Dodaj do ulubionych

rekrutacja na AŚ

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 18:47
Jest tutaj ktoś, kto składał teraz papiery na Akademię Świętokrzyską??
Zgłaszać się przyszli wybitni studenci z regionu Gór Świętokrzyskich!
Obserwuj wątek
    • Gość: berta Re: rekrutacja na AŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 19:01
      Ja składałam. A o co Ci chodzi?
      • Gość: Tomek Re: rekrutacja na AŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 17:05
        Nic szczególnego - tak chciałem porozmawiać na co składacie, ile mieliście
        punktów z matury i jak stawiacie szanse na dostanie się...\
        No i najważniejsze - czy AŚ traktujecie priorytetowo czy jako zlo konieczne...
        lub druga szanse, 'jak cos w Krakowie nie wyjdzie, to zostane w Kielcach'
    • Gość: Calm Re: rekrutacja na AŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 17:19
      Tak, składało sporo wybitnych mieszkańców świętokrzyskiego. Naprawdę wybitnych.
      • Gość: berta Re: rekrutacja na AŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 18:49
        Ponieważ jest to mój kolejny kierunek (poprzednie ukończyłam:)), mogę
        powiedzieć, że Akademia jest naprawdę niezła. Oczywiście, jeśli chcesz się
        czegoś nauczyć, jeśli natomiast - jak Calm - chcesz dostać papier - to się
        bardzo namęczysz, zapłacisz za pracę z netu:), będziesz usiłował przekupić
        jakieś panie adiunkt:), a potem będziesz opluwał wszystko i wszystkich, bo
        okaże się, że w życiu papier (chyba że toaletowy!) nie liczy się aż tak bardzo
        jak prawdziwe umiejętności:).I masz uzasadnione pretensje do uczelni:).
        Pozdrawiam:)
        • Gość: Calm Re: rekrutacja na AŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 22:23
          Berta, czy ja powiedziałem, że na AŚ idzie sie po papier? Przeczytaj kochana
          jeszcze raz - dużo wybitnych mieszkańców złożylo papiery - wybitnych znaczy
          mają dużo pkt z matury! Wybitny - bardzo dobry!! Skończyłaś studia, a nie
          rozumiesz tekstu pisanego? A może dopatrujemy się aluzji koleżanko??
          • berta7 Re: rekrutacja na AŚ 24.07.06, 07:32
            U Ciebie dopatruję się ironii:).I często ją dostrzegam, kolego:).
            • Gość: Calm Re: rekrutacja na AŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 22:16
              Ale też często się mylisz. Kolegą jestem tylko dla niektorych dorosłych :)
              • berta7 Re: rekrutacja na AŚ 27.07.06, 07:43
                Skoro nazwałeś mnie koleżanką, to chyba Ty jesteś kolegą. Chyba że też jesteś
                koleżanką, to przepraszam, nie zauważyłam:).
                • Gość: Calm Re: rekrutacja na AŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 13:36
                  Do Ciebie się mówi koleżanka, ale Ty kolegą mnie nazwać nie możesz. Łapiesz to.
                  Ach sorry, pewnie zbyt trudne, następnym razem Ci rozrysuję :) Pozdrawia
                  • berta7 Re: rekrutacja na AŚ 30.07.06, 13:44
                    Łapię, po prostu jeszcze nie dorosłeś:P. Masz małe wyobrażenie o moich
                    możliwościach:))).
                    Nie rysuj, bo się możesz pogubić:P.
                    • Gość: koleżanka Re: rekrutacja na AŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 21:05
                      Musicie wiedzieć, że Pan Profesor Massalski ucząc się w żeromszczaku miał problemy z ukończeniem go w terminie. I co? Jest profesorem a był prorektorem rektorem a teraz jest nawet senatorem i nazwisko jak jego, figuruje na liście Wildsteina.
                      To też wybitna osoba kelecka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka