Dodaj do ulubionych

Wyniki Wiosennej Ligi Piątek (V)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 19:50
Brawo chłopaki. Gracie naprawdę dobrą piłkę. Ekstra że organizacją zajął się
Czarek Cieślak.
Obserwuj wątek
    • Gość: FC Biesak Wyniki Wiosennej Ligi Piątek (V) IP: *.eranet.pl 06.04.07, 22:56
      Dziarmaga gra w Biesaku dobrze, więc nie rozumiem czemu się niektórzy czepiają.
      Pozdrawiamy uczestników ligi.
      • Gość: elo Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek (V) IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 07.04.07, 01:42
        bo zamiast promować tak dobre zespoły jak właśnie corona, to na kieleckim futbolu jest moda na promowanie tego pajaca.
        • Gość: Jacek P. Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek (V) IP: *.eranet.pl 07.04.07, 02:38
          To nie jest pajac, to normalny koleś który kocha granie w piłkę czy się to
          komuś podoba czy nie. Szacunek dla zespołu FC Corona.
    • Gość: Fan Wiosennej Wyniki Wiosennej Ligi Piątek (V) IP: *.eranet.pl 07.04.07, 03:41
      FC Corona to w połowie dawna Wietrznia, a to troszkę mruki byli i trudno sie z
      nimi było dogadac. Dobrze, że ten Cieślak im z nieba spadł.
    • Gość: FCC Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek (V) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 21:10
      Dobry golkiper w FC Corona i fajnie poukładana ekipa. Musicie jednak sobie
      sprawić jednolite stroje bo wyglądacie niezbyt. Na mistrza stawiam Becher,
      drugie miejece FC Corona, trzecie Blaugrana.
      • Gość: star112 Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek (V) IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 08.04.07, 00:34
        Także stawiam, że Becher może wszystkich ograc, mają stały, równorzedny i młody zespół. Druga Corona i trzeci Piast.
        • Gość: For20 Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek (V) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 09:54
          Mój typ na pudło: 1. Becher, 2. Sporting, 3. Siódemka
    • Gość: Tiger Wyniki Wiosennej Ligi Piątek (V) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 00:31
      Sióemka wygra tę ligę bo ma dobrego bramkarza i chłopaków z Piasta. Drugi
      będzie Sporting, trzecia Blaugrana.
      • Gość: Luka$ Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek (V) IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 08.04.07, 23:18
        wg mnie:

1. Becher, bo mają młody skład, 2. corona, bo grają skutecznie, z połączenia ich z wietrznią, nieźle to wychodzi 3. piast, bo grają ambitnie, mimo, że sodówka często im uderza. Fajnie, gdyby tak było, bo wówczas liga stałaby sie ciekawsza, a nie ciągłe wygrane tych sportingów i siódemek :/
        • Gość: Jasiek Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek (V) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 11:17
          W ubiegłym roku ani Siódemka ani Sporting nie wygrały Wiosennej Ligi, a także
          Ligi Radia Kielce, w 2005 było to samo więc chyba nie jesteś w temacie. Bodajże
          w 2005 wygrałą Wietrznia Wiosenną, a Siódemka to taką ligę nie wiem czy raz
          wygrała. Mój typ: 1. Becher, 2. Sporting, 3. Blaugrana. A to że nie lubisz
          SIódemki nie oznacza że możesz lekceważąco się o niej wypowiadać.
          • Gość: Sady kibic Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek (V) IP: 81.219.210.* 09.04.07, 14:14
            Siódemka wygra Wiosenną Ligę bo gra najlepiej w defensywie, ma dobrego
            bramkarza. Problem Siódemki na dłuższą metę to wąska kadra zawodnicza, ale w tej
            lidze mają dobry terminarz i powinni to wykorzystać. Becher się spali, PC-Tech
            nie ma mentalności zwycięzców, Sporting ma za wąską kadrę, a Blaugrana nie ma
            dobrych graczy nie klubowych. Na mecie: 1. Siódemka, 2. Karakal, 3> KSM Team
            • Gość: xxx Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek (V) IP: *.chello.pl 09.04.07, 14:59
              Tą ligę bedzie naprawde ciężko wygrać,a temmu komu się to uda należą się ogromne
              słowa uznania.Kazdy musi rozegrać 34 mecze....to naprawde duuuuzo grania.Myślę
              że walka o pudło rozegra się pomiędzy
              Siódemką,Sportingiem,Becherem,Blaugraną,Corona,PC-Tech....na pewno sporo punków
              urwie KSM,Karakal,Ruch.Ale nie zalożyłbym sie z nikim kto wygra bo nie ma 100%
              faworyta.Pozdrawiam wszystkich uczestników.
              • Gość: Jojo Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek (V) IP: *.eranet.pl 09.04.07, 16:05
                Mój typ na pierwszą trojkę: 1. Becher, 2. Blaugrana, 3. Karakal. Siódemka jest
                za słaba w grze jeden na jeden, Sporting ma za mało ludiz do grania.
                • Gość: Do Jojo Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek (V) IP: *.eranet.pl 09.04.07, 22:42
                  Siódemka i tak wygra bo ma Kamila Kunderę. To najlepszy zawodnik tej ligi. 1.
                  Siódemka, 2. Blaugrana, 3. Pc_tech
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka