Gość: Jakub IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 21:56 PO jest zbyt dużą partią. Powinna się podzielić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jakub Re: Nieporozumienia w Platformie Obywatelskiej - IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 22:07 Miodowicz ma lepsze pochodzenie, bo związkowo-komunistyczne, ale to się lepiej komponuje z partią judeo-syjonistyczną. Ten to ma krętą drogę życiową. A Konrad cóż, ma pecha, wybrał złą partię. Z organizacji patriotycznej i antyjudaistycznej trafił do żydoidów i żydofilów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Poseł Konstanty Miodowicz IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 08:36 Właśnie wysłuchałem w Radio Kielce rozmowy z Panem Posełem Konstantym Miodowiczem. Nie powiem, żeby był to bełkot wyjątkowy. Był to bełkot nie odbiegający od normy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norm Przeszłość Łęckiego IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 30.04.03, 12:20 Ho, ho!!! (Na poczatku podziękowania dla pana Kędrackiego, że wreszcie ruszył temat Łęckiego - wielu dziennikarzy zna historie P.Konrada, ale nikt nie chciał tego publicznie poruszyć). Dziwne, że pan Miodowicz nie wiedział o sławetnej i świeżej przeszłości Łeckiego. Sam wysyłałem mu mailem watki o Łęckim z Forum "GW". Dla przypomnienia: Konrad Łęcki był skinem, latał z pałą m.in. po parku i z grupą osiłków (to już wtedy pokazał swoj talent do kierowania innymi), bili i okradali pijaczków, bili wszystkich, którzy im wygladem nie pasowali. Szukał "Żydów". Podczas manifestacji antyrasistowskiej, wraz z kolegami (może Ci też wstąpili do Platformy???) starał sie ją rozgonić. Potem stwierdził, że droga polityczna to najlepsza droga do kariery i pieniędzy (poniekąd słusznie). Był w Stronnictwie Narodowym, potem na fali poszedł do Ruchu Odbudowy Polski, gdy ten ostatni tracił szybko notowania, przystapił do nowej siły - Ruch Społeczny AWS (tam krótko był asystentem p.Bartosza), gdy RS AWS padał, przeskoczył do Stronnictwa Konserwatywno-Ludowego (gdzie został pupilem pani Daniel i asystentem p.Halla), potem pojawiła sie Platforma Obywatelska (z dużym poparciem wyborców), a więc i tam musiał sie pojawić wkrótce i Konrad Łęcki (zostając asystentem p.Miodowicza). Trzeba przyznać, że facet ma talent, a że nie ma kręgosłupa, to w polityce chyba tylko zaleta. No i kłamca - osobiście w forum Gazety zaprzeczał, że był skinem. Teraz przyciśnięty cos sobie przypomina. Kłamał także wczesniej, m.in. o tym, że skończył studia aktorskie, że studiuje na Uniwersytecie Warszawskim. A, i nie ma co wspominać o nim jego kolegom z klasy w liceum, gdzie pożyczał pieniądze, i nigdy ich nie zwrócił. W ogóle tez otaczał się złodziejami. To wszystko, co tu napisałem, to nie żadna przesada. Tak było, a świadków jest wielu. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Dobry polityk musi być aktorem. 05.10.03, 14:44 Dobry polityk musi być aktorem. Odpowiedz Link Zgłoś