afika 17.08.06, 09:33 w waszym pięknym mieście jest Media - jak oceniacie obsługę? co możecie powiedzieć o pracownikach - w moim mieście wieszają psy na obsłudze - czy wszędzie tak jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: X Re: obsługa w MediaMarkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 12:20 Ja! Das ist verfl... sklep dla snobów. Jak nie wyglądasz na snoba, to cie olewają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do afiki Re: obsługa w MediaMarkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 17:10 FATALNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam wrażenie że klient przeszkadza obsłudze tego sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x...y...z... Re: obsługa w MediaMarkt IP: *.eranet.pl 17.08.06, 19:50 następny sklep szykanowany przez super-milutkich klientów.... tacy są ludzie w kielcach... słoma z butów wystaje i tylko komus koło tyłka zrobic... gratulacje!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: obsługa w MediaMarkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 19:58 To nie sklep jest szykanowany tylko pracownicy nie znają sztuki bycia sprzedawcą! A co do słomy ... właściwie czemu tam się jej nie sprzedaje? Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykacz.imieninowy Re: obsługa w MediaMarkt 17.08.06, 20:06 bardzo dobra obsługa podoba mi się kupuje tam w niemieckim sklepie obsługuja lepiej od polaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: obsługa w MediaMarkt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 11:24 Obsługa grzeczna,mozliwosc wymiany towaru, jesli cos jest nie tak. szkoda ze pracownicy dzialu z komputerami i audio video albo opowidaja zazwyczaj brednie albo nie znaja sie na tematyce, natomiast jestem pelen podziwu dla działu foto, maja swietne zorientowaie w sprzecie takze w nowosciach.innych działów nie odwiedzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ck Re: obsługa w MediaMarkt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 17:23 obsługa ma premie za sprzedaz starych towarów wiec wpychaja graty ludziom nie znajacym sie na rzeczy,kslep ok fajny wybór ale jak ktos chce porady niech poczyta na temat spzretu na necie lub w fachowych miesiecznikach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SmurfMądrala Re: obsługa w MediaMarkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 21:02 Nie kupuję w niemieckich sklepach ponieważ lubię Niemców jak oni nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo Re: obsługa w MediaMarkt IP: *.eranet.pl 21.08.06, 09:30 Czarny PR!!! Wam za to płacą! Troszkę dyskretniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calm Re: obsługa w MediaMarkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 09:57 Coś mi się zdaje, że ktoś szuka pracy w supermarkecie, więc skręca chore sytuacje. Obsługa bardzo miła, świetna i cudna, trochę mało fachowa, ale ok. Cóż dziewczyny pokończyły politologię, więc znają się średnio, ale uczą się pilnie. Super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polka Re: obsługa w MediaMarkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 11:23 Witam ja z reguły jestem zadowolona z obsługi poza jednym wyjątkiem pana pracującego przy wywoływaniu zdjęć bardzo hamski i niekulturalny sposób udzielania pomocy.Napewno na tego pana miejsce jest ktoś inny chętny do pracy jak się panu niechce pracować.Polecam punkt foto w Rossmanie super obsługa i niedrogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moherowy Re: obsługa w MediaMarkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 15:56 bylem wczoraj, kupowalem zelazko i odkurzacz. Pani od zelazek wyjasnila mi wszystko, o co prosilem, a pan od odkurzacza zwijal sie, dwoil i troil, zeby sprostac moim wymaganiom. Obsluge oceniam na mila i kompetentną. Ja byłem mile zaskoczony. Nie, nie pracuje w media markt, ani to żadni znajomi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: obsługa w MediaMarkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 12:50 skończone chamstwo w tym media markt tyle w tym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: obsługa w MediaMarkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 21:21 Jest taka jedna pani na kasie, Edytka chyba, blondi, oj siadłaby ładnie....siadła... Odpowiedz Link Zgłoś