Dodaj do ulubionych

kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela

• Gość: Remik Tak tak tak tylko wojciech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 18:07
      • Gość: Maniak Re: Tak tak tak tylko wojciech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 13:47
        Oh yes yes tylo Lubawski
        • Gość: Chalski Re: Tak tak tak tylko wojciech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 11:46
          Tylko on jestem za tym by kandydował i by wygrał.
    • Gość: Ala Żeby Gosiewski nie wybrał swego kandydatapo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:08
      Jednak Lubawski powiniene wygra c. Tylko, że wtedy wygra w 2 turze nie
      pierwszej.
    • Gość: Medyk 60% Lubawskiego , Ciesze się. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:10
      Jak wielu ma swoje obawy oby Pis tego nie popsuł.
      • Gość: Smerfetka Re: 60% Lubawskiego , Ciesze się. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 16:22
        Wierze w nich , że nie popsują i dadza poparcie Lubawskiemu oby bezintersownie.
    • Gość: Karo 60 procent Lubawskiego to fakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:42
      Powiem szczerze obawiałem się tego sondazu ale jestem juz spokojny i mam
      nadzije, ze obecny prezydent wygra wybory.
      • Gość: kolo Re: 60 procent Lubawskiego to fakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 21:18
        Ciesze iż ten sondaż już sie pokazała:) może pan Lubawski wystartuje
      • Gość: Agent XXL Re: 60 procent Lubawskiego to fakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 00:23
        a ja sie bardzo cicesz, że on wygrywa.
    • Gość: Lewak Koniec lewicy w tej kadencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:48
      Dzisiejszy sondaż w gazecie Echu Dnia sam pokazał jak to się dzieje nie tylko w
      naszym mieście ale i województwie. Lubawski i rozsądek ludzi wygrali:)
      • Gość: Kermit Re: Koniec lewicy w tej kadencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 16:23
        Oby ten sondaż przełożył się na wybory.
    • Gość: Fun club SS2002 ss 2002 i Lubawski rosną w siłe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:50
      hehe a co dopiero będzie w pażdzierniku strach pomyśleć, może wszystkie
      powiaty,. Gratuluje obecnemu prezydentowi polityki, która dała mu takie
      poparcie, lecz poamietajmy to tylko sondaż dajmy z siebie wszystko by wygrał w
      prawdziwych wyborach.
      • Gość: Kamil z Czarnova Re: ss 2002 i Lubawski rosną w siłe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 21:17
        Cieszę się iż rośnie w siłe nie tylko w Kielcach ale i województwie.
      • Gość: Bioły Re: ss 2002 i Lubawski rosną w siłe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 21:20
        Gdzie moge zapisać sie do ss2002
      • Gość: Biskup Re: ss 2002 i Lubawski rosną w siłe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 00:59
        i bardzo dobrze, że Stowarzyszenie Pana Lubawskiego rośnie w siłe mozę to
        przyda się społeczeństwu które ma juz dośc partii.
    • Gość: Operator kopary Grzela i Suchański nie mają sznas z Lubawskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:59
      z tego powdu się bardzo ciesz i oby został "zdobyty" Urząd Marszałkowski
      • Gość: Sołtys Kielc Re: Grzela i Suchański nie mają sznas z Lubawskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 13:48
        tzreba zdobyć Marsząłkowski popieram
        • Gość: Troll Re: Grzela i Suchański nie mają sznas z Lubawskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 13:49
          Popieram kolege.
    • Gość: Milka Tylko Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 22:27
      To jedyny kandydat , który może poprowadzić znów nasze miasto ku lepszej
      drodze, robi to a to odzwierciedla dzisisejszy sondaz Echa Dnia, ludzie
      popierają jego polityke.
      • Gość: Banzai Re: Tylko Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 00:47
        Wojciech Lubawski i tylko on.
    • Gość: Alien Reszta się nie liczy:0 Lubawski wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 22:28
      Na szczęscie, że prawica zmądrzała po latach i poparła tylko Lubawskiego tylko
      czy on zdecyduje sie wystartować?
      • Gość: jaga Re: Reszta się nie liczy:0 Lubawski wygra IP: 81.219.132.* 13.05.06, 08:45
        chyba wystartuje, bo zal tak zostawiać nie skończoną robotę, która może spaprać
        następna ekipa ucząca się władzy na żywym organiźmie. To przynajmniej przydent
        z którego nie musze się wstydzić, nie kompromituje Kielc jak co niektórzy inni
        byli włodarze miasta i z prawa i z lewa. dobrze, ze wycofano paskudne wpisy o
        jego rywalce J. grzeli, ale startując na takie stanowisko musiała się liczyć z
        tym, że to nie tylko wzgledy i apanaże ale takze surowe rozliczenie i oceny na
        każdym kroku.
      • Gość: Łodziara Re: Reszta się nie liczy:0 Lubawski wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 12:38
        Popieram tylko jego osba gwarantuje dalszy rozwój Kielc a nie czystki w
        urzedzie miasta.
      • Gość: Mądrala Re: Reszta się nie liczy:0 Lubawski wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 11:50
        Oby wygrał facetowi się nalerzy i oby Pis nie zepsuł tego bo jeszcze nic nie
        wiadomo co po nich mozna sie spodziewać.
        • Gość: Jolka45 Re: Reszta się nie liczy:0 Lubawski wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 21:20
          Pis nie zrobi tego błędu tak mysle chyba, że ppoprze Lubawskiego
    • Gość: Władca Ocent prezydent wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 09:31
      Fak iż wiele zrobił mówi wiele za siebie ma wizje Kielc która niekiedy jest
      agresywnie atakowana przez jego wrogów bądż rywali ale jednak trzeba powiedziec
      iż miasto idzie ku lepszemu.
    • Gość: Janosik Na prezydenta tylko Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 09:37
      Człowiek kompetentny,solidny i uczciwy.
      • Gość: RobercikCK Re: Na prezydenta tylko Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 12:37
        Zgadasz się zTobą Janosik TYLKO LUBAWSKI
        • Gość: vicek Re: Na prezydenta tylko Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 13:48
          Popieram tylko on.
        • Gość: M.N. Re: Na prezydenta tylko Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 11:45
          Popieram
        • Gość: Aksamit Re: Na prezydenta tylko Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 17:06
          Oj tak jestem pewny ja i moja rodzina zagłosujemy tylko na LUBAWSKIEGo. Ciesze
          się iz mamy takiego polityka i iż jest on prezydentem włąsnie mojego miasta.
        • Gość: anarchia Re: Na prezydenta tylko Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 21:21
          popieram poprzednikóa W.L
    • Gość: mr.Smith 60% Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 09:44
      Do bardzo dużo o ile Pis nie wystawi kandydat swojego ro Lubawski ma sznase
      wygrać juz w 1 turze, jego polityka właśnie i koncpecja miasta spasowała jego
      wyborcą. Także jestem jego wyborcom.
      • Gość: Arek23 Re: 60% Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 17:02
        Pis nie wystawi, chyba widza iz Lubawski ma wielkie sznase.
    • Gość: Minister Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 09:55
      Oby tylko Lubawski wygrał, dalej zrobi co ś w tym mieście.
      • Gość: golota Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: 82.139.11.* 18.05.06, 10:54
        koniec ze starymi piernikami, ktorych los i status prawny stoi pod znakiem zapytania, koniec z pomnikami, gondolami na Silnicy oraz innymi poronionymi pomysłami!
        Jestem za świeckimi Kielcami, gospodarnymi Kielcami i nowoczesnymi Kielcami bez patronatu czarnych. Chce byc dumny z mojego miasta, dlatego zaglosuje na mloda kobiete a nie na capa, ktory w wymietoszonej marynarce uprawia fantastyke i to w najgorszym stylu.
      • Gość: Robert Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.vf.pl / *.vf.pl 18.05.06, 19:04
        Witam wszystkich na forum. Czy mógłbyś mi powiedzieć co takiego dobrego dla
        naszego miasta zrobił Pan Prezydent Wojciech Lubawski?
        Pomóż mi proszę, bo nie bardzo wiem na kogo mógłbym oddać swój głos, a może
        Twoja podpowiedź ułatwi mi wybór. Z góry Ci dziękuję
    • Gość: Ela z Szydłowka Zdecydowanie zagłosuje na Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 10:19
      • Gość: Pracownik UM Re: Zdecydowanie zagłosuje na Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 12:39
        Popre zdecydsowanie Lubawskiego wielki mam zaszczyt pracowac pod jego rządami.
        Podobno jest bufonem a ja powiem tylko tyle to norlamny i bardzo spokojny
        człowiek a zarazem polityk, który coś chce zrobic dla tego miasta.
        • Gość: przekonany Re: Zdecydowanie zagłosuje na Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 21:21
          Ja tam zagłosuje tylko na niego choć w ostatnich wybirach na niego nie
          załosowałem ale jednak mnnie teraz przekonał do siebie
      • Gość: Alinka Re: Zdecydowanie zagłosuje na Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 01:00
        j.w
    • Gość: Towdi TAk czy owak Lubawski wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 10:32
      Wczorajszy sondaz to pokazał ale także prace które robią w mieście wskakazują
      iż zrobił wiele dla tego miasta wiec na pewno zostanie ponownie wybrany.
      • Gość: Zamuła Re: TAk czy owak Lubawski wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 13:50
        Jestem za. popieram Wojciecha, i jego ruchy.
    • Gość: darex zdecydowanie Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 10:53
      jako facetowi Grzela mi sie nie podoba.
      • Gość: Karoll Re: zdecydowanie Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 13:47
        Popieram także Lubawski
    • Gość: Xzibit Pan Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 11:34
      jest katolikiem nie wstydzi sie swojej wiary, dobzre robi dla maista, moż
      eejszcze uda mu sie ejszcze coś lepszego stworzyc w tym miescie więcej, ma
      fajne plany na przyszłosc maista i wizje Kielc.
      • Gość: Babeczka Re: Pan Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 00:48
        Jestem osoba po 40 i podoba mi sie to co on robi, i to, że nie wstydzi sie iz
        jest wierzącym katolikiem.
      • Gość: Meccenas Re: Pan Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 23:02
        a to, że paru gości wysmiewa się z niego i jego wiary to świadczy o czymś. Ja
        tam dumny jestem z jego postawym, nie wstydze sie tak jak on , że jestem
        Polakiem i katolikiem.
        • Gość: grendelek Re: Pan Lubawski IP: 213.155.191.* 18.05.06, 06:46
          Lubawskiemu juz dziędkujemy....
      • Gość: Andrzej K. Re: Pan Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 00:52
        Dlatego na tego człowieka zagłosuje choć jego wygląd zewnętrzny mi się nie
        pododba ale nie po okładce oceniamy ksiązke lecz po jej treści a plany Pana
        Lubawskiego i jego dotychczasowe osiągnięcia przemawiają bardziej za nim.
      • Gość: Rydas Re: Pan Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 09:06
        Popieram,jak wyżej.
      • Gość: lucyna Re: Pan Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 00:20
        I za to mu Bogu dzieki i na niego zagłosuje.
      • Gość: Pegi Re: Pan Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 11:06
        Włąsnie za tą wizje rozwijającego miasta zagłosuje na obecnego prezydenta.
      • Gość: Kaka Re: Pan Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 23:46
        TAk tylko Pan Lubawski
      • Gość: Kolo Re: Pan Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 01:27
        Mnie także podoba sie jego wizja Kielc, wiele zrobił ale wiele jest jeszcze do
        zrobienia , dam mu szanse i zaglosuje na niego.
    • Gość: Joaanna Lubawski tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 11:56
      tylko on
      • Gość: Trolu Re: Lubawski tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 00:49
        jak wyżej cyt :tylko on"
    • Gość: Emilka Lubawski wygra !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 12:30
      Lubawski wygra a ja na niego mam zamiar zagłosować
      • Gość: Sonny Re: Lubawski wygra !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 17:06
        Pewnie, że wygra obecny Pan prezydent, ja także na niego zagłosuje.
      • Gość: Anitka Re: Lubawski wygra !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 01:01
        jak poprzednik.
    • Gość: Muniek 60% Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 12:37
      może i nie wygra w 1 turze ale w 2 napewno. Jemu sie to nalerzy. Gratuluje
      Panie prezydencie.
      • Gość: Saper Re: 60% Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 13:47
        Oby wygrał w pierwszej turze lepiej by było.
        • Gość: Inga Re: 60% Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 11:45
          Popieram fajnie by by było gdyby wygrał w pierwszej turze
          • Gość: Nostradamus Re: 60% Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 16:22
            No macie racje rtylko abysmy wszyscy poszli na wybory a nie to olali.
      • Gość: Pablo Re: 60% Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 22:56
        Wygra i to w pierwszej turze ja to czuje i moge się załozyc o to.
      • Gość: Hooligan Re: 60% Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 23:47
        60% mówi samo za siebie , tylko on .
    • Gość: wyborca z CK Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 12:43
      Ale żeby vickiem nie był juz Sygut. Pan Lubawski rzeczywiście robi wiele dla
      maista i ma wizje może dla niektórych nie zrozumiała ale ma wizje miasta
      nowoczesnego, bardzo mi sie ta wizja podoba powiem szczerze. Chciałbym by moje
      maisto piekniało i robiło sie bardziej nowoczesne.
      • Gość: wyboraca Re: Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 17:03
        Oj tak tylko nie Sygut, A co do Parifiniuka to......... widac iż gośc jest w
        porzo i mam nadziję , że go ułaskawią, że jest on czysty, wierze w niego.
    • Gość: Oleńka Zdecydowanie Wojciech Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 13:45
      Za jego wizje i dążenie do nich nawet gdy wielu puka się w czoło.
      • Gość: Anetka Re: Zdecydowanie Wojciech Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 22:57
        Tylko on j,.w
      • Gość: Moc X Re: Zdecydowanie Wojciech Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 00:54
        Z nim naprawde jest pozytywna moc i fajnie niech z nim zostanie by dalej
        kontynuowac to co zaczął.
    • Gość: Thomas Tak jak poprzednik (znajomy mój) Tylko Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 13:46
      Za to, że dzieje się coś wnaszy mieście.
      • Gość: ===tom= Re: Tak jak poprzednik (znajomy mój) Tylko Lubaws IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 23:02
        Popieram poprzednika nic dodac nic ująć
    • Gość: Zaba Lubawski wygra kumacie to:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 13:51
      i niech tak zostanie.
      • Gość: Ewa Re: Lubawski wygra kumacie to:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 18:53
        Wojtku, głosujemy na Ciebie z całą rodziną !.
      • Gość: Kamik Re: Lubawski wygra kumacie to:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 00:46
        Zagłosuje na niego i to sa moje pierwsze wybory ale to jedyny słuszny kandydat.
      • Gość: 2pac Re: Lubawski wygra kumacie to:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 09:07
        Oy ye , tylko W.L.
        • Gość: Zen "Lubawski wygra kumacie to" - BZDURA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 01:30
          "kumacie to" czy nie "kumacie" kielcoki! no jak k...a "kumacie to" to wybierzta
          se go jeszcze raz!

Bedzieta mieli:

- kolejne dzialeczki posprzedawane po taniosci znajomkom
          - kolejne pieknie pomniki w stylu klap od klozetu na kadzielni
          - dziurawe drogi, ale za to z kosztownymi zmianmi ich nazw
          - stadion bez kiobli i parkingu
          - piekne slowka nt pomocy dla najubozszych
          - kase miasta wydawana "na tace"
          - radnych zatrudnianych wbraw prawu w spolkach miasta
          - pozaciagane przez miejska kase dlugi
          - wykorzystanie funduszy unijnych na poziomie 11%
          - rozdmuchana propagande sukcesu opierajaca sie na proketach przygotowanych prze
          zpoprzednika
          - zero sprowadzonego kapitalu i inwestycji
          - utrate centrum targowego kielce
          - brak inwestycji miatsa w budownictwo mieszkan komunalnych
          - grupke mlodocioanych nieudacznkiow pozatrudniach w UM tylko p oto zeby
          siedzieli na tym forum i robili posty sprzyjajace "wizjonerowi"
          - zapoconego [jak ktos go widzial na zywo to wie o czym mowie] wasacza ktory was
          reprezentuje w poslce i czasem swiecie

itd. itd.

"kumacie to"?

ps. nie wiem jeszcze na kogo zaglosuje. podejrzewam. jedno jest pewne nie bd
          glosowal na lubawskiego ani na zadnego innego, kolejnego goscia w wieku
          przekwitania zamknietego w sobie jak kupa w klozecie.

mysle, ze byc moze grzela jest jakas alternatywa... ale jeszcz enei czas zeby
          zadekalrowac sie z glosowaniem na 100%.

• Gość: Anka i mąż Wojciech Lubawski wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 00:45
      Zagłosuje na Pana z moim mężem i rodzina nasza także, popieramy pana w tym w
      czym pan tak usilnie walczy.
      • Gość: Roni Re: Wojciech Lubawski wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 00:49
        Pewnie , że wygra sondaz pokazuje ale i jego czyny to dobry człowiek.
      • Gość: Miśka Re: Wojciech Lubawski wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 23:00
        Może nie mam męża a ni rodziny ale moje zdanie ejst takie iż pan obecny
        prezydent jest medialny i potrafi sprzedac to co zrobil to co jest jego
        zasługą. Zrobił on wiele ale po ostatnim artykule w gazecie D.D stwierdzam , że
        naprawde ten człowiek ma super plany,.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka