Dodaj do ulubionych

Jakubowska w akcji za kierownicą....

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 18:30
Dwa przypadki na drodze:
1. Rowerzysta nagle wjeżdża na główną drogę prosto pod samochód, który
prowadzi
kierowca z 1 promilem alkoholu,który jedzie nie szybko. Efekt znamy.
Rowerzysta ma stłuczoną nogę.
2. Rowerzysta nagle wjeżdża na główną drogę prosto pod samochód prowadzony
przez trzeźwego kierowcę, który jechał dość szybko (bo był trzeźwy).
Rowerzysta ginie albo jest w ciężkim stanie.

Pytanie: jako rowerzysta w jakiej sytuacji chciałbyś być, pierwszej czy
drugiej?

Obserwuj wątek
    • Gość: fann Re: Jakubowska w akcji za kierownicą.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 19:36
      a do czego pijesz ??byl wypadek?? jechala na GAZIE??to do pudła na 2 lata i
      BASTA
      • Gość: Nie Tak Re: Jakubowska w akcji za kierownicą.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 20:02
        mojego kolege (rowerzysta) potrącił trzewy BMW. Już 6 lat gryzie ziemię.
        • Gość: fann Re: Jakubowska w akcji za kierownicą.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 20:14
          szkoda chlopaka ale karzdy znal kogos kto stracił zdrowie lub zycie w
          wypadku , mojego kumpla zabił pijany kierowca jak stał na przystanku w
          Bialogonie , mimo wszystko wsiadając po pijanemu za kierownice stajemy sie
          mordercami,2 lata dla wariatki to i tak malo
          • Gość: gość Re: Jakubowska w akcji za kierownicą.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 21:40
            Za promile 2 lata i za wygląd następne 2, może nawet 4 bym jej przypie..ł na
            miejscu prokuratora.
            • Gość: nonna Re: Jakubowska w akcji za kierownicą.... IP: 82.139.60.* 10.07.06, 22:55
              Nie popieram jazdy po pijaku, walczyłam z tym osobiście w ramach promocji
              zdrowia, jednak Pani Jakubowskiej mi szkoda.... Bardzo inteligentna dziennikarka
              z charakterem, który jak widać ostatnio ucierpiał. Chodziło niby o dwa słowa
              "i czasopisma", a tak naprawdę o wpływy lewicy w mediach. Nie ważne. Przegrani
              nie mają racji. Nie udało się i lewica nie ma prasy. Ma ją za to prawica, a
              zdobyła ja w sposób dużo podlejszy(np. Krzaklewski z naszych pieniędzy ufundował
              jakąś tam telewizję)Biorą sobie telewizję publiczną i nikt się nawet nie zająknie.
              Tak niedawno każdy dziennik atakował Jakubowską, kobietę, z niepełnosprawnym
              dzieckiem. Dziwne, że się załamała...? Oto! moralność iście chrześcijanska!
              • Gość: chillout Jakubowska za kierownicą po pijaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 12:29
                Nona - nie obraź się, ale masz w głowie groch z kapustą.

Ten Twój wpis ma taki związek z temtem jak wpływ zorzy polarnej na
                miesiączkowanie pingwinów...
              • Gość: SmurfMądrala Re: Jakubowska w akcji za kierownicą.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 16:34
                Wśród komuchów pijaństwo jest bardzo wysoko cenione.Ola od zawsze komuch-
                politruk,pózniej aferzystka jak jej mąż(ciekawe czy już wyszedl z więzienia).
                Kolegów też ma po linii-Miller,Szczurzasty,Kaczmarek i cala menażeria
                pasożytównaszego państwa.Ich bolszewicki świat się wali.Czlonek z ramienia
                wysunięty na czolo znaczy tyle ile powinien-czyli gó...
                Następny ,nieszczęsny moczymorda z SLD,który nie ma co kraść.
                Gdyby byla mądrzejsza wywinęla by się jak eseldowski pijak tow.Owoc lub
                porucznik Borewicz-Cieślak.
                A tak dolączy do towarzyszek i towarzyszy partyjnych w kryminale.
                Przynajmniej towarzystwo na tym samym poziomie.Wlaściwe miejsce dla wlaściwych
                ludzi.
                • Gość: Nie Tak Re: Jakubowska w akcji za kierownicą.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 18:13
                  A za co Ona ma siedzieć? Już została ukarana (bez prawa jazdy). Dodatkowa kara
                  to kara finansowa i to wszystko. Mądrala to z ciebie ale bajkowy!
    • Gość: XYZ Re: Jakubowska w akcji za kierownicą.... IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 11.07.06, 15:38
      To ona jeszcze na wolnosci?
    • Gość: chillout Re: Jakubowska w akcji za kierownicą.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 21:43
      Chory jesteś?Wiem,że Lewica dla Ciebie jest wszystkim,ALE ONA BYłA NA BANI!!!..
      Nie przeginaj!!!...
      Tak na marginesie Jakubowska rozumem nie grzeszy;-).Tak się dać złapac z
      tym twardym dyskiem:-).Przy takich zarobkach odchodzac nie mogła kupic
      identycznego modelu i podmienic w służbowym kompie?.....Głupia dupa juz się nie
      "podniesie"!!!!..Polityczny złom!!!Amen!...
      • Gość: Gośc Re: Jakubowska w akcji za kierownicą.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 21:54
        Co za sensacja? w każdą sobotę i niedzielę policja zatrzymuje 2500-3000
        nietrzeźwych.
        • Gość: Fix Re: Jakubowska w akcji za kierownicą.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 21:59
          Po zatłoczonych ulicach Łańcuta jeździł pijany ksiądz. Miał 3,5 promila> Nie
          podał przyczyny , Jakubowska się uchlała z rozpaczy że przegrała Francja.
    • Gość: nonna Re: chillout IP: 82.139.60.* 12.07.06, 10:02
      Jak nie rozumiesz tekstu pisanego i nie wiesz co ma mój post wspólnego z panią
      J. to przykro mi.
      Jest pewne,że padła ona ofiarą nagonki na lewicę niespotykanej w świecie...
      Rywin siedzi za łapówkę której nie dał, tylko coś tam bąkał o niej po pijaku,
      Jakubowska ma sprawę za projekt ustawy, który ustawą jeszcze nie był i dużo mu
      do tego brakowało aby być. Z okolic Starachowic, więc powinno was to interesować:
      wielka afera o wyłudzenie 3 tys. Zł z PZU co robią notorycznie tysiące takich
      patriotów jak ty. Miłosierny katoliku co za jedno potknięcie wieszałbyś kobietę,
      matkę, tylko dlatego, że ma inne poglądy.... Podłość ludzka nie ma granic!
      • Gość: SmurfMądrala Re: chillout IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 18:41
        Takie teksty nadają się na impreze pijacką ESELDEKÓW.
        W "Nie" Urban już by tego nie puścil,zbyt naiwne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka