Gość: natalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 16:57 Witam, napiszcie coś nt tego liceum, każda opinia będzie cenna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ona Re: liceum u Nazaretanek IP: *.kielce.net.pl 12.07.06, 20:49 dupa i tyle 2 lata wyjete z zyciorysu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolwent Re: liceum u Nazaretanek IP: 82.139.11.* 12.07.06, 22:19 Nie polecam. Uczyłem się w gimnazjum, liceum znajduje się w tym samym budynku także przepływ informacji jest =P Nazaret to oaza dla ludzi pragnących spokoju. W szkole nic się nie dzieje, jest strasznie nudno. Nauczyciele udupiają, zwłaszcza pewna MATEMATYCZKA. Żeby nie było że moje zdanie jest bezpodstawne: w tym roku jedna klasa wygrala konkurs matematyczny na poziomie wojewódzkim, polegał on na tym że każda osoba w klasie dostawała zadania i je rozwiązywała, nikt nie był wyłączony z pracy. Uczniowie zajęli 1sze miejsce. Co z tego, ze 1/4 klasy groziła 2 z matmy? Przypadek? Takich dziwnych przypadków jest dużo więcej. Jednym słowem: wymaga się dużo a stosuje przy tym metody kija i marchewki. Nie można się swobodnie w szkole wypowiadać, ściany mają uszy. Jednak jeśli chcesz się nauczyć dużo, być w czyściutkiej i odpicowanej szkole, nosić mundurki i tak jak powiedziała poprzednia osoba "wyjąć te lata z kalendarza" - to szkoła dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SmurfMadrala Re: liceum u Nazaretanek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 18:37 Slyszalem opinie ucznia tego gimnazjum-pierwszoklasisty: "To najgorsza decyzja mojego życia". Dostalem napadu śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I LO Re: liceum u Nazaretanek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 23:22 Mam kuzynke w Nazarecie. Jest strasznie zamulona. Nigdy nie mam o czym z nia gadac jak sie spotkamy. Odpowiedz Link Zgłoś