Dodaj do ulubionych

Szanowni postkomuniści i polityczni przegrani

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 13:44
Pragnę Was poinformować, że w ostatnich wyborach prezydenckich w Kielcach nie
przegraliście tak naprawdę z Lubawskim. Ponad 70 % kielczan (jeden z
najwyższch wyników w kraju) opowiedziało się po prostu za rozwojem
cywlizacjnym. Najnowocześniejszy stadion w Polsce, hala, Sienkiewicza,
przejęcie Targów etc- to kielczanie docenili.
Wiem, za chwilę ktoś powie, że jestem z urzędu-to typowa dla przegranch
retoryka. Dla Was chyba ponad 70% kielczan jest z urzędu, hihi. Nie jestem
związany z polityką, urzędem, jestem(podobnie jak WIĘKSZOSĆ kielczan)
zwolennikiem postępu. A Wy towarzysze dla Kielc(poza wybudowaniem remizy) nie
zrobiliście NIC, a, przepraszam zapomniałem o sprawie plakatowo-alkoholowej,
to są te "osiągnięcia"
Czekamy na kolejne inwestycje. Na lotnisko, strefy inwestycyjne,
uniwersytet...
Choćbyście nie wiem jak kłamali, nieobiektywnie krytykowali, to większość
kielczan(w tym ja) śmieje Wam sie w twarz
Obserwuj wątek
    • Gość: Wyborca Re: Szanowni postkomuniści i polityczni przegrani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 16:08
      Nikt nie neguje tego, że w ciągu kilku lat została zmodernizowana ulica
      Sienkiewicza m.in. z Pańskich i moich podatków oraz funduszy unijnych. Nie
      zrobił to P. Prezydent z własnych pieniędzy tylko z naszych. Nikt nie neguje
      tego , że zbudowano w Kielcach piękny stadion, tylko czy koniecznie w
      najlepszym miejscu i czy wykonanie było rzetelne, skoro mimo podgrzewanej
      murawy, nie chce rosnąć na nim trawa. a płyta boiska bardziej przypomina
      grzęzawisko niz piłkarską murawę. Zbudowano halę sportową, ale z powodu
      oszczędności "na akustyku" nie nadaję się poza imprezami sportowymi do
      organizowania żadnych innych imprez. A może o to wszystko chodziło, aby
      niektórzy mieli zajęcie do emerytury ( sianie trawy kilka razy w roku, ciągła
      naprawa i modernizacja tego co dopiero zostało wybudowane. Dziwne te Kielce.
    • Gość: alfa Re: Szanowni postkomuniści i polityczni przegrani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 16:55
      70 procent głosujacych a nie 70 procent Kielczan
      moze nie mieli na kogo głosowac?

• Gość: obiektywny Re: Szanowni postkomuniści i polityczni przegrani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 18:12
      Wszystkim postkomunistom oraz obywatelom gmin spoza Kielc życzę dużo melisy, bo
      ten rok był dla nich tragiczny-tyle inwestycji w Kielcach
      • Gość: Jaga Re: Szanowni postkomuniści i polityczni przegrani IP: 81.219.132.* 25.12.06, 03:17
        Nie ma co mieszać przeciwników Lubawskiego z postkomuna, która w duzej mierze
        zaglosowała na niego. On ma wystarczajaco duzo wrogów we własnych prawicowych
        szeregach, co wykończyło postkomunę właśnie.
    • Gość: podziw Re: Szanowni postkomuniści i polityczni przegrani IP: *.135.219.81.static.kielce.msk.pl 25.12.06, 09:29
      Ulica ,przejęcie Targów,zmiana nazwy szkoły - to Wielkie inwestycje. Na miarę
      XXI wieku ! Wielbłąd chyba się chichocze ,aż dostał alergii i wyłysiał wokół
      pupy !
    • Gość: Observer A kto z tego będzie korzystał jak wyjadą wszyscy IP: *.cc.gt.atl.ga.us 26.12.06, 14:55
      z tego miasta.
      "Najnowocześniejszy stadion w Polsce, hala, Sienkiewicza,
      przejęcie Targów etc- to kielczanie docenili.
      Wiem, za chwilę ktoś powie, że jestem z urzędu-to typowa dla przegranch
      retoryka. Dla Was chyba ponad 70% kielczan jest z urzędu, hihi.
      I tylko nie 70 % kielczan a tylko 70% z głosujących. I napewno krytykujący nie jest przegranym natomiast do wyborów wszystko tuszowali pływalnie podatek, wyrok w wodociągach, budynki nad zalewem, działka ślichowice.
      Śmiejesz się z siebie Gościu a to przykre.
      • Gość: rafał Re: A kto z tego będzie korzystał jak wyjadą wszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 16:34
        Myślę, że nawet gdyby było wszystko idealnie i super, to postkomunista, czy
        inny przegrany, albo taki co nie załatwił nic w ratuszu- doczepiłby się np do
        pękniętego krawęznika przed ratuszem, obarczając winą Lubawskiego
        Tak 72 % głosującch (jeden z najwyższch wyników w kraju) i to są Fakty.
        Dlaczego te 72 % nie głosowało na was zawistni przegrani? Bo nic nie
        zrobiliście dla tego miasta. A ci co nie głosowali, wedle zasady "nie głosujesz-
        aprobujesz zwycięzce.
        • Gość: prawda ? Re: A kto z tego będzie korzystał jak wyjadą wszy IP: *.135.219.81.static.kielce.msk.pl 26.12.06, 16:41
          A czy ktoś słyszał,aby w jakimś regionie kraju ,poza naszym ,kwitł handel psim
          smalcem ???
          • Gość: Protopopov Re: Psi smalec... IP: *.MAN.atcom.net.pl 26.12.06, 23:00
            byli pezetpeerowcy wierzą, że jego spozywanie przywróci im władzę i męska
            potencję.
            Więc nie ma z czego kpic!
            • Gość: post komuch Re: Psi smalec... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 09:40
              Szanowny Towarzydsz rozpoczynający post zapewne zze środowisk magistrackich
              dotknięty bezprzykładnym atakiem Wybnorczej i Polsatu na Kielce nie zauważył,
              że kiedy ś budowano komunizm bez komunistów, a teraz bduje się kapitalizm bez
              kapitalistów.Oszołomów wtedy i dziś nie brakowało, którzy jnigdy nie wiedzieli
              jak sie interesy robi a za to wiedzieli jak niezarobione przez sibie pieniądze
              wydać.Tak też jest w Kielcach w których zwycięzca nigdy nie zarobił ani grosza
              na swoim ale jak nie swoje miliony wydawać na bzdety, aby poźniej ich nie było
              pieniędzy na wkład własny w inwestycjach UE, czyni to w sposób klasyczny dla
              ludzi bez perspektyw myślenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka