Gość: Remik Tak tak tak tylko wojciech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 18:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniak Re: Tak tak tak tylko wojciech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 13:47 Oh yes yes tylo Lubawski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chalski Re: Tak tak tak tylko wojciech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 11:46 Tylko on jestem za tym by kandydował i by wygrał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Żeby Gosiewski nie wybrał swego kandydatapo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:08 Jednak Lubawski powiniene wygra c. Tylko, że wtedy wygra w 2 turze nie pierwszej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Medyk 60% Lubawskiego , Ciesze się. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:10 Jak wielu ma swoje obawy oby Pis tego nie popsuł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smerfetka Re: 60% Lubawskiego , Ciesze się. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 16:22 Wierze w nich , że nie popsują i dadza poparcie Lubawskiemu oby bezintersownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karo 60 procent Lubawskiego to fakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:42 Powiem szczerze obawiałem się tego sondazu ale jestem juz spokojny i mam nadzije, ze obecny prezydent wygra wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: 60 procent Lubawskiego to fakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 21:18 Ciesze iż ten sondaż już sie pokazała:) może pan Lubawski wystartuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent XXL Re: 60 procent Lubawskiego to fakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 00:23 a ja sie bardzo cicesz, że on wygrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lewak Koniec lewicy w tej kadencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:48 Dzisiejszy sondaż w gazecie Echu Dnia sam pokazał jak to się dzieje nie tylko w naszym mieście ale i województwie. Lubawski i rozsądek ludzi wygrali:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kermit Re: Koniec lewicy w tej kadencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 16:23 Oby ten sondaż przełożył się na wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fun club SS2002 ss 2002 i Lubawski rosną w siłe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:50 hehe a co dopiero będzie w pażdzierniku strach pomyśleć, może wszystkie powiaty,. Gratuluje obecnemu prezydentowi polityki, która dała mu takie poparcie, lecz poamietajmy to tylko sondaż dajmy z siebie wszystko by wygrał w prawdziwych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil z Czarnova Re: ss 2002 i Lubawski rosną w siłe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 21:17 Cieszę się iż rośnie w siłe nie tylko w Kielcach ale i województwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bioły Re: ss 2002 i Lubawski rosną w siłe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 21:20 Gdzie moge zapisać sie do ss2002 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biskup Re: ss 2002 i Lubawski rosną w siłe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 00:59 i bardzo dobrze, że Stowarzyszenie Pana Lubawskiego rośnie w siłe mozę to przyda się społeczeństwu które ma juz dośc partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Operator kopary Grzela i Suchański nie mają sznas z Lubawskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:59 z tego powdu się bardzo ciesz i oby został "zdobyty" Urząd Marszałkowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sołtys Kielc Re: Grzela i Suchański nie mają sznas z Lubawskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 13:48 tzreba zdobyć Marsząłkowski popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troll Re: Grzela i Suchański nie mają sznas z Lubawskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 13:49 Popieram kolege. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Tylko Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 22:27 To jedyny kandydat , który może poprowadzić znów nasze miasto ku lepszej drodze, robi to a to odzwierciedla dzisisejszy sondaz Echa Dnia, ludzie popierają jego polityke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Banzai Re: Tylko Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 00:47 Wojciech Lubawski i tylko on. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alien Reszta się nie liczy:0 Lubawski wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 22:28 Na szczęscie, że prawica zmądrzała po latach i poparła tylko Lubawskiego tylko czy on zdecyduje sie wystartować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Reszta się nie liczy:0 Lubawski wygra IP: 81.219.132.* 13.05.06, 08:45 chyba wystartuje, bo zal tak zostawiać nie skończoną robotę, która może spaprać następna ekipa ucząca się władzy na żywym organiźmie. To przynajmniej przydent z którego nie musze się wstydzić, nie kompromituje Kielc jak co niektórzy inni byli włodarze miasta i z prawa i z lewa. dobrze, ze wycofano paskudne wpisy o jego rywalce J. grzeli, ale startując na takie stanowisko musiała się liczyć z tym, że to nie tylko wzgledy i apanaże ale takze surowe rozliczenie i oceny na każdym kroku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodziara Re: Reszta się nie liczy:0 Lubawski wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 12:38 Popieram tylko jego osba gwarantuje dalszy rozwój Kielc a nie czystki w urzedzie miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mądrala Re: Reszta się nie liczy:0 Lubawski wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 11:50 Oby wygrał facetowi się nalerzy i oby Pis nie zepsuł tego bo jeszcze nic nie wiadomo co po nich mozna sie spodziewać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka45 Re: Reszta się nie liczy:0 Lubawski wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 21:20 Pis nie zrobi tego błędu tak mysle chyba, że ppoprze Lubawskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Władca Ocent prezydent wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 09:31 Fak iż wiele zrobił mówi wiele za siebie ma wizje Kielc która niekiedy jest agresywnie atakowana przez jego wrogów bądż rywali ale jednak trzeba powiedziec iż miasto idzie ku lepszemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik Na prezydenta tylko Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 09:37 Człowiek kompetentny,solidny i uczciwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RobercikCK Re: Na prezydenta tylko Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 12:37 Zgadasz się zTobą Janosik TYLKO LUBAWSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vicek Re: Na prezydenta tylko Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 13:48 Popieram tylko on. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.N. Re: Na prezydenta tylko Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 11:45 Popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aksamit Re: Na prezydenta tylko Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 17:06 Oj tak jestem pewny ja i moja rodzina zagłosujemy tylko na LUBAWSKIEGo. Ciesze się iz mamy takiego polityka i iż jest on prezydentem włąsnie mojego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anarchia Re: Na prezydenta tylko Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 21:21 popieram poprzednikóa W.L Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr.Smith 60% Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 09:44 Do bardzo dużo o ile Pis nie wystawi kandydat swojego ro Lubawski ma sznase wygrać juz w 1 turze, jego polityka właśnie i koncpecja miasta spasowała jego wyborcą. Także jestem jego wyborcom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek23 Re: 60% Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 17:02 Pis nie wystawi, chyba widza iz Lubawski ma wielkie sznase. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minister Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 09:55 Oby tylko Lubawski wygrał, dalej zrobi co ś w tym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golota Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: 82.139.11.* 18.05.06, 10:54 koniec ze starymi piernikami, ktorych los i status prawny stoi pod znakiem zapytania, koniec z pomnikami, gondolami na Silnicy oraz innymi poronionymi pomysłami! Jestem za świeckimi Kielcami, gospodarnymi Kielcami i nowoczesnymi Kielcami bez patronatu czarnych. Chce byc dumny z mojego miasta, dlatego zaglosuje na mloda kobiete a nie na capa, ktory w wymietoszonej marynarce uprawia fantastyke i to w najgorszym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: kto na prezydenta? W. Lubawski czy J.Grzela IP: *.vf.pl / *.vf.pl 18.05.06, 19:04 Witam wszystkich na forum. Czy mógłbyś mi powiedzieć co takiego dobrego dla naszego miasta zrobił Pan Prezydent Wojciech Lubawski? Pomóż mi proszę, bo nie bardzo wiem na kogo mógłbym oddać swój głos, a może Twoja podpowiedź ułatwi mi wybór. Z góry Ci dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela z Szydłowka Zdecydowanie zagłosuje na Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 10:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik UM Re: Zdecydowanie zagłosuje na Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 12:39 Popre zdecydsowanie Lubawskiego wielki mam zaszczyt pracowac pod jego rządami. Podobno jest bufonem a ja powiem tylko tyle to norlamny i bardzo spokojny człowiek a zarazem polityk, który coś chce zrobic dla tego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przekonany Re: Zdecydowanie zagłosuje na Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 21:21 Ja tam zagłosuje tylko na niego choć w ostatnich wybirach na niego nie załosowałem ale jednak mnnie teraz przekonał do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alinka Re: Zdecydowanie zagłosuje na Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 01:00 j.w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towdi TAk czy owak Lubawski wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 10:32 Wczorajszy sondaz to pokazał ale także prace które robią w mieście wskakazują iż zrobił wiele dla tego miasta wiec na pewno zostanie ponownie wybrany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zamuła Re: TAk czy owak Lubawski wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 13:50 Jestem za. popieram Wojciecha, i jego ruchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darex zdecydowanie Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 10:53 jako facetowi Grzela mi sie nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karoll Re: zdecydowanie Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 13:47 Popieram także Lubawski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xzibit Pan Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 11:34 jest katolikiem nie wstydzi sie swojej wiary, dobzre robi dla maista, moż eejszcze uda mu sie ejszcze coś lepszego stworzyc w tym miescie więcej, ma fajne plany na przyszłosc maista i wizje Kielc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babeczka Re: Pan Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 00:48 Jestem osoba po 40 i podoba mi sie to co on robi, i to, że nie wstydzi sie iz jest wierzącym katolikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meccenas Re: Pan Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 23:02 a to, że paru gości wysmiewa się z niego i jego wiary to świadczy o czymś. Ja tam dumny jestem z jego postawym, nie wstydze sie tak jak on , że jestem Polakiem i katolikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grendelek Re: Pan Lubawski IP: 213.155.191.* 18.05.06, 06:46 Lubawskiemu juz dziędkujemy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej K. Re: Pan Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 00:52 Dlatego na tego człowieka zagłosuje choć jego wygląd zewnętrzny mi się nie pododba ale nie po okładce oceniamy ksiązke lecz po jej treści a plany Pana Lubawskiego i jego dotychczasowe osiągnięcia przemawiają bardziej za nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rydas Re: Pan Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 09:06 Popieram,jak wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucyna Re: Pan Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 00:20 I za to mu Bogu dzieki i na niego zagłosuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pegi Re: Pan Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 11:06 Włąsnie za tą wizje rozwijającego miasta zagłosuje na obecnego prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaka Re: Pan Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 23:46 TAk tylko Pan Lubawski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: Pan Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 01:27 Mnie także podoba sie jego wizja Kielc, wiele zrobił ale wiele jest jeszcze do zrobienia , dam mu szanse i zaglosuje na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joaanna Lubawski tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 11:56 tylko on Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trolu Re: Lubawski tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 00:49 jak wyżej cyt :tylko on" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilka Lubawski wygra !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 12:30 Lubawski wygra a ja na niego mam zamiar zagłosować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonny Re: Lubawski wygra !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 17:06 Pewnie, że wygra obecny Pan prezydent, ja także na niego zagłosuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anitka Re: Lubawski wygra !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 01:01 jak poprzednik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muniek 60% Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 12:37 może i nie wygra w 1 turze ale w 2 napewno. Jemu sie to nalerzy. Gratuluje Panie prezydencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saper Re: 60% Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 13:47 Oby wygrał w pierwszej turze lepiej by było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inga Re: 60% Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 11:45 Popieram fajnie by by było gdyby wygrał w pierwszej turze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nostradamus Re: 60% Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 16:22 No macie racje rtylko abysmy wszyscy poszli na wybory a nie to olali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: 60% Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 22:56 Wygra i to w pierwszej turze ja to czuje i moge się załozyc o to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hooligan Re: 60% Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 23:47 60% mówi samo za siebie , tylko on . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca z CK Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 12:43 Ale żeby vickiem nie był juz Sygut. Pan Lubawski rzeczywiście robi wiele dla maista i ma wizje może dla niektórych nie zrozumiała ale ma wizje miasta nowoczesnego, bardzo mi sie ta wizja podoba powiem szczerze. Chciałbym by moje maisto piekniało i robiło sie bardziej nowoczesne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyboraca Re: Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 17:03 Oj tak tylko nie Sygut, A co do Parifiniuka to......... widac iż gośc jest w porzo i mam nadziję , że go ułaskawią, że jest on czysty, wierze w niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Zdecydowanie Wojciech Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 13:45 Za jego wizje i dążenie do nich nawet gdy wielu puka się w czoło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anetka Re: Zdecydowanie Wojciech Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 22:57 Tylko on j,.w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moc X Re: Zdecydowanie Wojciech Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 00:54 Z nim naprawde jest pozytywna moc i fajnie niech z nim zostanie by dalej kontynuowac to co zaczął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomas Tak jak poprzednik (znajomy mój) Tylko Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 13:46 Za to, że dzieje się coś wnaszy mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ===tom= Re: Tak jak poprzednik (znajomy mój) Tylko Lubaws IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 23:02 Popieram poprzednika nic dodac nic ująć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Lubawski wygra kumacie to:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 13:51 i niech tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Lubawski wygra kumacie to:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 18:53 Wojtku, głosujemy na Ciebie z całą rodziną !. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamik Re: Lubawski wygra kumacie to:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 00:46 Zagłosuje na niego i to sa moje pierwsze wybory ale to jedyny słuszny kandydat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2pac Re: Lubawski wygra kumacie to:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 09:07 Oy ye , tylko W.L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zen "Lubawski wygra kumacie to" - BZDURA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 01:30 "kumacie to" czy nie "kumacie" kielcoki! no jak k...a "kumacie to" to wybierzta se go jeszcze raz! Bedzieta mieli: - kolejne dzialeczki posprzedawane po taniosci znajomkom - kolejne pieknie pomniki w stylu klap od klozetu na kadzielni - dziurawe drogi, ale za to z kosztownymi zmianmi ich nazw - stadion bez kiobli i parkingu - piekne slowka nt pomocy dla najubozszych - kase miasta wydawana "na tace" - radnych zatrudnianych wbraw prawu w spolkach miasta - pozaciagane przez miejska kase dlugi - wykorzystanie funduszy unijnych na poziomie 11% - rozdmuchana propagande sukcesu opierajaca sie na proketach przygotowanych prze zpoprzednika - zero sprowadzonego kapitalu i inwestycji - utrate centrum targowego kielce - brak inwestycji miatsa w budownictwo mieszkan komunalnych - grupke mlodocioanych nieudacznkiow pozatrudniach w UM tylko p oto zeby siedzieli na tym forum i robili posty sprzyjajace "wizjonerowi" - zapoconego [jak ktos go widzial na zywo to wie o czym mowie] wasacza ktory was reprezentuje w poslce i czasem swiecie itd. itd. "kumacie to"? ps. nie wiem jeszcze na kogo zaglosuje. podejrzewam. jedno jest pewne nie bd glosowal na lubawskiego ani na zadnego innego, kolejnego goscia w wieku przekwitania zamknietego w sobie jak kupa w klozecie. mysle, ze byc moze grzela jest jakas alternatywa... ale jeszcz enei czas zeby zadekalrowac sie z glosowaniem na 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka i mąż Wojciech Lubawski wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 00:45 Zagłosuje na Pana z moim mężem i rodzina nasza także, popieramy pana w tym w czym pan tak usilnie walczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roni Re: Wojciech Lubawski wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 00:49 Pewnie , że wygra sondaz pokazuje ale i jego czyny to dobry człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: Wojciech Lubawski wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 23:00 Może nie mam męża a ni rodziny ale moje zdanie ejst takie iż pan obecny prezydent jest medialny i potrafi sprzedac to co zrobil to co jest jego zasługą. Zrobił on wiele ale po ostatnim artykule w gazecie D.D stwierdzam , że naprawde ten człowiek ma super plany,. Odpowiedz Link Zgłoś