Dodaj do ulubionych

Czas zaostrzyć kary dla piratów drogowych

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 23:29
policja to umie tylko mandat wystawić za parkowanie w niedozwolonym miejscu a
o ściganiu pijanych kierowców to juz nie ma mowy
Obserwuj wątek
    • Gość: jola Re: Czas zaostrzyć kary dla piratów drogowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 07:14
      to ogromna tragedia!!! bardzo współczuję rodzinie, a sprawca faktycznie
      powinien być sądzony za zabójstwo!!!
      • Gość: aaa Re: Czas zaostrzyć kary dla piratów drogowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 10:05
        za to w strawczynie policja z luboscia daje kwity za halogeny w zabudowanym - to
        nic ze miedzy wioskami mgla, dziury i pijani rowerzysci. wazne ze kwita mozna
        dac. no to i sa efekty
        • Gość: Burak Do aaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 20:42
          Mój drogi jak w kodeksie drogowym pisze ( stoi jak wół ), że nie wolno jeździć
          w obszarze zabudowanym z włączonymi halogenami to tak TRZA robić.
          Jak nie pasuje to startuj w OSŁY i to zmieniaj w Sejmie.
          A tak to nawet w Strawczynie trza chłopie jeździć jak w prawie o ruchu drogowym
          stoi.
          Jak Ci nie pasuje to do Bantustanu się przenieś.

Teraz może zrozumiesz, że w innych krajach tych normalnych to ludzie robią tak
          jak nakazuje prawo.
          • Gość: Paweł Policjanci sprzedawali kobiety do agencji towarzys IP: *.kompania.net 13.05.06, 21:33
            [[]][] Policjanci sprzedawali kobiety do agencji towarzyskich
            Karolina Łagowska 12-05-2006, ostatnia aktualizacja 11-05-2006 20:34

Bogdan S. i Dariusz J. - dwaj policjanci z wydziału dochodzeniowego komisariatu
            Wrocław Krzyki - na początku 2004 roku wymyślili wspólny interes. Wyszukiwali
            dziewczyny na internetowych czatach i w agencjach towarzyskich. Wywozili je do
            Wiednia. Pracowały tam jako prostytutki, płacąc im 5 proc. od swoich
            dochodów .....

Policyjny serwis informacyjny ...

www.policyjnyserwisinformacyjny.fora.pl/index.php
            • Gość: Burak Paweł, to wina Policji, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 15:19
              Tak tak wszystkiemu winna jest POLICJA.
              Nawet za to, że garbaty proste dzieci zrobił.

• Gość: nowy Re: Czas zaostrzyć kary dla piratów drogowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 10:06
        tragedia wprost niewyobrażalna i wszyscy widzą potrzebę współczucia, ale
        dlaczego polskie prawo się nie zmienia ? Bo bardzo wielu, którzy tworzą prawo
        (prym wiodą posłowie SLD i Samoobrony) oraz sędziowie, prokuratorzy i policja po
        prostu chla wódę, a życie pokazuje co dzień nowe przypadki. Dopóki ci właśnie
        ludzie będą dbali o jakość naszego prawa nic się nie zmieni. Zmieni się tylko
        krajobraz polskich dróg, gdzie na poboczach przybywa wciąż nowych krzyży.
        • oryganion Re: Czas zaostrzyć kary dla piratów drogowych 11.05.06, 10:36
          w ostanim 9 dniowym swietowaniu złapano tylko 5300 pijanych kierowców , tylko 20
          procent miało do 1 promila! reszta nachlana
          jak pozostali moga spokojnie patrzeć i wysyłac swoje dzieci do szkoły wiedząć że
          zgraja nachlanych bandytów jeżdzi samochodami?
          codzienni każdy z kierowców widzi kurdupli koerych głowa mało wystaje nad
          kierownicę którzy robia co chcą
          goscie z komplekasami w 15 letnich szrotach leczą sie naciskając na gaz, kręca
          piruety nieprawdopodobne
          za nimi idzie smierć i reszta nic nie robi
          wybrańcy Narodu maja lepsze zajęcie
          horror
      • Gość: gość nr1 Re: Czas zaostrzyć kary dla piratów drogowych IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.05.06, 10:51
        Za podwójne zabójstwo i za próbę zabójstwa trzeciej osoby. 25 lat jak nic. Nie
        wiem, czy za drogowe zbrodnie ktoś kiedys wydał wyrok dożywocia, ale może warto,
        bo jeśli po latach znów kogoś zabije...
      • Gość: duchowny Re: Czas zaostrzyć kary dla piratów drogowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 18:47
        Jolu ! pewnie jesteś katoliczką , chodzi do koScioła bo uważasz , że trzeba
        zabić ! oko za oko ! tego Cię uczył katecheta , brawo podaj adres przyjadę
    • Gość: kierowca-wkurzony policyjna bajka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 12:22
      Witam,
      a ja dzis opowiem conieco o kompetencji naszych strozow prawa. Otoz wczoraj nie
      wiedzac ze jest mecz na stadionie w Kielcach chcialam dojechac na zajecia do LO
      Zeromskiego. Ale jadac ul.Wapiennikowa zobaczylam ze jest zakaz wjazdu, tam
      dowiedzialam sie ze musze jechac dwie ulice dlaej i dopiero skrecic w prawo.
      Spore zdziwieni gdy okazalo sie ze postwione z tej okazji znaki kaza mi wrocic
      do wapiennikowej(czy husarskiej). Ale na skzyzowaniu znowu pytam pana straznika
      miejskiego jak do tego liceum dojechac, a tem mowi,zeby jechac do krakowskiej i
      tam od wdku wjade. To to jade.... i jakie moje zaskoczenie, gdy stojacy tam
      polcjant powidzial mi ze tutaj nie moge wjechac!!! No ale nic dopiero 15 minut
      jezdze !! Wiec pytam jak inaczej moge tam dojechac?? Wiec uprzejmy pan
      powiedzial zebym zaparkowala na ul.zgody za szkola bo tam bedzie najlepiej. Wiec
      pojechalam.......a tam zakaz zatrzymywania!!!! o zgrozo!!! wiec postanowailam
      zatrzymac sie tuz obok radiowozu zeby zapytac czy jest mozliwosc gdziekolwiek
      zaparkowac, ale jechaly za mna 2 smoachody wiec zjechalam na chodnik i ide do
      radiowozu, a tu jak nie wrzasnie policjant przez magafon "odcholujemy te
      wszystkie samochody" .Pomyslalam, ze chyba nie jestem glucha a stojac obok
      radiowozu nie trzeba mowic przez megafon do mnie............ Gdy kapnal sie ze
      chce zapytac to uchylil szybke i powiedzial mizeby zaparkowac na sciegiennego
      kolo cmentarza..........wiec pojechala, ale miejsca pojawaac sie zaczely dopiero
      niedaleko ulicy wapennikowej.......czyli tam skad przyjechalam:) I tak
      pojezdzilam 25 minut omijajac "zakreconych" kibicow i sluchajac porad naszej
      dzielnej policji.... Nieocenione sa poroady naszych strozow prawa............
      Ale czy nie mozna bylo juz na pocztku powiedziec ze tam nie dojade to
      zaparkowalabym samochod i poszlabym sobie, atak stracilam tylko czas, a policja
      stracila u mnie zaufanie......tylko tak dalej......
      • Gość: też wkurzony Re: policyjna bajka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 14:49
        No drogi wkurzony jak przyjechałeś z głębokiego terenu,to nie wiesz że tak jest
        na meczach!Ale jadąc obserwuj znaki drogowe, chyba że się na nich nie znasz bo
        u was znaków niema!!
        • Gość: zgred Re: policyjna bajka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 17:21
          Niema to może być pantomima, odkurzaczu.
          • Gość: Lehoo Re: policyjna bajka IP: *.globalconnect.pl 15.05.06, 08:42
            Pantomima jest z definicji NIEMA
      • Gość: jajcarz Re: policyjna bajka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 18:41
        ojciec mawiał z ku.. i policjanta człowieka nie zrobisz.
        • Gość: STARSZY Re: policyjna bajka IP: *.poczta.lublin.pl 12.05.06, 14:39
          A ja słyszałem taki tekst "Prędzej z ku... zrobisz matkę niż z policjanta
          przyjaciela"
    • Gość: mniammm Re: Czas zaostrzyć kary dla piratów drogowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 15:25
      Gdzie była policja? - pyta matka i siostra zabitych. A co policja to nie zabija
    • Gość: fann Re: Czas zaostrzyć kary dla piratów drogowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 07:52
      ma znajomosci czy kase to moze wszystko taka nasza Polska rzeczywistosc
      • Gość: biskup wiecej fotoradarów w krzakach... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 08:52
        ... niech postawia. Na tym maja kase. Zgroza pod WDK nikt nie daje mandatów a
        samocgody jak stały na zakazie tak stoją. W Dyminach skret na stacje jest na
        swiatłach a debile i tak wjezdzaja pasem przeznaczonym dla wjazdu z pasa
        przeciwnego powodujac ogromne zagrozenie dla adacych od strony Kielc. Policja
        ma w dupie bezpieczenstwo wazniejsze sa fotoradary i kasa
    • Gość: tom Re: Czas zaostrzyć kary dla piratów drogowych IP: *.onkol.kielce.pl 15.05.06, 10:57
      wyrazy wspólczucia:(((( a dla zabójcy dożywocie lub śmierć

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka