Dodaj do ulubionych

Drogówka wychodzi zza krzaków

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 01:12
No i gitara !!! Teraz jeszcze niech pomalują radiowozy z videoradarami na
niebiesko-biały kolor i będzie ok :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: xbitdesigns Re: Drogówka wychodzi zza krzaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 12:37
      No a jakies 100 metrow przed kontrola niech postawia znak ostrzegajacy :)
      • Gość: neostrada Re: Drogówka wychodzi zza krzaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 12:57
        na manifestu za szkołą sie ustawili razem ze strażą miejską, mierzyli prędkość, a 100 metrów dalej stali nieukryci policjanci, którzy przez radio byli powiadamiani które samochody zatrzymywać.. po prostu CHWDP!
        • Gość: neostrada Re: Drogówka wychodzi zza krzaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 12:58
          a no i chwdp - chowaj warcaby do pudelka ;) zeby nie bylo..
    • Gość: złodziej Dziękuję Panie Komendancie IP: *.centertel.pl 01.09.06, 20:49
      W imieniu swoim oraz kolegów po fachu serdecznie dziękuję Panu Komendantowi
      Głównemu Policji za wprowadzenie w życie tak cudownego pomysłu :)
      Nawet Pan nie wie jaki to kłopot przeprowadzić łupaną furę do dziupli żeby
      spokojnie rozkręcić ją na części. Do wczoraj kosztowało nas to sporo nerwów, bo
      w każdej chwili mógł się trafić jakiś koleś z suszarą za krzakami albo za
      zakrętem. Teraz, dzięki przekazywanym na bieżąco przez media informacjom o
      rozmieszczeniu patroli będziemy mogli zaplanować trasę tak, aby nie ganiać się
      z radiowozami, co zaoszczędzi wam paliwa a nam nerwów.
      Policjanci z drogówki nie będą brać łapówek, bo wiadomo przecież, że niezbędnym
      dla przyjęcia korzyści warunkiem są krzaki.
      Dziękuję i proszę o kolejne tak słuszne działania. Proponuję na początek
      umieścić w internecie plany dyslokacji patroli na mieście, bo nie do konca
      wiemy gdzie spokojnie można zrobić włam, a gdzie akurat kręci się radiowóz, a
      także o ubranie patroli operacyjnych w żółte kamizelki. W ten sposób na ulicach
      będzie widać więcej policjantów i poczucie bezpieczeństwa wśród obywateli
      wzrośnie.
      Obiecuję, że wszyscy złodzieje w dowód wdzięczności zagłosują solidarnie na PIS.
      • Gość: ja złodziej też OK Re: Dziękuję Panie Komendancie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 22:31
        Ja złodziej też dziękuję polskiej policji tak trzymać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Pan Komendant z DSuchedniowa widaĆ,
      • Gość: ja złodziej też OK Re: Dziękuję Panie Komendancie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 22:31
        Pan Komendant z DSuchedniowa widaĆ,
      • Gość: ja złodziej też OK Re: Dziękuję Panie Komendancie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 22:39
        Pan Komendant z Suchedniowa widać, że złodzieja popiera.
        Myśli chop jak tu swoim pomóc, tak trzymać Panie komendancie.

Niech Pan panie komendancie powie co i jak robicie to lżej normalnemu
        złodziejowi bedzie.

Tylko napiszcie to w nabliższej gazecie no bo wiecie i rozumiecie musimy być na
        bieżąco.

Ada dziękuję za pomoc i proszę o więcej.

To ja złodziej.
    • Gość: pijak każdy pijak to złodziej ;) IP: *.centertel.pl 02.09.06, 10:00
      Do czego to, kurna, podobne, żeby człowiek nie mógł się spokojnie napić? A jak
      się nawalę, to jak niby mam do domu się dostać?
      Wychodzę z knajpy, odpalam skodzianę, wciskam gaz do podłogi, a tu...upsss..
      zza krzaka wyłazi miś z lizakiem... I dmuchać w balonik każe... Do czego to
      podobne było, żeby czaili się na mnie w krzakach?
      Teraz to co innego, pełna kultura :)
      Zajrzę w mapkę, zobaczę gdzie stoją i spokojnie nachlam się do oporu, bo po
      drodze do domu ich nie ma. A niech który nadgorliwy spróbuje mnie zatrzymać!
      Sam komendant przecież mówił, że taki policjant straci pracę. Będą teraz tak
      usr..., że kilka razy się zastanowią czy warto. Prędzej głowę odwrócą i "nie
      zobaczą".
      Bardzo dziękuję Panie Komendancie, za wprowadzenie w życie tak światłych
      pomysłów. Dziękuję w imieniu wszystkich kierowców na fleku. Wszyscy pijacy za
      kółkiem głosują na PIS !!!
    • Gość: Nikt Drogówka wychodzi zza krzaków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 13:33
      Olbryś ty jeszce jesteś w Policji. Teraz to już jest dla mnie wszystko jasne .
      Tylko Głupek trzyma Głupka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka