Gość: Mamajuana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 18:34 Co sądzicie o tej szkole dla 6 latki? Może znacie jakieś inne dobre szkoły językowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ojoj Re: Happy Land -jęz.ang. dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 21:40 Polecam, choć kosztuje trochę. Poza tym dobra lokalizacja, dwa piętra, imprezy, bawialnia, kolorowo :)) i przemiłe panie. Odpowiedz Link Zgłoś
charl75 Re: Happy Land -jęz.ang. dla dzieci 22.08.06, 09:36 A moja corka, 2,5 roku chodzi do Helen Doron - znaczy chodzila juz w tamtym roku, teraz od wrzesnia zaczynamy kolejny etap nauki - nam sie podoba, male grupy, fajna atmosfera, nauczyciele naprawde sie staraja:) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maianna34 Re: Happy Land -jęz.ang. dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 13:26 Mój 7-letni syn chodzi juz 3 rok do tej szkoły i z czystym sumieniem mogę powiedzieć że bardzo dużo zdążył się tam nauczyć.Poza tym bardzo chętnie tam chodzi ,co dla mnie jest bardzo istotne.Jeśli chodzi o oprawę i nauczycieli to rzeczywiście jest to szkoła zrobiona pod dzieci.A przy okazji pozdrawiam serdecznie pnią Anię ze świetlicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grr Re: Happy Land -jęz.ang. dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 17:02 polecam gorąco!!!Mój synek jest bardzo zadowolony, a to chyba najwazniejsze kryterium. Po roku nauki w szkole 'Happy Land' mój dzieciak zrobił bardzo duże postępy. Wystrój wnętrza jest niesamowity, specjalnie zaprojektowany dla dzieci, kolorowe, piekne rysunki i panie lektorki sympatyczne ,a przede wszystkim kompetentne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msz Re: Happy Land -jęz.ang. dla dzieci IP: 195.205.147.* 25.08.06, 09:22 Czy jest sens wysyłać takie małe dziecko na naukę języka? Czy nie są to pieniądze wyrzucone w błoto? Wiem że takie małe dzieci są w stanie nauczyć się równocześnie 2 języków ale ma to miejsce w rodzinach dwujęzycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktus_nielot Re: Happy Land -jęz.ang. dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 09:25 Jest sens, jest na pewno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomarańczka Re: Happy Land -jęz.ang. dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 13:31 Jedno jest pewne,jest wiele szkół które próbuja nauczyc jezyka angielskiego dzieci ale nie zapominajmy,ze jedynymi którzy moga powiedziec cos na ten temat sa wlasnie Nasze dzieci.Moja córka chodzi tam tz.do Happy Landu juz 3 i pol roku i poki co bardzo sobie chwali i uczacych i wlascicieli:).Niech zamilkna Ci co sa nie w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Happy Land -jęz.ang. dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 18:49 Miałem tam dziecko 3 lata i wszystkim polecam. Teraz jest już za duże ale zawsze miała 6 w szkole podstawowej a teraz dostała się do gimnazjum "Nazaretanek". Na co trzeba zwrócić uwagę to na atmosferę aby dziecku chciało się tam wracać i uczyć bo jak się zniechęci to koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Happy Land -jęz.ang. dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 20:03 wielkim atutem szkoły Happy Land jest wspaniała, przyjazna atmosfera. Warte uwagi jest także to,że szkoła zapewnia dzieciom świetlice w której moga czekac na zajęcie lub po nich zaczekac w bezpiecznym miejscu na rodziców. Mój synek często nie chce wracac z Happy Land do domu. Polecam goraco!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktus_nielot Re: Happy Land -jęz.ang. dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 20:23 A jak się dostała do Nazaretanek? :D Czy to jest jakaś nobilitacja? Ponoc chora szkoła z chorymi układami i rygorem nie dla zdrowego nastolatka. Takie echo do mnie dociera od lat, więc moich dzieci nie poślę tam nigdy. Za to Happy Land polecam jak najbardziej. Myslę,że postępy u 6latka po jednym roku to wyolbrzymienie, ale kto wie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grr Re: Happy Land -jęz.ang. dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 20:35 postepy u szesciolatka to nie jest zadne wyolbrzymienie, szczególnie że mój syn ma 5 lat, potrafi sie pieknie przedstawic, powiedziec ile ma lat, gdzie mieszka, policzyc do dziesieciu, i zna wiele słowek i to wszystko własnie po roku nauki, mysle ze na pieciolatka to duzo, szczególnie,że po polsku ma problemy z liczeniem.zadowolona mama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katus_nielot Re: Happy Land -jęz.ang. dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 21:06 Postęp to ja mierzyłbym między pierwszym a drugim rokiem nauki a nie w okresie od ZERA przez rok..., kiedy to nawet największy gałgan jest w stanie przyswoić pewną wiedzę, czyli "pięknie sie przedstawić, powiedziec ile ma lat, gdzie mieszka, policzyć do dziesięciu itd. etc"... Nie oznacza to, że Twój syn to nieuk i głąb, wręcz przeciwnie, może być lingwistą stulecia. Spróbuj ocenić jego postępy za rok, zobaczysz czy progresja jest duża, czy też zatrzymał sie w miejscu, bo im więcej materiału i mozliwości pogodzenia wszystkiego staja się ograniczone, tym większe "dziury" w materiale :). Poza tym u dzieci nalezy wciąż powtarzać, powtarzać, utrwalać i znów powtarzać, a wtedy ten postęp jest już mniej widoczny. Powodzenia zyczę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grrrrr Re: Happy Land -jęz.ang. dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 22:13 ale o czym tu mowa, czy mój syn robi postepy chyba jestem zdolna ocenic. A powtarzac moj drogi kaktusie to raczej musza wszyscy, którzy ucza sie nowego jezyka, a nie tylko dzieci. Jakos dyskusja zeszła na temat postepów mojego dziecka, a to raczej nie było istota tego forum, oprócz mojego dziecka do szkoły o której mowa chodza tez dzieci moich znajomych (starsze)i u nich moge ocenic postepy. Przecież swojego dziecka nie zapisałabym do szkoły o której nic bym nie wiedziała... a swoja droga nie każdy jak to nazwałeś "gałgan" jest w stanie przyswoic pewną wiedzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktus_nielot Re: Happy Land -jęz.ang. dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 22:34 Moja GRRR mateczko... powtarzać muszą wszyscy, to jasne, ale nauka języków obcych u dzieci z racji nauczania prawie wyłącznie komunikatywnego (o gramatyce nie może byc mowy), to trochę jak tresowanie papugi, niestety. Dzieci zdolne przyswajają błyskawicznie materiał a do 12-13 roku sa w stanie bezbłędnie, szybko , przy tym nieświadomie nauczyć się drugiego języka - ale tylko w warunkach naturalnych (za granicą). Dorosły nie. Praca z dorosłym to zupełnie inna para kaloszy, ale jak trafnie zauważyłaś, nie o tym w tym wątku.:) Postępy Twojego dziecka to był taki poboczny temat, bo nie zgadzam się, że to co okreslasz, mozna nazwac postępem, no bo do czego się odwołujesz? Do zera? Pisałem już, na początku wiedza z każdego, nawet z najtrudniejszego języka przychodzi łatwiej i tę progresję widac oczywiscie, no bo nagle coś umiem o czym pojęcia nie miałem. Umiem się przedstawić, policzyć. Potem pojawiają się schody. I wtedy dopiero, po pierwszym okresie nauki zajałbym sie faktycznym postępem, jego oceną, jest, albo go nie ma. Idzie lekko, łatwo, zwiewnie i przyjemnie, czy jak po grudzie. Gdzie tkwi przyczyna - w kiepskim nauczycielu, niesfornej grupie czy braku zdolności w tym kierunku....? Powtarzam swoją opinię, że na poczatku każdy jest w stanie lepiej lub gorzej opanować pewną wiedzę, kiedy jest względnie "łatwo". Potem, kiedy nie jest juz tak "cacy-cacy", trzeba więcej się uczyć, łączyć fakty i mimo wszystko - ruszyć głową, jedni tracą słomiany zapał, drudzy harują i coś z tego wynika. Ale o tym decyduja w pierwsszej kolejności predyspozycje do nauki języka, logiczne myslenie i znakomite ucho. Potem :nauczyciel i praca ucznia Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grr Re: Happy Land -jęz.ang. dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 22:52 odwołuje sie do tego czego on nauczył sie wczesniej w innej szkole-- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktus_nielot Re: Happy Land -jęz.ang. dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 23:56 To zupełnie inna broszka; ale i tak nie to samo, co startowanie od zera..;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamakasi Re: Happy Land -jęz.ang. dla dzieci IP: *.gprspla.plusgsm.pl 24.08.06, 22:20 to prawda ze z dzieckiem trzeba powtarzac i powtarzac bez końca i jesli ktos opowiada bzdety w rodzaju "wystarczy chodzic na angielski i samo do glowy wejdzie to jest to bzdura.Dziecko mieszka w Polsce i otacza sie Polakami (wyjątek rodziny dwujęzyczne)i nie ma co tu wymyslac ze bedzie jezyk angielski traktowalo jak swoj drugi naturalny język. To nie są czary-mary tylko ciężka praca zarówno dziecka jak i rodzica.I to nie rok ale wiele lat.Moje dziecko chodzi tu od 5 roku życia.Teraz ma 8 lat i zagina mnie wielokrotnie. Ale ja z nią pracuję. Powtarzam. Słuchamy płyty,wkuwamy słówka itd.Za to ma piękny akcent i wymowa przychodzi jej bez trudu.Czasami az sie dziwie bo ja tak ładnie wypowiadać nie potrafię.Nie mogę powiedziec złego słowa na tą szkołę. Naprawde wszyscy tam sie starają ale i efekty są. Odpowiedz Link Zgłoś
charl75 Re: Happy Land -jęz.ang. dla dzieci 25.08.06, 08:43 moja ma 2,5 roku i tez potrafi policzyc do 10 po ang:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktus_nielot Re: Happy Land -jęz.ang. dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 09:17 a no właśnie.... Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grrr Re: Happy Land -jęz.ang. dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 09:47 no no, gdy mój syn miał 2,5 roku to nie bardzo sie kwapił zeby cokolwiek mówic, gratuluję zdolnej córeczki, ale własciwie co to ma do rzeczy. Ja oceniam nie to czy mój syn jest wybitny czy nie, ale w jakim stopniu potrafił sie otworzyc i zachecony przez bardzo dobra lektorkę zaczął sie chetnie uczyc, nie musze go do niczego zmuszac, on to robi sam z wielka przyjemnością i robi postepy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor To bardzo zla szkola IP: 194.165.130.* 25.08.06, 09:34 Odradzam. Dziwie sie ze ktos te szkole postanowil na forum zareklamowac. Kiepscy lektorzy i pedagodzy. Przynosza dziecku wiecej szkody niz pozytku. Nie posylajcie tam dzieci, bo dziecko zostanie skrzywdzone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: To bardzo zla szkola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 09:49 z tresci posta wnioskuje, że pan Igor świetnie jest obeznany ze szkoła. To może łaskawie powie , które to lektorki sa takie beznadziejne???? Bo ja spotkałam w tej szkole same dobre i swietnie przygotowane mwerytorycznie, mjemu dziecku zadnej szkody nikt nie czyni, może jakies rzeczywiste fakty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Re: To bardzo zla szkola IP: 194.165.130.* 25.08.06, 09:52 Wszystkie sa zle i nie maja pojecia o pracy z dziecmi. Po prostu tresuja dzieci jak male pieski i czynia im krzywde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamakasi Re: To bardzo dobra szkola IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.08.06, 10:04 No to sa fakty niepodwazalne, rzeczywiscie ha ha .Tylko dalej nic sie nie dowiedzialam.Prawda jest ze ty w zyciu tej szkoly nie widziales pewnie.Moze ty w cyrku byles i ci sie pomylilo niechcacy.Tam sa tresowane zwierzatka.Bardzo smieszny ten igor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: To bardzo zla szkola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 10:04 No i mamy jasnosc, kompletnie nie wiesz o czym piszesz, a może Pan Igor wie jak Panie lektorki maja na imie?? nieeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lala Re: To bardzo zla szkola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 12:33 a wlasnie,co z tego,ze panie sa mile,za to im placa,zeby byly.Ale znam akurat jedna z mojego roku i nad swoim angielskim moglaby popracowac a potem zaczac uczyc innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamakasi Re: To bardzo dobra szkola!!! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.08.06, 09:57 no no jakies fakty moze by szanowny igor napisal.calkowicie sie z tym nie zgadzam. taki tekst to kazdy moze sobie napisac a w szczegolnosci konkurencja!!!!!!!!!!!!!Krzywde zrobic hi hi.moje dziecko na skrzywdzone jakos nie wyglada.Podaj moj drogi Igorze jakies fakty bo pewnie sie okaze ze twoje dziecko w zyciu tam nie chodzilo (o ile masz w ogole dziecko) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Tam sie krzywdzi dzieci IP: 194.165.130.* 25.08.06, 10:51 Dzieci sa zniechecane do nauki przez tych ogreaniczonych lektorow. Co to za osiagniecie ze pieciolatek potrafi sie przedstawic i policzyc do dziesieciu? To jest zalosne tak jak zalosna jest ta szkola i lektorzy tam zatrudnieni. Chca tylko wycisnac kase z naiwnych rodzicow. A najobrzydliwsze jest to ze zeruja na milosci rodzicow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamakasi Re: Tam sie krzywdzi dzieci IP: *.gprspla.plusgsm.pl 25.08.06, 10:59 no coż. Dalej żadnych faktow.Chyba pan Igor usilnie probuje zle napisac o tej szkole.Moze ma w tym jakis niecny cel? Natomiast widzialam ze zadane bylo pytanie o imiona lektorow?????????Na to jednak ten pan nie umie odpowiedziec.A to takie proste pytanie przeciez.No coz ale on odpowiedzi nie zna bo w zyciu tam nie byl!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Tam sie krzywdzi dzieci IP: *.echo.com.pl 31.08.06, 08:27 Moja córka uczyła się tam przez 2 lata. Ma świetne wyniki. Została na tyle zachęcona do języka, że samodzielnie szuka słówek, których jeszcze nie znała, a to niebywałe u dzieciaka w wieku dorastania. Jest najlepsza wśród rówieśników z podstawówki. Szkoła na szóstke, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAROLCIA Re: Najlepsza szkoła dla dzieci w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 11:44 Ten kto pisze o tej szkole same złe żeczy jest jakimś idiotą!!! Moj syn chodzi do tej szkoły od samego początku jej istnienia i mogę z czystym sumieniem Happy Land polecić wszystkim rodzicom,którym zależy na przyszłości swoich dzieci.Ta szkoła chyba jako jedyna w Kielcach ma świetny stosunek do dzieci i umie w sposób rewelacyjny zmobilizować swoich podopiecznych do nauki.Moje dziecko nie jest zdolne ale język angielski uwielbia dzięki tej szkole.Świetna kadra,miła atmosfera i dużo atrakcji dla dzieci,chociażby organizowane co roku kolonie i wyjazdy na narty.Rodzice!!! Sami się przekonajcie odwiedzając tą szkołę bo naprawdę warto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: To bardzo dobra szkola!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 12:25 Żenująca szkoła,która jest tylko zorientowana na zadowolenie rodziców.Uczy niewiele a najwiekszy marketing idzie pod rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domek Re: To bardzo zla szkola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 21:06 Chodzę tam od 3 ech lat i nikt mnie nie skrzywdził.Pozdrawiam wspaniałych lektorów p.Monikę p.Iwonkę p. Beatkę p. Kinge. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Rok szkolny IP: *.gprspla.plusgsm.pl 04.09.06, 11:50 Nie wiesz czasem kiedy zaczynamy rok szkolny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doriditi Re: Happy Land -jęz.ang. dla dzieci IP: *.gprspla.plusgsm.pl 25.08.06, 11:17 Moje blizniaczki chodza do Happy Land. Teraz juz beda chodzic 3 rok i jestem rowniez bardzo zadowolona.Polecam tą szkołę wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Happy Land -swietna szkoła, przyjazna dziecku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 13:08 Szanowny Panie Igorze to może niech pan poleci jakąś szkołę, to już wszystko będzie wtedy jasne jaki jest cel wypisywania oszczerstw, no i może rzeczywiscie jakies konkretne zarzuty a nie wyssane z palca bajki. Pozdrawiam zadowolona klientka Happy Land Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simka Ta szkola jest do dupy IP: 220.86.192.* 25.08.06, 16:20 Igor ma calkowita racje. Kto chce zrobic krzywde dziecku niech je tam posle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Re: Happy Land-angielski dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 17:26 ja osobiscie jestem bardzo zadowolony z postepow w nauce mojego syna w tej szkole i nie widze zeby mu sie jakakolwiek krzywda dziala.Wrecz przeciwnie.Wczesniej chodzil do innej szkoly, nazwy nie bede wymienial bo i po co i szczerze mowiac bardzo sie zrazil do angielskiego, co bardzo mnie martwilo.Pani Agnieszka z ktora moj syn ma obecnie zajecia stanela naprawde na wysokosci zadania i teraz syn chodzi na zajecia z przyjemnoscia. A co najwazniejsze bardzo chetnie pracuje w domu.Takze dziwie sie opinii ze tam krzywdza dzieci.To jakas totalna bzdura.Tak naprawde to nie mialem okazji spotkac sie ze szkola ktora jest tak przyjazna dzieciom jak rowniez rodzicom.Co mi sie jeszcze bardzo podoba to to, ze po kazdych zajeciach dostaje rzetelna relacje z przebiegu zajec i zachowania mojego syna na zajeciach.Tak trzymac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wika Re: Happy Land-angielski dla dzieci IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.08.06, 22:48 fakt.konkurencja nie spi.zalosne.a szkole polecam w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Ta szkola jest do dupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 21:57 Z uporem maniaka prosze o jakies konkrety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msz Re: Ta szkola jest do dupy IP: *.215.219.81.static.kielce.msk.pl 26.08.06, 17:55 Wszyscy zachwycacie się tą szkołą, ale nikt nie powiedział jakie konkretnie umiejętności nabyły wasze dzieci np: po 2 latach nauki w tej szkole. Dobra atmosfera to za mało. Napiszcie konkretnie co wasze dzieci potrafią: nazwać kolory, zwierzęta, powiedzieć że np: mają 6 lat itp. Od ilu lat można tam posłać dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grr Re: Ta szkola jest dobra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 22:34 Napisałam o tym pare postów wczesniej, co mój syn osiągnał po roku nauki w tej szkole. Dzieci mozna zapisać od czterech lat.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktus_nielot Re: Ta szkola jest dobra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 22:46 Od czterech lat ??? Mysłałem, że ta szkoła istnieje dłużej.... A może od czwartego roku zycia?? :) :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grrr Re: Ta szkola jest dobra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 23:37 ale czepialski jestem co????szkoła z tego co sie orientuje istnieje własnie od czterech lat, A DZIECI SĄ PRZYJMOWANE OD CZWARTEGO ROKU ZYCIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktus_nielot Re: Ta szkola jest dobra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 23:57 wszystko sie wyjaśniło.... ale chyba ciut starsi są... :)) ale głowy nie dam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grrr Re: Ta szkola jest dobra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 00:07 od 4 do 12, sa dwa poziomy w szkole pierwsze pietro maluchy, drugie dla dzieci starszych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktus_nielot Re: Ta szkola jest dobra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 00:15 wiem, wiem, jest kolorowo, świetlicowo, rysuneczki na ścianach, komputery, internet, pani kinga itd. :) :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grr Re: Ta szkola jest dobra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 10:53 czy to ironia????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktus_nielot Re: Ta szkola jest dobra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 10:56 Alez skąd? Dlaczego tak sądzisz?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fasola Re: Ta szkola jest dobra IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 27.08.06, 20:18 calkowicie polecam ta szkole.Moja córka też chodzi do niej od poczatku jej istnienia i nie dosc ze jest najlepsza w klasie w podstawowej szkole to wygrywa we wszelkich olimpiadach i konkursach organizowanych w szkole i miedzy szkolami badz zajmuje 2 miejsce.Z tego co wiem w jej klasie z happy land-u dzieci tez biora udzial w konkursach z jez. angielskiego i rowniez zajmuja wysokie lokaty.Na przykladzie mojego dziecka moge smialo powiedziec ze nauka tam dala bardzo dobry efekt.szkoda ze juz niestety to jej ostatni rok nauki w tej szkole bo juz sie robi za stara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Ta szkola jest dobra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 10:46 A ile ma lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Happy Land -jęz.ang. dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 14:56 szkola super.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Happy Land -jęz.ang. dla dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 15:49 Jaką szkołę języka angielskiego polecilibyście dla dziecka 10-letniego? Chciałabym aby naprawdę się czegoś nauczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Happy Land -jęz.ang. dla dzieci IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 29.08.06, 10:15 Polecam wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota32 Re: Happy Land -jęz.ang. dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 12:03 Tam naprawde dobrze ucza dzieci.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 12:28 Żenująca szkoła,która jest tylko zorientowana na zadowolenie rodziców.Uczy niewiele a najwiekszy marketing idzie pod rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz.pod.miotłą Re: żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 12:55 Poprosimy o szczegóły, inaczej traktuję jak cios konkurencji (raczej pseudokokurencji) poniżej pasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:29 Sukcesy tylko w początkowej fazie wynikające ze słodkiego pierdzenia a gdy dojdzie do metodyki nauczania to już klops.Szkoła bardzo dobra dla kochających i naiwnych rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz.pod.miotłą Re: żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 15:04 A ta "klops - metodyka" to w wykonaniu kogoś sczególnego, kogo muszę unikać, czy też padło na całą szkołę? (w co śmię wątpić) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jenek Re:szkoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 15:33 Ja miałem doświadczenie z tą szkołą i powiem,że raczej bym się zgodził z autorem oko,chociaż na pewno nie jest to najgorsza szkoła w kielcach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz.pod.miotłą Re:szkoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 15:38 a jakie ty masz zastrzeżenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wola Re:szkoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 15:44 A kim ty jesteś mysz pod miotłą,szkoła ci płaci za to że tak wszystko zachwalasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz.pod.miotłą Re:szkoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 16:15 a czy ja zachwalam..? Ja pytam, pytam, pytam.... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucek Re:szkoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 11:16 He, ciekawe zjawisko jest na tym forum gazety, jak ktoś o kimś dobrze mówi to od razu gadają, ze dostaje za to kasę. To nienajlepiej świadczy o tych co takie rzeczy wypisują.... parobki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martunia Re: Happy Land -jęz.ang. dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 16:19 szkoda ze wszystkie te osoby ktore zle pisza o tej szkole nie podaja zadnych konkretnych przykladow tego zlego nauczania.ja osobiscie jestem naprawde zadowolona z tej szkoly a jeszcze bardziej moje dzieci ( a mam ich tam dwoje)i starszy chodzi tam juz 4 rok a mlodszy 2 rok..absolutnie nie sa to lata stracone.Moj starszy syn wygral w zeszlym roku olimpiade w swojej szkole z jezyka angielskiego a mlodszy jest najlepszy w swojej klasie.krzywda im sie nie dzieje, chetnie chodza na zajecia a pani jest wymagajaca ale szalenie sympatyczna.wlasciciele jak i nauczyciele naprawde sie staraja a atmosfera w szkole jest naprawde przemila.zgadzam sie z "mysz pod miotla" ze ktos usilnie probuje zle napisac o tej szkole i rzeczywiscie moze to byc konkurencja a jezeli tak to niestety ale jest to zalosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meduza53 Re: Happy Land -jęz.ang. dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 14:51 bardzo dobra szkola.moja corka uwielbia tam chodzic.pozdrawiamy pania paulinke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Czy w tej szole sa pedofile IP: 59.187.240.* 04.09.06, 11:55 Bo jak krzywdza dzieci to chyba sa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strychnina [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 13:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienia Re: Happy Land -jęz.ang. dla dzieci IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 05.09.06, 09:35 Pozdrawiam całą kadrę Happy Land. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przechodzień. Re: Happy Land -jęz.ang. dla dzieci IP: *.gprspla.plusgsm.pl 05.09.06, 23:52 He, widzieliście ich reklamę na budynku :-) podoba mi się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex3 Re: Happy Land -jęz.ang. dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 18:20 super szkola. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: einstein Re: Happy Land -jęz.ang. dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 14:21 Zdecydowanie polecam.Szkoła na najwyższym poziomie.My czekamy z niecierplwością na rozpoczęcie nowego roku szkolnego.Pa Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijanka Re: Happy Land -jęz.ang. dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 14:22 duzo dobrego piszecie o tej szkole.do jakiego wieku tam sie ucza dzieci?moze ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany Re: Happy Land -jęz.ang. dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 19:42 Zdaje się, że do 13 roku życia, ale zawsze możesz zapytać osobiście: (041) 344- 56-82 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebek Re: Happy Land -jęz.ang. dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 12:25 tez chcielem tam zapisac dziecko,normalnie nie moglem sie doprosic,zeby przed zapisaniem moc obejrzec zajecia.A jak juz obejrzalem,to ...szkoda czasu i pieniedzy!Zajecia plastyczne prowadzone po polsku,tak bym to okreslil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SiSi Re: Happy Land -jęz.ang. dla dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 11:37 To ciekawe, że widział Pan 'plastyczne' zajęcia już 13 września. ZAJECIA ZACZĘŁY SIĘ OD 18.09. Może zadziałała siła wyobraźni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petr kotvald Re: Happy Land -jęz.ang. dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 11:43 oj sisi, aleś ty gópia... przeciesz panu nie chodzi o zajencia platyczne 13.09 ino wogule, rze tam tak jest.. oj sisi.. oj sisi :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Happy Land -jęz.ang. dla dzieci IP: 82.139.11.* 22.09.06, 12:11 No, to sobie pracownicy Happy Landu z konkurencją już porozmawiali. Szkoda tylko, że na forum nie można prawie znaleźć opinii rodziców i uczniów HL. Kierownictwo jakiej szkoły językowej wpadnie teraz na pomysł podobnej "dyskusji"? Language House i English Point już były, może teraz Empik albo Inter College? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halina Re: Happy Land -jęz.ang. dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 11:34 Ależ trzeba znać ludzi, by rozróżnić kto jest z kierownictwa jakiej szkoły. Winszuje nosa i umiejetności wnikliwej analizy dyskursu.A tak poza tym to najlepszą szkołą jest helen doron, albo nie, global village, albo nie, intercollege,albo nie, language house, albo nie, happy land, albo nie...już sama nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebek Re: Happy Land -jęz.ang. dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 16:03 a czy powiedziałem coś ,że to było w tym roku????Skoro te zajecia tak niechetnie pokazują rodzicom, to może sobie mnie zapamietali,co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: Happy Land -jęz.ang. dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 12:01 ale tam maja slicznie.wczoraj zapisalam tam dziecko. no i zobaczymy.ale mojej przyjaciolki dzieciak tez chodzi i jest bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Happy Land -jęz.ang. dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 06:23 A gdzie Odpowiedz Link Zgłoś