Dodaj do ulubionych

Informatyka w WSEIA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 22:28
Czy jakość nauczania informatyki w tej uczelni jest dobra?
Obserwuj wątek
    • Gość: student Re: Informatyka w WSEIA IP: *.globit.net.pl / 81.219.210.* 28.05.06, 23:41
      jest zajefajnie
    • Gość: d Idź lepiej na porządną uczelnię IP: 62.148.83.* 29.05.06, 08:06
      jeżeli się chcesz czegoś nauczyć idź lepiej na porządną uczelnię państwową
      Polibudę albo AGH.
      • Gość: Szpaq Re: Idź lepiej na porządną uczelnię IP: 195.116.211.* 29.05.06, 08:26
        Jak tam zamierza pujsc to niechce sie nauczyc tylko zdobyc papier
        • Gość: d Re: Idź lepiej na porządną uczelnię IP: 62.148.83.* 29.05.06, 10:32
          Gość portalu: Szpaq napisał(a):

> Jak tam zamierza pujsc to niechce sie nauczyc tylko zdobyc papier
          Tylko nie narzekaj potem że pracy nie możesz znaleźć...
          • Gość: student Re: Idź lepiej na porządną uczelnię IP: 81.219.132.* 29.05.06, 18:55
            Racja. Jest beznadziejnie. Prowadzący bawią się komputerami, a nie uczą.Nie mam
            ani jednego wykładowcy, do którego mógłbym się zwrócić z problemem. Są denni i
            na nic nie mają czasu. Podobno im mało płacą i dlatego olewają swoją pracę.
            Fajniejszą informatykę miałem w liceum/dobrym/. A tak w ogóle w tej szkole są
            prawie sami nieudacznicy, wywaleni z innych szkół.
            Tylko szkoła państwowa jest na niezłym poziomie.
            • Gość: maturzysta Re: Idź lepiej na porządną uczelnię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 20:17
              dzięki za opinie, jednak będe startował na Polibude ( chyba że przyjmą mnie do
              AGH) o WSEiA myślałem w przypadku bycia nie przyjętym przez obie uczelnie, ale
              widze że nad czymś innym musze pomysleć
              • Gość: student 3 Re: Idź lepiej na porządną uczelnię IP: *.pu.kielce.pl 29.05.06, 21:34
                Dobra informatyka jest w Akademii Swietokrzyskiej albo w Wyzszej Szkole Technik
                Komputerowych i Telekomunikacji w Kielcach.
                • Gość: maturzysta Re: Idź lepiej na porządną uczelnię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 12:50
                  ale z kolei to uczelna prywatna...
                  • Gość: ase Re: Idź lepiej na porządną uczelnię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 16:55
                    ta druga uczelnie (technik komputerowych) od razu bym sobie darowala...
    • Gość: maturzysta Re: Informatyka w WSEIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 21:24
      załózmy że nigdzie na państwową uczelnie się nie dostane, w ostateczności gdzie
      lepiej: WSTKT czy WSEiA ? (informatyka)
      • Gość: student Re: Informatyka w WSEIA IP: 82.139.11.* 31.05.06, 02:17
        Wedlug mnie nie ma porównania tj WSTKT jest znacznie lepsza.Studiuje tam moj
        znajomy i twierdzi że mozna tam się dużo nauczyć.
        • Gość: maturzysta Re: Informatyka w WSEIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 14:04
          Czyli jeśli nie dostane się na państwową uczelnie to mogę iść spokojnie na
          WSTKT ???
    • Gość: inf Re: Informatyka w WSEIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 14:34
      jak sie nie dostaniesz na panstwowa to lepiej sobie odpusc informatyke. praca w tym zawodzie wymaga sporej wiedzy a studia na tych uczelniach to strata czasu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka