Gość: Miśka IP: 212.185.43.* 06.10.06, 09:51 Szukam dobrego ginekologa -endokrynologa w Kielcach , ale nie koniecznie. Proszę o polecenie dobrego specjalisty. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gabi Re: Ginekolog-endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 09:58 Jest wątek na forum świętokrzyskim edziecko.Lista dosyć spora.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
enya83 Re: Ginekolog-endokrynolog 22.01.07, 16:19 nie moge znalesc tej listy :( moze ktos podrzucic linka? Bylam juz u kilku ginekologow-endokrynologow i mam same niemile wspomnienia Chamerski-cham jakich malo nawet prywatnie, potraktowal mnie doslownie jak przedmiot Heltman-Ossowska-malo przyjemna kobieta, nie interesowalo ja co mam do powiedzenia-wazne zebym porobila badania u jej kolegow przy ul Przecznica Szymkiewicz-niby sympatyczna plotkara, ale jak mi kazala w prywatnym gabinecie zalozyc obuwie ochronne to wymieklam... za kazda wizyte brala 70zl i nie wazne czy badala czy tylko recepte dala... teraz musze isc znow do lekarza i nie mam pojecia do kogo :( prosze pomorzcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: Ginekolog-endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 20:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Ginekolog-endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 09:31 polecam, dr Jacek Chamerski, jest wspaniałym lekarzem, miły, taktowny,dobry fachowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Ginekolog-endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 10:39 Hej ja nie polecam Chamerskiego kiedys do niego chodzilam i wmowil mi chorobe ,ktorej jak sie okazalo wcale nie mialam chcial mnie na operacje wysylac czubek. Nie idz do nie go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: Ginekolog-endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 18:41 to kogo możesz polecić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aada Paula-powinien ci pusty łeb zoperowć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 18:50 kretynko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Paula-powinien ci pusty łeb zoperowć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 20:29 AADA moim zdaniem nie powinnaś się wypowiadać w ten sposób.Każdy ma swojego lekarza i zdanie o nim.A Twoja wypowiedz świadczy o Twojej kulturze.Jeśli Ci nie pasuje nie wypowiadaj się na forum.Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Ginekolog-endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 16:07 Oj doktora Hamerskiego bym Ci nie polecała,moze i jest miły jak mu zapłacisz ale w przychodni tez przyjmuje i jest mało powiedziane niemiły a raczej chamski,a pozatym to słyszałam ze to kiepski fachowiec.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: Ginekolog-endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 17:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miska Re: Ginekolog-endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 17:58 Ponawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: Ginekolog-endokrynolog IP: 212.185.43.* 08.11.06, 13:39 Nadal aktualne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzebalski jeśli nic powaznego-to ja chętnie pospoglądam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 13:52 i posprawdzam Odpowiedz Link Zgłoś
magda.lu Re: Ginekolog-endokrynolog 08.11.06, 19:55 hej niepolecam ci chamerskiego, jak byłam na opczątku ciąży mogłam opronic, on stwierdził że to nic takiego, dobrze że chodziłam do gawlika z prostej,, przyjmuje na kościuszki, urodziłam rok temu zdrową córeczke! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratunku Re: Ginekolog-endokrynolog IP: *.netcity.pl 08.11.06, 23:41 o boże!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ginekolog-endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 13:57 Też szukam dobrego ginekologa-endokrynologa w woj. świętokrzyskim, byłam kilka razy u Pana Chamerskiego, ale mam wrażenie, że nie bardzo słucha pacjentów i bagatelizuje pewne problemy (jeżeli coś jest mało istotne to powinien to wyjaśnić), badania które wykonuje w swoim gabinecie są bardzo kosztowne a pozostałych tych podstawowych z krwi np. poziom hormonów nie zleca. Za wizyty płaciłam ok 200 zł(jak dla mnie to bardzo dużo). W tym województwie nie bardzo jest wybór, ale ostatnio znalazłam Prywatną Przychodnie Specjalistów OMEGA S.C. - Zaburzenia Hormonalne u Kobiet, Kielce na ul. Jagiellońskiej, gdzie przyjmuje dr n. med. Janusz Nowak. Bardzo proszę o opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felczer.Łechtaczko a chodźże dziewcze do mnie,mam ciepły wzierniczek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 14:48 i sprawny języczek.to jest terapia naturalna,a nie jakieś tam cuda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: a chodźże dziewcze do mnie,mam ciepły wzierni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 15:09 ciepłym wzierniczkiem po guzach tarczycy? hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: a chodźże dziewcze do mnie,mam ciepły wzierni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 17:29 dużo dobrego słyszałam o dr.Kowalskiej z onkologii,wiem ze jest od spraw tarczycy ale tylko tyle wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ginekolog-endokrynolog IP: 81.219.208.* 24.01.07, 17:42 Polecam dr Grelewskiego z Prostej, Prywatnie przyjmuje na ul. Paderewskego 20. Super lekarz!!!Ma u siebie również profesjonalne usg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziara Re: Ginekolog-endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 20:45 ale to jest ginekolog a nie endokrynolog Odpowiedz Link Zgłoś