Gość: ff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 22:28 Czy jakość nauczania informatyki w tej uczelni jest dobra? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: student Re: Informatyka w WSEIA IP: *.globit.net.pl / 81.219.210.* 28.05.06, 23:41 jest zajefajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Idź lepiej na porządną uczelnię IP: 62.148.83.* 29.05.06, 08:06 jeżeli się chcesz czegoś nauczyć idź lepiej na porządną uczelnię państwową Polibudę albo AGH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szpaq Re: Idź lepiej na porządną uczelnię IP: 195.116.211.* 29.05.06, 08:26 Jak tam zamierza pujsc to niechce sie nauczyc tylko zdobyc papier Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Idź lepiej na porządną uczelnię IP: 62.148.83.* 29.05.06, 10:32 Gość portalu: Szpaq napisał(a): > Jak tam zamierza pujsc to niechce sie nauczyc tylko zdobyc papier Tylko nie narzekaj potem że pracy nie możesz znaleźć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Idź lepiej na porządną uczelnię IP: 81.219.132.* 29.05.06, 18:55 Racja. Jest beznadziejnie. Prowadzący bawią się komputerami, a nie uczą.Nie mam ani jednego wykładowcy, do którego mógłbym się zwrócić z problemem. Są denni i na nic nie mają czasu. Podobno im mało płacą i dlatego olewają swoją pracę. Fajniejszą informatykę miałem w liceum/dobrym/. A tak w ogóle w tej szkole są prawie sami nieudacznicy, wywaleni z innych szkół. Tylko szkoła państwowa jest na niezłym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzysta Re: Idź lepiej na porządną uczelnię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 20:17 dzięki za opinie, jednak będe startował na Polibude ( chyba że przyjmą mnie do AGH) o WSEiA myślałem w przypadku bycia nie przyjętym przez obie uczelnie, ale widze że nad czymś innym musze pomysleć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student 3 Re: Idź lepiej na porządną uczelnię IP: *.pu.kielce.pl 29.05.06, 21:34 Dobra informatyka jest w Akademii Swietokrzyskiej albo w Wyzszej Szkole Technik Komputerowych i Telekomunikacji w Kielcach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzysta Re: Idź lepiej na porządną uczelnię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 12:50 ale z kolei to uczelna prywatna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ase Re: Idź lepiej na porządną uczelnię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 16:55 ta druga uczelnie (technik komputerowych) od razu bym sobie darowala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzysta Re: Informatyka w WSEIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 21:24 załózmy że nigdzie na państwową uczelnie się nie dostane, w ostateczności gdzie lepiej: WSTKT czy WSEiA ? (informatyka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Informatyka w WSEIA IP: 82.139.11.* 31.05.06, 02:17 Wedlug mnie nie ma porównania tj WSTKT jest znacznie lepsza.Studiuje tam moj znajomy i twierdzi że mozna tam się dużo nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzysta Re: Informatyka w WSEIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 14:04 Czyli jeśli nie dostane się na państwową uczelnie to mogę iść spokojnie na WSTKT ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inf Re: Informatyka w WSEIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 14:34 jak sie nie dostaniesz na panstwowa to lepiej sobie odpusc informatyke. praca w tym zawodzie wymaga sporej wiedzy a studia na tych uczelniach to strata czasu. Odpowiedz Link Zgłoś