Dodaj do ulubionych

liceum u Nazaretanek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 16:57
Witam,
napiszcie coś nt tego liceum, każda opinia będzie cenna.
Obserwuj wątek
    • Gość: ona Re: liceum u Nazaretanek IP: *.kielce.net.pl 12.07.06, 20:49
      dupa i tyle

2 lata wyjete z zyciorysu
      • Gość: Absolwent Re: liceum u Nazaretanek IP: 82.139.11.* 12.07.06, 22:19
        Nie polecam. Uczyłem się w gimnazjum, liceum znajduje się w tym samym budynku
        także przepływ informacji jest =P Nazaret to oaza dla ludzi pragnących spokoju.
        W szkole nic się nie dzieje, jest strasznie nudno. Nauczyciele udupiają,
        zwłaszcza pewna MATEMATYCZKA. Żeby nie było że moje zdanie jest bezpodstawne: w
        tym roku jedna klasa wygrala konkurs matematyczny na poziomie wojewódzkim,
        polegał on na tym że każda osoba w klasie dostawała zadania i je rozwiązywała,
        nikt nie był wyłączony z pracy. Uczniowie zajęli 1sze miejsce. Co z tego, ze 1/4
        klasy groziła 2 z matmy? Przypadek? Takich dziwnych przypadków jest dużo więcej.
        Jednym słowem: wymaga się dużo a stosuje przy tym metody kija i marchewki. Nie
        można się swobodnie w szkole wypowiadać, ściany mają uszy. Jednak jeśli chcesz
        się nauczyć dużo, być w czyściutkiej i odpicowanej szkole, nosić mundurki i tak
        jak powiedziała poprzednia osoba "wyjąć te lata z kalendarza" - to szkoła dla Ciebie
    • Gość: SmurfMadrala Re: liceum u Nazaretanek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 18:37
      Slyszalem opinie ucznia tego gimnazjum-pierwszoklasisty:
      "To najgorsza decyzja mojego życia".
      Dostalem napadu śmiechu.
      • Gość: I LO Re: liceum u Nazaretanek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 23:22
        Mam kuzynke w Nazarecie. Jest strasznie zamulona. Nigdy nie mam o czym z nia
        gadac jak sie spotkamy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka