Dodaj do ulubionych

Laryngolog dziecięcy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 20:16
Mam prośbę!Proszę o namiary na dobrego dziecięcego laryngologa w naszych
Kielcach.Mój synek chrapie, non stop choruje,ma migdały oooooooooogromne i
jeden otolaryngolog mówił"wyciąć"drugi,że nie wolno.A wogóle to otolaryngolog
to raczej od uszu,no nie?Dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: dr Re: Laryngolog dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 21:10
      Jeżeli dziecko ma ogromne migdały powodujące zaburzenia snu,m.in. chrapanie,
      zaburzenia rytmu snu w postaci przerw w oddychaniu i ma przynajmniej 4 - 5 lat
      to powinien go zbadać specjalista otolaryngologi i ewentualnie skierować na
      konsultację do szpitala, celem kwalifikacji do operacji zmniejszającej
      migdałki. Faktycznie, jeśli dwóch specjalistów ma rozbieżne opinie co do metod
      terapii, to najrozsądniej jest udać się do trzeciego specjalisty.
      • Gość: jakasia Re: Laryngolog dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 23:22
        Ale do jakiego?Jakies namiary?synek ma 3,5 roku.Brał kiedys 3 butelki
        antybiotyku na te migdałki,miały one spowodować zmniejszenie obrzęku ,ale lek
        pomógł doraźnie i sytuacja trwała nadal .jedni są za wycinaniem,inni twierdzą,że
        zabieg ten spowoduje wzrost zachorowań krtani i gardła.a może to jeszcze za
        wcześnie na wyrokowanie i poczekać ten rok czy więcej?
        • Gość: Ania Re: Laryngolog dziecięcy IP: *.kielce.net.pl 02.01.07, 09:26
          Dr Nowak w przychodni "Omega" na Jagiellonskiej-fajne podejscie do dzieci,dobry
          laryngolog dzieciecy
    • Gość: Magda.M Re: Laryngolog dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 20:18
      Moja córka miała podobne problemy, również były różne sposoby leczenia,
      ciągnęło się to dość długo, aż trafiłyśmy do dr Mierzwy do przyszpitalnej
      przychodni laryngologicznej na Czarnowie. Było to kilka lat temu, nie wiem czy
      jeszcze przyjmuje tam dr Mierzwa. Ale mogę go szczerze polecić, dobry kontakt,
      super fachowiec. Wiem, że przyjmuje prywatnie, ale nie wiem gdzie... A jeśli
      chodzi o wykonywanie tego typu zabiegów przez 5 rokiem życia, to rzeczywiście -
      migdałek lubi odrastać i kłopot pojawia się znowu. My czekaliśmy do 5 roku
      życia, córka jest po usunięciu trzeciego migdała i po drenażu uszu i jest
      wszystko OK, problem już się nie pojawił. Pozdrawiam.
      • Gość: Ja Re: Laryngolog dziecięcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 14:42
        Potwierdzam Super Lekarz Doktor Mierzwa!!!! Przyjmuje na Zagórskiej 20 !!!! Polecam
        • Gość: Joanna Re: Laryngolog dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 21:29
          Pilnie potrzebuję namiarów na prywatny gabinet dr Tadeusza Mierzwy,
          przeczytałam tu, że przyjmuje na ul. Zagórskiej 20, ale bardzo prosiłabym o
          telefon kontaktowy, dni przyjęć, koszt takiej wizyty. Dziękuję.
    • Gość: Dr med. Re: Laryngolog dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 20:33
      Kto sponsoruje to forum?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka