Dodaj do ulubionych

Prezenty na mikołajki

21.11.06, 22:47
Tak się zastanawiam co kupić mojemu 17-miesięcznemu synkowi na mikołaja.Macie
jakieś pomysły? a może dokonałyście już zakupów?Kupujecie na allegro?Bo
zastanawiałam się nad takim rozwiązaniem-tam troche taniej i wybór duży,sama
nie wiem.Doradzcie!
Obserwuj wątek
    • spidi17 Re: Prezenty na mikołajki 22.11.06, 09:29
      Cześć
      To my też mamy mały problem z przezentem dla młodego a ma 18 miesięcy na
      allegro to ja właśnie pglądam zabawki bo wybór spory ale to raczej tam
      podglądam chociaż jak jest coś tanszego to i kupuje . A jeżeli chodzi o zabawke
      na mikołaja to my sie raczej zdecydujemy na auto tzn. wybór mamy taki kopara,
      śmieciara, betoniara to sa samochody które on po prostu uwielbia.
      • betaps Re: Prezenty na mikołajki 22.11.06, 09:50
        Hej ja właśnie tez zastanawiałam się nad jakimś samochodem-ale ma ich całe
        mnóstwo,a napewno dostanie jeszcze jeden od chrzestnego(takie doszły mnie
        słuchy)więc co za duzo to niezdrowo.Bardzo lubi bajeczkę teletubisie-ale nie
        wiem czy rzeczywiście gdyby dostał to by się nim bawił a taki sprawunek sporo
        kosztuje.
        Mój mały bardzo lubi rysować kredkami a znikopis był strzałem w dziesiątkę,
        myślę też nad cymbałkami bo bardzo lubi we wszystko stukać:)Super jest tez
        słuchaweczka interaktywna Fisher price-czy któraś pociecha ma taką
        słuchaweczkę?bardzo jestem ciekawa czy rzeczywiście jest taka super jak ją
        reklamują?czy dziecko ma radochę?czy długo może się nią zająć?
        • spidi17 Re: Prezenty na mikołajki 22.11.06, 14:32
          Wiesz co mój Wiktor na dłużej to sie niczym nie zajmie najdłużej to może góra
          do 10 min sie czymś jednym zaintertesuje ale to zależy od jego widzimisie
          jeżeli chodzi o coś grające coś co wydaje dzwięki to też może być ciekawe . Ale
          ja mam pytanie co do tego znikopisu bo kredkami to ja mam prawie wszystko
          wymalowane a znikopis juz cos o tym słyszałam ale tak dokładniej jakbyś mogła
          coś mi napisać. O jeszcze mi sie przypomniało widziałam na allegro fajny zestaw
          do majsterkowania taki ze stołem to też fajne musi być tam byłoy różne
          narzędzia dla małego faceta
          • mesia2508 Re: Prezenty na mikołajki 22.11.06, 15:48
            mój synek (2 latka) dostanie puzzle, bo ostatnio pochłonęło go to zajęcie, a
            córcia (5l.) prześliczną Elinę (kupioną na allegro).
            Mam pytanie: wkładacie prezenty pod poduszkę, czy przychodzi "prawdziwy"
            Mikołaj??
            • spidi17 Re: Prezenty na mikołajki 22.11.06, 17:25
              Wiesz co my mamy że tak powiem problem z głowy bo moja 6 letnia córka właśnie
              całkiem niedawno dowiedziała sie prawdy o Mikołaju tak więc dostanie normalnie
              prezenty na Mikołaja a nie od Mikołaja a Wiktor to jeszcze jest mały
              Pozdrawiam Aga
        • spidi17 Re: Prezenty na mikołajki 22.11.06, 17:28
          już wiem co to ten znikopis
    • betaps Re: Prezenty na mikołajki 22.11.06, 20:39
      Ten pomysł z zestawem z narzędziami całkiem fajny,synek strasznie lubi wszystko
      rozkręcać a jak tata wyciągnie "swojA"skrzynkę do majsterkowania to mam go z
      głowy na dłuuugo;)A znikopis to super sprawa-szczególnie jak pisałaś że wszystko
      masz kredkami porysowane.Są różne znikopisy małe,duże ,z literkami,
      cyferkami,magnesikami.Ja kupiłam strasznie drogi bo dałam całe 5 złotych:)ale
      jest rewelacyjny pod względem trwałości-nic się z nim nie dzieje a przeszedł już
      bardzo wiele w prawdzie nie ma magnesów-ale szczerze mam ich juz po dziurki w
      nosie przez nie moja lodówka wygląda trochę oryginalnie(co danonek to
      magnesik).Ja synkowi tłumaczę kto to jest mikołaj że przynosi prezenty ma brodę
      itp.ale nie za bardzo wie o co come on.Za rok z mikołajem będzie napewno więcej
      zabawy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka