szum_oceanu 14.05.03, 16:52 :-))) pozdrawiam ps. tęsknię cały czas Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pani łyzeczka Re: tęsknię... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 17:51 szum_oceanu napisał: > :-))) > > pozdrawiam > > ps. tęsknię cały czas czesc szum moge wkoncu powiedziec ludziom kim jestes?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
szum_oceanu Re: tęsknię... 14.05.03, 19:53 Gość portalu: Pani łyzeczka napisał(a): > czesc szum > moge wkoncu powiedziec ludziom kim jestes?:)) jeśli się domyślasz... jeśli wiesz kim jestem... być może - być może powinnaś powiedzieć... ale... pozdrawiam ps. lecz czy i Ty nie tęsknisz czasem????? Jesu - jak ja strasznie za Nią tęsknię :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: tęsknię... IP: *.complex.com.pl 16.05.03, 08:59 szum_oceanu napisał: > Gość portalu: Pani łyzeczka napisał(a): > > > czesc szum > > moge wkoncu powiedziec ludziom kim jestes?:)) > > jeśli się domyślasz... jeśli wiesz kim jestem... > być może - być może powinnaś powiedzieć... ale... > > pozdrawiam > A jak ja...No i co itak nikt o tym nie wie i jakoś żyję!!!!!!!!! > ps. > lecz czy i Ty nie tęsknisz czasem????? > > Jesu - jak ja strasznie za Nią tęsknię :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: tęsknię... 16.05.03, 09:05 Ja też bardzo tęsknię :-((( Tak bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruffka Re: tęsknię... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.03, 10:03 i ja stęskoniona jestem echh, mooo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: tęsknię... IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 14:50 ja też tęsknie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: tęsknię... IP: *.look.ca 16.05.03, 17:58 Gość portalu: x napisał(a): ja też tęsknie.... Ja bym tesknil, gdyby ona tesknila. Ale skad mam miec ta pewnosc; ze ona teskni. Wiec po co mi sie wyglupiac. Pzeciez musi byc jakas ekonomia naszych emocji. Odpowiedz Link Zgłoś