Gość: "kierowniczka: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 21:47 Witam, wlasnie czytalam o szkolach jazdy , zamierzam isc na kurs i nie wiem gdzie. Szkola Enigma raczej mnie przeraża, pomozcie, prosze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: patol` Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 22:25 bardzo prosze szkola jazdy WÓJCIK na jagielonskiej bardzo dobra i tania ok 950zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwszy raz Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 14:07 szkola Vega na ul. seminaryjskiej POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do patola Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 15:59 Hej, z kim jeździłeś u Wójcika? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: Prawo jazdy IP: *.server.ntli.net 11.10.06, 14:13 Andriu Chudy. A tak w ogole to dawniej w WORD-zie wywieszali statystyki zdawalnosci kursantow z poszczegolnych szkol jazdy, z podzialem na ilosc zdajacych w ciagu miesiaca - jesli dalej to robia to mozna sie latwo zorientowac, ktora szkola jest ile warta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 17:24 Krzysztof fajna szkoła, ja sie tam uczylem i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Re: Prawo jazdy IP: 211.138.198.* 11.10.06, 17:26 Lepiej dolozyc te 100 zł do ceny kursu, niż potem tracić, powtarzająć egazamin. Odpowiedz Link Zgłoś
emanko Prawo jazdy 14.10.06, 22:02 Ja chciałem dodac ze artykuł który sie ukazał nie jest 100% wypowiedzia Pana Zbigniewa Załawy a zostały mu przypisane słowa innego człowieka bądz dziennikarza z którym rozmawiał(troche powiedział nieprawdy i tym sposobem oczernił Pana Zbigniewa)...osobiscie chodziłem do Ośrodka Szkolenia Kierowców ZAŁAWA oraz wielu moich znajomych, wiem że śa(moim i moich znajomych zdaniem)NAJLEPSZĄ szkąłą jazdy w Kielcach!!!Polecam serdecznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emanko Prawo jazdy 14.10.06, 22:05 ...a co do spotkań to powinno do nich dochodzic przynajmniej 3-5 razy w roku aby uscislic i doprecyzowac wymagania egzaminacyjne w WORD-ie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SmurfMądrala Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 10:09 Word wraz ze swoim szefem jest skansenem komunizmu -wersja PRL. Buta urzędnicza,tlok na ciasnych korytarzach i puste wielkie wielkich pań sale operacyjne.Maniery komunistycznej sklepowej lub bufetowej z Gieesu. Ask.urwysywność-taka socjalistyczna odmiana asertywności. Wszędzie atmosfera strachu,kamery i seryjne oblewanie kursantów. Balagan przepisów i wymagań to bolączka nie tylko kieleckiego Wordu. Mimo,ze mam prawo jazdy od dawna mialem okazję być tam kilka razy i poznać opinię kursantów.Kiedy porównam idiotyczne wymagania polskich przepisów z amerykańskimi scyzoryk otwiera sie w kieszeni.Sowieckie obyczaje. Polacy to mistrzowie w świata we wzajemnej zawiści i utrudnianiu sobie życia. Natomiast jakimi są kierowcami kazdy widzi.Agresja i chamstwo "Ch.ujowczyców" nie ma sobie równych.Walka o zycie na E7 skutecznie obrzydza chęć jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
master291 Re: Prawo jazdy 15.10.06, 17:54 proponuje "osrodek szkolenia kierowcow "ZAŁAWA" na ulicy karczówkowskiej 5a!! naprawde pracuja tam bardzoz zyczliwe osoby!!! bardzo dobra szkola:)Polecam Odpowiedz Link Zgłoś