Dodaj do ulubionych

Ginekolog-endokrynolog

IP: 212.185.43.* 06.10.06, 09:51
Szukam dobrego ginekologa -endokrynologa w Kielcach , ale nie koniecznie.
Proszę o polecenie dobrego specjalisty.
Dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: gabi Re: Ginekolog-endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 09:58
      Jest wątek na forum świętokrzyskim edziecko.Lista dosyć spora.Pozdrawiam.
      • enya83 Re: Ginekolog-endokrynolog 22.01.07, 16:19
        nie moge znalesc tej listy :( moze ktos podrzucic linka?
        Bylam juz u kilku ginekologow-endokrynologow i mam same niemile wspomnienia
        Chamerski-cham jakich malo nawet prywatnie, potraktowal mnie doslownie jak
        przedmiot
        Heltman-Ossowska-malo przyjemna kobieta, nie interesowalo ja co mam do
        powiedzenia-wazne zebym porobila badania u jej kolegow przy ul Przecznica
        Szymkiewicz-niby sympatyczna plotkara, ale jak mi kazala w prywatnym gabinecie
        zalozyc obuwie ochronne to wymieklam... za kazda wizyte brala 70zl i nie wazne
        czy badala czy tylko recepte dala...

teraz musze isc znow do lekarza i nie mam pojecia do kogo :( prosze pomorzcie...
    • Gość: miśka Re: Ginekolog-endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 20:32
    • Gość: gaga Re: Ginekolog-endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 09:31
      polecam, dr Jacek Chamerski, jest wspaniałym lekarzem, miły,
      taktowny,dobry fachowiec.
      • Gość: paula Re: Ginekolog-endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 10:39
        Hej ja nie polecam Chamerskiego kiedys do niego chodzilam i wmowil mi
        chorobe ,ktorej jak sie okazalo wcale nie mialam chcial mnie na operacje
        wysylac czubek. Nie idz do nie go.
        • Gość: miśka Re: Ginekolog-endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 18:41
          to kogo możesz polecić?
        • Gość: aada Paula-powinien ci pusty łeb zoperowć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 18:50
          kretynko
          • Gość: gabi Re: Paula-powinien ci pusty łeb zoperowć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 20:29
            AADA moim zdaniem nie powinnaś się wypowiadać w ten sposób.Każdy ma swojego lekarza i zdanie o nim.A Twoja wypowiedz świadczy o Twojej kulturze.Jeśli Ci nie pasuje nie wypowiadaj się na forum.Pzdr.
        • Gość: kika Re: Ginekolog-endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 16:07
          Oj doktora Hamerskiego bym Ci nie polecała,moze i jest miły jak mu zapłacisz ale
          w przychodni tez przyjmuje i jest mało powiedziane niemiły a raczej chamski,a
          pozatym to słyszałam ze to kiepski fachowiec.Pozdrawiam!
    • Gość: amator pytanie IP: *.netia.pl 09.10.06, 11:04
      może być ginekolog amator?
    • Gość: miśka Re: Ginekolog-endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 17:46
      • Gość: miska Re: Ginekolog-endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 17:58
        Ponawiam....
        • Gość: miśka Re: Ginekolog-endokrynolog IP: 212.185.43.* 08.11.06, 13:39
          Nadal aktualne...
          • Gość: grzebalski jeśli nic powaznego-to ja chętnie pospoglądam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 13:52
            i posprawdzam
    • magda.lu Re: Ginekolog-endokrynolog 08.11.06, 19:55
      hej niepolecam ci chamerskiego, jak byłam na opczątku ciąży mogłam opronic, on
      stwierdził że to nic takiego, dobrze że chodziłam do gawlika z prostej,,
      przyjmuje na kościuszki, urodziłam rok temu zdrową córeczke!
      • Gość: ratunku Re: Ginekolog-endokrynolog IP: *.netcity.pl 08.11.06, 23:41
        o boże!!!
        • Gość: gość Re: Ginekolog-endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 13:57
          Też szukam dobrego ginekologa-endokrynologa w woj. świętokrzyskim, byłam kilka
          razy u Pana Chamerskiego, ale mam wrażenie, że nie bardzo słucha pacjentów i
          bagatelizuje pewne problemy (jeżeli coś jest mało istotne to powinien to
          wyjaśnić), badania które wykonuje w swoim gabinecie są bardzo kosztowne a
          pozostałych tych podstawowych z krwi np. poziom hormonów nie zleca. Za wizyty
          płaciłam ok 200 zł(jak dla mnie to bardzo dużo). W tym województwie nie bardzo
          jest wybór, ale ostatnio znalazłam Prywatną Przychodnie Specjalistów OMEGA
          S.C. - Zaburzenia Hormonalne u Kobiet, Kielce na ul. Jagiellońskiej, gdzie
          przyjmuje dr n. med. Janusz Nowak. Bardzo proszę o opinię.
          • Gość: felczer.Łechtaczko a chodźże dziewcze do mnie,mam ciepły wzierniczek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 14:48
            i sprawny języczek.to jest terapia naturalna,a nie jakieś tam cuda
            • Gość: gość Re: a chodźże dziewcze do mnie,mam ciepły wzierni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 15:09
              ciepłym wzierniczkiem po guzach tarczycy? hmmm
              • Gość: gość Re: a chodźże dziewcze do mnie,mam ciepły wzierni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 17:29
                dużo dobrego słyszałam o dr.Kowalskiej z onkologii,wiem ze jest od spraw
                tarczycy ale tylko tyle wiem
    • Gość: gość Re: Ginekolog-endokrynolog IP: 81.219.208.* 24.01.07, 17:42
      Polecam dr Grelewskiego z Prostej, Prywatnie przyjmuje na ul. Paderewskego 20.
      Super lekarz!!!Ma u siebie również profesjonalne usg.
      • Gość: madziara Re: Ginekolog-endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 20:45
        ale to jest ginekolog a nie endokrynolog
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka