie do zyczen moi mili oby Wam sie marzenia spelnily a jasne promyczki najpochmurniejsze dni rozjasnialy i w dobry humorek Was wprowadzily... Buziaczki NIKA Odpowiedz Link Zgłoś
deswider Re: wesołych swiat.. 24.12.02, 09:39 i ja sie dolaczam do zyczen. Wszystkiego co najlepsze, zdrowia, ciepla, cierpliwosci podczas swiat i w nowym roku zyczy Odpowiedz Link Zgłoś
kex Re: wesołych swiat.. 24.12.02, 11:36 Kochani! Pięknych Świąt Bożego Narodzenia Dużo Radości, Ciepła i Miłości pozdrawiam kex :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nowyy Re: wesołych swiat.. 24.12.02, 13:44 Wesolych Swiat - Stu choinek w lesie... Prezentow, ile Mikolaj uniesie... Balwana ze sniegu i mniej zycia w biegu... Oraz tyle radosci ile ryba ma osci... i żebymm miał więcej czasu :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blonk Re: wesołych swiat.. IP: PROXY:* / 172.16.1.* 24.12.02, 14:03 wesolych, szczesliwych :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: wesołych swiat.. IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 24.12.02, 15:00 Snieznych świąt, ciepla i blasku choinki,pysznosci na stole,radosci bliskich,pieknych prezentow.... Odpowiedz Link Zgłoś