Gość: autobusykielce.w.i IP: *.pl 20.04.03, 23:51 Widzę, że wyrażasz o mnie niepochlebne opinie. No cóż to tylko świadczy tobie. Rozkłady nie są aktualne , bo mam kłopoty z połączeniem się z serwerem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jurek Re: Do Jurka IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 21.04.03, 11:40 No to zwroc uwage na to ze jesli robisz cos dla ludzi i sie to czesto zmienia to nalezaloby chociaz poinformowac np tutaj ze ktorys jest nieaktualny,a tymczasem nie tlumacz sie serwerem bo ostatnio wprowadzales zmiany i mimo ze np 45 i 46 maja nowe rozklady to u CIebie widnieja te stare... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki. Re: Do Jurka IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.03, 00:41 Co się czepiasz chłopaka? Ma rację , co niby ma świadczyć o nim , że prawdę pisze? Jeśli coś się robi to należy to robić dobrze , pomyśl , że wprowadzając ludzi w błąd robisz więcej szkody niż pożytku. A jeżeli robisz coś źle to przynajmniej powinieneś godnie przyjmować krytykę , a nie głupio tłumaczyć się serwerem jak przedszkolak i pisać jeszcze, że ta krytyka o kimś źle świadczy .. Ja też się lubię z Jurkiem sprzeczać (szczególnie nt. handlu :) ) ale wtedy on ma argumenty i ja mam argumenty , a Ty niestety nie masz nic... Jak tam Jurek , nadal jeździmy na zakupki do wawki ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Do Jurka IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 23.04.03, 14:37 No ja juz w czerwcu sie wybieram :) Odpowiedz Link Zgłoś