kobr 26.11.01, 14:42 Jestem z małego miasteczka (15 tys.) na pograniczu gorzowsko-szczecińskim. Z internetem u nas kiepsko (Tepsa nas olewa). Chciałbym namówić Was do poparcia w zgłoszeniu w Wyborczej forum naszego miasta. Czy mogę na Was liczyć ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaczusia Re: Barlinek pozdrawia Kielce ! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 26.11.01, 15:10 kobr napisał(a): > Jestem z małego miasteczka (15 tys.) na pograniczu gorzowsko-szczecińskim. > Z internetem u nas kiepsko (Tepsa nas olewa). > Chciałbym namówić Was do poparcia w zgłoszeniu w Wyborczej forum naszego > miasta. > > Czy mogę na Was liczyć ? Masz moje poparcie, choć nie wiem gdzie jest ten Barlinek, ale skoro wszyscy jesteśmy z tej samej małej globalnej wioski, to czemu miałbym Was nie poprzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi Re: Barlinek pozdrawia Kielce ! IP: *.kielce.tpsa.pl 26.11.01, 16:36 ... i moje poparcie również.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Barlinek pozdrawia Kielce ! IP: *.*.*.* 26.11.01, 16:42 Także mój głos dla Barlinka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafi Re: Barlinek pozdrawia Kielce ! IP: *.radiopogoda.pl 26.11.01, 16:42 A nie macie tam na pograniczu gorzowsko-pomorskim konkurencji www telekomunikacji? Poza tym popieram Wasze słuszne aspiracje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: Barlinek pozdrawia Kielce ! IP: 100.1.1.* 26.11.01, 16:48 Nie zapominajcie o mnie :) POPIERAM Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: Barlinek pozdrawia Kielce ! 26.11.01, 16:49 dobra, ja tez popieram. Ale czy to wystarczy, moze trzeba gdzies na www.gazeta.pl zaglosowac? czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Barlinek pozdrawia Kielce ! IP: 195.116.124.* 26.11.01, 22:08 Popieram i zaraz wyślę meila. Odpowiedz Link Zgłoś
kobr Re: Barlinek pozdrawia Kielce ! 27.11.01, 07:38 Gość portalu: Rafi napisał(a): > A nie macie tam na pograniczu gorzowsko-pomorskim konkurencji www > telekomunikacji? W Gorzowie i Szczecinie tspa ma konkurencję w postaci TELETON-u. U nas niestety panuje niepodzielnie. > Poza tym popieram Wasze słuszne aspiracje. Dzięki. W rewanżu latem bym Was zaprosił nad wodę (Gorzowsko-Barlinecki Park Krajobrazowy, oczywiście do jego ładniejszej barlineckiej części). Tak na marginesie: o mały włos latem planowałem urlop w Waszych stronach. Chciałem zobaczyć te Wasze słynne jodłowe lasy, niestety "duża woda" przeszkodziła. Może za rok się uda. Co moglibyście mi polecić ? Odpowiedz Link Zgłoś
kobr Dzięki za poparcie ! 26.11.01, 21:11 Nie spodziewałem się aż takiego. Jak chcecie pomóc, wyślijcie maila na adres: forum@gazeta.pl z poparciem dla inicjatywy otwarcia forum miejskiego Barlinka (woj. zachodniopomorskie). Zgłoszenia wysyła się ze strony: www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=051103 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: Dzięki za poparcie ! IP: 100.1.1.* 27.11.01, 07:47 już wysłałem - powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Ależ nie ma za co dziekowac:)) 27.11.01, 08:19 kobr napisał(a): > Nie spodziewałem się aż takiego. > > Jak chcecie pomóc, wyślijcie maila na adres: forum@gazeta.pl z poparciem dla > inicjatywy otwarcia forum miejskiego Barlinka (woj. zachodniopomorskie). > > Zgłoszenia wysyła się ze strony: > <a href="https://www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=051103">www.gazeta.pl/alfa/ho > me.jsp?dzial=051103</a> wysłałam juz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ok+ Bliskie spotkanie 27.11.01, 10:21 Niemożliwe ! Moje ziomale się tu udzielają ? Nie masz kobr bliżej jakiegoś forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
kobr Re: Bliskie spotkanie 27.11.01, 10:41 ok+ napisał(a): > Moje ziomale się tu udzielają ? Skąd jesteś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skok Re: Bliskie spotkanie IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 27.11.01, 12:40 Cześć Kielce ! Widzę tu i Barlinek i Gorzów. Wkulaj się na Gorzów ziomal. Pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
ok+ Re: Bliskie spotkanie 27.11.01, 22:27 Gość portalu: skok napisał(a): > Cześć Kielce ! > Widzę tu i Barlinek i Gorzów. Skokowi dziękujemy ! Tak dokładnie to pracuję w Gorzowie mieszkam w okolicach. > Wkulaj się na Gorzów ziomal. Już się kulam na Gorzów. Kobr Ciebie też zapraszamy :) Pozdrawiam Kielce Odpowiedz Link Zgłoś
kobr Re: Bliskie spotkanie 28.11.01, 09:47 ok+ napisał(a): > > Wkulaj się na Gorzów ziomal. > > Już się kulam na Gorzów. > Kobr Ciebie też zapraszamy :) Dzięki, na forum zaglądam czasem (na poznańskie i szczecińskie zresztą też). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś