Dodaj do ulubionych

Aneto Krawczyk-proponowalbym "sepuku"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 19:04
po tym co zrobiła-ale ma toto ambicje?? zabrać jej dzieci!!pozbawić praw
rodzicielskich bo jaka z niej matka??
Obserwuj wątek
    • kwinta5 Re: Aneto Krawczyk-proponowalbym "sepuku" 09.12.06, 19:35
      podobno kobiety trzymaja się razem???????solidarność jajników czy cos tam....
      a tu prosze nagonka nie ze strony facetów a bab
      dziwny jest ten swiat....
      • Gość: solidarna Re: Aneto Krawczyk-proponowalbym "sepuku" IP: *.135.219.81.static.kielce.msk.pl 09.12.06, 19:40
        Przecież pani Aneta mówiła ,ze była "molestowana" przez dwóch wiodących. Ten
        obciach to pewnie przez sąsiadki,które wmówiły biednej kobiecie ,ze dziecko
        jest podobne do PANA Ł.....
        • Gość: babetka Re: Aneto Krawczyk-proponowalbym "sepuku" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 19:44
          Sadzę, że może się tak zdarzyć, że k u r w a sama nie wie kto jest ojcem dziecka.
          • Gość: ciekawa Re: Aneto Krawczyk-proponowalbym "sepuku" IP: *.135.219.81.static.kielce.msk.pl 09.12.06, 19:49
            A jak się nazywają faceci ,którzy mają dzieci z prawego i lewego łoża,często w
            tym samym wieku ?
            • Gość: babetka Re: Aneto Krawczyk-proponowalbym "sepuku" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 19:55
              Na takich mówi się podobno "szatan nie kogut" :)
          • Gość: GJ Re: Aneto Krawczyk-proponowalbym "sepuku" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 21:16
            Czy jeśli kobieta dowolnie puszcza się z mężczyzną to mamy do czynienia z
            molestowaniem seksualnym?
        • Gość: polsat Re: Aneto Krawczyk-proponowalbym "sepuku" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 21:52
          Czy ktoś kto kopuluje na prawo i na lewo, nie wie z kim i ile razy jest ofiarą
          molestowania seksualnego czy ...........?
    • Gość: Po Re: Aneto Krawczyk-proponowalbym "sepuku" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 19:51
      Czy ta pani, za współudział w próbie morderstwa swojego dziecka nie powinna z
      urzędu odpowiadać przed prokuraturą? Czy osoba, która nie wie kto jest ojcem
      jej dziecka jest osobą wiarygodną? Kim ta pani jest - ofiarą czy kutą na cztery
      nogi cwaniarą?
    • Gość: SmurfMadrala Re: Aneto Krawczyk-proponowalbym "sepuku" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 20:04
      Pani Krawczyk jest modelowym przykladem Samoobrońcy.
      Poczula sie wyrzucona poza nawias,a "Wyborcza" z TVN jej "POmogly".
      • Gość: Ja Re: Aneto Krawczyk-proponowalbym "sepuku" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 20:44
        Kim jest A. Krawczyk? Wyrachowaną i wyrafinowaną cwaniarą? Ofiarą molestowania?
        Czy ktoś ją zmuszał to seksu, czy był to jej świadomy wybór? Skoro wg jej
        zeznań jeszcze przez conajmniej dwa lata utrzymywała stosusnki seksualne ze
        swoim katem i publicznie pokazywała się z nim radosna i szczęśliwa jeszcze
        kilka tygodni temu (patrz TVN 24) - to proszę mnie przekonać, że mamy do
        czynienia z molestowaniem seksualnym czy raczej z cwaniactwem i chęcią bycia w
        środowisku? Bo ja mimo dobrych chęci nie widzę w tej całej sytuacji śladu
        molestowania. Dlaczego poprawni "dziennikarze" polscy nic nie pisali o tym jak
        znany komisarz UE był na wakacjach ze swoją asystentką na plazy nudystów? W UE
        względem "swoich" są inne normy moralne niż dla Polaków?
        • Gość: caramba Re: Aneto Krawczyk-proponowalbym "sepuku" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 22:34
          Niech szukaja do skutku,ktos sie zglosi,referendum,klecha-spowiednik
          oglosi,moja "katastrofa" juz na mnie patrzy wyzywajaco,pomocy!.
    • Gość: ccc Re: Aneto Krawczyk-proponowalbym "sepuku" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 22:42
      Czy A.Krawczyk i jej koleżanki były na silę ciągnięte do łóżka przez działaczy
      Samoobrony, czy same chętnie wskakiwały do ich łóżek, a teraz po kilku latach
      od zdarzenia robią lamet?
      • Gość: Olek Re: Aneto Krawczyk-proponowalbym "sepuku" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 09:39
        Ile "błyskotliwych karier" dziennikarskich i aktorskich związanych jest z
        walorami pewnej części ciała płci pieknej?
        • kwinta5 Re: Aneto Krawczyk-proponowalbym "sepuku" 10.12.06, 13:22
          to wszystko racja lub nie,ale jedno jest pewne- bez popytu nie ma podaży!
          kto winien,kto nie? tego nie wie nikt i nie dowie sie nigdy.Ale pani
          Aneta,zapłaciła panom korzystającym z jej wdzieków ,..ponieważ nie wywiązali
          się z umowy-to moje zdanie nie musicie sie z nim zgadzac,ale nieuczicwie jest
          łamac słowo mając mandat poselski(trzeba było zawiązywać umowy z innymi
          politykami:):)
          szkoda dzieci tej pani,oj szkoda
          • Gość: squaw oficerska Re: Aneto Krawczyk-proponowalbym "sepuku" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 23:28
            A czy to była umowa na czas nieokreślony?.Moze tylko umowa o dzieło....Dostała
            sporo i nawet więcej..
            Kroku nie żałowała, ale bez przesady. Nikt jej nie obiecywał,że zostanie
            dyrektorem departamentu..Miała propozycję etatu sprzątaczki w szkole!...

• Gość: RZecz Re: Aneto Krawczyk-proponowalbym "sepuku" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 21:43
      Czy ta pani zostanie oskarżona za skladanie w prokuraturze fałszywych zeznań w
      sprawie ojcostwa ? Kto jest sponsorem tej afery?
      • Gość: xyz Re: Aneto Krawczyk-proponowalbym "sepuku" IP: 195.14.65.* 13.12.06, 08:29
        No cóż... na początku Anetka nie wiedziała za bardzo z kim ma dziecko a potem
        nagle się dowiedziała. Ufff aż mi ulżyło bo już myślałem, że wszyscy pełnoletni
        obywatele naszego kraju (płci męskiej) będą wezwani na badania DNA. No chyba,
        że Anetka zapatrzyła sie na jakiegoś obcokrajowca - wtedy to już byłby klops.
        • Gość: ccc Re: Aneto Krawczyk-proponowalbym "sepuku" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 20:23
          Mam nadzieję,żeczeka nas jeszcze wiele niespodzianem, zarówno ze strony P. A.
          Kawczyk, jej sponsorów, jak i ze strony mediów, które najprawdopodobniej
          również uczestniczą w jej sponsoringu (czytaj w stręczycielstwie) !!!!!!!! Czy
          wykształconą krawcowa stać na rozbijanie się ekskluzywnymi limuzynami? Dlaczego
          ten problem nie intresuje służalczych dziennikarzy? Dlaczego nie interesuje ich
          również sprawa kłamstwa tej pani w prokuraturze i jej uczestnictwo z probie
          zabójstwa własnego dziecko? Tak postępują uczciwi, rzetelni i obiektywni
          dziennikarze czy służalcy pismaki?
          • kwinta5 Re: Aneto Krawczyk-proponowalbym "sepuku" 13.12.06, 22:08
            mnie oburza inny aspekt tej sprawy-jej błąd w cenie kto tatusiem-pogrążył inne
            kobiety,które naprawdę są molestowane w pracy!bo ,ze takie rzeczy sie dzieja
            jest pewne!i nie chodzi tylko o kobiety,bo faceci tez mają ten problem-zawsze
            trudny do udowodnienia i wstydliwy,zawsze znajdą się "święci" obywatele,którzy
            potepią nie sprawcę a ofiarę.....obecny skandal też nie pomaga tym
            wszystkim,którzy borykają się z tym problemem.
            • Gość: Ja Re: Aneto Krawczyk-proponowalbym "sepuku" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 22:25
              Czy te panie , w tym A. Krawczyk były siłą wciągane do łóżka? Czy P. Krawczyk
              ktoś skrępował sznurem, gdy ojciec chrzestny jej nieslubnego dziecka podawał
              jej "oksytacynę"? A może dobrowolnie ona wskakiwała do łóżek swoich kochanków i
              dobrowolnie i świadomie pozwoliła sobie zaaplikować "oksytacynę", aby zabić
              swoje dziecko? A teraz, ponieważ przegrała wybory i znalazła się na aucie - do
              swoich dobrowolnych wyborów dorobiła całą ideologię o molestowaniu? Czy nie
              jest to wiarygodna hipoteza?
              • kwinta5 Re: Aneto Krawczyk-proponowalbym "sepuku" 14.12.06, 11:02
                wiem ze sprawa jest bulwersujaca,a pani A.K niewiarygodna,ale nie odnoszac sie
                bezpsrednio do tej pani,gdyby uzyto przemocy fizycznej byłby to gwałt,czasami
                łatwiej sobie poradzić z krepowaniem sznurem niz z przemoca psychiczną...
                zapamietajcie oburzeni obywatele,ze mowienie-_ja na jej miejscu-jest dziwne
                poniewaz nie byliscie na jej miejscu(chyba że sie mylę)
                mnie nie chodzi o te Panią ale o problem,który "dzięKi"jej kłamstwu zostanie
                wyśmiany i zlekceważony-SZKODA.
                • Gość: gbur Re: Aneto Krawczyk-proponowalbym "sepuku" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 21:39
                  Nikt nie wyśmiewa ani problemu, ani jego skali.Natomiast trzeba wyraźnie
                  odróżnic molestowanie seksualne od dobrowalnego aczkolwiek wyrafinowanego
                  materialnie świadczenia usług seksualnych. I w przypadku "molestowanych"
                  działaczek Samoobrony z takim najprawdopodoniej przypadkiem mamy do czynienia.
                  • kwinta5 Re: Aneto Krawczyk-proponowalbym "sepuku" 15.12.06, 09:52
                    nie mogę się nie zgodzić z Twoja wypowiedzią ,ale nie ma na to dowodów jedynie
                    poszlaki,domysły i niestety tak zostanie do konca-nad czym szczerze ubolewam.:(
                    sama sprawa (ta opisywana)jest obrzydliwa,bez wzgledu na finał
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka