Gość: zainteresowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 13:53 Czy na kieleckim forum udziela sie polonistka KSP,z ul. Karczówkowskiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Polonistka z KSP? IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 23.05.07, 19:56 Nie, ale mogę jej przekazać,ze ktoś jej szuka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balad Re: Polonistka z KSP? IP: *.205.udn.pl 23.05.07, 20:02 pewnie się udziela, ale z ciekawskimi dupkami nie rozmawia, więc nie masz na co liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonton Re: do balasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 20:40 > pewnie się udziela, ale z ciekawskimi dupkami nie rozmawia, Szanowny "balasie", nie masz daru jasnowidzenia , ale możesz popracować nad utemperowaniem swojej złośliwości.Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balad Re: do balasa IP: *.205.udn.pl 23.05.07, 21:06 Szanowny bontonie, nie mam daru jasnowidzenia, ale sporą wiedzę z języka polskiego i nie sądzę, że "balad" powinno być odmienione "balasie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonton Re: do balasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 21:38 Ostatni przypadek deklinacji-wołacz jest ostatnio prawie na wymarciu. Od ulicy po Sejm wypiera go mianownik. Na dodatek,kiedy była lekcja z ww. formy deklinacji byłem na zwolnieniu lekarskim. Przyznaję,żle odmieniłem Twój nick. A może to był błąd- literówka,chociaż wolałbym półlitrówke. Dzisiejszy upał,zaprzeszłe zwolnienie lekarskie oraz brak półlitrówki mnie nie usprawiedliwia. Przepraszam Baladzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balad Re: do balasa IP: *.205.udn.pl 24.05.07, 08:11 Za karę na następnych zajęciach cię zapytam z odmiany przez przypadki:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonton Re: do balada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 12:32 Jestem w wieku mocno "ponadszkolnym" i odpytywania nie boję się. Zaskoczyć mnie może tylko uniwersytet "trzeciego wieku". Być może przede mną jeszcze wagary,fobia szkolna lub amory do kociaków około siedemdziesiatki? Odpowiedz Link Zgłoś