Dodaj do ulubionych

Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (XVIII)

IP: *.eranet.pl 20.05.07, 18:40
Brawo kielecka Barcelona, ale to jeszcze nie koniec! Jak wygracie z Siódemką
to będziecie mistrzem. Bo jak nie to PC-Tech Was może załatwić. W
poniedziałek nie ma szans Sporting.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pc Tech Pasjonujacy finisz IP: *.chello.pl 20.05.07, 19:26
      Walczymy do konca o mistrzostwo. Blaugrana ma jeszcze ciezkie mecze z zespolami
      z czolowki. Liczymy na to ze ktos zdola urwac im punkty :))
      • Gość: Siódemka Re: Pasjonujacy finisz IP: *.chello.pl 20.05.07, 19:32
        Chyba kazdy liczy ze na wzajem potracimy punkty....bedzie ciekawie
        • Gość: Młody Re: Pasjonujacy finisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 19:49
          Będzie ciekawie bo na mistrzostwo ma szanse cała pierwsza czwórka!!Oj będzie się
          działa. Pozdrowienia dla wszystkich uczestników ligi.
    • Gość: Ankieta Drobne podsumowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.07, 23:08
      Szesciu zawodnikow ktorzy maja szanse na tytul najlepszego gracza Wiosennej Ligi
      WSH :

OTO LISTA KANDYDATÓW

Grzegorz Biela (Becher)
      Dawid Iwanek (Blaugrana)
      Grzegorz Jaworski (Sporting)
      Michał Mielnicki (PC-Tech)
      Kamil Ołtuszyk (Siódemka)
      Bartosz Strzębski (KSM Team)

Kto waszym zdaniem powinien ten tytul otrzymac
      • Gość: friend Re: Drobne podsumowanie IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 20.05.07, 23:10
        MICHAŁ MIELNICKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Kibic Blaugrany Re: Drobne podsumowanie IP: *.eranet.pl 21.05.07, 06:54
        Prawdę mówiąc to Szopen czyli Grzegorz Jaworski.
    • Gość: Fan PCT Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (XVIII) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 09:20
      PC Tech podąża dobrą drogą i jest przed swoją historyczną szansą na
      spektakularny sukces. Do boju Mielnik, Słoniu i reszta!!!!!!!!!!!!!! PC-Tech na
      mistrza!
      • Gość: Kibic Re: Wyniki wiosennej ligi piątek WSH (XVIII) IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 21.05.07, 10:43
        Ciekawie zapowiada się dzisiejszy dzień :))) Liczę na PC Tech.
        • Gość: Becher 8 Re: Wyniki wiosennej ligi piątek WSH (XVIII) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 11:01
          Widze ze nie bede orginalny ale oczywiscie licze na 2 zwyciestwa Pc Techu

BECHER & PC TECH
          • Gość: jan Re: Wyniki wiosennej ligi piątek WSH (XVIII) IP: *.chello.pl 21.05.07, 11:27
            Liczyc mozna.....ale ja uwazam ze PC-Tech dzis nie da rady zdobyc kompletu,mysle
            ze zremisuje ze Sportingiem a z blaugrana przegra
    • Gość: Bocianek Fan Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (XVIII) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 11:35
      Nie skreślajcie Sportingu! Ekipa z naszego osiedla dziś musi wygrywać i wierzę,
      że jest w stanie nawet wygrać tą ligę. Liczę na Szopena, który na małych
      boiskach gra super. Mam pytanie: czy Sporting ma zgodę z Becherem?
    • Gość: Kibic Blaugrany Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (XVIII) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 11:37
      Skoro Blaugrana ograła Real Madryt to może i SIódemkę i PC-Tech. PO tych
      wygranych kwestia tytułu będzie załatwiona. Viva Barca!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Sympatyk PCT Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (XVIII) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 12:05
      Czas na sukces PC-Techu. SUkces to znaczy pierwsze miejsce Panowie, bo kto
      pamięta o trzecich, czwartych? Macie pakę, Słonia, Mielnika, Mazur to dobrze
      poukładał to powinno być db. Musi być db: PCTech-SPorting 4-0, PCTech -
      Blaugrana 2-1. Inne typy: Absolut - Sporting 0-2, Blaugrana - Siódemka 0-0,
      Sporting - Blaugrana 1-1, SPorting-Siódemka 1-1.

Meta:
      1. PC-Tech 85
      2. Blaugrana 82
      3. Siódemka 80
      4. Sporting 78

P.S. Ta liga jest rewelacyjna.

• Gość: Kibic Re: Wyniki wiosennej ligi piątek WSH (XVIII) IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 21.05.07, 12:42
        Blaugrana nie wygra dzisiaj z PC Techem. Jestem tego pewien. PC Tech gra w tej
        lidze nadspodziewanie dobrze. Brak w tej drużynie słabych ogniw. Myślę ze wiele
        bedzie dzisiaj zalezec od postawy ich bramkarza Mazura, do tego Mielnicki
        pyknie pare brameczek i bedzie dobrze :))) Zreszta, kto by nie wygrał tą Ligę z
        góry SZCZERZE GRATULUJE !!!!
        • Gość: Ziom Re: Wyniki wiosennej ligi piątek WSH (XVIII) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 13:26
          Mistrzem będzie PCTech, tylko ta drużyna! 2. Blaugrana, 3. Siódemka, 4. Becher
          • Gość: ekipa Blaugrana Re: Wyniki wiosennej ligi piątek WSH (XVIII) IP: 81.219.56.* 21.05.07, 21:57
            BLAUGRANA MISTRZ MISTRZ MISTRZ!! wspanialy turniej. cieszymy sie niezmiernie z
            mistrzostwa!! :) super atmosfera i naprawde wysoki poziom. Pozdrowienia dla
            wszystkich uczestnikow ligi, tych ktorzy nas lubia i tych ktorzy lubia
            mniej... ;) oby wiecej takich turniejow. szacunek dla organizatorow, sedziow, i
            wszystkich, ktorzy zrobili wokol tego wspaniala atmosfere. Dziekujemy :) do
            zobaczenia w piatek w Klinice :) super impreza sie szykuje :)
    • Gość: ja mam jaja i po turnieju, ja niestety nie wygrałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 22:18
      brawo ten pan z bocianka
      turniej był przedni
      a sam finał, jego atmosfera(rosnąca w ostatnim dniu), ekstra
      media, kibice, trenerzy, wszyscy pod wrażeniem
      na koniec mała symbolika, Marcin K. i Paweł J., przepaść piłkarska, kulturowa itp.
      • Gość: Becher 8 Re: i po turnieju, ja niestety nie wygrałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 23:03
        Wielkie gratulacje dla ekipy Blaugrany osobiscie nie chcialem zeby wygrali ale
        tylko dlatego ze byli najlepsi a ja zazwyczaj dopinguje tych teoretycznie
        slabszych . Turniej jak najbardziej udany zreszta jak wszystkie turnieje
        organizowane przez Jarka i kieleckifutbol.pl . Cieszy to ze dwuch najlepszych
        strzelcow mianowicie Zelazo i Nunek gralo swego czasu z nami w Becherze .
        Niestety bez nich nie poszlo nam tak dobrze jak w SHLF i zajelismy dopiero 5
        miejsce ale mysle ze cos kosztem czegos i na Fame bedziemy w optymalnej wysokiej
        formie i powalczymy . Na koniec pozdrowienia oczywiscie dla wszystki zespolow
        graczy kibicow .

BECHER & PC TECH
        • Gość: Smutny Re: i po turnieju, ja niestety nie wygrałem IP: *.eranet.pl 21.05.07, 23:17
          Jestem kibicem Sportingu i nie ukrywam smutku po dzisiejszych meczach. Nie ma
          co tłumaczyć tylko 3 lokaty brakiem niektórych grajków, bo była szansa na
          złoto. Walczył Sporting, walczył, ale zabrakło czegoś. A co do Pawła Jaworka to
          był prowokowany przez bramkarza Siódemki i nie wytrzymał. A to okazywanie
          radości Siódemki było nieco sztuczne, wręcz prowokujące. Mimo wszystko
          gratuluje im dobrej gry i sukcesu. A Sporting niech się nie podłamuje.
          • Gość: Paweł Jugo Re: i po turnieju, ja niestety nie wygrałem IP: *.chello.pl 22.05.07, 00:56
            co????
            Chyba przez bramkarza Blaugrany???Ja z Panczem normalnie rozmawialem i on mnoze
            to potwierdzic wiec nie rozumiem o co chodzi.......
            • Gość: Pawel Jugo Re: i po turnieju, ja niestety nie wygrałem IP: *.chello.pl 22.05.07, 01:08
              a po drugie to juz od roku w ten sam sposob sie cieszymy po kazdym sukcesie,a
              takim na pewno jest drugie miejsce w tej lidze.Przepraszamy ze sie
              cieszymy..........ale to dla nas marnych grajkow duzy sukces.......jeszcze raz
              przepraszamy......
              • Gość: Fan Absoluta Re: i po turnieju, ja niestety nie wygrałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 08:55
                I to jest właśnie prowokowanie Panie Pawle!
                • Gość: Pawel Jugo Re: i po turnieju, ja niestety nie wygrałem IP: *.chello.pl 22.05.07, 10:49
                  W najmniejszym stopniu nie prowokowalem Jaworka,a jezeli chodzi o rozmowe to
                  mowie tu o momentach przed i po meczu,i bylo to raczej podziekowania za mecz a
                  wczesniej zyczenia powodzenia,to nie ze mna chcial sie bic tylko z zawodnikami
                  Blaugrany,wiec nie rozumiem calej sytuacji........
                  • Gość: ABW Re: i po turnieju, ja niestety nie wygrałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 11:06
                    kto w takim razie mi powie, jaka kara spotka tego grajka Jaworka za takie
                    zachowanie???
                    turniej wspaniały, nie ma w tym określeniu żadnej przesady!!!
                    za poziomem sportowym idzie kultura jaką Jarek propaguje i wymaga od zawodników!!!
                    brawo, brawo, brawo!!!
                    pozdrawiam wszystkie Małgosie z okazji...
                • Gość: Fan normalny Re: i po turnieju, ja niestety nie wygrałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 11:06
                  To nie Jugo prowokował tylko Blaugrana. Oni wyzywali Jaworka!
                  • Gość: junior Re: i po turnieju, ja niestety nie wygrałem IP: *.chello.pl 22.05.07, 11:18
                    Wlasnie....przeciez wszyscy widzieli kto sie wyzywal.Siodemka sie nic nie
                    odzywala tylko strzelala gole Sportingowi :D
        • Gość: Kuba Re: i po turnieju, ja niestety nie wygrałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 10:22
          Gratulacje zarówno dla zwycięzców, jak i dla Siódemki i reszty drużyn. Turniej
          świetny, czekamy na kolejne.
          Ruch.
      • Gość: Kalwi Re: i po turnieju, ja niestety nie wygrałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 10:13
        O co ci chodzi z panami Marcinem K. I Pawłem J.???
        • Gość: Kalwi Re: i po turnieju, ja niestety nie wygrałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 10:14
          To było do kolegi ja mam jaja
    • Gość: Uczestnik-średniak Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (XVIII) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 11:59
      Turniej był znakomity wg mnie i organizatorom należą się brawa.
      1. Blaugrana - w trakcie ligi nauczyli się grać w defensywie i to był powód ich
      sukcesów, wyróżniali się Żelazny, Iwanek. Nie podobało się zachowanie ich
      szefa, który jest wielkim symulantem i troszkę prowokatorem.
      2. Siódemka - świetni w grze obronnej. Dobra piłka, bardzo dobrze
      zorganizowana. Gwiazdy: Paweł Jugo i jak grał Marcin Kołodziejczyk.
      3. Sporting - wg mnie zespół z największym potencjałem. Szopen i Salwa to na
      piątkach najwyższa klasa. Jaworek też był znakomity. Zabrakło im spokoju w
      ważnych momentach i troszkę pewnośći z tyłu.
      4. PC-Tech - nie wytrzymali ciśnienia, także dlatego że są piłkarsko słabsi od
      pierwszej trójki. Za dużo zawodników ofensywnych, brak obrońców i za wiele
      traconych goli. To zespół z przyszłośćią, ale potrzebuje nowych obrońców.
      Takich jak np. Rudniccy z Siódemki.
      5. Becher - potrafią szybko grać z kontry, w obronie bardzo ostro i
      zdecydowanie. Przesadzają z ostrą grą szczególnie jeden taki wysoki co pracuje
      w PCTechu. Ten zespół jest lepszy na krótsze turnieje jak Fama gdzie znów
      powalczą.
      6. KSM Team - Bartek Strzębski ekstraklasa. Fajnie grają w ataku, kiepsko w
      obronie. Juniorki troszkę poobrastali w piórka i zachowują się beznadziejnie,
      przede wszystkim ten prowokator Nunek.
      7. FC Corona - pseudopiłkarze. Dobrze grali, potem z przyczyn mi nieznanych
      skład się posypał.
      8. Karakal - waleczne serca, mocni siłowo.
      9. Absolut - medialni przez tego Irokeza i tego ich kapitana. Nie taki zły
      zespół, choć za dużo w nim zbędnych piłkarzyn.
      Reszty miejsc nie znam, ale:
      Piast - powinni się skupić na grze, potencjał niezły, problemy z myśleniem.
      Ruch - słabi bramkarze, nieźli obrońcy. Bekam choć strzela gole krzani im grę.
      Transpom - Kujawa się wyróżniał, dobry grajek.
      Czarnów - tych dwóch małolatów niezłych, za dużo holowania piłki.
      Real II - organizacja tragedia. Dobry skład, kiepska gra, złe podejście do niej.
      Inga - chamstwo niesamowite, płaczki. Miewali dobre mecze, zależy jaki skład
      przychodził. Było ich chyba z trzystu. Niezły bramkarz ten co ma ksywke Baran,
      albo Banan.
      Barwa - Roter tworzył szoł, paru niezłych chłopaków. Walczyli do końca.
      Akcesoria - fatalny bramkarz. Nie są tacy źli, naprawdę.
      FC Biesak - z dwóchgrać umie, pozostali kopią się po czołach. Pitbul był tam
      gwiazdą i to wszystko wyjaśnia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka