Gość: poseł nowak IP: 213.77.1.* 10.05.03, 12:17 Czy ktoś wie, dlaczego WSU ma take takie mozliwosci kupowania nieruchmości? Wszedzie WSU, na Karczókowskiej po KPBM ( ex firma Długosza ) po Chemarze itd? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kielczanin Re: nierucnomosci do WSU IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 13.05.03, 12:56 FATALSKI+WÓJCIK+DŁUGOSZ=WSU Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poseł nowak Re: nieruchomosci do WSU IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.05.03, 01:02 Gość portalu: Kielczanin napisał(a): > FATALSKI+WÓJCIK+DŁUGOSZ=WSU > Pozdrawiam Da się sprawdzić!! Wydaję się mi to nawet prawdopodobne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poseł nowak Re: nierucnomosci do WSU IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.05.03, 15:57 Gość portalu: poseł nowak napisał(a): > Czy ktoś wie, dlaczego WSU ma take takie mozliwosci kupowania nieruchmości? > Wszedzie WSU, na Karczókowskiej po KPBM ( ex firma Długosza ) po Chemarze > itd? Kto wchodzi w skład spolki Kieleckie Towarzystwo Edukacyjne sp. zoo, załozyciela WSU? Czy ktos to wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WS U'bek Re: nierucnomosci do WSU IP: 81.26.6.* 14.05.03, 18:42 Nie ma problemu. Wustarczy przejść się do Urzędu Miasta lub do Urzędu Statystycznego. Te informacje nie są tajne i bez problemu da się sprawdzić. > Kto wchodzi w skład spolki Kieleckie Towarzystwo Edukacyjne sp. zoo, > załozyciela WSU? Czy ktos to wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poseł nowak Re: nierucnomosci do WSU IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.05.03, 19:29 Gość portalu: WS U'bek napisał(a): > Nie ma problemu. > Wustarczy przejść się do Urzędu Miasta lub do Urzędu Statystycznego. > Te informacje nie są tajne i bez problemu da się sprawdzić. > > > Kto wchodzi w skład spolki Kieleckie Towarzystwo Edukacyjne sp. zoo, > > załozyciela WSU? Czy ktos to wie Są przedewszystkim w RHB lub KRS, tylko, że ja jestem przez następny tydzien w Warszawie. Chcialem troche pomocy, nadto moze ktoś ma wiedze extra, ktora nie wynika z rejestrów. To bylo przycznyą tego postu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanin Re: nierucnomosci do WSU IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 05:08 O.K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poseł nowak Re: nierucnomosci do WSU IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.05.03, 23:38 Gość portalu: poseł nowak napisał(a): > Czy ktoś wie, dlaczego WSU ma take takie mozliwosci kupowania nieruchmości? > Wszedzie WSU, na Karczókowskiej po KPBM ( ex firma Długosza ) po Chemarze > itd? kto wie, gdzie są jakieś nueruchmosci WSU? Karczókowska x 2( po KPBM i przy Iskrze), Zagnanska ( Chemar ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: nierucnomosci do WSU IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 18.05.03, 11:01 Gość portalu: poseł nowak napisał(a): > Karczókowska x 2( po KPBM i przy Iskrze), Zagnanska ( Chemar ) Chemar - tak, tam jest WSU. Ale na Karczokowskiej to jest chyba WSEiA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel nowak Re: nieruchomosci dla WSU IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.05.03, 11:23 Gość portalu: # napisał(a): > Gość portalu: poseł nowak napisał(a): > > Karczókowska x 2( po KPBM i przy Iskrze), Zagnanska ( Chemar ) > > Chemar - tak, tam jest WSU. Ale na Karczokowskiej to jest chyba WSEiA... na Karczókowskiej sa dwa budynki: po KPBM ( na początku, dawna siedziba, przy Biedronce ) i jeszcze jeden, przy Iskrze. Tego nie jestem pewien, ale chyba też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanin Re: nieruchomosci dla WSU IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 19.05.03, 08:49 KPBM jest do dzisiaj w tym samym miejscu, budynek 1-dno piętrowy usytuowany jest przy ul.Karczówkowskiej od strony ul.Chęcińskiej w kierunku Dworca PKP. Obecnie mieści się tam między innymi WSUTour oraz KPBM Spółka z o.o. oraz ze dwadzieścia mniejszy podmiotów gospodarczych. Powiem tylko tyle, że wieloletni Dyrektor KPBM Kalęba chyba się w grobie przewraca. Odpowiedz Link Zgłoś
r_z Re: nierucnomosci do WSU 19.05.03, 09:59 jeśli to do czegoś się przyda to z WSU kojarzą mi się jeszcze: kamieniczka na ul. Zagórskiej (gdzie ta uczelnia miała swoje początki i dalej jest tam jakieś towarzystwo ubezp. WSU czy cos takiego) oraz rozlewnia wody mineralnej Sienkiewicz w Oblęgorku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: nierucnomosci do WSU IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 19.05.03, 13:51 Kiedyś słyszałem o jakichś rzekomych związkach własnościowych Jaskierni z którąś z prywatnych uczelni w Kielcach. Może ktoś coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poseł nowak Re: nierucnomosci do WSU IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 18:44 Gość portalu: Jakub napisał(a): > Kiedyś słyszałem o jakichś rzekomych związkach własnościowych Jaskierni z > którąś z prywatnych uczelni w Kielcach. Może ktoś coś wie? To najlepsza droga, zeby coś ustalić. Jak coś bedzie, to się zweryfikuje. Jedno jest pewne- trzeba zrobic bilans wydatków WSU. Odpowiedz Link Zgłoś