Dodaj do ulubionych

don Alfonso ŚOR ARiMR

05.12.06, 19:01
Pozdrawiam największego żigolaka świętokrzyskiego ARiMR, On wie o kim piszę
a czy Ty wiesz ?! :D
Obserwuj wątek
    • synth Re: don Alfonso ŚOR ARiMR 05.12.06, 20:10
      Halo, nikt ze świetokrzyskiego OR ARiMR nie wie o kim mowa?
    • Gość: Juve Re: don Alfonso ŚOR ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 20:25
      wiem o kogo chodzi o czołowego kolarza crossowego IV RP. to mój kochany kumpel
      z pokoju
      • Gość: kulomiotacz skoro kolarz-to już pedał! po co wzmianka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 20:27
        crossowego??
    • Gość: albercik Re: don Alfonso ŚOR ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 22:12
      to ten od ksiąg finansowych?
      • Gość: Juve Re: don Alfonso ŚOR ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 22:15
        Nie, nie to nie ten :)
        to nie jest złośliwy temat, robimy naszemu koledze numer i jesteśmy ciekawi ile
        będzie postów. Naprawdę lubimy naszego kolegę :)
        • Gość: azaaaaa Re: don Alfonso ŚOR ARiMR IP: 82.139.30.* 05.12.06, 22:38
          Tomcio G?:>
        • Gość: hop Re: don Alfonso ŚOR ARiMR IP: *.jomar.info 05.12.06, 23:16
          Wy tu se numery robita, a my chopy na piniondze czekamy!!!
          • Gość: Gość Re: don Alfonso ŚOR ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 07:32
            Nic sie nie martwta, dostanieta.
            Marcinek jest taki, że z nosa by wyjął i by wam dał.
    • Gość: Pracownik Re: don Alfonso ŚOR ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 07:53
      Don Biscuppo, sprzedawczyk
    • Gość: aVa Re: don Alfonso ŚOR ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 21:18
      o KOGO CHODZI????
      • Gość: AvA Re: don Alfonso ŚOR ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 23:56
        o KOGO CHODZI????
    • Gość: mru-mru Re: don Alfonso ŚOR ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 23:22
      Alfonso, kręci się za babami, podrywa co rusz to inną, aż piszczą.
      przystojniacha :D
      • Gość: wacek Re: don Alfonso ŚOR ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 00:27
        TB
    • Gość: maniek Re: don Alfonso ŚOR ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 10:38
      HAMER????!!!!!!!!!
      TO TY SAM PISZESZ O SOBIE?????
      PRZECIEŻ TY JESTEŚ RACZEJ ROGAŚ Z DOLINY ROZTOKI NIŻ "don Alfonso ŚOR ARiMR"
      • Gość: gruby Re: don Alfonso ŚOR ARiMR IP: 82.139.11.* 08.12.06, 17:15
        Bi..up, gamoniu
        przestan wreszcie produkowac sie na internecie ,a zajmij wlasna baba, bo Ci na
        boki lata.zalosny jestes
    • ikser Re: don Alfonso ŚOR ARiMR 08.12.06, 18:08
      Nie tak dawno straciliście w dramatycznych okolicznościach kolegę!!
      Czytałem artykuły i komentarze na forum o "zamordyźmie" w ARiMR!
      Ten wątek zachwiał moją wiarę w Was jako pracowników i kolegów! Dla jasności:
      1. Jako pracownicy nie udzielaliście się na tym forum zwłaszcza tak głupawo.
      2. Straciliście kolegę, którego zwłoki jeszcze nie ostygły (ŻAŁOBA).
      • Gość: gruby Re: don Alfonso ŚOR ARiMR IP: 82.139.11.* 08.12.06, 21:17
        kolego IKSER, nie ejstem pracownikiem ARiMR.Znam osobiscie bohaterow tej
        historii.Znam historie osob ja tworzacych.Ich zaklamanie, nielojalnosc,ped do
        koryta.Znam A.O, znam A. B..znam ich.Znalem.Zachowali sie fatalnie,potracili
        znajomych:(Ich dramat bo wiedza o tym.
        • Gość: Don yacobossky Re: don Alfonso ŚOR ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 23:25
          Anka przestań się wreszcie podszywać pod Artura. Szmacicie się wszyscy. On
          dobry a ty jeszcze większa szmata.
    • Gość: mru-mru Re: don Alfonso ŚOR ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 21:35
      Synth zamknij to forum, nie ma sensu, ktoś juz tu politykę wyciąga. żygac mi
      się chce tą ku...ską polityką.
      • Gość: eWELINa Hamer ojcem dziecka Krawczykowej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 10:52
        Jestem pewna Hamer ojcem dziecka Krawczykowej NIE MOŻE BYĆ on poprostu jest
        bezpłodny. Z jednym jajkiem nie można produkować plemników.
        • establishment Re: Hamer ojcem dziecka Krawczykowej? 10.12.06, 13:42
          miej odwage powiedziec Mu to w oczy tchorzliwy sprzedawczyku.
          Nie znasz dnia ani godziny jak zostaniesz trafiony.

Pewne rzeczy zalatwia sie inaczej szczurku.

a innym proponuje zastopowac z tym i podobnymi tematami.Wiecej odwagi: patrzcie
          sie sobie w oczy i wtedy badzcie twardzi.

pozdrawiam.

P.
          • Gość: Zoom Re: Hamer ojcem dziecka Krawczykowej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 19:02
            W grudniu jest ciepło
            komus sie przegrzały zwoje mózgowe
    • Gość: BeeSkup Re: don Alfonso ŚOR ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 01:13
      Biskup masz już miesiączkę, bo widzę że cię krew zalewa z zazdrości.
      • Gość: Hamer Hamer jest gejem???!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 16:22
        Hamer jest gejem???
        To przecież nic złego tylko mógłby sie ujawnić.
        nie wstydz się.
        Nie liczy się płeć tylko uczucie.

Ta jego baba to tylko przykrywka.
        Biedna dzieczyna.

Pozdrowienia dla Eweliny ta przynajmniej miał charakter.
        Hamer miał rogiiiiiiii że....
        Teraz juz nie długo bedzie znów je miał....
    • Gość: Gość Re: don Alfonso ŚOR ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 14:16
      to jego pierwsza praca, a jak bardzo stara się zniszczyć jak najwięcej ludzi...
      Słynie z tego w OR że jest bardzo mściwy. Nikt nie chce mieć z nim nic do
      czynienia. Od samego początku starał się donosić na współpracowników. Poprzedni
      dyrektorzy nie lubili donosicieli i dopiero za kadencji pani Jakubowskiej mógł
      rozwinąć skrzydła.
    • Gość: Boseq Re: don Alfonso ŚOR ARiMR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.07, 18:16
      To kol. Biskup nie jest juz członkiem?? Brawo, wykazał się refleksem klawisza z
      Piasków-jesli wiesz o czym ja mówie.... :). pozdro Hamer.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka