Gość: Emigrant IP: *.atol.com.pl 12.04.07, 21:50 I jak tam z odwołaniem Mikosa?Jest jeszcze,czy już wyleciał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pstryk Re: Dyr.TVP3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 22:19 "TVP 3 MIKOS POTWÓRKA" Dzisiaj pokazali piękny pałac w ŁOPUSZNIE przez całe 50 sekund. To wspaniałe! Jeszcze muszą uzbierać pieniążków chłopcy na obiektyw szerokokątny do kamery bo w ani jednym ujęciu nie objęli całego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łopuszno pałac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 22:30 nagrałem dzisiaj z "TVP 3 MIKOS POTWÓRKA": digart.img.digart.pl/prace/download/182033.gif Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOT WITA WAS Re: Dyr.TVP3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 22:34 Nie odwołujcie Dyrektora Mikosa,nie przeżyję!co to będzie bez powtórek (potwórek),a najważniejsze -moglibyśmy stracić najlepsze hity świętokrzyskie zaraz po głównych informacjach-codzienne odcinki o ogrodach WROCŁAWSKICH ,a także programy TVP OLSZTYN<ŁÓDŻ<KATOWICE >KRAKÓW,dzięki dyr.Mikosowi można je oglądać i to w kilku powtórkach (potwórkach),nie mieszkając tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kusy Re: Dyr.TVP3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 22:39 NIe przenoście nam Mikosa do Warszawy, przecież burdel może zrobić też w Krakowie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pstryk Re: Dyr.TVP3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 23:29 ciezę się, że oprócz mnie ktos zauważył, że nadawanie informacji na temat "co sie dzieje na wrocławskim rynku" jest szczytem głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emigrant Re: Dyr.TVP3 IP: *.atol.com.pl 12.04.07, 23:46 Ja nie mam możliwości oglądania TVP3 Kielce,ale przecież Marek,to Dziennikarz przez duże "D" .Tytan pracy.Zresztą bardzo schudł,od kiedy widziałem go ostatni raz w Krakowie(ok.2 lata temu) .Słyszałem,że to z przepracowania.Jak myślicie? Dlaczego jest tak krytykowany?Znając Marka wiem,że potrafi bez reszty oddac sie pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hammurabi Re: Dyr.TVP3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 06:31 Biedaczek tak się podlizuje zwierzchnikom, że nie ma czasu na normalne odżywianie się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobek Re: Dyr.TVP3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 19:16 Najlepiej nadaje się na szefa telewizji przemysłowej w REALU albo TESCO. Ciekawe czy facet ma coć odrobinę honoru ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esteta Re: Dyr.TVP3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 21:29 Jakby ktoś zapomiał jak wyglądają twórcy "sukcesu tvp kielce" ww6.tvp.pl/6586,20051019258379.strona śliczni szczególnie ci z początku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edgar Re: Dyr.TVP3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 21:40 to co pokazuje TVPKielce to już totalna żenada,ale jest sposób-wypełniać 30 minut,na resztę programu lokalnego-ok.3 godz.łączyć się z Krakowem,będzie można wiele zobaczyć informacji z tego miasta i regionu,a nie będziemy patrzeć na parki i ogrody Wrocławia i inne dokumenty z różnych ośrodków regionalnych.Natomiast ci wszyscy amatorzy,pseudo dziennikarze i pracownicy techniki powinni być wysłani na kilkumiesięczne staże do pozostałych ośrodków TVP,żeby zobaczyć jak się robi codzienne programy regionalne.Kupcie też pisaki,bo żal patrzeć jak nerwowo je wymazują na biednych gazetach w czasie przeglądów prasy panie i panowie "redaktorzy" Odpowiedz Link Zgłoś