Gość: Prezes IP: 80.48.119.* 06.04.03, 22:10 To sztuka tak spieprzyć robotę (mam na myśli cały sezon) a tak swoją drogą to Kolporter dalej tylko szumi i obiecuje i NIC!!!!!! Gazetę kupię jutro w "Ruchu" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Re: Kolporter Kielce - Piotrcovia Piotrków Trybun IP: *.mitex.com.pl / 10.100.10.* 07.04.03, 11:56 Gość portalu: Prezes napisał(a): > To sztuka tak spieprzyć robotę (mam na myśli cały sezon) a tak > swoją drogą to Kolporter dalej tylko szumi i obiecuje i NIC!!!!!! > Gazetę kupię jutro w "Ruchu" Siewruk musi odejść !!!!!!! Szkoda Dziewczyn to on JE tak "rozpuścił" !!!! 6 bramek przewagi i w końcu porażka !!!! tak tylko SIEWRUK może spierdolić !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanin Re: Kolporter Kielce - Piotrcovia Piotrków Trybun IP: *.mitex.com.pl / 10.100.10.* 07.04.03, 11:57 SIEWRUK musi odejść !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Kolporter Kielce - Piotrcovia Piotrków Trybun IP: *.ustronie.pw.edu.pl 07.04.03, 14:49 Skoro nikt nie umieścił tabeli to skąd wiadomo, że mają małe szanse na medal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Kolporter Kielce - Piotrcovia Piotrków Trybun IP: *.jetstream.xtra.co.nz 07.04.03, 23:19 Tak to prawda ze P.Siewruk za wysoko wszedl na piedestal i czul sie bardzo pewnie,z reszta i tak reprezentuje sie jako czlowiek nie omylny razem z ta Pania Cieszkowa.Tylko czy aby tak jest naprawde?Czas rozliczan sie juz zbliza! Takie postawy musza byc nagane i nie dziwi mnie ze nigdy nie bedzie z tego dobrego wyniku!Lepiej postawic pieniadze na kogos kto jest KIMS,a taka postawe prezentuje P.Wdowczyk! Odpowiedz Link Zgłoś
rustle Re: Kolporter Kielce - Piotrcovia Piotrków Trybun 07.04.03, 23:39 Gość portalu: Prezes napisał(a): > To sztuka tak spieprzyć robotę (mam na myśli cały sezon) a tak > swoją drogą to Kolporter dalej tylko szumi i obiecuje i NIC!!!!!! > Gazetę kupię jutro w "Ruchu" Kupuj..od razu widać, ze człowiek z Cracova. IP nie myli! Przyszedł podgrzewać na Kolportera..pajacyk... Ja kupię w saloniku Kolportera. Bo znakomicie się sprawdzają w piłce noznej. Co do dziewczyn..to musiał trener spartolić, zeby 6 bramkową przewage roztrwonić -skandal!!!! Ale w Krakowie się na ręcznej nie znają. To co im tłumaczyć.... Nawet jak ręki nie było to sędzia pokazał wapno dla Cracovii..dzięki czemu wyrównaliście. potem jeszcze zdjął obrońce siarki i wygraliście mecz..brawo!!!! Precz z sieciami i komputerami z Comarcha!!!! Koroneczka -Koroneczka Koroneczka Kie le cka! Odpowiedz Link Zgłoś