IP: *.atol.com.pl 12.04.07, 21:50
I jak tam z odwołaniem Mikosa?Jest jeszcze,czy już wyleciał.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pstryk Re: Dyr.TVP3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 22:19
      "TVP 3 MIKOS POTWÓRKA"

Dzisiaj pokazali piękny pałac w ŁOPUSZNIE przez całe 50 sekund. To wspaniałe!
      Jeszcze muszą uzbierać pieniążków chłopcy na obiektyw szerokokątny do kamery bo
      w ani jednym ujęciu nie objęli całego :)))
      • Gość: Łopuszno pałac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 22:30
        nagrałem dzisiaj z "TVP 3 MIKOS POTWÓRKA":
        digart.img.digart.pl/prace/download/182033.gif
      • Gość: KOT WITA WAS Re: Dyr.TVP3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 22:34

Nie odwołujcie Dyrektora Mikosa,nie przeżyję!co to będzie bez powtórek
        (potwórek),a najważniejsze -moglibyśmy stracić najlepsze hity świętokrzyskie
        zaraz po głównych informacjach-codzienne odcinki o ogrodach WROCŁAWSKICH ,a
        także programy TVP OLSZTYN<ŁÓDŻ<KATOWICE >KRAKÓW,dzięki dyr.Mikosowi można je
        oglądać i to w kilku powtórkach (potwórkach),nie mieszkając tam.
        • Gość: kusy Re: Dyr.TVP3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 22:39
          NIe przenoście nam Mikosa do Warszawy, przecież burdel może zrobić też w
          Krakowie....
        • Gość: pstryk Re: Dyr.TVP3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 23:29
          ciezę się, że oprócz mnie ktos zauważył, że nadawanie informacji na temat "co
          sie dzieje na wrocławskim rynku" jest szczytem głupoty
          • Gość: Emigrant Re: Dyr.TVP3 IP: *.atol.com.pl 12.04.07, 23:46
            Ja nie mam możliwości oglądania TVP3 Kielce,ale przecież Marek,to Dziennikarz
            przez duże "D" .Tytan pracy.Zresztą bardzo schudł,od kiedy widziałem go ostatni
            raz w Krakowie(ok.2 lata temu) .Słyszałem,że to z przepracowania.Jak myślicie?
            Dlaczego jest tak krytykowany?Znając Marka wiem,że potrafi bez reszty oddac sie
            pracy.
            • Gość: hammurabi Re: Dyr.TVP3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 06:31
              Biedaczek tak się podlizuje zwierzchnikom, że nie ma czasu na normalne
              odżywianie się.
    • Gość: bobek Re: Dyr.TVP3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 19:16
      Najlepiej nadaje się na szefa telewizji przemysłowej w REALU albo TESCO.
      Ciekawe czy facet ma coć odrobinę honoru ?
      • Gość: esteta Re: Dyr.TVP3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 21:29
        Jakby ktoś zapomiał jak wyglądają twórcy "sukcesu tvp kielce"

ww6.tvp.pl/6586,20051019258379.strona
        śliczni szczególnie ci z początku
        • Gość: Edgar Re: Dyr.TVP3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 21:40
          to co pokazuje TVPKielce to już totalna żenada,ale jest sposób-wypełniać 30
          minut,na resztę programu lokalnego-ok.3 godz.łączyć się z Krakowem,będzie można
          wiele zobaczyć informacji z tego miasta i regionu,a nie będziemy patrzeć na
          parki i ogrody Wrocławia i inne dokumenty z różnych ośrodków
          regionalnych.Natomiast ci wszyscy amatorzy,pseudo dziennikarze i pracownicy
          techniki powinni być wysłani na kilkumiesięczne staże do pozostałych ośrodków
          TVP,żeby zobaczyć jak się robi codzienne programy regionalne.Kupcie też
          pisaki,bo żal patrzeć jak nerwowo je wymazują na biednych gazetach w czasie
          przeglądów prasy panie i panowie "redaktorzy"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka