Gość: Tomek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 18:47 Jest tutaj ktoś, kto składał teraz papiery na Akademię Świętokrzyską?? Zgłaszać się przyszli wybitni studenci z regionu Gór Świętokrzyskich! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: berta Re: rekrutacja na AŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 19:01 Ja składałam. A o co Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: rekrutacja na AŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 17:05 Nic szczególnego - tak chciałem porozmawiać na co składacie, ile mieliście punktów z matury i jak stawiacie szanse na dostanie się...\ No i najważniejsze - czy AŚ traktujecie priorytetowo czy jako zlo konieczne... lub druga szanse, 'jak cos w Krakowie nie wyjdzie, to zostane w Kielcach' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calm Re: rekrutacja na AŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 17:19 Tak, składało sporo wybitnych mieszkańców świętokrzyskiego. Naprawdę wybitnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berta Re: rekrutacja na AŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 18:49 Ponieważ jest to mój kolejny kierunek (poprzednie ukończyłam:)), mogę powiedzieć, że Akademia jest naprawdę niezła. Oczywiście, jeśli chcesz się czegoś nauczyć, jeśli natomiast - jak Calm - chcesz dostać papier - to się bardzo namęczysz, zapłacisz za pracę z netu:), będziesz usiłował przekupić jakieś panie adiunkt:), a potem będziesz opluwał wszystko i wszystkich, bo okaże się, że w życiu papier (chyba że toaletowy!) nie liczy się aż tak bardzo jak prawdziwe umiejętności:).I masz uzasadnione pretensje do uczelni:). Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calm Re: rekrutacja na AŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 22:23 Berta, czy ja powiedziałem, że na AŚ idzie sie po papier? Przeczytaj kochana jeszcze raz - dużo wybitnych mieszkańców złożylo papiery - wybitnych znaczy mają dużo pkt z matury! Wybitny - bardzo dobry!! Skończyłaś studia, a nie rozumiesz tekstu pisanego? A może dopatrujemy się aluzji koleżanko?? Odpowiedz Link Zgłoś
berta7 Re: rekrutacja na AŚ 24.07.06, 07:32 U Ciebie dopatruję się ironii:).I często ją dostrzegam, kolego:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calm Re: rekrutacja na AŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 22:16 Ale też często się mylisz. Kolegą jestem tylko dla niektorych dorosłych :) Odpowiedz Link Zgłoś
berta7 Re: rekrutacja na AŚ 27.07.06, 07:43 Skoro nazwałeś mnie koleżanką, to chyba Ty jesteś kolegą. Chyba że też jesteś koleżanką, to przepraszam, nie zauważyłam:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calm Re: rekrutacja na AŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 13:36 Do Ciebie się mówi koleżanka, ale Ty kolegą mnie nazwać nie możesz. Łapiesz to. Ach sorry, pewnie zbyt trudne, następnym razem Ci rozrysuję :) Pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
berta7 Re: rekrutacja na AŚ 30.07.06, 13:44 Łapię, po prostu jeszcze nie dorosłeś:P. Masz małe wyobrażenie o moich możliwościach:))). Nie rysuj, bo się możesz pogubić:P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleżanka Re: rekrutacja na AŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 21:05 Musicie wiedzieć, że Pan Profesor Massalski ucząc się w żeromszczaku miał problemy z ukończeniem go w terminie. I co? Jest profesorem a był prorektorem rektorem a teraz jest nawet senatorem i nazwisko jak jego, figuruje na liście Wildsteina. To też wybitna osoba kelecka. Odpowiedz Link Zgłoś