Gość: selena IP: *.kom / *.kom-net.pl 09.01.05, 00:13 klocicie sie i klocicie a ja myslalam ze mi ktos pomoze.chcialam na probe przeslac swoje zdjecie komus na maila czy mi pojdzie bo musze piorunem gdzies przeslac.oj ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: selena Re: eeeeeeeeee....no wiecie co IP: *.kom / *.kom-net.pl 09.01.05, 00:18 chyba troche za krotki:) Odpowiedz Link Zgłoś
jarmucha Re: eeeeeeeeee....no wiecie co 09.01.05, 00:42 kliknij w autora - wytluszczony 'jarmucha' sam ci sie adres otworzy a po@ zawsze: gazeta.pl - jesli e-mail gazetowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selena Re: eeeeeeeeee....no wiecie co IP: *.kom / *.kom-net.pl 09.01.05, 00:17 to emaila napisz nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: eeeeeeeeee....no wiecie co IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 09.01.05, 00:31 po @ jest gazeta.pl jak ktos jest zalogowany to mail ma automatycznie i jest taki jak nick Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selena Re: eeeeeeeeee....no wiecie co IP: *.kom / *.kom-net.pl 09.01.05, 00:34 dzieki-jestem nieprzytomna,wiem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: eeeeeeeeee....no wiecie co 09.01.05, 00:35 Tylko nie pisz NOSPAM:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selena Re: Nie, bo ja w kasku:))))) IP: *.kom / *.kom-net.pl 09.01.05, 00:45 eeeeee..wyslalam.doszlo cos? Odpowiedz Link Zgłoś
jarmucha Re: Nie, bo ja w kasku:))))) 09.01.05, 00:52 do mnie doszlo, ale duze troche, 1.5 MB niejedna skrzynke moze zapchac, a przy modemie to sie bedzie w nieskonczonosc otwierac. zmiejsz je troche jak nie masz lepszego programu wystarczy MS Paint Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selena Re: Nie, bo ja w kasku:))))) IP: *.kom / *.kom-net.pl 09.01.05, 00:53 dzieki.tak myslalam ze bedzie za duze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selena Re: Doszło :) IP: *.kom / *.kom-net.pl 09.01.05, 00:56 dzieki:)sory ze Wam pozapychalam skrzynki czy jak to sie mowi.tak mi mowili ze za wielkie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selena Re: Doszło :) IP: *.kom / *.kom-net.pl 09.01.05, 01:03 niestety nie jestem pewna o czym mowisz:)ogolnie ze Ci w niczym nie przeszkodzilo-to okay.zazwyczaj o tej porze juz spie wiec wiem ze bredze od rzeczy i nie kontaktuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selena Re: Doszło :) IP: *.kom / *.kom-net.pl 09.01.05, 01:11 dzieki.wzajemnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
jarmucha Re: Doszło :) 09.01.05, 01:10 sorry, ze siem wtroncem, malone selena, malone ma polaczenie kablowe, przesylanie informacji jest bardzo szybkie, przy zwyklym modemie 59 to zdjecie ladowalony sie z 10-15 minut mozesz je zmniejszyc: otworz je w MS Paint kliknij na image w menu glownym -po polsku pewnie 'zdjecie' i wybierz >'zmniejsz/powieksz' chyba - po czym w klatkach gdzie jest 100% wpisz 30 albo 50 to powinno zmniejszyc zdjecie do ok 150 kb jesli znalas ten sposob to sory, ze sie wymadrzalem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selena Re: Doszło :) IP: *.kom / *.kom-net.pl 09.01.05, 01:14 cos ty-w ogole nie wiem jak sie te zdjecia przesyla,pomniejsza i inne czary- mary.dzieki za litosc nad laikiem.spisalam co napisales i bede sie grzebac:) no wiesz lepiej pisac madrze niz sie klocic jak wszyscy dookola. Odpowiedz Link Zgłoś
jarmucha Re: Doszło :) 09.01.05, 01:18 ja tu jeszcze chwilke posiedze mozesz tez jutro rano zajrzec - znaczy sie dzisiaj jak trzeba, to pomoge acha, nie zapomnij!!!! po zmniejszeniu zdjecia 'zapamietaj jako' - tzn. jako nowa kopie zapamietaj, szkodabyloby stracic to duze zdjecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selena Re: Doszło :) IP: *.kom / *.kom-net.pl 09.01.05, 01:23 ha!a jakze!mam to pieknie zapisane w zeszycie.moze wreszcie cos pojme:) ja sobie tez posiedze przynajmniej az sie skonczy film na tvn:)chociaz naprawde jestem niepoczytalna o takiej godzinie:) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Doszło :) 09.01.05, 01:20 Selena: > lepiej pisac madrze niz sie klocic jak wszyscy dookola. Święte słowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selena Re: Doszło :) IP: *.kom / *.kom-net.pl 09.01.05, 01:25 smiej sie smiej.:)przeciez sama czuje ze wypisuje jakies "maslo maslane". Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Doszło :) 09.01.05, 01:18 No tak, przy ładowaniu pokazywało mi ok.180 kbps. Czasem wczesniej wieczorem przy dużym ruchu bywa <30 Pozdrawiam MM Odpowiedz Link Zgłoś