Dodaj do ulubionych

obsługa w MediaMarkt

17.08.06, 09:33
w waszym pięknym mieście jest Media - jak oceniacie obsługę? co możecie
powiedzieć o pracownikach - w moim mieście wieszają psy na obsłudze - czy
wszędzie tak jest?
Obserwuj wątek
    • Gość: X Re: obsługa w MediaMarkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 12:20
      Ja! Das ist verfl... sklep dla snobów. Jak nie wyglądasz na snoba, to cie
      olewają.
    • Gość: do afiki Re: obsługa w MediaMarkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 17:10
      FATALNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Mam wrażenie że klient przeszkadza obsłudze tego sklepu.
      • Gość: x...y...z... Re: obsługa w MediaMarkt IP: *.eranet.pl 17.08.06, 19:50
        następny sklep szykanowany przez super-milutkich klientów.... tacy są ludzie w
        kielcach... słoma z butów wystaje i tylko komus koło tyłka zrobic...
        gratulacje!!!!!
        • Gość: X Re: obsługa w MediaMarkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 19:58
          To nie sklep jest szykanowany tylko pracownicy nie znają sztuki bycia
          sprzedawcą! A co do słomy ... właściwie czemu tam się jej nie sprzedaje?
        • pstrykacz.imieninowy Re: obsługa w MediaMarkt 17.08.06, 20:06
          bardzo dobra obsługa
          podoba mi się
          kupuje tam
          w niemieckim sklepie obsługuja lepiej od polaków
          • Gość: klient Re: obsługa w MediaMarkt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 11:24
            Obsługa grzeczna,mozliwosc wymiany towaru, jesli cos jest nie tak. szkoda ze
            pracownicy dzialu z komputerami i audio video albo opowidaja zazwyczaj brednie
            albo nie znaja sie na tematyce, natomiast jestem pelen podziwu dla działu foto,
            maja swietne zorientowaie w sprzecie takze w nowosciach.innych działów nie
            odwiedzam.
    • Gość: ck Re: obsługa w MediaMarkt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 17:23
      obsługa ma premie za sprzedaz starych towarów wiec wpychaja graty ludziom nie
      znajacym sie na rzeczy,kslep ok fajny wybór ale jak ktos chce porady niech
      poczyta na temat spzretu na necie lub w fachowych miesiecznikach
    • Gość: SmurfMądrala Re: obsługa w MediaMarkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 21:02
      Nie kupuję w niemieckich sklepach ponieważ lubię Niemców jak oni nas.
    • Gość: Lolo Re: obsługa w MediaMarkt IP: *.eranet.pl 21.08.06, 09:30
      Czarny PR!!! Wam za to płacą! Troszkę dyskretniej...
    • Gość: Calm Re: obsługa w MediaMarkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 09:57
      Coś mi się zdaje, że ktoś szuka pracy w supermarkecie, więc skręca chore
      sytuacje. Obsługa bardzo miła, świetna i cudna, trochę mało fachowa, ale ok.
      Cóż dziewczyny pokończyły politologię, więc znają się średnio, ale uczą się
      pilnie. Super
      • Gość: polka Re: obsługa w MediaMarkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 11:23
        Witam ja z reguły jestem zadowolona z obsługi poza jednym wyjątkiem pana
        pracującego przy wywoływaniu zdjęć bardzo hamski i niekulturalny sposób
        udzielania pomocy.Napewno na tego pana miejsce jest ktoś inny chętny do pracy
        jak się panu niechce pracować.Polecam punkt foto w Rossmanie super obsługa i
        niedrogo.
    • Gość: moherowy Re: obsługa w MediaMarkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 15:56
      bylem wczoraj, kupowalem zelazko i odkurzacz. Pani od zelazek wyjasnila mi
      wszystko, o co prosilem, a pan od odkurzacza zwijal sie, dwoil i troil, zeby
      sprostac moim wymaganiom. Obsluge oceniam na mila i kompetentną. Ja byłem mile
      zaskoczony.

Nie, nie pracuje w media markt, ani to żadni znajomi.
      • Gość: lola Re: obsługa w MediaMarkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 12:50
        skończone chamstwo w tym media markt
        tyle w tym temacie
    • Gość: Paweł Re: obsługa w MediaMarkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 21:21
      Jest taka jedna pani na kasie, Edytka chyba, blondi, oj siadłaby
      ładnie....siadła...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka