Dodaj do ulubionych

a moze sa jacys absolwenci Tech. Elektrycznego?

IP: 172.24.102.* 13.11.01, 09:48
..... ja konczylem w 1992 ......
Obserwuj wątek
    • Gość: Hamster Re: a moze sa jacys absolwenci Tech. Elektrycznego? IP: 195.117.18.* 13.11.01, 11:56
      Gość portalu: eReS napisał(a):

> ..... ja konczylem w 1992 ......

ja jestem i nie pamietam kiedy konczylem... chyba '92 albo '93

• Gość: Monika Re: a moze sa jacys absolwenci Tech. Elektrycznego? IP: *.mancomplex.pl 13.11.01, 14:24
        Ja nie jestem , ale kończyłam ekonomika.heh:)
        • Gość: Krisó Ja jestem :) - Szkoła Prezydentów IP: *.altkom.com.pl 14.11.01, 15:16
          ..to siedź cicho :)
          Jakbyś była chociaż z Sawickiej, albo chociaż z Plastyka.. a tak.
          Tam przynajmniej się chodziło zapalić a laski z Sawickiej i Plastyka
          przychodziły do nas.
          Ja skończyłem, ale kiedy... 93 a może 94 w każdym razie w tych granicach.
          Pozdrawiam Krisó
      • Gość: rob Re: a moze sa jacys absolwenci Tech. Elektrycznego? IP: *.13-L13-SLO-P.elektron.com.pl 25.11.01, 12:51
        No to widzę panowie ,że jestem tutaj dziadkiem rocznik 83,niedługo stuknie 20
        jak się opuściło mury tej budy.Ciekaw jestem co się dzieje z takimi
        nauczycielami jak, matematyczka p.Tylkowska,polonistka p.Sadowska,od
        przedmiotów zawodowych p.Chrząszczyk,p.Pytel,p.Leszko,p.Cyga, może na tym forum
        pracuje ktoś z tego rocznika to niech da znać.
        pozdr. dla wszystkich
    • Gość: kazmisz Re: a moze sa jacys absolwenci Tech. Elektrycznego? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 15:53
      ja też jakoś gdzieś chyba przypuszczam około 93r
      pozdrawiam
      • Gość: JAN Re: a moze sa jacys absolwenci Tech. Elektrycznego? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 07:46
        Ja ukończyłem Technikum Mechaniczne Wydział Elektryczny w Kielcach w 1967
        roku.Wówczas Technikum Elektryczne znajdowało się na ulicy
        Jagiellońskiej.Pozdrawiam wszystkich moich dawnych kolegów,absolwentów z tego
        rocznika.J.O.
    • Gość: eReS Re: a moze sa jacys absolwenci Tech. Elektrycznego? IP: 172.24.102.* 15.11.01, 08:47
      Nooooo widze, ze dobra stara gwardia udziela sie na forum ......
      • Gość: rz Re: a moze sa jacys absolwenci Tech. Elektrycznego? IP: *.kielce.uw.gov.pl 19.11.01, 11:46
        no to w takim razie jeszcze ja. Młodziaki z Was ;) (oczywiście z wyłączeniem
        Jana). Ja skończyłem elektryka(z niejakim trudem) w 1990. Gdy wspomne
        te "maszyny" czy "aparaty" - brr... (dla niewtajemniczonych: mowa o
        przedmiotach). Jedyne co mi tam poszło to matura z PNOSU (akurat czasy sie
        zmieniły) - udało mi się wiedzieć więcej niż komisja. no ale z hm... głównym
        nurtem było kiepsko. Całe szczęście poszedłem na zupełnie inne studia...
    • Gość: tatuś Re: a moze sa jacys absolwenci Tech. Elektrycznego? IP: 62.244.141.* 21.11.01, 09:44
      W takim razie zajmuje drugie miejsce w kolejności ukończenia. Mnie się to udało
      zrobić w 1986 (jeszcze za starej dobrej komuny i p. mjr Paluszkiewicza a także
      dyr śp. Kozłowskiego). Pozdrawiam wszystkich którzy kończyli ze mną, przede mną
      orza po mnie> Pozdrawiam równiez tych którzy nie kończyli "elektryka" ale
      czytają co napisałem. Jeszcze raz pozdrawiam all.:-)
      • Gość: Hamster Re: a moze sa jacys absolwenci Tech. Elektrycznego? IP: 195.117.18.* 21.11.01, 10:49
        Gość portalu: tatuś napisał(a):

> W takim razie zajmuje drugie miejsce w kolejności ukończenia. Mnie się to udało
        >
        > zrobić w 1986 (jeszcze za starej dobrej komuny i p. mjr Paluszkiewicza a także
        > dyr śp. Kozłowskiego). Pozdrawiam wszystkich którzy kończyli ze mną, przede mną
        >
        > orza po mnie> Pozdrawiam równiez tych którzy nie kończyli "elektryka" ale
        > czytają co napisałem. Jeszcze raz pozdrawiam all.:-)

majorek Paluszkiewicz Ech... ten to byl kretyn ciekawe co teraz porabia ten maly
        komuszek pewnie bierze niezla emeryturke i wstydzi sie wychodzic z domu przez te
        glupoty które wygadywal na temat NATO i Zachodu. Nie raz mialem ochote wytrzaskac
        go po pysku za te brednie i jego stosunek do uczniów. Cale szczescie ja mialem PO
        I PW z mniejszym oszolomem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka