Gość: Santa Claus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 10:38 mam nadzieję, że tracąc wiarę w Kościół, nie stracił Pan wiary w Świętego Mikołaja... ho ho ho Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kielczok Re: upadek Gargamela IP: 81.6.130.* 27.05.06, 10:47 Wydawało mi się, że ludzie wierzą w Boga, a nie w kościół - szczególnie tak UDANY jak Watykański. Choć ostatnio Polacy częściej modlą się do nijakiego Ojca Świętego czyli Karola z Wadowic niż do Boga Ojca. Pewnie niedługo będą zanosili modły również do B-16, a potem do kolejnego KLONA w Watykanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Santa Claus Re: upadek Gargamela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 10:59 jak Pan zapewne wie, Kościół pisane dużą literą oznacza wspólnotę. W wyznaniu wiary są słowa: Wierzę w Boga [...], Święty Kościół Powszechny [...] a zatem i w Kościół wierzymy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczok Re: upadek Gargamela IP: 81.6.130.* 27.05.06, 11:06 Trudno mi pisać z dużej litery o INSTYTUCJI takiej jak kościół Watykański. A co do jej POWSZECHNOŚCI to obecnie występuje ona tylko w Polsce - no i na terenie Państwa Watykańskiego. Bo ostatnio zarówno w Irlandii, "katolickiej" Hiszpanii, podobnej Portugalii i nawet Włoszech ma MOCNO PRZECHLAPANE. Niedługo pozostanie już tylko POWSZECHNY w Afryce i Ameryce Łacińskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepisuar Re: upadek Gargamela IP: *.chello.pl 27.05.06, 11:17 Gargamelu ignoruj tego pisuarowego psychopatę babetkę Odpowiedz Link Zgłoś
sierota.po.ud Biorą się za milicjantów. Gargamel następny. 27.05.06, 12:44 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3374430.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczok Re: Biorą się za milicjantów. Gargamel następny. IP: 81.6.130.* 27.05.06, 15:07 A czy będą zamykali tych KSIĘŻY oraz należących obecnie do Partii Koalicyjnych dawnych DZIAŁACZY "OPOZYCYJNYCH", którzy KABLOWALI do SB ? Uszczupliłoby to zna- cznie PRAWICOWY elektorat, a sam KACZOR byłby zmuszony nagminnie korzystać z "prawa łaski". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczok Re: upadek Gargamela IP: 81.6.130.* 27.05.06, 17:24 "Babetka" to DEBIL podszywający się pod innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SmurfMądrala Re: upadek Gargamela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 09:25 Gargamel upadl ale jego klon wylągl sie.Kielczok się nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: upadek Gargamela IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.05.06, 10:08 Gargamelu dlaczego podpisujesz się kielczok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczok Re: upadek Gargamela IP: 81.6.130.* 28.05.06, 10:22 "Gargamel" pisywał posty nt. Kielc krytykujące obecnego Prezydenta Wojciecha Lubawskiego - czego "kielczok" nie czyni. "Gargamel" zakończył swoją działal- ność na forum definitywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnostyk1 Re: upadek Gargamela IP: 82.139.30.* 28.05.06, 14:28 Szanowny Widzu. Poproś babbetkę by podał wszystkie nicki jakie tu na tym forum używa (używał). Jestem przekonany, że przez dobę będziesz miał co czytać. Kielczok używa dopiero drugiego a Ty już do niego z pretensjami??? Co do mnie, możesz się nie trudzić. Mam tylko jeden Nick - agnostyk1 i co ciekawe, całkowicie mi wystarcza w przeciwieństwie do prostaka. Odpowiedz Link Zgłoś