Dodaj do ulubionych

Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli "!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 00:41
To juz przeszło wszelkie granice przyzwoitości ! Przy zaskakująco przyzwoitej
postawie kibiców Wisły, kieleccy pokazali się z najgorszej,wręcz chamskiej
strony.Nie pierwszy raz, ale tym razem, to juz przesada. Zauważyli to nie
tylko ludzie na stadionie, ale widzowie ogladający mecz w telewizji! W całym
kraju Kielce zostały przedstawione jak kupa chołoty, prostaków, która nie
dorosła do tego, by miec drużyne w esktraklasie i taki stadion.
Pytam więc prezesa klubu, dokąd będziecie się cackać z tym "młynem", pno
graja wam na nosie, robią jaja na tryunie, a klub milczaco aprobuje takie
zachowanie. Kto w klubie pozwała, by to ci wulgarni ludzie koszystali z
własnego nagłośnienia na trybunie,rozrabiali, narzucali innym sposob bycia
podczas meczu.
Pytam policje, dlaczego nie wykorzystytuje ponoc bardzo dobrego monitoringu
fonicznego do eliminowaia chamsko zachowujacych sie osób na trybnie. To nie
śą kibice, to żulia !
Obserwuj wątek
    • Gość: Kibic Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: 82.139.11.* 01.04.07, 00:56
      Popieram. Prymitywizm kiboli psuje atmosferę na stadionie. Zero poszanowania dla
      innych od nich, np. dla dzieci i kobiet, które też chcą przychodzić na stadion.
      Kolporter powinien coś z tym zrobić.
      • Gość: KibicII Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 06:19
        Kasa,tylko kasa sie liczy a nie morale !
        • Gość: won hołoto Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: 80.48.137.* 01.04.07, 09:42
          masz rację, ale z takim podejściem ( brakiem reakcji) będą tracić i kibiców, i kasę. Ja np. hołoty mam dość.
          • Gość: kibic Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: 82.139.30.* 05.04.07, 11:44
            Sam jesteś chołota śmieciu a jak kolporter odejdzie to Ty też odejdziesz więc
            sie nie wypowiadaj!! Nie pasuje to nie chodź na mecze. I nie obrażaj kibiców bo
            dla nas to całe życie dla Ciebie moda która i tak niedługo sie skończy bo Ci
            sie znidzi!! POZDRO dla prawdziwych
            • Gość: j0j0 Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.netcity.pl 05.04.07, 21:27
              walnij sie na lep
              • Gość: jerry Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 21:29
                A ty sobie poskacz na sedesie
    • Gość: kibic piłkarski Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 12:07
      i co z tego pisania,jak władze klubu i część dziennikarzy nie chce tego
      widzieć?Prawda jest taka,której głośno Kielcach nie wolno mówić,że i stadion i
      organizacja meczów i gra drużyny jest na prowincjonalnym poziomie,a zachowanie
      tolerowanych kiboli powoduje,że dużo normalnych ludzi na mecze nie chodzi,nie
      chcąc być terroryzowani skakaniem ,wyciem,wulgarnymi okrzykami,ciągłym
      potępianiem Ostrowca i innych klubów.A władze klubu,podobno mającego
      europejskie(ha!,ha!)-no cóż jaki pan taki kram
      • Gość: ktos Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 12:32
        co sie Wam w d... poprzeracało. To jest pewna subkultura kibicowania. Nie
        rozumiesz nie odzywaj sie
        • Gość: melban Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: 82.139.11.* 01.04.07, 12:35
          No to pokozołeś ... (sub)kulturę.
      • Gość: plisak Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.215.219.81.static.kielce.msk.pl 01.04.07, 23:01
        Gość portalu: kibic piłkarski napisał(a): jaki pan taki kram
        '
        I w tym jest istota rzeczy. Nie oczekujcie, że wrona zspiewa jak kanarek.
        Kielce są naprawdę takie; hałaśliwe i wulgarne. Szkoła Długosza i Jaskierni...
        • Gość: aleksander Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 19:25
          Nie Długosza tylko Gosiewskiego i Banasia
          • Gość: plisak Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.215.219.81.static.kielce.msk.pl 03.04.07, 00:38
            Łżesz. Od Banasia ani Gosia wulgaryzmu nie usłyszałeś. Wulgaryzmy są
            specjalnością czerwonej hałastry.
            • Gość: PRAWDZIWY_POLAK Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.tkdami.net 09.04.07, 14:37
              ja usłyszałem wulgaryzmy właśnie od Gosia - takich słów nie powstydziłby się
              żaden czerwony kacyk i do tego Gosiu wykrzywiwał je pod wielkim krzyżem i
              różańcem, które wiszą w jego gabinecie. Zakłamany karzeł...
    • Gość: Kibic Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 14:22
      Chamstwo zawsze jest chamstwem !!!!!
      • Gość: jajco Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: 80.48.137.* 01.04.07, 14:27
        Święte słowa, w świętnym dniu.
        • Gość: patrzacy z boku Re: Delikatni kibice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 17:54
          Hey kibole piszący żale na tej stronie czy byliście kiedykolwiek na meczu
          Wisły w Krakowie ?Tam dopiero odwlają chamstwo,nawet ochraniarze podburzja
          przeciw sędziom i druzynie przeciwnej,a przyjezdnych traktuja jak bydełko.
          Niech powiedzą Ci co pojechali na jeśieni na mecz kiedy ich wpuszczono mimo
          wcześniejszego przyjazdu do słąwnego grodu? Oczywiście pod koniec I połowy
          A chamstwo wyszło podczas meczu z Areczką jak kibole wściekli atakowali
          zawodników Arki/sezon 2005-2006/ i co krakusy dostali za karę nic i maja
          wszystkich w dupie.A u nas ktoś coś krzyknie już larum grają jacy my jesteśmy
          kulturalni poza stadionem i w życiu codziennym-to widać
          • Gość: rudi Re: Delikatni kibice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 22:47
            Podobnie było na meczu z Lechem. Nasze miernoty, oczywiście pod wpływem, żucały
            ku...y pod adresem Lecha i KSZO. Nagłośniali też wszystkie chamskie odzywki ich
            wodziryja - prostak i cham bez kultury. To miał być stadion rodzinny a wstyd z
            dziećmi na macz iść, chyba ,żeby się kląć nauczyły. Apeluje do władz Kolportera
            i Urzędu miasta. coś trzeba z tym chamstwem zrobić
            • Gość: realista Re: Delikatni kibice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 23:03
              To bylo moje ostatnie kibicowanie,teraz tylko Vive i pilka reczna.Nie bede ucze-
              stniczyl w chamstwie za wlasne pieniadze,jest mi wstyd.Pilkarzom zycze sukcesow!
              • Gość: plisak Re: Delikatni kibice IP: *.215.219.81.static.kielce.msk.pl 01.04.07, 23:07
                Kiboli i kierownictwo Korony objąć zakazem stadionowym, bęedzie miło. Nie
                pękajcie. ;-)
                • Gość: salonowiec Re: Wreszcie mamy futbol!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 23:35
                  Do bufonów!
                  Takich kibiców jak mają Kielce to chciałyby mieć inne miasta, nie tylko w
                  Polsce. Na angielskich stadionach zawsze są kibice tylko dwóch drużyn. Powiedz
                  mi bufonie co robią i po co są kibice KSZO na meczu Korona - Lech?
                  • Gość: plisk Re: Wreszcie mamy futbol!!! IP: *.215.219.81.static.kielce.msk.pl 02.04.07, 03:13
                    Wulgarne, tresowane małpy. Jesteś jedną z nich.
                    • Gość: Piknikowy Re: Wreszcie mamy futbol!!! IP: *.215.219.81.static.kielce.msk.pl 02.04.07, 11:16
                      „sympatyk futbolu „ i inni… Czy wam się podoba czy nie „kibicowscy ignoranci” to
                      młyn oraz zorganizowana struktura kibicowska na KORONIE KIELCE będzie czy wam i
                      wam podobnym malkontentom się to podoba czy nie. Co do relacji kibicowskich na
                      linii Wisla K.- Korona to były ,są i będą bardzo napiete ale to nie jest miejsce
                      na poruszanie takich tematów. MUSICIE się pogodzic z faktem ze widowisko
                      piłkarskie ma wielu aktorów.Walka na murawie, i szoł na trybunach. NIC TEGO NIE
                      ZMIENI. Nie zmienisz tego Ty, Policja, Pan Klicki czy inni fani „Kolportera
                      Korony” .Dla marudnych sezonowców miejsce jest przed Canalem + . Pozdrawiam,
                      Piknikowy
                      • Gość: melban Re: Wreszcie mamy futbol!!! IP: 82.139.11.* 02.04.07, 11:58
                        Napisałeś: Walka na murawie, i szoł na trybunach.

Zapomniałeś o przyjaznych sparingach w okolicy stadionu - te ataki trzydziestu
                        na jednego też są bardzo widowiskowe.
                        • Gość: gr Re: Wreszcie mamy futbol!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 22:10
                          Widziałeś coś i nie zgłosiłeś????? Przestępstwo!!! Ciebie wsadzić a nie kibiców.
                      • Gość: Kibic po 50-tce Re: Wreszcie mamy futbol!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 13:29
                        Panowie z kierownictwa klubu Kolportera Korony - prosze przeczytajcie sobie co
                        napisał "piknikowy".To poprazajace ! Co na to policja, Urząd Miasta, zachwycony
                        swym dziadowskim stadionem !Czy nie ma rady na tych wulgarnych chuliganów !
                  • Gość: Frankiewicz Re: Wreszcie mamy futbol!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 19:27
                    Każdemu wolno przyjśc na stadion a takie kibicowanie to patologia i kryminał.
                    Tak to jest jak się chołota w szaliki poprzebiera.
                    • Gość: Antoś Migdoł Re: Wreszcie mamy futbol!!! IP: 80.48.137.* 02.04.07, 19:58
                      Gość portalu: Frankiewicz napisał(a):

> Każdemu wolno przyjśc na stadion a takie kibicowanie to patologia i kryminał.
                      > Tak to jest jak się chołota w szaliki poprzebiera.

Kibolizm, fetyszyzm a niedługo a będzie i kanibalizm.
              • Gość: pawel.CK jak Vive to i Kolporter IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 20:59
                hahaha niezłą polewke mam z takich widzów jak Wy bo nazywanie Was kibicami to
                obraza dla prawdziwego kibica!!!

BYŁA BĘDZIE JEST KORONA MKS!!!
              • Gość: gr Re: Delikatni kibice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 22:08
                Brawo!!! Jednemu już dziękujemy, będzie więcej biletów na fajne mecze - kto
                następny???
            • Gość: ktoś Re: Delikatni kibice IP: 82.139.30.* 05.04.07, 11:48
              powieś sie, to jedyne rozwiązanie
    • Gość: Yasiek Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.pgi.gov.pl 02.04.07, 13:47
      Kupowałem bilety dla siebie i 10 letniej córki, która pierwszy raz poszła ze
      mną na mecz. Ponieważ córka nie ma karty kibica kupowałem oba bilety na
      stadionie w sobotę przed południem. Biletów ulgowych dla dzieci już nie było.
      Okazuje się, że są one limitowane i tylko na dół. Poprosiłem więc dwa tanie
      normalne na górę. Dostałem sektor obok młyna. Po pierwsze nie było możliwości
      aby usiąść na krzesełku ponieważ stał już na nim pewien wygolony młodzian o
      zaćpanym wzroku. A wokół niego mnóstwo kumpli. Zresztą było tam także pełno
      ludzi, którzy stali na schodach w przejściach i zasłaniali widok na tyle że
      niewielkiego wzrostu córka nic nie widziała. Towarzystwo chóralnie śpiewało coś
      Wisłą k..wa j..bana i tym podobne. Wziąwszy pod uwagę że byłem z dzieckiem nie
      podjąłęm żadnej dyskusji na temat zwolnienia niejsca czy odblokowania widoku i
      zrejterowałem. Resztę meczu obejrzeliśmy na stojąco zza bramek. Zapłacić za
      takie warunki 88 zł. to trochę drogo. Ja pracuję Warszawie i zdarza mi się
      chodzić na mecze Legii tu takiego chamstwa nie ma.
      • Gość: salonowiec Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 16:01
        Wulgarne słowa czy przyśpiewki wolę usłyszeć na stadionie niż z ust polityków
        czy policji. Przykład idzie z góry i zasze będzie szedł z politycznej góry.
        Czy mam podawać przykłady?
        • Gość: piknikowy spokojnie... IP: 82.139.11.* 02.04.07, 17:32
          zeby obejrzec mecz na siedzaco w ciszy i spokoju proponuje Canal+ lub loze
          vipowskie lub tym podobne.Miejsca gdzie siedza "rzesze fanatykow" w szalach z
          LOGIEM Spolki Sportowej Kolporter, w kontemplacji oddajac sie paleniu glupa lub
          zalatwiania interesow z podobnymi sobie.Od poczatku, sektor(y) za bramka, zwane
          potocznie "mlyn" to "gorace miejsca" .Bytnosc tam oznacza aktywne wlaczanie sie
          do dopingu.To podstawa.ja nie widze problemu zeby Pan w postu powyzej poszedl z
          dzieckiem na "prosta" czy gdziekolwiek indziej.Stadion to nie filharmonia,
          rozni ludzie, temperamenty a mecz pilkarski to takze swoista rywalizacja na
          trybunach.O rywalizacji poza nimi nie ma sensu sie tu wypowiadac bo nie dotyczy
          ona zapewne nikogo z tego szacownego gremium.Nigdy nikt postronny na meczu
          Korony Kielce nie ucierpial.Nigdy nikt kto respektuje zasady i normy (umowne
          ale jednak) Mlyna nie byl niezadowolony z uczestnictwa w nim.

ja juz Kiedys pisalem: Korona Kielce to nie NOWY STADION, PILKARZE(PRACOWNICY
          KLUBU) to znacznie wiecej... to historia, mecze, wyjazdy, barwy, przyjaznie,
          chwile triumfu i porazek.
          wiec informuje: NIKT Z WAS tak tu atakujacych "hamstwo z wygolonymi glowami"
          tego nie zmieni.Nigdy.Radze sie z tym pogodzic-wczuwac w klimat i bawic:)

p.s potwierdzam: wisla to jest stara ku**a, dobrze zebysmy mieli tego
          swiadomosc;)

p.s uprzedze pytanie: jestem powaznym facetem pod 30stke, praca ,rodzina
          i..jestem fanatykiem:)

pozdrawiam

Korona&Polonia&Stal Mielec&Cracovia&Sandecja
          • Gość: jaguś Re: spokojnie... IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.07, 17:43
            uprzedze pytanie: jestem powaznym facetem pod 30stke, praca ,rodzina
            > i..jestem fanatykiem:)
            jesteś prostaczkiem,który ma gdzieś innych ludzi,a teksty wykrzykiwane i wyśpiewywane przez "kibiców" na stadionie są właśnie manifestacją ich(waszego) poziomu kultury i inteligencji.Mój tata raz zabrał swojego 9 letniego wnuka na stadion,poziom chamstwa i agresji skutecznie zabił jego sympatie do stadionu i Korony.
            • Gość: piknikowy1 Re: spokojnie... IP: 82.139.11.* 02.04.07, 17:50
              sympatie do stadionu i Korony.

...hmmmm, na jego sympatii do stadionu nam srednio zalezy;) to tylko budowla:)
              MY tworzymy jej klimat- radze zapamietac-zapisac;)

ja napisalem juz co chcialem napisac, daremne moje polemiki z wami-na innych
              falach odbieramy:) Pozdrawiam koroniarska brac!
              • Gość: piknikowy Re: spokojnie... IP: 82.139.11.* 02.04.07, 17:52
                Droga Jagus.Bylbym bardzo ostrozny w okreslaniu kogos mianem "prostaczka" nie
                znajac Go, a wiedze o nim czerpiac jedynie z kilku zdan z forum:)Niemniej
                jednak pozdrawiam:)
                • Gość: eh Re: spokojnie... IP: *.tkdami.net 09.04.07, 14:44
                  przeciez widac jakim prostaczkiem jestes z Twoich wypowiedzi i bronienia szamba
                  stadionowego. STADION TO NIE TEATR ale tez NIE BURDEL i nie zapadła wiocha z
                  której widocznie pochodzicie... Trochę kultury - jedyne czego chcą prawdziwi
                  kibice... Flagi, oprawy, race, śpiewy - TO WSZYSTKO MA ZOSTAĆ. Potrzeba tylko
                  TROCHĘ KULTURY (po co po każdej niezgodnej z waszym zdaniem decyzji arbitra od
                  razu śpiewac SĘDZIA .UJ albo EBA.C PZPN? Gwizdy już wam nie wystarczą? To
                  pokazuje właśnie wasze wsiowe prostactwo)
            • Gość: Antek Re: spokojnie... IP: 80.48.137.* 02.04.07, 19:13
              Pozwolisz moja droga, że t onieco rozwinę (?)
              KIBOL:
              Spokrewniony z dresikiem i podobnie jak dresik jest zwierzęciem inteligentnym.Potrafi posługiwać się prostymi "narzędziami"(np. krzesełkiem),którymi macha wokółgłowy lub rzuca je przed siebie.Demonstruje w ten sposób otoczeniu,że wcale nie jest taki głupi,na jakiego wygląda.Niestety kibol,mimo swojej inteligencji,nie jest w stanie sam występować.Musi mieć spełnione określone warunki do życia,stąd też stworzono specjalne laboratoria,zwane stadionami,gdzie sie kiboli hoduje.Aby zwierzęta te były bardziej aktywne i miały dobrą kondycję,puszcza się,co jakiś czas,przeciwko nim psy i suki,które ganiają kibola po stadionie.Po zachowaniu kibola widać,że bardzo mu to służy.Po takim wybiegu zwierzę to jest bardziej zadowolone,co okazuje swoim opiekunom skacząc po krzesełkach i rzucając je wokół siebie.Cechą charakterystyczną kibola jest jego ubarwienie.Jest ono zależne od tego,w którym laboratorium kibol został wyhodowany.W dwóch największych warszawskich laboratoriach mamy np.zwierzęta o dwóch różnych barwach.Jeden zwany legionkiem,ma barwy zielono-biało-czerwone,zaś w drugim laboratorium wyhodowano poloniaka o czarnym ubarwieniu.Wśród kiboli nie zaobserwowano samic.Stąd też podejrzenie naukowców,że zwierzęta te mają skłonności homoseksualne.Bowiem kibol na widok kibola o innym ubarwieniu zwykle bardzo się podnieca i dąży donatychmiastowego zbliżenia.Najchętniej grupowego.Zagadką więc,mimo wnikliwego monitoringu,pozostaje to,w jaki sposób kibol się rozmnaża.
              • Gość: analityk Re: spokojnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 19:33
                Bardzo mi sie spodobała ta analiza. Chcę zaznaczyć, że najnowsze badana
                wskazują iż kibole rozmanzają się podczas sezonu godowego na tzw "ustawkach"
                czyli bijatykach ustawionych przez przywódców stad.
                • Gość: piknikowy Re: spokojnie... IP: 82.139.11.* 02.04.07, 20:17
                  jegomosc "Antek" popisal sie niezlym kunsztem piora-usmialem sie dobrze:) i
                  wlasnie taka wersja i stereotyp bedzie teraz pokutowaly wsrod kieleckich
                  forumowiczow.Lepiej sprawe okpic, osmieszyc niz zrozumiec i poznac:)Na
                  szczescie to tylko ujadanie malego pieska na ktorego duze Pieski co najwyzej
                  noge podniosa:)Pisaniem na forum nic nie zmienicie-proponuje donosy na policje,
                  Straz Miejsca, etc..wskazujcie palcem winnych, dawajcie 10letnie zakazy,
                  areszty pisowskie sady ilustam-godzinne:)

..a my sie bawimy i to pier....imy:)

pozdrawiam wylewnie i niezwykle serdecznie:)

piknikowy
                  • Gość: KCK Re: spokojnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 21:08
                    Nie ma lepszego od naszego piknikowego :D:D
                    • Gość: gr Re: spokojnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 23:03
                      :) kto jest ten jest :) Obserwatorium
      • Gość: marian Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 22:59
        Najtragiczniejsze w tym wszystkim są te zachwyty nad kultura widowiska ze strony
        piszących i mówiących o stadionie na klęczkach dziennikarzy kieleckich.Jeden z
        nich ośmiesza się nazywając stadion "Arena Kielce",widać niewiele
        widział.Śmieszy też chwalenie się monitoringiem.Zajmowanie nieswoich
        miejsc,zmienianie ich w trakcie meczu,stanie na schodach,zasłanianie są bardzo
        częste,a najgorsze że ochrona zupełnie nie reaguje.A już zupełna rozpacz
        bierze,gdy się obserwuje samozadowolenie władz klubu,nie tego się spodziewano po
        p.Klickim,Tkaczuku i innych.Zobaczycie do czego doprowadzi banie się i
        tolerowanie zwykłego prymitywizmu i chamstwa i usprawiedliwianie go przez
        nazywanie tego kibicowskimi prawami i zwyczajami.
      • Gość: gr Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 22:16
        Czyli córka cię rozliczy, żeś plastelina nie facet. Na C u góry obok młyna nie
        ma młyna, a czy ktoś wygolony to od razu bandyta to sobie sam odpowiedz. Pewnie
        strach ma wielkie oczy to i zaćpane oczy zobaczyłeś.

Dam radę, też mam córkę, młodszą o 6,5 roku. Podchodzę, mówię kulturalnie:
        panowie, przepraszam, ale mam z córką bilety na te miejsca, moglibyście się
        przesunąć?

W 200% da radę, ale skąd ma to wiedzieć ktoś, kto pozjadał wszelkie rozumy a nie
        próbował? Chcecie kultury, to sami ją spróbujcie wprowadzać zanim zaczniecie
        oskarżać.
      • Gość: gr Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 23:05
        Czyli córka cię rozliczy, żeś plastelina nie facet. Na C u góry obok młyna nie
        ma młyna, a czy ktoś wygolony to od razu bandyta to sobie sam odpowiedz. Pewnie
        strach ma wielkie oczy to i zaćpane oczy zobaczyłeś.

Dam radę, też mam córkę, młodszą o 6,5 roku. Podchodzę, mówię kulturalnie:
        panowie, przepraszam, ale mam z córką bilety na te miejsca, moglibyście się
        przesunąć?

W 200% da radę, ale skąd ma to wiedzieć ktoś, kto pozjadał wszelkie rozumy a nie
        próbował? Chcecie kultury, to sami ją spróbujcie wprowadzać zanim zaczniecie
        oskarżać.
    • Gość: Kibic prawdziwy Filozofia zasrańców ! Takich chcecie mieć widzów ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 20:36
      a juz Kiedys pisalem: Korona Kielce to nie NOWY STADION, PILKARZE(PRACOWNICY
      KLUBU) to znacznie wiecej... to historia, mecze, wyjazdy, barwy, przyjaznie,
      chwile triumfu i porazek.
      wiec informuje: NIKT Z WAS tak tu atakujacych "hamstwo z wygolonymi glowami"
      tego nie zmieni.Nigdy.Radze sie z tym pogodzic-wczuwac w klimat i bawic:)

p.s potwierdzam: wisla to jest stara ku**a, dobrze zebysmy mieli tego
      swiadomosc;)

Poczytajcie sobie dyrektorzy klubu, szefowie policji, prezydenci od siedmiu
      boleści, pseudo wychowacy, dziennikarzy na klęczkach piszacyu o kieleckim
      stadionie i tych "ancymonkach " z młyna !lepiej zburzyc stadion niz chwalic
      sie na cały kraj takimi "młynarzami" !
      • Gość: piknikowy Re: Filozofia zasrańców ! Takich chcecie mieć wid IP: 82.139.11.* 02.04.07, 20:41
        "mlynarzami"?ehhhh, fajnie sie to czyta:)))

takich chcecie miec WIDZOW?????? wlasnie WIDZOW a nie KIBICOW KORONY ktorzy
        swoja milosc, szacunek i przywiazanie do barw wyrazaja setkami kilometrow
        przejechanymi by dopingowac pilkarzy...a Wy jak? kupujac bilet?pepsi?
        • Gość: Yasiek Re: Filozofia zasrańców ! Takich chcecie mieć wid IP: *.pgi.waw.pl 02.04.07, 20:56
          Jak jesteści takimi fanami to czemu nie umiecie zorganizować porządnego
          dopingu. Na forach internetowych się was śmieją. Jak to jest że najczęściej
          zakrzykuje was grupa kibiców z sektora przyjezdnych. Jeśli liczycie że cały
          stadion będzie z wami śpiewał Wisła k..wa j.bana to jesteście w błędzie. Ludzie
          się za was wstydzą a wy jak się będziecie tak dalej zachowywać to mecze
          będziecie mogli oglądać w telewizji.
        • Gość: plisak Re: Filozofia zasrańców ! Takich chcecie mieć wid IP: *.215.219.81.static.kielce.msk.pl 03.04.07, 00:43
          My? Tępiąc takich jak wy Jesteśmy skuteczni, przestrzegam.
      • Gość: Yasiek Re: Filozofia zasrańców ! Takich chcecie mieć wid IP: *.pgi.waw.pl 02.04.07, 20:48
        W pełni popieram Twoje stanowisko. W Polskę poszła fama o bezpiecznym
        stadionie, wizytach całych rodzin itp. To bzdura. Stado baranów którzy śmią się
        nazywać największymi sympatykami Korony w czasie meczu ryczą ordynarne hasła w
        a w przerwie zbiorowo sikają pod płotem od Gagarina. Przyjeżdżają kibice z
        innych drużyn i zachowują się o niebo lepiej. Monitoring video, monitoring
        audio - ochrona, kupa wydanych pieniędzy - wszyscy to mają gdzieś - apel do
        klubu zróbcie coś do cholery.
        • Gość: piknikowy Re: Filozofia zasrańców ! Takich chcecie mieć wid IP: 82.139.11.* 02.04.07, 21:02
          wiec moze jeszcze odpowiem:

kibicowsko jestesmy polskimi sredniakami,pogodzilismy sie z tym, lecz staramy
          sie rownac do gory. Przyspiewki, fakt-sa i bede, tak jak na calym swiecie i w
          Polsce.Wisla jest wyjatkowo znienawidzona w Kielcach- zatem i stosowna reakcja.
          A za "przystadionowych obszczymurkow" nie mam zamiaru ani ja, ani Klub ani nikt
          z ekipy odpowiadac.Tyle.

Generalizujcie sobie jak chcecie.
          Powtarzam.Tak juz jest taka specyfika kibicowania i tyle.

pozdrawiam:)
          • Gość: Normalny Re: Filozofia zasrańców ! Takich chcecie mieć wid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 21:54
            Ale Wy jesteście dziwni!!!!!!! przeciez na każdym spotkaniu w Polsce są jakieś
            obelgi, a te na stadionie w CK zapewniam Was, że nie są najgorsze!!!!!. Wy
            wszyscy "mądrusie" i uczuleni na obelgi przypomnę wam, że nie raz na meczu z
            Wisłą to przypadkowi ludzie wściekli decyzjami sędziego zaczynali narzucać różne
            niecenzuralne słownicwo, a w niektórych przypadkach młyn dopiero wtedy się do
            nich dołączał! Założe się, że z ust ponad 80% kibiców co chwila padały jakieś
            wyzwiska, więc nie gadajcie o tym CHAMSTWIE ze strony młyna bo to jest
            śmieszne... Gdyby nikt poza nimi na stadionie nie spiewał tych haseł to bym się
            zgodził, ale w sobote śpiewał CAŁY stadionw tym wy pewnie także...
        • Gość: Belfer Re: Filozofia zasrańców ! Wisła do sądu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 21:30
          W gazecie krakowskiej ukazała się wiadomośc,że Wisła rozważa podanie do sądu
          kibicow Kolportera Korony za obraze i wulgarne okrzyki pod adresem
          klubu.Fajnie co, ciekawe, czy policja ma coś nagrae z tych okrzyków, czy jest
          też wideo z sektorów "młyna", na któtrych sie wyprawia ekscesy !
          • Gość: piknikowy Re: Filozofia zasrańców ! Wisła do sądu ! IP: 82.139.11.* 02.04.07, 22:23
            ojojoj.
            faktycznie stalo sie;/
            • Gość: moskit Re: Filozofia zasrańców ! Wisła do sądu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 22:59
              Piknikowy-Robisz postepy,zaczynasz kumac o co chodzi,zmieniasz ton wypowiedzi.
              Brawo,to nie wstyd,to rozsadek!Jesli jestes kibolem to policzcie sie razem,co?
              Myslisz ze macie moralne i fizyczne prawo do "kibolowania",wygracie? Tak, ale
              tylko wtedy gdy wam sie pozwoli,administracyjnie,organizacyjnie,obojetnoscia.
              Chyba jestesmy w podobnym wieku,tez mnie rozsadza,wpienia,ale cwicze,biegam,
              gram w siatkowke,tenisa,silownia,brydz,szachy.Zawsze wiem gdzie jestem i czy
              nie jestem "menda" trolem,nie truje,ublizam bo to wstyd,hanba.Pare lat temu tez
              cwaniakowalem,dzis jest mi wstyd,a najgorsze ze na poprawe opinii musialem pra-
              cowac pare lat,a i tak mowia ,ze moze mi odbic/oby nie/.Pozdrawiam,pomysl,OK?
              • Gość: piknikowy Re: milego dnia zycze:) IP: 82.139.11.* 03.04.07, 06:58
                alez Drogi Moskit.Ja jestem spokojnym i przewidywalnym czlowiekiem.Codziennie
                chodze w garniturze, na swoja opinie pracuje juz 7 lat a przelozeni doceniaja
                moje zaangazowanie i spokoj:)
                Bynajmniej nie jestem hamem i prostakiem.Podobnie jak wiekszosc z Was denerwuje
                mnie np. niszczenie autobusow;/ -czytamy o tym w artykule na stronie GW. Ale
                coz, w kazdej grupie sa po prostu proste jednostki, bezrefleksyjne i podatne na
                wplywy;/

mam swojego malego bzika;) i tyle.Pozdrawiam:)
          • Gość: salonowiec Re: Filozofia zasrańców ! Wisła do sądu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 23:11
            Prima aprilis.
    • Gość: knot Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 00:15
      Zlustrować Wisłę. Zamknąć koryto Wiśle.
    • Gość: Dojrzały kibic Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 10:11
      Niestety źle się dzieje na stadionie Korony. To, że na innych stadionach w
      Polsce też panoszy się chamstwo, prymitywizm i subkultura, nie jest
      usprawidliwieniem i przyzwoleniem na to, aby takie rzeczy musiały się dziać w
      Kielcach. Ale czy widział ktoś kulturalnego chama? Chamstwo zawsze jest
      chamstwem, niezależnie kto jest jego autorem , a kto sponsorem!!! Akceptacja
      przez kierownictwo Korony takiego zachowania nienajlepiej również świadczy o
      właścicielach i sponsorach klubu!!!Czy tak musi być? Czy Korony nie stać na
      kulturalnych kibiców?
      • Gość: realista Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 10:49
        Mysle ze dzialacze Korony zapoznaja sie z tymi opiniami i do dzialania wladcy.
        Wybor,decyzje w waszych umyslach,kibole lub pozostali,co lepsze,mentalnie,finan-
        sowo,rybki lub akwarium,stadion dla kibicow czy koboli?
      • Gość: salonowiec Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 16:01
        <czy widział ktoś kulturalnego chama?> I Ty widziałeś! Przecież J. Kaczyński
        jest kulturalnym ...
      • Gość: gr Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 22:28
        Kibiców się nie kupuje, to kibice kiedyś "kupili" Koronę.
    • Gość: Kibic Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 13:10
      Precz z kibolami i chamami !!!!!!
    • Gość: hrabicz Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 10:42
      dziwi mnie to co tu wypisujecie, nie jestem kibolem, mimo to chodzę na wszystkie
      mecze, jeśli nie mam ochoty skakać i śpiewać cały mecz to nie siadam na młynie
      ani w pobliżu bo zajęcie tam miejsca zobowiązuje mnie niejako do tego. Piłka
      nożna i atmosfera na stadionie ma swoją specyfikę, jeśli komuś to nie odpowiada
      to polecam obejrzenie meczu przed telewizorem. Wrażliwość niektórych ludzi jest
      odrobinkę przesadzona. Uważam że na stadionie jest bezpiecznie. Jeśli, jak to
      niektórzy mówią, przegonicie ze stadionu kibiców z młyna i karzecie im siedzieć
      grzecznie to kto będzie dopingował? Starsi panowie? Ludzie z dziećmi którzy
      przyjdą na jeden mecz w sezonie i robią oburzone miny że ktoś wykrzyczy wulgarne
      słowo? Po kilku porażkach stadion opustoszeje bo 90 % oburzających się lubi
      oglądać mecze tylko kiedy drużynie dobrze idzie.
      • Gość: bulgari Chamówa i wulgarzyzmy,tak widzę Koronę IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.07, 16:24
        <Ludzie z dziećmi którzy przyjdą na jeden mecz w sezonie i robią oburzone miny że ktoś wykrzyczy wulgarne słowo>
        Na stadionie Korony słyszałem przez jakieś 120 minut cały repertuar wulgaryzmów,chyba nie zabrakło ani jednego słowa uznawanego za obelżywe w języku polskim.Tak ma się synowi zakodować obraz sportowego współzawodnictwa? Banda podpitych chamków i prostaczków psuje widowisko pozostałym 14000 kibiców,dlaczego mam się na to godzić? Czemu na meczach siatkówki jest prawdziwa sportowa atmosfera,fantastyczny doping i poczucie że cały ten sport od zawodnika po kibica jest fairplay,a na piłkarskim stadionie musi być prymitywizm i agresja? Wszystkiemu winien jest PZPN?
        • Gość: gr Re: Chamówa i wulgarzyzmy,tak widzę Koronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 22:30
          Zapraszamy na mecze siatkówki. Z pewnością znajdzie się osioł, który kupi wasze
          bilety na fajne mecze.
          • Gość: Ala Re: Chamówa i wulgarzyzmy,tak widzę Koronę IP: *.tkdami.net 09.04.07, 14:48
            Nie, to nie my mamy się wynieśc ze stadionu na siatkówkę - to TY WYP.E.DALAJ!
            (używam WASZEJ terminologii stadionowej) - dlaczego uważasz, że to kulturalni
            ludzie mają się wynieśc? I PRZESTANCIE MYLIC KULTURE Z BRAKIEM DOPINGU. Mozecie
            caly mecz machac flagami, pieknie dopingowac, ale bez wylgaryzmow po kazdym
            "zlym" gwizdku sedziego (czlowieka z kultura poznaje sie po zachowaniu, kiedy
            zostaje wyprowadzony z rownowagi - wtedy mozna odroznic Chama od Pana)...
    • Gość: marshall Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.tkdami.net 04.04.07, 11:06
      Przed każdym meczem odbywa sie parada policyjna na sygnałach,pędzą radiowozy
      gdzies od Cedzyny,demonstracja siły,jak w stanie wojennym.Potem pałka
      mieknie,czego dowodem autobusy MPK po ostatnich igrzyskach. Co na to spec
      Przybylski Krzysztof,guru prezydenta Lubawskiego,podobno od spraw
      bezpieczeństwa. Jaja a nie bezpieczeństwo!
    • Gość: Kibic Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 13:49
      Niestety winnych za bezpieczeństwo kibiców i mieszkańców Kielc nie ma.
    • ikser Komu wierzyć??? 04.04.07, 14:06
      Gazety pisały, że podobno było EKSTRA! Komu wierzyć? Rodzi się ponownie pytanie,
      czy stadion wybudowany za ciężkie NASZE pieniądze służy grupce HOŁOTY?!!!
    • Gość: PEPAS Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 16:56
      Hahaha! Czy wy naprawdę sądzicie, że ta cała wasza gadanina na forum cokolwiek
      zmieni? Każdy się nagada a i tak będzie tak jak jest. Znaleźli się "kibice"
      tępiciele chamstwa. Niektórzy pewnie pierwszy raz na meczu a gadają najwięcej.
      Nie podoba się atmosfera na stadionie? To nie przychodźcie! Tyle...

Bez odbioru...
      • ikser Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli 04.04.07, 17:07
        To uprawiaj dalej chamstwo PEPASIE, licząc na to, że się nic nie zmieni!
      • Gość: jerry Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 17:26
        A ile was pepas jest. 200-300 "prwdziwych kibiców" siłą Korony są zwykli
        oglądacze meczy ich według statystyk przychodzi kilka tysięcy. Zabronisz mi
        przychodzic na mecz bo nie znosze twojego chamstwa, zabronisz tym kilku
        tysiącom to zostaniesz głąbie sam na tym stadionie. Razem z kupą innych
        chamowatych, podpitych gó..arzy którzy tylko umieją obnrażać innych...
        • patologia1 Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli 04.04.07, 22:30
          te 200-300 osob chodzilo na mecze gdy nie bylo kolportera .
          • patologia1 Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli 04.04.07, 22:39
            a tak wogule to o czym wy tu rozmawiacie , chcecie kultury to od siebie
            najpierw ja wymagajcie .... tak wiem , wy nigdy nie klniecie i nie uzywacie
            wulgarzymow , wspaniali kibice sukcesu ilu z was po nieudanej akcji powiedzialo
            sobie pod nosem lub glosnie K.RWA MAC ? no prosze odpowiedzcie sobie na to
            pytanie. Mecz to emocje , emocje przeksztalcaja sie czasami w slowa . Skoro
            uwazamy ze Wisla to K.RWA to czemu mamy tego nie manifestowac ..... bo z
            dzieckiem na mecz przyszedles , Drogi tato a ile razy twoje dziecko bylo
            swiadkiem klotni z twoja zona i z towich ust slyszalo niecenzuralne slowa czy
            w/w opisanej sytuacji czy innej.. tak .tak wiemy wy nie klniecie . bo Kielce to
            kultura .... a tak wogule byles kiedys na wyjezdzie , byles swiadkiem jak
            wchodzisz na inny stafion a stroze prawa odnosza sie to Ciebie uzywajac slow ,
            k.rwa, c.uje .... jak cie przyjezdbi wyzywaja lub na powrocie atakuje .... tak
            tak zaspiewasz im potem ze nic sie nie stalo my was i tak lubimy bo jestesmy
            tolerancyjnie . Pilka to sport dla mezczyzn a facet pije klnie i jak chce to
            sie bije

Bylismy Jestesmy Bedziemy - Fanatycy Korony
            • Gość: PerversFans Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: 82.139.11.* 04.04.07, 23:29
              niezle napisane.

filharmonii nie zrobicie ze stadionu.Nie podoba sie- WDK i relacje Live w
              Canalu stoja otworem.

To my nadajemy koloryt szarej polskiej pilce;)i tak JEST i Bedzie.

Korona nie WLASNOSCIA Firmy KOLPORTER.
              Korona to nie pilkarze, mimo ze wielu z nich jest sercem z klubem i miastem.
              Korona to tradycja, mloda bo mloda ale jednak.Korona to BARWY, herb,
              wspomnienia, wyjazdy.To pot i lzy.czesto tez krew.

"WIDZOWIE"??? zapraszamy, ale bawcie sie razem z nami,a nie ciupajcie nam.

do zobaczenia na Pogoni;)
              • Gość: plisak Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.215.219.81.static.kielce.msk.pl 04.04.07, 23:40
                Głupków nie sieją
                '
                Przysowie ludowe.
                • Gość: mlodyy Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 20:33
                  O, brak argumentow sie odzywa, wiec zaczynacie obrazac?:)
                  Milo
                  Panowie kulturalni widzowie
                  Nie podoba sie - zapraszamy do pubu obejrzec mecz. Choc w sumie, tam przeciez
                  tez az roi sie od przeklenstw i 'podpitych gowniarzy'.

Zalozcie Canal+ w domu, zalozcie szal Kolportera i ogladajcie mecz.
                  Tyle wam radze.

Chodzicie na Korone od 1 lub 2 sezonow, a juz chcecie wywalac ze stadionu tych,
                  ktorzy Korone tworza od kilkunastu lub kilkudziesieciu
                  Zabawne
                  pzdr
                • Gość: gr Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 22:35
                  "Głupków nie sieją
                  '
                  Przysowie ludowe."

Ale kto mądry może powiedzieć, że nie jest głupkiem... nie ty.
        • Gość: PEPAS Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 23:57
          Jerry, wskaż mi w moim poście jakieś obraźliwe słowa. Czy ja tu kogoś obrażam?
          To ty mnie obrażasz koleś! Ty nazwałeś mnie chamem! Znasz mnie, że tak o mnie
          mówisz? Wogóle jak jesteś taki odważny to wejdź w sobotę na młyn i pogadaj sobie
          ze mną. Takie "terefere" na forum gazety to żadna rozmowa. Widzę że wywiązała
          się całkiem niezła dyskusja.

Zapraszam na: www.koronakielce.net

Tam możemy konstruktywnie podyskutować na ten temat. Pozdrawiam wszystkich
          prawdziwych kibiców. Widzimy się w sobotę na Pogoni!:)
        • Gość: gr Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 22:32
          Tak siłą Koronki jest 14000 kibiców, ale kibiców, i na pewno nie większość
          malkontentów z tej dyskusji.
    • Gość: if poziom faktu IP: 194.181.128.* 05.04.07, 11:02
      Ja proponuje wpuszczac tylko ludzi w krawatach, gdyz jak powszechnie wiadomo są
      mniej awanturujący się:) Parodia, zróbmy sobie tu drugą amerykę i na meczach
      razem ze spikerem będziemy krzyczeć defence, defence....
      • Gość: ? Re: poziom faktu IP: *.tkdami.net 09.04.07, 14:49
        Nie, po prostu niech grupa prostackich prymitywow przestanie krzyczec
        "YPIEDALAJ" po kazdym gwizdku sedziego i po kazdym faulu druzyny przeciwnej - co
        to ma wspolnego z dopingiem, oprawa meczu itd?
    • Gość: oho Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 13:24
      OFICJALNI CHULIGANI KORONA !!!
      CHWDP
      • Gość: _mat_ Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 16:51
        Brak mi słów...Jak zwykle wielka awantura rozpętała sie po meczu z Wisła, bo
        przeciez "Cala Polska zobaczyla jakie to chamy w Kielcach"
        Dziwi mnie tylko jedno:
        Czemu wszyscy obruszyli sie akurat po tym meczu. Meczu na ktorym polowa osob
        pojawila sie po raz pierwszy na stadionie a teraz najeżdza na wszystkich po
        koleji i zachowuje sie jakby pozjadala wszystkie rozumy...Takie sytuacje maja
        miejsce na kazdym meczu w Polsce i juz nie raz zdarzaly sie na Koronie co jest
        normalne bo kazdego czasem nerwy ponoszą,ale pewnie polowa osob tego nie wie bo
        przychodzi na mecze z "lepszymi zespolami" takimi jak Legia czy Wisła. Chyba o
        czyms to swiadczy?
        Nawet nie macie pojecia ile pracy ludzie potrafia wlozyc w to zeby na stadionie
        panowala dobra atmosfera. Zamiast isc na impreze siedza po 10 godzin nad
        oprawami, potem mecza sie przed meczem zeby to wszystko jakos przygotowac i
        zgrac a po meczu musza wszystko zwinac. Ale co to obchodzi kogos kto przychodzi
        na gotowe siada oglada mecz i wychodzi po czym wraca do domu siada przed
        komputerem i pisze:
        "same chamy w tym mlynie"
        Tak jest najlatwiej
        A juz widze te komenatarze jakby nie bylo dopingu i Młyna:
        "Oho...hamy sie obrazily"
        "Ale mamy slaby doping, niech sie ktos tym zajmie"
        "super stadion a taki doping...WSTYD"
        TAk to juz u nas jest:
        Najlatwiej narzekac, samemu cos zrobic to nieeee gdzie tam...
        Kibice maja byc jednoscia a nie wzajemnie podkladac sobie klody pod nogi
        tekstami w stylu:
        "arena Kielce...tez mi"
        Tyle
        • Gość: kibic Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 18:48
          > Nawet nie macie pojecia ile pracy ludzie potrafia wlozyc w to zeby na stadionie
          > panowala dobra atmosfera. Zamiast isc na impreze siedza po 10 godzin nad
          > oprawami, potem mecza sie przed meczem zeby to wszystko jakos przygotowac i
          > zgrac a po meczu musza wszystko zwinac.

Czy 10 godzin trzeba siedzieć żeby chamskie okrzyki przygotować ?
          • Gość: PerversFans Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: 82.139.11.* 05.04.07, 20:25
            pojecia nie macie z kim zaczynacie.tyle na temat
          • Gość: _mat_ Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 21:23
            kibic napisał(a):

> > Nawet nie macie pojecia ile pracy ludzie potrafia wlozyc w to zeby na sta
            > dionie
            > > panowala dobra atmosfera. Zamiast isc na impreze siedza po 10 godzin nad
            > > oprawami, potem mecza sie przed meczem zeby to wszystko jakos przygotowac
            > i
            > > zgrac a po meczu musza wszystko zwinac.
            >
            > Czy 10 godzin trzeba siedzieć żeby chamskie okrzyki przygotować ?

Czytaj ze zrozumieniem a nie wyrywaj z kontekstu...
            Przeklenstwa na meczu stanowia moze 3% wszystkiego co sie dzieje, pozostale to
            wspaniala atmosfera doping przez cały mecz, oprawy i tysiace innych rzeczy
            ktorych by nie było gdyby nie młyn. Mowcie sobie co chcecie ale prawdą jest to
            co ktos juz napisal ze wszyscy co tak bardzo skacza tutaj jakich to mamy chamow
            na meczach sa mocni na necie i tu moga wylewac swoje żale...brakuje mi tylko tu
            komentarzy : "Nigdy wiecej na meczu sie nie pojawie bo wstyd chodzic z taką chołotą"
            • Gość: plisak Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.215.219.81.static.kielce.msk.pl 06.04.07, 02:41
              Gość portalu: _mat_ napisał(a):
              >brakuje mi tylko tu komentarzy : "Nigdy wiecej na meczu sie nie pojawie bo
              wstyd chodzic z taką chołotą.
              '
              Rzecz w tym, że to ty mat i tacy jak ty nie będą mieli wstepu NA STADIONY.
              Oczyścimy polską piłkę z pseudodziałaczy i kiboli. Na bank.
              • Gość: czlowiek biegunka Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: 82.139.11.* 06.04.07, 06:49
                z calym szacunkiem ale Ty to sobie mozesz oczyscic conajwyzej nos z kipy albo
                uszy z wosku;-/
                • Gość: gr Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 22:39
                  no i jeszcze u mnie na osiedlu ostatnie wichury wywiały śmieci ze śmietnika,
                  niech oczyści jak mu tak łatwo przychodzi, bo służby nie dają rady...
    • Gość: pawel.CK widzowie a nie KIBICE... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 21:04
      Ale mam polewke czytając niektóre wypowiedzi ludzi którzy byli pare razy na
      meczu Korony i zabierają głos jakby stracili wszystkie rozumy!!! To nie Wy
      stanowicie o Koronie - jesteście TYLKO WIDZAMI bo nazwanie Was kibicami to
      obrazu dla prawdziwego kibica!!! Piszcie sobie i użalajcie się na forum bo tylko
      tu jesteście kimś;)))

Pozdrawiam prawdziwych kibiców Korony Kielce
      • Gość: koss Re: widzowie a nie KIBICE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 21:11
        Jak tak czytam co piszecie WY "prawdziwi kibice" to skomentuje to jednym słowem
        PATOLOGIA jesteście
        • Gość: mp Re: widzowie a nie KIBICE... IP: *.chello.pl 05.04.07, 22:01
          Cały tydzień ciężko pracuję,w sobotę idę na mecz żeby sie rozerwac i
          odreagowac,a to że sobie krzyknę sędzia ch.., to mam w cenie biletu...
          P.S. nie siedze na młynie,ale tak trzymac Panowie,w.t.s.k. ;)
          A swoją drogą, panowie "dzieciaci", o godzinie 20 dobrze wychowne dzieci z
          dobrych domów leżą już w łóżeczkach
          • Gość: xxxxx ŻENADA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 22:52
            Wszyscy mają pretensję do młynu! Czemu?! Gdyby nie "MŁYN" to na meczach nie było
            by takiego klimatu, śpiewania, wspaniałej oprawy. Ludzie, którzy pojawili się
            pary razy na meczach i to na dodatek tylko z lepszymi drużynami najbardziej się
            dochodzą. Przekleństwa na Wisłe są złe ale jak sami wrzucają na piłkarzy swojej
            własnej drużyny!! po nieudanej akcji to jest dobrze. Sam nie siedze na młynie
            tylko na różnych sektorach ale ciesze się, że mamy takich kibiców - na MŁYNIE
            oczywiście, którzy na każdym meczu umilą mi oglądanie meczu swoimi zajeb....
            oprawami i super dopingiem. A wy tzw. sezonowcy jak zwykle doszukujecie się
            dziury w całym. Narzekacie tylko, że to źle, tamto źle. Na naszym stadionie jest
            bezpiecznie i jest super atmosfera a wy super-kulturalni kibice nie próbujcie
            tego zepsuć. Albo dostosujcie się albo ... nie przychodzcie na mecze! Nikt po
            was nie będzie płakał. Tyle w tym temacie. Pozdrawiam prawdziwych kibiców!
            • Gość: Ala Re: ŻENADA! IP: *.tkdami.net 09.04.07, 14:51
              ALE NIKT NIE MA CZŁOWKIEKU PRETENCJI DO WSPANAIŁEGO DOPINGU I OPRAWY MŁYNU!!
              Chodzi tylko o te wulgarne okrzyki, do których zresztą zachęca matoł z megafonem
              (czyli nie są one spontaniczne, ale wymuszone przez tego matołka)
          • Gość: piknikowy Re: widzowie a nie KIBICE... IP: 82.139.11.* 05.04.07, 22:53
            widzowie.zapraszamy na mlyn-wyjejecie zale w 4 oczy:) nic sie wam nie stanie
            przeciez:) MAMY NAJNOWOCZESNIEJSZY STADION W POLSCE, MONITORING, KAMERY,
            WSPANIALA WSPOLPRACE KLUBU Z POLICJA I SLUZBAMI ZABEZPIECZAJACYMI...wiec czego
            sie obawiacie? nie lepiej poznac "hama, patologie" niz wyzywac na necie
            anonimowo?
            • Gość: fann Re: widzowie a nie KIBICE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 07:10
              Piknikowy nie napinaj sie ,niestety są zespoły które nie darzą sie sympatią i
              niestety są bluzgi takie mecze zdarzają sie rzadko i czy siądziecie koło młyna
              czy koło przyjezdnych bedziecie słyszec obustronne bluzgi,jak sobie
              wyobrarzacie ze kibice gosci bedą Korone wyzywac a jej fani nie odezwą sie??
              Potem na oficjalnej sA wpisy od takich jak Wy ,,oni nas wyzywali a wy siedzicie
              cicho"
            • Gość: Marcin Re: widzowie a nie KIBICE... IP: *.chello.pl 10.04.07, 10:36
              Piknikowy ! Myślę ,że wszystkich wybrednych należy zaprosić na mecz z Cracovią
              .Bedzie fajnie i piknikowo.
        • Gość: pawel.CK Re: widzowie a nie KIBICE... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 11:09
          Wyrabianie sobie zdania na temat innych zaledwie po postach na forum i nazywanie
          ich PATOLOGIĄ??? Gratuluje poziomu dyskusji i intelektu Panie koss;)))
          Jeżeli dla Pana PATOLOGIĄ są studenci, osoby po studiach pracujące w uznanych
          firmach, instytucjach rządowych (takie znam) i po całym tygodniu pracy przyjdą
          na mecz i krzykną słowa na "k" czy "ch" to jest to PATOLOGIA??? Opinie o innych
          należy wyrabiać sobie nie przez nieobiektywne gazety czy internet ale w świecie
          realnym!!! Najpierw trzeba poznać te "patologiczne osoby" żeby móc o Nich tak
          powiedzieć!!!
          • Gość: Robert Re: widzowie a nie KIBICE... IP: *.tkdami.net 09.04.07, 14:53
            nie, to nie patologia - ty zwyczajne PROSTACTWO. Sam pracuję w dużej firmie, w
            której jest wiele osób z bardzo dobrym wykształceniem i wcale toż wykształcenie
            nie derminuje posiadania czy braku kultury. Prostakiem się albo jest albo nie
            jest (można nad tym jednak pracowac)
        • Gość: gr Re: widzowie a nie KIBICE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 22:48
          Tak to my patologia. Inaczej nie można nazwać naszego zaangażowania od lat w
          klub, który pałętał się po III lidze. To my patologia, która w kilkanaście osób
          do kilkuset jeździła na mecze w III lidze. Tak to my patologia, bo wiara dla nas
          jest "czymś" a dla was tylko mrzonką.

Ale coś jednak jest na rzeczy, że to właśnie patologia dbała i dba o klub MKS
          Korona, na co pospolici widzowie mogą spoglądać z zazdrością.

Wasze szare życie sprawia, że nie widzicie sukcesów innych. Wasz stary system
          może was jedynie skłonić do zwierzenia się komuś.

Ale zaznaczam, ORMO i ZOMO już nie ma (choć w tym punkcie to i ja tracę pewność;)
    • Gość: Joystick Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 12:01
      Zastanów się pajacu o czym ty piszesz. Na każdym stadionie można usłyszeć takie
      okrzyki a ty opisujesz akurat Kielce?? Pozdrowienia z Kielc BARANIE!!!!
      • Gość: Joystick Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 12:03
        A przed meczem nie słyszałeś co "kibice" Wisły krzyczeli o Koronie?? Nie nasza
        wina że nie było ich słychać podczas meczu!!!
        • Gość: Dedek CK Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 18:03
          Co my się bedziemy przejmować. Większośc z tych ludzi piszących na tym forum to
          ludzie, którzy przychodzą DWA razy na sezon na mecz Korony, a potem płaczą na
          necie, że usłyszeli o dwa niecenzuralne słowa ... Nie próbujcie im nawet
          tłumaczyć, że na KAŻDYM stadionie w Polsce są takie obelgi a u nas i tak nie
          jest najgorzej, bo tacy nigdy tego nie zrozumieją...Ja do tego całego "zajścia"
          podcjodzę tak jakby nic się nie stało, bo tak naprawde to nic się nie stało...
          Nikt nie płakał z tego powodu, ze usłyszał na swój temat pare niecenzuralnych
          słów, nikt z tego powodu nie rozpierdzielał stadionu, więc co się stało?? NIC!
          Chcecie to nie przychodzcie więcej na mecz Korony, zapewniam was, że chętnych na
          Wasze bilety będzie cała masa ludzi, którym takie "złe zachowanie" nie będzie
          przeszkadzać...
          • Gość: dawid Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 06.04.07, 19:15
            100% poparcia za tą wypowiedź!!!
            • Gość: fann Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 19:37
              nie ma co pisac nie przychodcie bo czuje sie jak w piaskownicy ,troche raci
              jest po obu stronach trzeba zrobic jakis kompromis ...proponuje w 1 połowie
              bluzgi w 2 kulturka.....zartowałem,jednak na Skisłej było sporo miesa
              • Gość: malyck Wulgaryzmy były, są i będą! IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 06.04.07, 21:29
                Posłuchajcie profesora Miodka co oznacza słowo k... a pózniej pogadamy A sory
                chyba, że on dla was tez jest ograniczony Wulgaryzmy były, są i będę. Piłkarze,
                trenerzy, prezesi też przeklinają. Przykład Jacek Wiśniewski hehe
    • Gość: Pasażer Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 22:20
      Uwaga bezmózgowcy ! To wy, z "mlyna" musicie się dostosowac do zasad jakie
      obowiazuja na stadionie kieleckim, a nie pozostali 12- 13 tysięcy widzó !
      Koniec , kropka. Zafnej dyskusji.Kpiny miasto i policja urządza, organizując
      rozmowy z "młynarzami". Ich przedsyawiciele, np. dodek, piknikowy, to są
      faceci o przerośnietych i wybujałych ambicjach, chcą rządzic w mieście. czy
      wam się w glowach popieprzyło !Co to za ostrzezenia - żółte kartki ? Jest
      przepis, jest monitoring ? To karać ! Ile wl;ywów przynoszą
      miejscówki "Młynarzy"a ile moga wpłącac poprawnie zachowujacy sie kibice,
      przychodzacy na mecze z dorastajacymi synami, dziecmi ? Przywódca "młynarzy"
      ma czelnośc twierdzić,że oni spróbują ograniczyc chamskie zachoweanie > Nie
      moze zagwarantować że to sie nie powtorzy !!! Panie Komendancie Głowny ! Na
      takie diktum nikt z pana oficerów kieleckich nie zareagowął, przynajmniej
      w "Gazecie"nic na ten temat nie napisali !Ten pam przywódca może koledze takie
      oświadzcenia pzrekazywac, a na stadionie ma respektowac regulamin i przepisy.
      Jesli nie, to powinni zostać wyprowadzeni z obiketu. Tyle.
      "Młynarze" muszą tez przyjąc od wiadomości, że klub Kolporter Korona nie jest
      ich !Klub jest własnością p.Klickiego i tylko dzieki jego chojności
      funkcjonuje. "Młynarze" sa co najwyżej kibicami i to niezbyt przyzwoitymi, bo
      wiele razy narazili klub w poprzednich latach na kary finansowe, lub
      ogólnopolską krytyke.To nie dzieki "młynarzom" klub przetrwał trudne chwile,
      w porzednich latach przyczynili sie do tego m.in. p. Pakula, p. Kita, p.
      Czechowski,i wielu inych, każdy na miare swych mozliwości finansowych.
      I jeszcze jedno.Policjanci oraz p. Przybylski w UM nie jeżdżą autobusami MZK w
      dniach meczu, więc nie wiedza co się dzieje wewnątrz, jak chamsko zachowują się
      podrostki, ubliżają pasażerow.Szwankuj logiostyka, nie czytaja nawet forum , bo
      dowiedzieli by sie,że po meczu policjanci luc staznicy miejscy muszą być
      wewnątrz autobusow !Dowiedzieliby się z forum, watachy "młynarzy" leca przez
      osiedla ,a zniszczenia sa widzoczne nazajutrz. Ktoś na forum wspomniał o
      wybitych w sobotę szybach w klubie osiedlowym przy Mielczarskiego,
      zniszczconych zamkach, dzrwiach w blokach ! Jak tak dalej nikt nie bedzie
      reagowal, trzeba będzie grodzić bloki mieszkalne albo całe osiedla !
      • Gość: kak Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 23:02
        "Tu nie politechnika, tu sie nie mysli, tu trzeba robic, co szef
        każe"...Dlatego nikt nic dobrego dotychcas nie zrobił z kibolami.
        A to napiał ktos na forum :

Za często chyba zmieniają komendantow policji, bo kazdy nowy musi zapoznawać
        się z realiami i nie wie, np. co robic z okazji meczów piłkarskich. Tymczasem
        obraduja jakieś sztaby przedmeczowe, urzędasy cywilni i mundurowi dywagują, a
        rozwiżanie jest proste: zamieszki sa, nie o wszystkich piszzą przyjazne gazety,
        więc tzreba wziąc towarzystwi za pysk ! Policja nie jest dla demonstracji - po
        co tyle "sił i środków", czyli lu8dzi i samocghdoó znudzionych pod stadionem,
        jesli należy obstawić całe miasto ! Znane są ciągi powrotne podchmielonych
        kibiców, którzy po drodze niszcza co im popadnie. W sobote kilka samochodow na
        Bocianku i Szydłowku, na Osiedlu Jagiellońska szyby w Klubie "witeź", w blokach
        zamki, klamki , porysowane auta. Tu juz ktoś wspomniał, o patrolach w
        autobusach powrotnych,o posterunkach samochodowych w mieście na "trasach", a
        przede wszystkim kontrola miejswc, "wódopojów" porzed stadionem, w których
        tankują ogromne ilości wódki i piwa ! dkaczego nuie mozna zainstalowac przy
        wejściu na stadion kilku alkomatów ? To z miejsca odstraszy pijaków !Dlaczego
        w sektorach "młyna"nie ma ochroniarzy, policjantów, przez cały mecz siędzących
        na skraju przejśc, ktorzy na podstawie sygnałow od kolegów ogladajacych obraz
        z monitorów mogliby wyciągac osobnikow nadających się do sądu. Sąd pracuje 24
        godziny ! Dlaczego rozrabiakow na trybunach "młyna|' nie sprawdza się
        alkomatem, by ich wyprowadzic ze stadionu za "stan wskazujacy..." Mozliwoci
        jest wiele, tylko policjanci pracuja schematycznie, nie bardzo chcą słuchac
        innych, niech więc nie wnerwiają się za krytyczne opinie.

• Gość: gr Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 23:39
          Jestem za trzeźwością na meczu. Ale wtedy na mecz wejdzie połowa chętnych. Poza
          tym, prawo stanowi czy ktoś chce wypić czy nie, gdzie może a gdzie nie, więc
          starczy propozycji. Niestety nie ma ORMO.
      • Gość: gr Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 23:34
        A kimże Pan jest? Owszem Vitapolaris (p. Kita) zawsze sponsorował Koronę i
        chwała mu za to (choć sponsoring nie jest darowizną). Tej firmy już nie ma. Czy
        Korona ją zniszczyła, czy może myślenie jak Pana, że będzie istnieć po wsze
        czasy...?

Tym bardziej to powinno dać do myślenia, że wszystko się obraca w jakimś
        środowisku, które ma wpływ na funkcjonowanie. Kibice Korony są środowiskiem, Pan
        nie, drogi Panie...
      • Gość: Gość niedzielny Pomyśl!!! IP: *.vf.pl 14.04.07, 21:57
        Człowieku jesteś chory z nienawiści do kibiców.A w dodatku karał byś wszystkich
        i za wszystko!W erze kosmosu są już pewnie jakieś leki na tę przypadłość?
        Byłeś na meczu z" pogonią"?Czym by był stadion bez kibiców z "młyna"?Bez
        dopingu był by "teatrem" dla "pierników" którzy chcą pospać na świeżym
        powietrzu!!!
    • Gość: Kibic Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 22:28
      Cały tydzień ciężko pracuję,w sobotę idę na mecz żeby sie rozerwac i
      odreagowac,a to że sobie krzyknę sędzia ch.., to mam w cenie biletu...
      P.S. nie siedze na młynie,ale tak trzymac Panowie,w.t.s.k. ;)
      A swoją drogą, panowie "dzieciaci", o godzinie 20 dobrze wychowne dzieci z
      dobrych domów leżą już w łóżeczkach

Ta wypowiedź potwierdza w pęłni,że policja kielcka zbytnio cacka sie z
      kibolami,ma przepisy, ma monitoring, więc powinna karac. A tymczasem pokzuje im
      żólta kartkę ! Smiechu warte, należałoby by zapropnowac komendantowi
      wojewózdkiemu, przyznamie nagrody dla policjantów za taką koncepcję rozwiąznia
      chuligańskich ekscesów na stadionie.To by sie kraj usmiał !

• Gość: gr Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 23:20
        Pisałem wcześniej, ORMO i ZOMO chyba nie istnieje. Tam dawniej najlepiej dla
        was było wypłakać żale na ramionach "koleżków".

Polityki za dużo w waszych wypowiedziach. Rzeczywistości na pewno nie ma :)

Ilu z was rzeczywiście spotkam na meczu z Pogonią? Na Wiśle było prawie 14000,
        zobaczymy...
    • Gość: Piknik Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 07:42
      Ależ biedne te kibole. Chcą odebrać im sens życia czyli możliwość wypicia
      flaszki pod miętówkę a później rzucania "mięchem" przez 90 minut. Żenujące są
      stwierdzenia,że oni w tym klubie są najważniejsi, że oni stanowią jego
      kolorystykę, że oni od dawna, że oni wyjazdy ....i takie tam inne
      pierdoły.Prawda jest taka, że korzyść ekonomiczna dla klubu była i jest z nich
      niewielka ponieważ stanowią zdecydowaną mniejszość kibiców na stadionie a
      bilety i tak kupują najtańsze i to w dodatku ze zniżkami (to chyba w ramach
      nagrody za dobre zachowanie). Często są natomiast źródłem poważnych problemów
      dla klubu, pamiętamy chociażby pobicie sędziego w III lidze czy rasistowskie
      zachowania wobec Hernaniego. Nawet jeśli na stadionie dzieki nim jest bardziej
      widowiskowo, kolorowo to zaraz konsekwentnie zneutralizują ten stan rzeczy
      innymi negatywnymi zachowaniami - przekleństwami, niszczeniem mienia itp.
      Skutecznie psują przy tym przyjemność oglądania meczu innym kibicom, nazywanych
      pogardliwie przez nich "piknikami", którzy nie chcą używać ani słuchać
      przekleństw, czy też klaskać bądź skakać jak małpy pod komendę.Chcą po prostu
      obejrzeć w spokoju mecz, co im się w głowie najwyraźniej nie mieści.Niestety
      sytuacja taka jest w dużej mierzę winą klubu, który nie robi prawie nic w tej
      kwestii. Widać tu chyba wpływ starchu a zarazem i zauroczenia subkulturą
      kibicowską. Jednak od sponsora i kierownictwa klubu, ludzi przecież na pewnym
      poziomie (tzw. elity) można wymagać promowania innego systemu wartości i
      zachowań.
      • Gość: Boryna Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: 80.48.137.* 07.04.07, 10:29
        Coś tym na przemian urażonym a to bezczelnym i jedynie Prawdziwym Kibicom brakuje pomysłów a szkoda, bo epatowanie chamstwem do niczego dobrego nie zmierza.

Wyjaśnienie na zasadzie "a bo tamci i gdzie indziej tak samo" - jest na poziomie nabzdyczonego chłopca w relacji z panią przedszkolanką, a bo pse pani Wacuś tes rozlał kakao!
        I ten patos, roty śpiewane, skrajne emocje, jakże to prawdziwe, szczere wartościowe, kręcenie honorem jak majtkami na palcu.

Pamiętam łzy, braterstwo, pojednania po śmierci Papieża i co ?
        G.... to warte się okazało.

Szkoda, że kibice z Kielc wzięli najgorsze i też prymitywne wzorce z innych stadionów. Bo mogliby być najlepsi. A przez to postrzegani są jako kolejna stadionowa banda prymitywów i chamów. Myślę, że wraz z wybudowaniem nowego stadionu, awansem zespołu kibice mogli znaleźć nową jakość.
        Niestety przeważa najpospolitsze chamstwo.
        Wielki błąd, że klub, sponsor itd. zaspali lub nie zadbali konsekwentnie o wykreowanie nowych wzorców kibicowania. Bo jest to możliwe.
        Straci na tym sponsor, klub, piłka.
        • Gość: normalny Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 12:10
          no pieknie. Jestem kibicem nie zwiazanym z młynem. Chodz, chodziłem i bede
          chodził na mecze Korony. Ale to co wyprawiaja policjanci i wielu z Was tak
          czystych moralnie ludzi bez skazy to nie wiem czy płakac czy sie smiac. Pewnie
          nigdy nie blugaliscie i nigdy nie uzyliscie słowa na k... Zamknijcie stadion
          dla tych bluzgających (dla mnie tez) i niech przyjda Ci czysci moralnie, Ci
          którzy ani razu nie bluzgali zobaczymy wtedy jaka bedzie frekwencja.
          Jakos nikt z tych czystych moralnie polcijantów i tak obużonych kibiców nie
          zwraca uwagi na bluzgi w Ostrowcu pod adresem Korony, nikt nie zwraca uwagi na
          bluzgi kibiców przyjezdnych, nikt nie zwraca uwagi na bluzgi piłkarzy, ternerów
          i sędziów. Oni są OK czysci moralinie. Gdzie były grupy odpowiedzialne za to
          wczesniej ?? Gazeta i inne słuzby maiły to w dupie dopiero larum podnióśł
          jakis Tadek naforum GW. Jaja sobie robicew tej policji. Umiecie tylko odrwacac
          kota ogonem!!!

P.S
          nie popieram kibiców z młyna we wszystkich sprawach ale to oni tworza tą
          atmosfere na stadionie zdzieraja gardła i wspieraja piłkarzy. Chcecie pozbawic
          tego wszystkich?? moralisci za dyche, jak napisałem popatrzcie na siebie
          • Gość: Boryna Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: 80.48.137.* 07.04.07, 13:10
            Wielka szkoda, że nie czytasz w należyty sposób tj ze zrozumieniem.
            Ja piszę o mniejszości - to Ty jak widać demonizujesz całą sprawę.
            Nie żądam, żeby kibice zachowywali się jak grzeczne panienki z warkoczykami, ale o zasady i jakieś proporcje mi chodzi.

Twierdzę, że zdecydowana mniejszość psuje opinię kibicom. Ta mniejszość to łatwo zdefiniowana niewielka grupa wręcz wzorcowych chamów i kretynów.
            Zgoda, ze zdegenerowana jest cała piłka, począwszy od "chorego" związku, poprzez piłkarzy itd.

A mnie g..o obchodzi jak jest w Ostrowcu, Koziej Wólce itp.- dziecinadna i ich problem ( co nie oznacza, że jest to mi obojętne oczywiście)

Mam kibicować,dopingować, czy robić na trybunie manifestacje, że kogoś nienawidzę (?)
            Mecz to mecz jednak wielu prymitywów ma okazję odreagować i połatać nadwątlone Ego czyniąc z niego pokaz debilizmu i chamstwa.

Zdrowych i Spokojnych Świąt

• Gość: antykibol Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.07, 13:58
              Po ostatnim meczu z Wisłą sąsiadka straciła przednią szybę w aucie,gnojek w szaliku Korony przechodząc na światłach przez ulicę rzucił w jej stojący na pasach samochód.Pewnie debil myślał że w ramach odwiecznej tradycji zaatakuje krakusów,bo auto jest lisingowe,na krakowskiej rejestracji.W pijanym widzie nie zauważył,że w środku siedziała pani w średnik wieku,ważne że uchwycił swym krwisto-czerwonym oczkiem KR na tablicy rejestracyjnej.Co do czujności policji;zdarzenie miało miejsce około godziny po zakończeniu meczu na skrzyżowaniu Zagórskiej i Źródłowej,panowie czujni policjanci przybyli po 20 minutach i nawet nie próbowali szukać szacownego kibica i jego koleżków,bo jak powiedzieli w takich szalikach i koszulkach Korony to dzisiaj pół miasta biega.
              • Gość: Boryna Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: 80.48.137.* 08.04.07, 08:40
                Czekałem na jakiś komentarz do opisywanego zdarzenia ze strony tych, których oburza krytyka chamskich zachowań tzw. kibiców - nie doczekałem się - znamienne.
                • Gość: GR Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 08.04.07, 09:11
                  haha znamienne laiku kibicowski - takim ja wy, nie da się ukazać pozytywnych aspektów kibicowskich. Więc nie ma sensu prowadzić z kimś konwersacje, co nie ma na dany temat nic do powiedzenia, poza tym, co usłyszy w telewizji, przeczyta marny artykuł dziennikarza (pseudo) z Echa i wyrabia sobie potem opinie. Chcemy tworzyć pozytywny obraz kibica, ale chcąc niechcąc nie damy rade.
        • Gość: mlodyy Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 13:39
          Pojednanie po smierci Papieza... Niesamowicie sie uwzieliscie na wypominanie
          kibicom tego wydarzenia. Poza tym, chyba to 'pojednanie' dotyczylo pojednania
          sie kibicow wrogich druzyn, a przeciez mowa jest o czyms kompletnie innym...
          Czyz nie?
          I co maja lzy, braterstwo do tego, ze na stadionie pojawiaja sie bluzgi?
          Niewiele. Czy kibice bija sie na meczu? Nie. Wiec o co chodzi? Niedlugo za
          klasniecie tez bedzie kara zaklocania porzadku publicznego.

Panowie, upraszczacie wszystko niemozliwie i wrzucacie do jednego worka
          wszystkie zle dla was sprawy dotyczace kibicow i odsylacie do S.P Papieza.

Po prostu, mam wrazenie ze w Kielcach jest zbyt spokojnie, a pan Dzi...ennikarz
          skiba chyba ma jakis osobisty uraz do kibicow i kompleksy, skoro na sile
          wynajduje, czego by sie mozna uczepic i co mozna zrobic zeby znow byly podzialy
          na Koronie.

"> Wyjaśnienie na zasadzie "a bo tamci i gdzie indziej tak samo" - jest na
          poziomi
          > e nabzdyczonego chłopca w relacji z panią przedszkolanką, a bo pse pani Wacuś
          > tes rozlał kakao! "

Co za doskonaly przyklad, powinszowac,
          pzdr
          mlodyy
      • Gość: Gość niedzielny Dla Ciebie $$$$$$$$$$$$$$$$$ IP: *.vf.pl 14.04.07, 22:09
        Widać że dla Ciebie liczą się tylko pieniądze!!!Jednym słowem-MATERJALISTA!!!
    • Gość: Gimbusik Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 14:12
      Popieram działania panów janusa z Komendy poicji w Kielcach oraz pana
      Przybylskiego z Urzędu Miasta. A tym nienawistnym forumowym anonimiarzom
      przypomnę tylko jedno: rok temu w Centrum Targowym w Kielcach to Kielcom PZPN
      wręczył puchar za najbezpieczniejsze imprezy na miejksich obiektach sportowych.
      I to obecnie w rankingu PZPN kielecki stadion prowadzi na najbaepieczniejszy z
      dużą przewaga nad innymi. Gdyby obaj panowie nie wiedzieli co robią to chyba
      buy tak nie było.I tpo sa fakty, a z faktami polemizuje tyklko głupiec lub
      schizofrenik. I sami też sobie oszczercy odpwoeidzcie: sa jakieś burdy jak
      gdzie indziej w czasie lub po meczach w Kielcach? A skoro nie ma to pokory,
      wiecej pokory anonimowi i skrecający się z wściekłości oszczercy. Już trwa
      Wielkanoc....
    • Gość: Tomk Fajna akcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 14:17
      I niech wezmą się za ta kulture niektórych kiboli
    • Gość: Ola Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 14:24
      Za bezpieczeństwo się wzięli i jest skutek w postaci najebezpieczniejszego
      stadionu teraz czas za kulture kibicowska się wziąźc.Nie mówie ze wszyscy
      kibice sa nie kulturalni, ale dośc juz wyzwisk.jestem za ... taka akcją i tym
      by walczyć z wulgaryzem.
      • Gość: qwr Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 08.04.07, 00:30
        no bierzcie, tssss strach sie bać, was wielkich moralizatorów. Najpierw trzeba zacząć od siebie, a potem przenieść swoje żale na innych.
        • Gość: _mat_ Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 22:47
          Fajnie było w 2 połowie meczu z Pogonią?
          Podobał sie wszystkim kulturalny doping?
          Pewnie czesc z Was dowiedziala sie o tym protescie teraz bo nie byliscie na
          meczu w sobote...
          Ciekawe czemu nikt z tych co krzyczeli zeby wygonic chamow ze stadionu nie
          sprobowal dopingowac Korony w 2 połowie.
          Smieszna ta cała sytuacja bo takie rzeczy dzieją sie na wszystkich stadionach w
          Polsce bez wyjatku ale karać będą oczywiscie u nas...
          w koncu doprowadzicie do sytuacji ze nie bedzie u nas dopingu wogole i zobaczymy
          co wtedy powiecie
          • Gość: plisak Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.215.219.81.static.kielce.msk.pl 09.04.07, 01:47
            Gość portalu: _mat_ napisał(a):
            Fajnie było w 2 połowie meczu z Pogonią?
            '
            Tak powinno być zwsze. Ani widowisko ani atmosfera nie ucierpiały. Wielu w
            ogóle nie zauważyło demostracji, pomimo dziwacznego transparentu Brawo sędzia
            i sędzia kalosz, OK, Madejowi należało się uznanie, którego nie otrzymał,
            Będzie cool ;)
            • Gość: mlodyy Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 13:59
              hahaha no nie wytrzymam, 'wielu nie zauwazylo'. Doprawdy?

Wg. ciebie tak powinno byc zawsze??? Proponuje siasc przed C+, sciszyc glos i
              bedziesz mial. Problem w tym, ze dla wielu tysiecy taki doping JEST wazny, a w
              szczegolnosci dla tych, ktorych sie dopinguje, czyli pilkarzy. A zdanie kogos
              takiego jak ty nie ma przy tym zadnego znaczenia.

Proponuje przejrzec wypowiedzi pomeczowe po meczu z Pogonia a w szczegolnosci
              Przemka Cichonia. Zobaczysz co pilkarze sadza o braku dopingu

mimo wszystko, pzdr
              mlodyy
            • Gość: _mat_ Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 20:59
              > Tak powinno być zwsze. Ani widowisko ani atmosfera nie ucierpiały. Wielu w
              > ogóle nie zauważyło demostracji, pomimo dziwacznego transparentu Brawo sędzia
              > i sędzia kalosz, OK, Madejowi należało się uznanie, którego nie otrzymał,
              > Będzie cool ;)

jak sie zrzucasz to ok
              A jak mowisz serio to cos z Tobą nie tak ;]
              pozdro
              • Gość: plisak Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.215.219.81.static.kielce.msk.pl 09.04.07, 22:14
                Po prostu. Nie jestem nerwowy ;)
                A Przemek... szuka formy, coś musi mowić. Żenada.
                Znam takich, co o proteście przeczytali w gazecie. Patrzyli na boisko
                zadowoleni, że nikt nie wstaje, nie skacze, nie zasłania. Dziękujemy.
    • Gość: Sly40 Re: Wstyd ! Żenada ! Koniec z idiotyzmem "kiboli IP: *.poczta.lublin.pl 10.04.07, 14:39
      Co Ty chłopczyku wiesz o kibicach Wsiły i ich zachowaniu....byłeś kiedyś na
      stadionie GTS Wisły i słyszałeś co śpiewają na Koronę....wykup sobie karnet do
      teatru a od stadionu wara...żal mi Cię cieniasie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka