Dodaj do ulubionych

Bezmyslnosc drogowcow!!!

IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 19:42
Kazdy kto kiedys w godzinach szczytu probowal przejechac przez skrzyzowanie Ogrodowej i
Sciegiennego, chyba nie moze miec innego zdania widzac co sie tam dzieje.
A wszystko przez to idiotyczne zwezenie Ogrodowej na wysokosci Parkowej.
Trzeba byc naprawde wyjatkowym debilem, zeby takie cos wymyslic.

P.S. Szukam ekipy, ktora pewnej nocy wybierze sie w te rejony, wyrwie ten syf i wywali w cholere.
Obserwuj wątek
    • Gość: Hamster Re: Bezmyslnosc drogowcow!!! IP: 195.117.18.* 23.11.01, 20:09
      A próbowales kiedys przejsc tamtedy przez ulice na pasach??? Nie radzilbym ci ,
      kierowcy z jednej i drugiej strony zasuwaja po 70-80 a kultury na drogach u nas
      za grosz zaden sie nie zatrzyma jak ktos przechodzi przez pasy. Miej pretensje
      do kierowców gdyby posiadali choc troche kultuty nie trzebaby stawiac takich
      wysepek!
      • Gość: Provo Re: Bezmyslnosc drogowcow!!! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 24.11.01, 20:44
        Nikt ci nie kazde tamtedy przechodzic pajacu. 100 metrow dalej sa pasy. Chyba ze wracajac po pijaku
        z Parkowej do nich nie trafisz, ale to juz twoj problem.
        Drogi sa dla samochodow, a nie dla pieszych, i ci ostatni czy chca czy nie chca musza sie
        podporzadkowac.
        Takie wyczyny "fachowcow" od drog nie zawacham sie nazwac przestepstwem.
        To jest to samo, jakby lotnisko otoczyc wiezami Eiffela.
        Wspolczuje ci glupku, ale moze jak dorosniesz i kupisz sobie jakiegos rzecha, to zmadrzejesz.
        • Gość: Hamster Re: Bezmyslnosc drogowcow!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.01, 14:22
          Gość portalu: Provo napisał(a):

> Nikt ci nie kazde tamtedy przechodzic pajacu. 100 metrow dalej sa pasy. Chyba z
          > e wracajac po pijaku
          > z Parkowej do nich nie trafisz, ale to juz twoj problem.
          > Drogi sa dla samochodow, a nie dla pieszych, i ci ostatni czy chca czy nie chca
          > musza sie
          > podporzadkowac.
          > Takie wyczyny "fachowcow" od drog nie zawacham sie nazwac przestepstwem.
          > To jest to samo, jakby lotnisko otoczyc wiezami Eiffela.
          > Wspolczuje ci glupku, ale moze jak dorosniesz i kupisz sobie jakiegos rzecha, t
          > o zmadrzejesz.

Widze że twój rozwój umysłowy zatrzymał sie na etapie troglodyty i gdy brak ci
          argumentów używasz przemocy. A tak na marginesie to koło parkowej są pasy przez
          które nie dało się przejść na drugą stronę bo takie dupki jak ty w swoim BMW i
          dresie z przynajmniej trzema paskami nie potrafią przepuścić przechodnia który
          znajduje się na pasach. I nie widze sensu dalszej dyskusji z tobą TROGLODYTO.
          • Gość: Provo Re: Bezmyslnosc drogowcow!!! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 19:00
            O, widze ze trafilem w twoj czuly punkt prostaku.
            Kompleks szaraczka z najnizszych sfer. Boli cie ze nigdy nie bedziesz mial BMW? I bardzo dobrze.
            Tacy jak ty zasluguja nawyzej na malucha ze spoilerem.
            Mozesz sobie tu toczyc piane ze wscieklosci, a ja i tak zawsze bede gora. Bo ja ma cos czego tobie
            brakuje. Inteligencje i kontakty.
            Widzisz wiec maly, ze nasz rozmowa nie ma sensu. Brak ci argumentow prostaku.
            • Gość: maxpayne Re: Bezmyslnosc drogowcow!!! IP: *.gazeta.pl 26.11.01, 08:33
              Gość portalu: Provo napisał(a):

> O, widze ze trafilem w twoj czuly punkt prostaku.
              > Kompleks szaraczka z najnizszych sfer. Boli cie ze nigdy nie bedziesz mial BMW?
              > I bardzo dobrze.
              > Tacy jak ty zasluguja nawyzej na malucha ze spoilerem.
              > Mozesz sobie tu toczyc piane ze wscieklosci, a ja i tak zawsze bede gora. Bo ja
              > ma cos czego tobie
              > brakuje. Inteligencje i kontakty.
              > Widzisz wiec maly, ze nasz rozmowa nie ma sensu. Brak ci argumentow prostaku.

Ja też jestem kierowcą i jeżdżę czasami Ogrodową. Oczywiście się wkurzam kiedy
              muszę stać w korku, ale czasami też jestem pieszym i staram się zrozumieć drugą
              stronę.
              A co do BMW którymi jeżdżą miejscowe drechy to są to najczęściej leciwe rzęchy
              sprowadzone ze szrotu z Niemiec. Domniemam jednak że ty jesteś właścicielem
              nowiutkiej "trójeczki".
              BMW to piękne i solidne samochody, szkoda tylko że stały się ulubionym środkiem
              transportu dresiarzy, mafi, ludzi interesu w białych skarpetkach i mokasynach i
              wszelkij maści tępaków.
              • Gość: Rafi Re: Bezmyslnosc drogowcow!!! IP: *.radiopogoda.pl 26.11.01, 08:49
                Kocham Kielce, ale muszę powiedzieć, że w Warszawie nie trzeba wejść na pasy, a ludzie w samochodach się
                zatrzymują. Wiedzą, że nie stracą zbyt dużo czasu, a mogą kogoś uszczęśliwić. Tego w Kielcach nie ma, a
                szkoda.
                • Gość: eReS Re: Bezmyslnosc drogowcow!!! IP: 172.21.96.* 28.11.01, 12:21
                  No tutaj niestety Rafi sie mylisz .....
                  Moze pomyliles W-we z ktoryms z krajow skandynawskich ...?
                  Bardzo czesto mi sie zdarza, ze prawie ocieram sie o samochody bedac na pasach -
                  goscie nawet nie zwalniaja.
                  • Gość: Rafi Re: Bezmyslnosc drogowcow!!! IP: *.radiopogoda.pl 28.11.01, 13:12
                    Nie mylę się, bo to są moje spostrzeżenia. (kilkuletnia praktyka) Oczywiście taxiarze wszędzie są tacy
                    sami, więc ich wyłączam z mojej statystyki. Ale masz rację, część moich znajomych też ma odmienne
                    zdanie od mojego
            • Gość: eReS Re: Bezmyslnosc drogowcow!!! IP: 172.21.96.* 28.11.01, 12:18
              Ale sie wysililes prostaczku .....
              Ja tez mam kontakty i dobry samochod, ale zawsze bede szanowal pieszych i na
              tym polega moja wyzszosc nad Toba. Trzeba bardziej cenic czlowieka niz to Twoje
              kilkuletnie pudlo w ktorym sie pewnie kiedys zabijesz .... czego Ci nie zycze.
        • Gość: eReS Re: Bezmyslnosc drogowcow!!! IP: 172.21.96.* 28.11.01, 12:15
          Chyba jestes chory .......
          Od kiedy Twoj "piekny", "blyszczacy", "wspanialy" samochod jest wazniejszy od
          czlowieka, ktory chce przejsc przez ulice. Pewnie chcialbys, zeby tam w ogole
          nie bylo ograniczen ..... Zycze Ci, zebys kiedys to Ty byl zwyklym pieszym.
    • Gość: Kaczusia Re: Bezmyslnosc drogowcow!!! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 26.11.01, 09:08
      Muszę przyznać, że rozwiązanie na Ogrodowej utrudnia życie kierowcom, ale tak
      się składa, że te utrudnienia robione są przez drogowców z premedytacją po to
      aby zwolnić ruch w mieście i ułatwić życie pieszemu. Zatem osoba, która
      rozpoczeła ten wątek gubo się myli nazywając drogowców tempakami.
      • Gość: Hamster Re: Bezmyslnosc drogowcow!!! IP: 195.117.18.* 26.11.01, 09:29
        Nie dajcie sie temu malemu prowokatorkowi. Biedny chlopczyk siedzi w domu i sie
        nudzi bo nikt go nie lubi i nie chce sie z nim bawic. Wymyslil sobie taka
        zabawe przez internet ze bedzie prowokowal i wyzywal ludzi bo sprawia mu to
        przyjemnosc i czuje sie anonimowy. Wcale bym sie nie zdziwil gdyby podczas
        czytania postów z odpowiedziami na swoje prowokacje jedna raczke trzymal na
        myszce a druga pod stoliczkiem.... Leczyc sie trzeba kolego bo jak widze to
        masz wielki problem i jesli wpadniesz w nalóg to wreszcie ktos sie wkurzy
        odnajdzie cie po twoim IP i sklepie ci maske. Prawde mówiac zrobil bym to
        osobiscie i to z wielka przyjemnoscia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka