Gość: FC Corona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 19:50 Brawo chłopaki. Gracie naprawdę dobrą piłkę. Ekstra że organizacją zajął się Czarek Cieślak. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: FC Biesak Wyniki Wiosennej Ligi Piątek (V) IP: *.eranet.pl 06.04.07, 22:56 Dziarmaga gra w Biesaku dobrze, więc nie rozumiem czemu się niektórzy czepiają. Pozdrawiamy uczestników ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek (V) IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 07.04.07, 01:42 bo zamiast promować tak dobre zespoły jak właśnie corona, to na kieleckim futbolu jest moda na promowanie tego pajaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek P. Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek (V) IP: *.eranet.pl 07.04.07, 02:38 To nie jest pajac, to normalny koleś który kocha granie w piłkę czy się to komuś podoba czy nie. Szacunek dla zespołu FC Corona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Wiosennej Wyniki Wiosennej Ligi Piątek (V) IP: *.eranet.pl 07.04.07, 03:41 FC Corona to w połowie dawna Wietrznia, a to troszkę mruki byli i trudno sie z nimi było dogadac. Dobrze, że ten Cieślak im z nieba spadł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FCC Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek (V) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 21:10 Dobry golkiper w FC Corona i fajnie poukładana ekipa. Musicie jednak sobie sprawić jednolite stroje bo wyglądacie niezbyt. Na mistrza stawiam Becher, drugie miejece FC Corona, trzecie Blaugrana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: star112 Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek (V) IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 08.04.07, 00:34 Także stawiam, że Becher może wszystkich ograc, mają stały, równorzedny i młody zespół. Druga Corona i trzeci Piast. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: For20 Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek (V) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 09:54 Mój typ na pudło: 1. Becher, 2. Sporting, 3. Siódemka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tiger Wyniki Wiosennej Ligi Piątek (V) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 00:31 Sióemka wygra tę ligę bo ma dobrego bramkarza i chłopaków z Piasta. Drugi będzie Sporting, trzecia Blaugrana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luka$ Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek (V) IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 08.04.07, 23:18 wg mnie: 1. Becher, bo mają młody skład, 2. corona, bo grają skutecznie, z połączenia ich z wietrznią, nieźle to wychodzi 3. piast, bo grają ambitnie, mimo, że sodówka często im uderza. Fajnie, gdyby tak było, bo wówczas liga stałaby sie ciekawsza, a nie ciągłe wygrane tych sportingów i siódemek :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiek Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek (V) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 11:17 W ubiegłym roku ani Siódemka ani Sporting nie wygrały Wiosennej Ligi, a także Ligi Radia Kielce, w 2005 było to samo więc chyba nie jesteś w temacie. Bodajże w 2005 wygrałą Wietrznia Wiosenną, a Siódemka to taką ligę nie wiem czy raz wygrała. Mój typ: 1. Becher, 2. Sporting, 3. Blaugrana. A to że nie lubisz SIódemki nie oznacza że możesz lekceważąco się o niej wypowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sady kibic Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek (V) IP: 81.219.210.* 09.04.07, 14:14 Siódemka wygra Wiosenną Ligę bo gra najlepiej w defensywie, ma dobrego bramkarza. Problem Siódemki na dłuższą metę to wąska kadra zawodnicza, ale w tej lidze mają dobry terminarz i powinni to wykorzystać. Becher się spali, PC-Tech nie ma mentalności zwycięzców, Sporting ma za wąską kadrę, a Blaugrana nie ma dobrych graczy nie klubowych. Na mecie: 1. Siódemka, 2. Karakal, 3> KSM Team Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek (V) IP: *.chello.pl 09.04.07, 14:59 Tą ligę bedzie naprawde ciężko wygrać,a temmu komu się to uda należą się ogromne słowa uznania.Kazdy musi rozegrać 34 mecze....to naprawde duuuuzo grania.Myślę że walka o pudło rozegra się pomiędzy Siódemką,Sportingiem,Becherem,Blaugraną,Corona,PC-Tech....na pewno sporo punków urwie KSM,Karakal,Ruch.Ale nie zalożyłbym sie z nikim kto wygra bo nie ma 100% faworyta.Pozdrawiam wszystkich uczestników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek (V) IP: *.eranet.pl 09.04.07, 16:05 Mój typ na pierwszą trojkę: 1. Becher, 2. Blaugrana, 3. Karakal. Siódemka jest za słaba w grze jeden na jeden, Sporting ma za mało ludiz do grania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Jojo Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek (V) IP: *.eranet.pl 09.04.07, 22:42 Siódemka i tak wygra bo ma Kamila Kunderę. To najlepszy zawodnik tej ligi. 1. Siódemka, 2. Blaugrana, 3. Pc_tech Odpowiedz Link Zgłoś