Dodaj do ulubionych

Darowizny,Lubawski,posady niechcący naumyślnie...

IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 11:03
Czytaliście we wczorajszym Echu artykuł kto i ile przekazał na kampanie
prezydenta Lubawskiego, a później niechcący naumyślnie znalazły się posady w
urzędach dla najbardziej ofiarnych darczyńców... Jestem dużym chłopcem i nie
wierzę w cudowny zbieg okoliczności, a co szanowne towarzystwo o tym myśli ?
Obserwuj wątek
    • Gość: zdziwiony Re: Darowizny,Lubawski,posady niechcący naumyślni IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.03, 12:33
      Gość portalu: Ian_Curtis napisał(a):

> Czytaliście we wczorajszym Echu artykuł kto i ile przekazał na kampanie
      > prezydenta Lubawskiego, a później niechcący naumyślnie znalazły się posady w
      > urzędach dla najbardziej ofiarnych darczyńców... Jestem dużym chłopcem i nie
      > wierzę w cudowny zbieg okoliczności, a co szanowne towarzystwo o tym myśli ?

Jako "zdziwiony" jestem zdziwiony ,że gazety dopiero teraz piszą o miejscach
      pracy w strukturach urzędu i firmach podporządkowanyvh miastu dla ekipy
      Lubawskiego.
      Już dawno na tych stronach pisałem ,że bardzo dobrze znam Wojtusia bo z nim
      pracowałem w "chemadinie". Informowałem że jemu nic nie wyjdzie(chyba że włosy)
      Nikt na temat ten nie chciał się wypowiadać. Wszyscy dyskutanci zachwycali się
      wręcz jaki to fachowiec z Lubawskiego.
      No i dzisiaj mamy Jaja nad jajami. Posadki doskonale opłacane dla ludzi, którzy
      razem z Lubawskim toczyli boje o stołek nie tylko dla Lubawskiego ale przede
      wsztstkim dla siebie.
      Na dodatek dzisiejsze Echo donosi o ilości zatrudnionych w urzędzie.
      Jeeli to prawda to Lubawski nie zmniejszył zatrudznienia ale je ZWIĘKSZYŁ.
      Tak trzymaj Wojtek a jak przerżniesz w sądzi sprawy z tymi co ich
      zwolniłes ,pisząc jednocześnie w prasie że są likwidowane etaty i zwolnienia są
      połączone ze zmniejszeniem zatrudnienia, to chyba będziesz musiał wziąć
      pożyczkę kilkunasu milionów aby zapłacić za etaty.
      Wierzę w twoje "umiejętności" Wojtek i prawie jestem już pewien że znalazłeś
      się na równi pochyłej.
      pozdrawiam

p.s. Szkoda że ta pożyczka będzie miejską a nie twoją prywatną !
      • Gość: nie poseł Re: Darowizny,Lubawski,posady niechcący naumyślni IP: *.one.pl / 192.168.5.* 14.05.03, 21:38
        Gość portalu: zdziwiony napisał(a):

> Gość portalu: Ian_Curtis napisał(a):
        >
        > > Czytaliście we wczorajszym Echu artykuł kto i ile przekazał na kampanie
        > > prezydenta Lubawskiego, a później niechcący naumyślnie znalazły się posady
        > w
        > > urzędach dla najbardziej ofiarnych darczyńców... Jestem dużym chłopcem i n
        > ie
        > > wierzę w cudowny zbieg okoliczności, a co szanowne towarzystwo o tym myśli
        > ?
        >
        > Jako "zdziwiony" jestem zdziwiony ,że gazety dopiero teraz piszą o miejscach
        > pracy w strukturach urzędu i firmach podporządkowanyvh miastu dla ekipy
        > Lubawskiego.
        > Już dawno na tych stronach pisałem ,że bardzo dobrze znam Wojtusia bo z nim
        > pracowałem w "chemadinie". Informowałem że jemu nic nie wyjdzie(chyba że
        włosy)
        > Nikt na temat ten nie chciał się wypowiadać. Wszyscy dyskutanci zachwycali
        się
        >
        > wręcz jaki to fachowiec z Lubawskiego.
        > No i dzisiaj mamy Jaja nad jajami. Posadki doskonale opłacane dla ludzi,
        którzy
        > razem z Lubawskim toczyli boje o stołek nie tylko dla Lubawskiego ale przede
        > wsztstkim dla siebie.
        > Na dodatek dzisiejsze Echo donosi o ilości zatrudnionych w urzędzie.
        > Jeeli to prawda to Lubawski nie zmniejszył zatrudznienia ale je ZWIĘKSZYŁ.
        > Tak trzymaj Wojtek a jak przerżniesz w sądzi sprawy z tymi co ich
        > zwolniłes ,pisząc jednocześnie w prasie że są likwidowane etaty i zwolnienia

>
        > połączone ze zmniejszeniem zatrudnienia, to chyba będziesz musiał wziąć
        > pożyczkę kilkunasu milionów aby zapłacić za etaty.
        > Wierzę w twoje "umiejętności" Wojtek i prawie jestem już pewien że znalazłeś
        > się na równi pochyłej.
        > pozdrawiam
        >
        > p.s. Szkoda że ta pożyczka będzie miejską a nie twoją prywatną !

Ja proponuję abyś "zdziwiony" nie głosił ,że jesteś "jedynym sprawiedliwym"!
        To co piszesz pokrywa się z prawdą ale w częsci gdzie piszesz- cytat;
        "Wszyscy dyskutanci zachwycali się jaki to fachowiec z Lubawskiego..."
        to koleżko przeginasz. Wielu z forumowiczów waliło prosto z mostu co myślą
        i jak osądzają działania Lubawskiego i Jego ekipy.
        Nawet i Jego początkowi zwolennicy po zorientowaniu się jakie jest prawdziwe
        oblicze Lubawskiego przyznało się do głupoty jaką zrobili w wybory.
        Tak więc bądź obiektywny i nie wkurzaj takimi gadkami innych.
        pozdrawiam
      • Gość: Jakub Re: Darowizny,Lubawski,posady niechcący naumyślni IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 07:23
        Czasami, ale tylko czasami, rzecz jasna, dobrze jest przemyśleć sprawę, zanim
        się o niej napisze.
        Piszesz: "Już dawno na tych stronach pisałem ,że bardzo dobrze znam Wojtusia bo
        z nim pracowałem w "chemadinie". Informowałem że jemu nic nie wyjdzie(chyba że
        włosy). Nikt na temat ten nie chciał się wypowiadać. Wszyscy dyskutanci
        zachwycali się wręcz jaki to fachowiec z Lubawskiego".

Gdybyś pomyślał o alternatywie i o tym, co już wiedzą o wyborczych
        kontrkandydatach Lubawskiego nawet najbardziej tępi wyborcy SLD, to z pewnością
        sam zacząłbyś latać po mieście i z wsteczną datą zbierać podpisy pod
        kandydaturą Lubawskiego na prezydenta Kielc. Wybrać prezydenta spośród
        mafijnych zbrodniarzy SLD-owskich, a wybrać Lubawskiego, to jest bardzo istotna
        różnica. Poza tym można Lubawskiego krytykować już o wszystko, nawet o włosy,
        które, jak piszesz, także nie chcą mu wyjść.
        Pozdrawiam
        • Gość: Ian_Curtis Re: Darowizny,Lubawski,posady niechcący naumyślni IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 07:35
          Gość portalu: Jakub napisał(a):

Wybrać prezydenta spośród mafijnych zbrodniarzy SLD-owskich...

Przepraszam że tak wyrwane z kontekstu ale czy mógłbyś przytoczyć dowody, nie
          żebym był miłośnikiem SLD czy innej opcji ale jak ktoś rzuca takie słowa to
          chyba nie będzie problemów aby przytoczyć dowody na owe zbrodnie (co do
          mafijnych działań to masz rację).

pozdrawiam
          • Gość: BBB SLD i g...o? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 07:53
            Gość portalu: Ian_Curtis napisał(a):
            > Gość portalu: Jakub napisał(a):
            > Wybrać prezydenta spośród mafijnych zbrodniarzy SLD-owskich...
            > Przepraszam że tak wyrwane z kontekstu ale czy mógłbyś przytoczyć dowody, nie
            > żebym był miłośnikiem SLD czy innej opcji ale jak ktoś rzuca takie słowa to
            > chyba nie będzie problemów aby przytoczyć dowody na owe zbrodnie (co do
            > mafijnych działań to masz rację).
            > pozdrawiam

Wszystkie kontrole, które przeprowadza obecnie Tygrys Chojnowski i całe
            prawdziwe i urojone g...o, które przy okazji wychodzi dotyczy kadencji SLD i
            ich kochasiów. Wystarczy nawet dzisiaj wejść w aktualności.
            Pozdrawiam
    • Gość: BBB Kto ile dał? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 07:57
      Skopiowałem to ze strony "ED". Za Panią Agatą Kowalczyk:
      "Halina Olendzka - 5180 zł; Jerzy Szerba - 3600; Zbigniew Marcinkowski - 1800;
      Artur Radwan - 500; Artur Gierada - 794; Maria Sułko - 1280; Kazimierz Mądzik -
      100; Dorota Mętrak 30; Janusz Miśkiewicz - 270; Leszek Jarosz - 589; Grzegorz
      Banaś - 3000; Mariusz Goraj - 2170; Jan Sokołowski - 300; Kazimierz Stępień -
      235; Andrzej Cyunczyk - 780; Krzysztof Słoń - 100; Józef Snochowski - 1420;
      Jacek Włosowicz - 4500; Stanisław Kajdy - 3600; Zbigniew Sender - 1090; Dariusz
      Pyk - 900; Tomasz Góźdź - 200; Jacek Nowak - 220; Piotr Król - 161; Przemysław
      Harczuk - 400; Tomasz Bogucki - 6600; Jacek Wołowiec - 2650; Andrzej Górski -
      2630; Jarosław Karyś - 3100; Karol Dorosz - 860; Bogusław Rokosz - 960; Andrzej
      Kościołek - 340; Paweł Banatkiewicz - 300; Jarosław Machnicki - 100; Renata
      Pietrzyk - 100; Maciej Miernik - 165; Marek Wołowiec - 2600; Zdzisław Wrzałka -
      1500; Andrzej Bobiński - 580; Tadeusz Sakowicz - 600; Krystyna Różycka - 80;
      Teresa Sójka - 300; Mariusz Suszczyński - 100; Dariusz Korban - 222; Danuta
      Cicha - 1150; Łukasz Kubik - 1600; Janusz Banatkiewicz - 700; Waldemar Giemza -
      200; Anna Dębska - 2138; Barbara Dąbrowska - 250; Dariusz Znojek - 500; Agata
      Wasielewska - 1000; Magdalena Tłuczyńska - 1010; Zofia Wójcik - 1000; Barbara
      Szamburska - 200; Paweł Boczek - 2000; Urszula Putowska - 4000; Stanisław
      Sołtys - 5000; Sławomir Bursztein - 10.000; Lech Hamera - 150; Rafał Nowak -
      2000; Anna Segda - 1000; Halina Czerniak - 500; Stanisław Zdrodowski - 250;
      Bożena Sękowska - 3000; Leszek Walczyk - 5000; Zdzisława Kosińska - 300; Ewa
      Cybula - 5700; Ewa Chojnowska - 2000; Leszek Sikora - 1000; Alina Migus - 2000;
      Marek Scelina - 250; Zygmunt Mazur - 6000; Urszula Radziszewska - 100; Wojciech
      Lubawski - 7000; Danuta Kamińska - 500,00. W sumie wpłacono ponad 120 tysięcy
      złotych.
      Osoby świadczące pracę w formie darowizny, którą wyceniono na 1184 złote od
      każdego:
      Halina Olendzka, Bogdan Klikowicz, Danuta Przybylska, Michał Różycki, Dariusz
      Znojek, Stanisław Szewczyk, Daniel Przybylski, Magdalena Szamburska, Joanna
      Wroniewska, Piotr Polak, Rafał Bielawski, Barbara Szewczyk, Janusz Koza, Rafał
      Szyba, Wioleta Marciniak, Jacek Jabłoński, Czesław Waldon, Krzysztof
      Przybylski, Piotr Twardowski, Anna Ciulęba".
      • Gość: zdziwiony Re: Kto ile dał? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 11:01
        Gość portalu: BBB napisał(a):

> Skopiowałem to ze strony "ED". Za Panią Agatą Kowalczyk:
        > "Halina Olendzka - 5180 zł; Jerzy Szerba - 3600; Zbigniew Marcinkowski -
        1800;
        > Artur Radwan - 500; Artur Gierada - 794; Maria Sułko - 1280; Kazimierz
        Mądzik -
        >
        > 100; Dorota Mętrak 30; Janusz Miśkiewicz - 270; Leszek Jarosz - 589; Grzegorz
        > Banaś - 3000; Mariusz Goraj - 2170; Jan Sokołowski - 300; Kazimierz Stępień -
        > 235; Andrzej Cyunczyk - 780; Krzysztof Słoń - 100; Józef Snochowski - 1420;
        > Jacek Włosowicz - 4500; Stanisław Kajdy - 3600; Zbigniew Sender - 1090;
        Dariusz
        >
        > Pyk - 900; Tomasz Góźdź - 200; Jacek Nowak - 220; Piotr Król - 161;
        Przemysław
        > Harczuk - 400; Tomasz Bogucki - 6600; Jacek Wołowiec - 2650; Andrzej Górski -
        > 2630; Jarosław Karyś - 3100; Karol Dorosz - 860; Bogusław Rokosz - 960;
        Andrzej
        >
        > Kościołek - 340; Paweł Banatkiewicz - 300; Jarosław Machnicki - 100; Renata
        > Pietrzyk - 100; Maciej Miernik - 165; Marek Wołowiec - 2600; Zdzisław
        Wrzałka -
        >
        > 1500; Andrzej Bobiński - 580; Tadeusz Sakowicz - 600; Krystyna Różycka - 80;
        > Teresa Sójka - 300; Mariusz Suszczyński - 100; Dariusz Korban - 222; Danuta
        > Cicha - 1150; Łukasz Kubik - 1600; Janusz Banatkiewicz - 700; Waldemar
        Giemza -
        >
        > 200; Anna Dębska - 2138; Barbara Dąbrowska - 250; Dariusz Znojek - 500; Agata
        > Wasielewska - 1000; Magdalena Tłuczyńska - 1010; Zofia Wójcik - 1000; Barbara
        > Szamburska - 200; Paweł Boczek - 2000; Urszula Putowska - 4000; Stanisław
        > Sołtys - 5000; Sławomir Bursztein - 10.000; Lech Hamera - 150; Rafał Nowak -
        > 2000; Anna Segda - 1000; Halina Czerniak - 500; Stanisław Zdrodowski - 250;
        > Bożena Sękowska - 3000; Leszek Walczyk - 5000; Zdzisława Kosińska - 300; Ewa
        > Cybula - 5700; Ewa Chojnowska - 2000; Leszek Sikora - 1000; Alina Migus -
        2000;
        >
        > Marek Scelina - 250; Zygmunt Mazur - 6000; Urszula Radziszewska - 100;
        Wojciech
        >
        > Lubawski - 7000; Danuta Kamińska - 500,00. W sumie wpłacono ponad 120 tysięcy
        > złotych.
        > Osoby świadczące pracę w formie darowizny, którą wyceniono na 1184 złote od
        > każdego:
        > Halina Olendzka, Bogdan Klikowicz, Danuta Przybylska, Michał Różycki, Dariusz
        > Znojek, Stanisław Szewczyk, Daniel Przybylski, Magdalena Szamburska, Joanna
        > Wroniewska, Piotr Polak, Rafał Bielawski, Barbara Szewczyk, Janusz Koza,
        Rafał
        > Szyba, Wioleta Marciniak, Jacek Jabłoński, Czesław Waldon, Krzysztof
        > Przybylski, Piotr Twardowski, Anna Ciulęba".

Jako zdziwiony znów jestem zdziwiony, bowiem z wyliczeń wynika ,że komitet miał
        do dyspozycji ok.120tys.ale nie podaje ile wydał na kampanię.
        Zastanawiam się ile kosztowały banery (niektóre na cale ściany wieżowców),
        plakaty, artykuły redagowAne w prasie itp.itd. i jak się ma to do dochodów?
        Czt ktoś coś na ten temat wie?
        pozdrawiam
        P.S.
        Jeżeli kogoś dotknęło to co wczoraj napisałem w tym wątku przepraszam.Mogę się
        tylko tym usprawiedliwiać że byłem poddenerwowany,
        • Gość: nie poseł Re: Kto ile dał? IP: *.one.pl / 192.168.5.* 15.05.03, 21:50
          Dowalałeś się koleś ale mnie na prawdę to dynda.Moim zdaniem jeżeli nie jesteś
          chamski w stosunku do forumowiczów to nie musisz przepraszać. Napisałeś to co
          chciałeś i tyle.
          Swoją drogą "zdziwiony" to mógłbyś trochę więcej napisać z jakich to
          okoliczności (jak sam kilukrotnie podkreślałeś)znasz Lubawskiego.
          pozdrawiam
      • Gość: Marian Re: Kto ile dał? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.03, 12:08
        Na liście widnieje Stanisław Szewczyk!Czyzby ten przestępca , płatny agent
        Przybylskiego ,kiedy ten pracował w Wydziale Kryminalnym w miescie.Jeżeli to
        ten Szewczk z Micigozda k-Piekosyowa to brawo Panie Lubawski.
        • Gość: byczek Re: Kto ile dał? IP: 80.50.23.* 20.07.03, 13:14
          Gość portalu: Marian napisał(a):

> Na liście widnieje Stanisław Szewczyk!Czyzby ten przestępca , płatny agent
          > Przybylskiego ,kiedy ten pracował w Wydziale Kryminalnym w miescie.Jeżeli to
          > ten Szewczk z Micigozda k-Piekosyowa to brawo Panie Lubawski.

Mógłbyś rozwinąć tą wypowiedź? Przestępca? Agent? Może jakieś konkrety?
        • Gość: mikk Re: Kto ile dał? IP: *.radiotak.com.pl 22.07.03, 06:16
          Gość portalu: Marian napisał(a):

> Na liście widnieje Stanisław Szewczyk!Czyzby ten przestępca , płatny agent
          > Przybylskiego ,kiedy ten pracował w Wydziale Kryminalnym w miescie.Jeżeli to
          > ten Szewczk z Micigozda k-Piekosyowa to brawo Panie Lubawski.

???????????
    • Gość: ;v;ew Re: Darowizny,Lubawski,posady niechcący naumyślni IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 08:20
      ;sampvdsam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka