Gość: babetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 23:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kszo.pany Re: Inspekcja pracy upominała ARiMR 10.10.06, 00:11 Babeta idź już spać i nie grzesz więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Inspekcja pracy upominała ARiMR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 05:59 babetka ma tu do wykonania swoją robotę (prace zleconą), pisać głupoty, brednie, najlepiej obraźliwe aby rozmyć podstawowy temat. Przecież on wie że to forum czytają teraz wszyscy, dziennikarze, policja itd. więc im głupiej pisze tym to forum bardziej wygląda na szmatławe Wiecie kto mu płaci??? Strasznie dziwne, że akurat teraz tak się uaktywnił, gdy piszemy o Agencji i gdy kierownictwu stawiane są tak poważne zarzuty.Nie dyskutujcie z nim, nie wdawajcie się z nim w pyskówkę, temat jest za poważny,przecież zginął człowiek, nasz kolega, jesteśmy mu coś winni.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Holt Inspekcja pracy upominała ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 06:20 standardy takie wprowadziła Jakubowska.to ona pokrywa braki kompetencji mobbingiem wobec pracowników.prześleżcie jej przeszłość dokładniej i wszystko będziecie mieć jak na patelni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 12:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oburzony Inspekcja pracy upominała ARiMR IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.06, 06:50 Pani jakubowska, jak pani mogla osobiscie nagradzac ś.p. Artka skoro w zeszłym tygodniu powiedziala pani że nie widziala tego czlowieka na oczy i nie rozmawiala z nim przez caly czas od kiedy jest pani szefem ARiMR,Dementuje pani swoje słowa, nie ma pani swojego zdania, ADMIN prosze o zdjecie babetki z mozliwosci wypowiadania sie na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 12:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Inspekcja pracy upominała ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 20:31 wiadomo jak te rozmowy wyglądają, ona nie rozmawia ze skazancami. od mokrej roboty ma czlowieka Pana St.B. to on jest pośrednikiem w ostatecznym rozstrzygnięciu Pani J. nie widuje osob bedacych aktualnie na tapecie, potencjalnych samobójcow, przynajmniej to nie jej się śnią po nocach. dlatego może spokojnie twierdzić że się z nim w srodę nie widziala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: Inspekcja pracy upominała ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 06:57 lepszy dyrektor niz nie kompetentna jakubowska zwalniana z kazdej instytucji w ktorej pracowala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1111 Inspekcja pracy upominała ARiMR IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.06, 07:39 ""Nie jest mi wiadome, z jakich przyczyn pan Artur P. pojawił się w środę w świętokrzyskim oddziale ARiMR. Nie otrzymał takiego polecenia i można jedynie przypuszczać, że zrobił to z własnej inicjatywy". Zapewniła też, że P. nigdy nie widziała i nigdy z nim nie rozmawiała." to cytat z przed kilku dni, który pozwoliłem sobie przytoczyc w związku ze słowami pani jakubowskiej, które dotyczyły nagrody dla artuta, którą osobiscie nadała pani jakubowska jak sama mówi!!!! to paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obeznany w temacie Bo tam nikt nic nie wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 22:24 Nie wie lewica co czyni prawica. Niestety ale brak jakiejkolwiek kompetencji ludzi kierujących agencją wyłazi. My jako pracownicy nawet się śmialiśmy, że agencja to jest dobra nazwa bo jest tam naprawdę niezły bu.del !! A że każdy każdego podpi... to i wypieranie się w żywe oczy mają przećwiczone. Szkoda chłopaka, że nie był dość silny by pójść do pani Jakubowskiej i pier.. jej na biurko rezygnację z tej wszawej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziabo Inspekcja pracy upominała ARiMR IP: 82.160.36.* 10.10.06, 08:03 najlepij jak dziennikarze zapytają o opinię Jabubowskiej pana dyrektora Tadeusza Fatalskiego , który ją zwolnik z ZUS z Ostrowca .A może jeszcze dla pewności klientów ZUS w tym mieście .Jeżeli wszyscy powiedzą prawdę będzie pełny obraz cech charakteru tej osoby . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Inspekcja pracy upominała Babetkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 08:10 a nikczemne standarty na tym forum to wprowadziłaś/łeś/ Ty Babetko ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Inspekcja pracy upominała Babetkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 12:37 Gość portalu: zuza napisał(a): > a nikczemne standarty na tym forum to wprowadziłaś/łeś/ Ty Babetko ! Niesamowite! Czy to dlatego, że jasno stwierdziłam, że wg mnie Artur był chory psychicznie? Dziesiaj jest dzień takich chorych i wiele się mówi, że ta choroba może prowadzić do samobójstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Inspekcja pracy upominała Babetkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 12:45 a jak był nawet chory to co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Inspekcja pracy upominała Babetkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 12:49 Gość portalu: ss napisał(a): > a jak był nawet chory to co? Nie wiesz co? Gdzie byli Jego bliscy, którzy pozwolili na to, aby się zabił z kretyńskiego powodu? Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Inspekcja pracy upominała Babetkę 10.10.06, 12:53 mama mu zmarła niedawno. Zejdź z niego i nie wyciągaj człowieka z grobu!! Człowieka, ktorego nie znałaś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Inspekcja pracy upominała Babetkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 12:58 Ale zauważyłam, że tatuś jest bardzo spostrzegawczy i stanowczy. Tatuś nie zauważył? A reszta rodziny i koledzy, którzy na tym forum dają wyraz swojemu oburzeniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Inspekcja pracy upominała Babetkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 13:44 a przełozeni tego chłopaka to zdrowi sa? bo cos mi sie wydaje że jest dokładnie odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 777 link IP: 193.59.255.* 24.10.06, 22:59 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=50168564&a=50254133 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczok do babetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 08:36 laleczko nawet jeśli zabił się z powodu atmosfery wprowadzonej przez olszewską i jakubowską to nie oznacza że był chory. jest coś takiego jak gnębienie psychiczne, a w połączeniu z mobbingiem pracowniczym może doprowadzić do ogromnej depresji. jesteś radcąprawnym a nie doktorem więc się przymknij i zamilcz na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: do babetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 11:49 Zabił się z powodu atmosfery?! A to ci dopiero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczok Re: do babetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 09:25 ale robisz zamieszania na tym forum hehehe, no ale zbyt inteligentna to ty nie jesteś osiołku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: do babetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 13:26 Jeżeli ja nie jestem inteligentna, to kim jest reszta? A Ty w takim razie jesteś skończonym durniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczok Re: do babetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 14:03 jestem pod wrażeniem twojej wypowiedzi-rzeczywiście stać cię na "inteligentną" odpowiedź - donkey do kwadratu, hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: do babetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 14:09 Najbardziej z Twojej wypowiedzi podoba mi się to "hehehehe" :) To tak jakbym słyszała kogoś z SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczok Re: do babetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 09:40 zgadłaś, brawooooooooooooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: do babetki IP: 193.59.255.* 22.10.06, 13:35 a nawet do sześcianu hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbicielka ARIMR Re: Inspekcja pracy upominała Babetkę IP: *.orange.pl 10.10.06, 23:31 widać,że wypowiedzi serwowane są przez osobe która ma coś wspólnego z sądownictwem.Mam na myśli Babetke(podtrzymuje etc.) w sądzie używa się takich określeń.Wie Pani co?Trzeba najpierw sprawdzić stan własnego zdrowia psychicznego zanim zacznie oskarżac sie inne osoby i fałszywie relacjonować wydarzenia.Artur nie musiał się leczyć bo nie był chory w przeciwieństwie do pani.Pod wplywam takich osob jak pani wlasnie -herodów i alkoholików załamują się inni.Jesteśmy godni podziwu dla pani głupoty, bezmyślności i infantylności.Daje pani popis na całą Polske jakby pani głupota potrafiła latać była by pani już w 7-mym niebie.Moje kondolencje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Powtarzasz się wielbicielko :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 23:33 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=50065299&a=50125731 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczok wielbicielka ma rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 10:09 nie walczyłabyś tak zajadle gdybyś była z daleka od tej sprawy. jesteś jedyną osobą na tym forum która atakuje denata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: wielbicielka ma rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 11:54 Nie atakuję denata tylko stwierdzam, że wg mnie był chory i nikt Mu nie pomógł. A gdzie byli ci geniusze z ARiMR, którzy obecnie wypowiadają się na forum z takim oburzeniem, kiedy robiono z nich bezwolne bydło? I pamiętajmy o tym, że ci geniusz z ARiMR trafili tam z rekomendacji partyjnych i koleżeńskich, co się popularnie nazywa nepotyzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Re: wielbicielka ma rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 17:29 właśnie atakujesz cały czas i nie wymiguj sie. Swoja droga policja powinna wyciągnąć wnioski i zainteresować sie twoją osobą bez względu kim jesteś , co to drugiej części wypowiedzi zgadzam sie współpracownicy nie są bez winy (minimaly stopień ale jest) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: wielbicielka ma rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 19:55 No to pokaż, gdzie atakuję. Popisz się spostrzegawczością Misiu :) Mną powinien się zainteresować cały świat a nie tylko policja. Bo ludźmi inteligentnymi powinien się świat i policja interesować i powinni się od nich uczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbicielka ARIMR Babetka inteigentna inaczej.... IP: 217.116.110.* 12.10.06, 15:38 Nikt nie będzie z panią konwesował Babetko,bo ezystuje pani w bodziku intelektualnym , kóry koliduje z wszelkimi impratywami a poza m nie rozumie pani ideii koncepcji założeń:):):)):)).Żenujące wypowiedzi.Poniżasz się do ostateczności.Na tym forum dajesz tylko głębki wyraz własnej ćwierćnteligencji.Powiedz czemu jesteś taka ułomna?Podpuszcasz ludzi i bawisz się ich kosztem, sprawa Ci to frajde,co?.To baw się dobrze bo wkrótce ja się zabawię z tobą.Z przyjemnością wpadnę do sądu żeby zagrzać ci dupsko.Długo to już nie potrwa.Jeśli myślisz ,ze iloraz integencji mierzy się wprost proporjonalnie do ilości zużytch epitetów ,znieważania tutaj ludzi w sposób szczególny, to wkrótce bardzo sie zdziwisz.Ja już przestałam się nad tym zastanawiać, przestałam się też zastanawiać czy znajomośc kodeksurnego kanego jest ci bliżej znana.Z szemrawym towarzystem mam do cznienia na codzień i pomagam ludziom z czarną przeszłością wrócić do normalnego życia, dlatego chętnie mi się zreważują.Myśisz,ze jak piredzisz w stołek który ci sie nie należy to jestes panią i władcą wszystkiego?Takich jak ty powinno sie usypiać już przy urodzeniu bo tylko trują powietrze .Idź lepiej se walnij strzemiennego bo jedno co ci dbrze wychodz to aldehyd octowy na wątrobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Babetka inteigentna inaczej.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 20:02 Podziwiam Twój wykwit intelektualny godny członka z SLD :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczok babetko, przykro mi że nie udało ci się z SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 08:52 widocznie byli lepsi od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: achaja Re: Inspekcja pracy upominała ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 10:01 Heh niezły kierat musi tam byc w tej firmie. I mówią że to obcokrajowcy wykorzystuja Polaków ale on sami są siebie warci, bez zasad i sumienia tzw funkcjonariusze. Jedynie zal człowieka młodego i jego rodziny i jego zycia ... ['] Odpowiedz Link Zgłoś
kropka01 Re: Inspekcja pracy upominała ARiMR 10.10.06, 11:22 Słowo o śp.Arturze: Wzorowy uczeń szkoły średniej (Technikum Rolniczego w Bałtowie),nagrodzony w konkursie ogólnopolskim, otrzymał indeks na studia (AR Lublin), wybitny student, członek naukowego towarzystwa pszczelarskiego. Skromny, mądry, uczciwy, szlachetny, pomocny, wrażliwy ... Rzadko można spotkac takich ludzi a ja miałam to szczęście. Pokój jego duszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Mnie też Go szkoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 12:41 Szkoda także, że nikt z najbliższych nie dostrzegł Jego choroby i Mu nie pomógł. Odpowiedz Link Zgłoś
prawnik0 Nie czepiajcie się biednego Babeta! ;-) 10.10.06, 17:44 Niech cieszy się klawiaturą póki może... Wczoraj widziałem ciekawe pismo z sygnaturą ,,Ds" i coś mi się widzi, że biedny, pokrzywdzony przez los Babet, nie będzie przez już z nami długo na tym forum :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theneadle Inspekcja pracy upominała ARiMR IP: 82.160.84.* 10.10.06, 10:20 Inspekcja upomina i na tym się kończy. Praca po godzinach, w dni wolne od pracy za free, to standard. Nagrody dla wazeliniarzy i poprawnych politycznie. Tak jest w większości biur powiatowych, a kto może daje nogę gdzie indziej, nawet do prywaciarza. Nieustanna presja na pracowników: więcej i szybciej. A przecież są tu rozdzielane fundusze europejskie!!! Brak wykwalifikowanej kadry kierowniczej - liczy się partykularyzm i kolesiostwo. Słowem - dno w państwowej agencji!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ab963 Re: Inspekcja pracy upominała ARiMR 10.10.06, 10:54 Nie pracuję w agencji już od jakiegoś czasu, no i jak słyszę chwała Bogu. Odchodząc jako jedna z osób o rażąco niskich kompetencjach, miałem nadzieję że kożść z tego będzie obopulna tzn. ja będę miał święty spokój a firma lepszego pracownika. I CO SŁYSZĘ Nie nie odczuwam z tego powodu satysfakcji żal mi pracowników ARiMR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pites Re: Inspekcja pracy upominała ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 10:55 Może zapytał by się jakiś dziennikarz w PIPie ,dlaczego mimo tak licznych kontroli nigdy nie zaiteresowali się danymi z systemu,godzinami pobierania i oddawania kluczy oraz działania alarmu budynków.Sądy są za pracownikiem jeśli ma takie rzeczy spisane na kartce,a tu się okazuje,że nie ma w PIPie fachowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: Inspekcja pracy upominała ARiMR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 11:27 Państwowa inspeckacj pracy kontroluje Państwową instytucje ludzie kiedy zaczniecie myśleć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koubah Re: Inspekcja pracy upominała ARiMR IP: *.fbx.proxad.net 10.10.06, 13:12 A jak panstwowa instytucja, ba nawet konstytucyjna panstwowa instytucja kontroluje powiedzmy inna panstwowa instytucje, powiedzmy Drekcje Drog i Autostrad, to znaczy, ze my nie myslimy? Tzn. kto nie mysli bo alfa pewnie mysli, z tego co pisze. :)))))))))))) A jak Wydzial spraw wewnetrznych Policji kontroluje inny wydzial powiedzmy kryminalny, to jest to nie dosc ze panstwowa instytucja, to jeszcze ta sama firma. To znaczy, ze znowu nie myslimy, nie myslimy my ludzie? :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 12:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Przypomnę, że panią Jakubowską wypromował 10.10.06, 12:53 PRAWIE robi wielką róźnice:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Przypomnę, że panią Jakubowską wypromował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 12:55 bmwariat napisał: > PRAWIE robi wielką róźnice:)) Własnie tego się spodziewałam po Geniuszu z Ostrowca Świętokrzyskiego :))) Głęboka wiedza i elokwencja wyniesiona z reklam telewizyjnych :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Przypomnę, że panią Jakubowską wypromował 10.10.06, 13:04 reklama, ale jakże PRAWDZIWA:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Przypomnę, że panią Jakubowską wypromował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 13:09 bmwariat napisał: > reklama, ale jakże PRAWDZIWA:))) To reeklamodawca odniósł nieby6wały sukces skoro Geniusz z Ostrowca Świętokrzyskiego tak reklamę ocenia i przyjmuje za prawdę życiową :) Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Przypomnę, że panią Jakubowską wypromował 10.10.06, 13:24 GENIUSZ, to brzmi dumnie Ps.. lubisz obrażać, wyzywać, pluć na ludzi których nie znasz? sprawia Ci to przyjemność? bo jak tak to masz zadatki na osobę psychopatyczną:), a wiesz gdzie jest ośrodek szkoleniowy dla takich:) Nawet nie będziesz miała daleko..., naklej sobie tylko na czoło OP( osoba psychopatyczna) i na drodze będziesz uprzywilejowana.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Przypomnę, że panią Jakubowską wypromował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 13:46 Czy stwierdzenie "Geniusz z Ostrowca Świętokrzyskiego" Cię obraża? Jestem pełna uznania dla Twoich walorów umysłowych i moralnych. Ty mnie zaskoczyłeś, bo nigdy bym nie przypuszczała, że w Ostrowcu Świętokrzyskim mogą się narodzić takie wybitne jednostki :) Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Przypomnę, że panią Jakubowską wypromował 10.10.06, 13:55 nie mówie o mnie. Lubisz wyzywać, poniżać ludzi których nie znasz i które nie żyją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Przypomnę, że panią Jakubowską wypromował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 19:28 A kogo to wyzwałam i poniżyłam Geniuszu z Ostrowca Świętokrzyskiego? Przypomnij mi z łaski swojej. Czy może obraziłam zmarłego stwierdzeniem, że był chory? Podtrzymuje swoją opinię. Bo z przyczyny kłopotów w pracy (we wszawym urzedzie) samobójstwo może popełnić tylko człowiek chory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psycholog A tu się nie zgodzę z Babetką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 22:20 Widzisz tak się składa, że pluskwa czy gnida nie odbierze sobie życia - trzeba ją zgnieść, rozdeptać po prostu zabić. Tak więc samobójcy to wbrew pozorom ludzie odważni ale i słabi. Ty nie odebrałabyś sobie życia, ja ??? Hmm na pewno nie z powodu pracy ale myślę, że są takie okoliczności w których rozważyłbym taką możliwość (tylko dlatego, żeby nie być skazanym na ludzi takich jak Ty) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: A tu się nie zgodzę z Babetką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 22:29 To porównanie z pluskwą muszę sobie zanotować. Jeżeli ktoś odbiera sobie życie z powodu kłopotów w parcy to jest dla mnie niewątpliwie chory. I nie świadczy to o Jego odwadze tylko o chorobie, bo nie powiem, że o tchórzostwie. Bo godne życie wymaga odwagi chociażby takiej żeby powiedzieć szmatławemu szefowi, że jest szmatą. Ja nawet nie myślę o odebraniu sobie życia. Być może taki pomysł przyszedłby mi do głowy gdybym była poddana torturom fizycznym np. w więzieniu, czy w chorobie. Tego nie wiem. Natomiast kłopoty w pracy, czy strata pracy jest bzdurnym powodem takiej decyzji i ja mogę to sobie wytłumaczyć wyłącznie chorobą. Przy czym załamanie psychiczne także uważam za stan chorobowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Re: A tu się nie zgodzę z Babetką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 17:11 a widzisz wiec ty tez sie czegos obawiasz , a moze dla artura wiezienie nie było bypowodem do samobójstwa nie napisze bo bym sie stał taka sama osoba jak ty co nie tylko w wiezieniu by sie z toba stało za takie podejscie do życia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: A tu się nie zgodzę z Babetką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 19:43 Widzisz kolego, pisałam o więzieniu i torturowaniu. Ciekawe, co byś zrobił gdyby znakomita członkini PZPR, twórczyni demokratycznej opozycji, w której pierwsze kroki stawiał m.in. Adam Michnik przytrzaskiwała Ci w czasie przesłuchań genitalia szufladą? A Artur mógł w kazdej chwili ARiMR opuścić. Miał wybór. W więzieniu torturowany nie ma wyboru. Może sypać i narazić na tortury i śmierć rodzinę i przyjaciół, może wytrzymać, a byli tacy, kytórz nie wytrzymali i popełnili samobójstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbicielka ARIMR Re: Przypomnę, że panią Jakubowską wypromował IP: *.orange.pl 10.10.06, 23:27 widać,że wypowiedzi serwowane są przez osobe która ma coś wspólnego z sądownictwem.Mam na myśli Babetke(podtrzymuje etc.) w sądzie używa się takich określeń.Wie Pani co?Trzeba najpierw sprawdzić stan własnego zdrowia psychicznego zanim zacznie oskarżac sie inne osoby i fałszywie relacjonować wydarzenia.Artur nie musiał się leczyć bo nie był chory w przeciwieństwie do pani.Pod wplywam takich osob jak pani wlasnie -herodów i alkoholików załamują się inni.Jesteśmy godni podziwu dla pani głupoty, bezmyślności i infantylności.Daje pani popis na całą Polske jakby pani głupota potrafiła latać była by pani już w 7-mym niebie.Moje kondolencje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Przypomnę, że panią Jakubowską wypromował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 23:32 Artur nie był chory???!!! A to ciekawe! To po tym, jak zrobiono zdjęcie szafie i przewidziano Go do zwolnienia postanowił zaprotestować przeciwko nieludzkiemu traktowaniu w ten drastyczny sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala-radca prawny do babetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 08:46 dobrze wiesz co organy ścigania mogą teraz zrobić, dobrze wiesz że dowody nie są poszlakowe. na twoim miejscu siedziałabym cicho i już więcej nie pyskowała. przestań wyzywać ludzi na tym forum od osiołków itp. szczerze mówiąć ośmieszasz się tymi wulgaryzmami, jeśli pracownicy arimr ujawnią wszystkie fakty, a mają co ujawniać, oj mają, oni nie są tacy głupi jak myślisz, to będą ogromne kłopoty, to koniec kariery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: do babetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 11:52 A to niech ujawniają. Przecież o nic innego nie chodzi, aby ci bardzo inteligentni pracownicy wydelegowani tam do pracy przez swoje partie i znajomych królika wrecie pokazali krztę godności i przyzwoitości. I całkowicie mnie nie obchodzą kariery ograniczonych urzędników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala radcaprawny Re: do babetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 09:23 nie rozumiem po co tak zaangażowałąś się w obronę potencjalnych i wielce prawdopodobnych winowajcó. co drugi post należy do ciebie, a przy tym szczekasz tu tak jak pies na uwięzi. sorry ale twoje wypowiedzi nie należą do najinteligentniejszych. chyba nie masz zbyt wysokiego IQ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Naucz się czytać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 13:28 Nigdzie, w żadnym miejscu nie zaangażowałam się w obronę "potencjalnych winowajców". Ja po prostu stwierdziłam, że samobójstwo z błachego powodu musiał popoełnić chory człowiek, który od nikogo nie otrzymał pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala babetko - twój iloraz inteligencji z ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 14:05 każdąwypowiedzią niknie. hm zastanawiam się- a może w ogóle nie niknie bo go nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: babetko - twój iloraz inteligencji z ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 14:11 Ty się martw raczej o swój iloraz. Ni8e powiem "inteligencji", bo to się mija z celem. Wskaż gdzie to się zaangażowałam w obronę?! Bardzo proszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbicielka ARIMR Re: babetko - twój iloraz inteligencji z ... IP: 217.116.110.* 12.10.06, 16:13 Babeta ty sie nie baw w psychlogą,bedziesz mogla sie wykazac przed ława przysieglych i dac popis swojej wiedzy i upust emocjom:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: babetko - twój iloraz inteligencji z ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 18:29 no dobra wystarczy - przepraszam wszystkich. odwaliło mi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Nie podszywaj się SLD-owska świnio n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 20:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala rdca Re: Nie podszywaj się SLD-owska świnio n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 08:17 babetko kto jest tu z SLD-oświeć mnie kogo masz na myśli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Re: Przypomnę, że panią Jakubowską wypromował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 16:47 babetka tak dużo masz do powiedzenia na formu moze sie ujawinisz skonfrontujemy swoje argumenty w 4 oczy co ty na to?chyba nie pekasz.Masz przecież mocna psychike. bedziesz miała pole do popisu nie urażajac rodziny pana Artura, czekam na odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Przypomnę, że panią Jakubowską wypromował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 19:49 Ja mam niewiele do powiedzenia. Powtarzam cięgle jedną lub dwie tezy. Szkoda, że niewielu może to zrozumieć. A co do konfrontacji, to jak zobaczysz na ulicy piekną dziwczynę, od której nie będziesz mógł oderwać oczu, to napluj jej w twarz - to będę ja :) Rodzina powinna pomóc Arturowi w trudnych chwilach. Albo nie potrafiła pomóc, albo Artur się do rodziny nie zwrócił. Być może Artur wiedział, że nie uzyska pomocy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Inspekcja pracy upominała ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 17:11 Nie tylko tam panuje mobbing. Prywmitywny człowiek jesli da mu sie trochę władzy może doprowadzić podwładnych do obłędu. Nie każdy jest silny. Nie każdy potrafi powiedzieć dość. A inne oddziały Agencji to samo !!! Dalej napiszcie coś od tego jest forum !!! Może chociaż trochę się opamiętają, a ludzie beda wiedzieli, że nie są sami !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Edzik A. IP: *.chello.pl 10.10.06, 18:35 Czy to ten sam co wcześniej pracował w EXBUDZIE! Jeśli to ten, (lotny to nie był nigdy), to zastanawiam się jak dostał się do ARiMR!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Inspekcja pracy upominała ARiMR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 21:17 wszyscy wiemy jak u nas jest. Może z tego forum to tylko dziennikarze wyborczej troszkę o nas więcej się dowiedzą bo PIP ani inne organy ścigania takich przestępstw to tylko się pośmieją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www. Re: Inspekcja pracy upominała ARiMR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 21:43 W państwie prawa i sprawiedliwości takie pisanie nie przystoi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 21:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikron Re: Edzik A. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 21:28 No to teraz w zmiana toru. Ale takie pisanie w tej chwili nie ma sensu bo każdy już ma swoje zdanie czyje to słowa.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Edzik A. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 21:30 W jaki sposób zmieniłam tor? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikron Re: Edzik A. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 21:32 Tu się pochwaliłaś kim jesteś. Chcesz teraz jakoś odejść od tego ale to już napisałaś: "Jestem inteligentną, zgrabną i powabną kobietą, która pogardza prymitywnym towarzystwem z czerwonego chlewa." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 21:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikron Re: Edzik A. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 21:49 Tyle tylko jeszcze w tym wątku napiszę: MAM NADZIEJĘ ŻE DO KOŃCA TYGONIA pani J. BĘDZIE NA BEZROBOCIU A DO KOŃCA MIESIĄCA KILKA WEZWAŃ PRZYJDZIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 21:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikron poprzedni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 21:30 szkoda że wszyscy nie mogli przeczytać poprzedniego postu (zanim go skasowali) ale ta babetka to musi być pani J. albo coś równie pas..go! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: poprzedni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 21:32 To opowiedz, co napisałam. Nie bój się osiołku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikron Re: poprzedni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 21:34 Ja takich słów nie używam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: poprzedni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 21:36 Jakich słów nie używasz osiołku? Czy nie używasz słowa "maszkaron", czy żal Ci może Tadzika Fatalskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikron Re: poprzedni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 21:40 Nawet go nie znam. ale tak ogólnie to to żal mi ludzi pokroju pani J. BARK przyjaciół BRAK dobrych znajomych BRAK ludzi którzy w trudnej sytuacji pomogą TROCHĘ ludzi którzy za jakąś posadkę przez chwilę poklepią po plecacgh i powiedzą: dobrze robisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Mnie pani Jakubowskej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 21:53 albo innych osób wylansowanych przez czerwonych nie jest żal. Mnie jest żal tych gnebionych pracowników, którzy nie wytrzymuja psychicznie. Jedno mnie tylko dziwi, że żaden z tych wybitnych pracowników nie wytapił np. do prokuratury, czy do sądu, czy do innej instytucji z oskarżeniem o rażące łamanie prawa. A na forum wygląda, że pracują tam same tytany intelektu. A tymczasem czerwoni i wylansowane przez czerwonych osoby sprowadziły tych tytanów intelektu do roli bydła i żaden tytan intelektu nie ma na tyle godności osobistej i odwagi żeby czeronemu kacykowi powiedzieć prosto w oczy - jesteś śmieciem, a później trzsanąć drzwiami. Żeby nie było, że nie wiem, o czym mówię, to ja tak dwa razy w życiu zrobiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikron Re: Mnie pani Jakubowskej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 21:57 chyba komuś trzasnęłaś drzwiami w py..sk i powiedziałaś "oj przepraszam to z grzeczności" - bo innej rozmowy nie poważasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Mnie pani Jakubowskej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 22:00 A jaką rozmowę mam "poważać" skoro "rozmówcy", to prymitywne osły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikron Re: Mnie pani Jakubowskej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 22:03 muszę ci napisać że musisz być panią J. lub panią O. bo tylko takich prostaków znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Mnie pani Jakubowskej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 22:06 Gość portalu: mikron napisał(a): > muszę ci napisać że musisz być panią J. lub panią O. > bo tylko takich prostaków znam A nie znasz np. Sławka Kopycińskiego, Roba Siejki, Włodka Stępnia albo Ola Komsomolca Kwaśniewskiego? Ja przy nich to jestem bardzo malutaka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Mnie pani Jakubowskej IP: 193.59.255.* 23.10.06, 20:35 Babetka ty .. polityczna świnio!! Pie..się na ryj!! Hehehe!! Zaszczany pisuarze!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 21:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babecik Inspekcja pracy upominała ARiMR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 21:54 w głowie się nie mieści że po takich choćby anonimowych informacjach ta wasza dyrektorka jeszcze jest na stronie ARiMR jako dyrektor OR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Edzik A. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 22:03 misieklolek.webpark.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikron Re: Edzik A. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 22:07 to jest w sam raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były z Agencji Tam źle się działo, źle się dzieje i pewnie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 22:12 się źle dziać. Pisałem już kilka lat wstecz o praktykach kierowników Biur Powiatowych względem pracowników (m.in. sezonowych). Łamane były wszelkie prawa pracy, trzeba było się upominać o swoje a i tak marne szanse były na to by to otrzymać. Praca ponad jakiekolwiek normy była na porządku dziennym a sezonowcom zafundowano "wyścig szczurów" i jak w komunie - jeden podpi.. drugiego w nadziei na angaż. To jest chora instytucja i nic tam nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
marco-live Re: Tam źle się działo, źle się dzieje i pewnie b 03.12.07, 22:53 To może wypełnisz ankietkę www.ankietka.pl/szukaj/wyniki/q/rekrutacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obeznany w temacie Ania Olszewska taka wyniosła ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 22:35 Hmm, ja ją akurat pamiętam jako cichą i skromną osóbkę. Najnormalniejszą z tego całego towarzystwa wzajemnej adoracji. A jaka była fajniutka na imprezie integracyjnej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Inspekcja pracy upominała ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 23:15 żenada! zamiast zająć się rzeczywistym problemem i o nim dyskutować to niejaka babetka z marginesu roztacza swoje wdzięki próżności,tylko taki ktoś może nie reprezentować sobą żadnego poziomu! a co do mobbingu i pip-u to uważam,że na sprawę należy spojrzeć trzeźwo i poważnie.To już nie jest abstrakcja, to fakt.Ludzie z pisu lub przez pis popierani zakładają maski esesmanów i niszczą ludzi.Myślą ,że są bezkarni i że wszystko im wolno.Ich agresja i żądza władzy powodują,że ludzie przez nich gnębieni poprostu psychicznie nie wytrzymują.Dziwi mnie fakt że pip po dwóch wystąpieniach nie skierował sprawy do sądu lub prokuratury,przeciez chyba mógł,no chyba,że i tu sięgają macki układów pisu?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEZONOWA-STASZÓW Re: Inspekcja pracy upominała ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 23:33 NIESTETY TO CO TU WYPRAWIA NIEJAKA EWA PIELAK PO KIEROWNIKA TO METODY WYPISZ WYMALUJ A.OLSZEWSKIEJ SZUKANIE HAKÓW ZAKAZY ROZMÓW MIĘDZY PRACOWNIKAMI ZAKAZY WSTĘPU DO POKOI STRASZENIE ZWOLNIENIAMI BEZ PRZERWY POWOŁUJE SIE NA SWIETNĄ ZNAJOMOŚC Z JAKUBOWSKĄ I ZE ONA WSZYSTKO ZAŁATWI I MOMENT WYPIEPRZY Z ROBOTY KOGO TRZEBA (KOLEGA WYLĄDOWAŁ W SZPITALU JAK ZAKAZAŁA MU ROZMAWIAĆ Z KOLEGAMI I WSTĘPU DO ICH POKOJU ORAZ STRASZYŁA ZWOLNIENIEM). SZCZUCIE PRACOWNIKÓW JEDEN NA DRUGIEGO ITD TO TYLKO NAMIASTKA .ZDJEĆ NIE ZDĄŻYŁA ZROBIĆ A KONSULTACJE Z OLSZEWSKA BYŁY GDYZ TA BYWAŁA W TUTEJSZYM BIURZE.uWOLNIĆ BIURA OD TAKICH HIEN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: Inspekcja pracy upominała ARiMR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 23:35 alez oczywiscie ze to jest chore państwo - czy słyszał kto zeby takie instytucje rządowe jak NIK , PIP i inne trójliterowe wykryły jakaś większa sptawe - skierowaly odpowiedni materiał do Prokuratuty / to nie jest instytucja trzyliterowa - ale podlegajaca ministrowi sprawiedliwości a wieć rządowi czy ktos słyszał aby rząd sobie robił krzywde swoimi instytucjami urzędnika wysokiego szczebla możesz podać ale do Trybunału Stanu im wyżej tym odpwiedzialnosc jest niższa/ zołnierz musi byc zdrowy - generał moze mieć juz trypla/ na samej górze to ON juz tylko przed historia odpowiada dlattego do nie dawna wszyscy tyrani byli niekaralni podstawowa spraw o ktora walcza ludzie - zeby Państwo było tak samo odpowiedzialne wobec prawa jak kazdy Obywatel Prawo nie jest tylko dla Obywatela ale dla Państwo w równym stopniu ale to u nas - państwie bez tradyzcji demokratycznych opaprtyym od zawsze na zamordyzmie i nierowności jest trudne do przełknecia państwo jest tytaj tylko jako narzedzie represji - nic więcej - to jest najnizszy szczebel rozwoju społecznego - własnie w takim państwie żyjemy N.Rotbard kiedyś powiewiedziałł"jeżeli złem jest zabieranie twoich pienioędzy i twojego życia to takim samym złem jest robienie tego przez bande kryminalistów zwanych dalej rzadem" Państwo jest nawet gorsze niz bandyta - bandyta chce cie ograbic i tylko tyle - Państwo zrobi więcej - ono cie ograbi, zabije i jeszcze bedzie oczekiwało że bedzieśz spiewał o nim i dziekował w konkretnej sprawie zrobia jak zawsze - wyraża zal. przeczekają, sprawy zostana tam gdzie były trauma minie wszyscy poiedzą - no cóz sa słabsi ludzie szkoda i do następnej tragedii bo Państwo musi trwac - dlaczego? na pewno nie dla tych co zgina Odpowiedz Link Zgłoś