Gość: Kibic Ligi IP: *.eranet.pl 20.05.07, 18:40 Brawo kielecka Barcelona, ale to jeszcze nie koniec! Jak wygracie z Siódemką to będziecie mistrzem. Bo jak nie to PC-Tech Was może załatwić. W poniedziałek nie ma szans Sporting. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pc Tech Pasjonujacy finisz IP: *.chello.pl 20.05.07, 19:26 Walczymy do konca o mistrzostwo. Blaugrana ma jeszcze ciezkie mecze z zespolami z czolowki. Liczymy na to ze ktos zdola urwac im punkty :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siódemka Re: Pasjonujacy finisz IP: *.chello.pl 20.05.07, 19:32 Chyba kazdy liczy ze na wzajem potracimy punkty....bedzie ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody Re: Pasjonujacy finisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 19:49 Będzie ciekawie bo na mistrzostwo ma szanse cała pierwsza czwórka!!Oj będzie się działa. Pozdrowienia dla wszystkich uczestników ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ankieta Drobne podsumowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.07, 23:08 Szesciu zawodnikow ktorzy maja szanse na tytul najlepszego gracza Wiosennej Ligi WSH : OTO LISTA KANDYDATÓW Grzegorz Biela (Becher) Dawid Iwanek (Blaugrana) Grzegorz Jaworski (Sporting) Michał Mielnicki (PC-Tech) Kamil Ołtuszyk (Siódemka) Bartosz Strzębski (KSM Team) Kto waszym zdaniem powinien ten tytul otrzymac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: friend Re: Drobne podsumowanie IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 20.05.07, 23:10 MICHAŁ MIELNICKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Blaugrany Re: Drobne podsumowanie IP: *.eranet.pl 21.05.07, 06:54 Prawdę mówiąc to Szopen czyli Grzegorz Jaworski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan PCT Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (XVIII) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 09:20 PC Tech podąża dobrą drogą i jest przed swoją historyczną szansą na spektakularny sukces. Do boju Mielnik, Słoniu i reszta!!!!!!!!!!!!!! PC-Tech na mistrza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Wyniki wiosennej ligi piątek WSH (XVIII) IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 21.05.07, 10:43 Ciekawie zapowiada się dzisiejszy dzień :))) Liczę na PC Tech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Becher 8 Re: Wyniki wiosennej ligi piątek WSH (XVIII) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 11:01 Widze ze nie bede orginalny ale oczywiscie licze na 2 zwyciestwa Pc Techu BECHER & PC TECH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Wyniki wiosennej ligi piątek WSH (XVIII) IP: *.chello.pl 21.05.07, 11:27 Liczyc mozna.....ale ja uwazam ze PC-Tech dzis nie da rady zdobyc kompletu,mysle ze zremisuje ze Sportingiem a z blaugrana przegra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bocianek Fan Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (XVIII) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 11:35 Nie skreślajcie Sportingu! Ekipa z naszego osiedla dziś musi wygrywać i wierzę, że jest w stanie nawet wygrać tą ligę. Liczę na Szopena, który na małych boiskach gra super. Mam pytanie: czy Sporting ma zgodę z Becherem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Blaugrany Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (XVIII) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 11:37 Skoro Blaugrana ograła Real Madryt to może i SIódemkę i PC-Tech. PO tych wygranych kwestia tytułu będzie załatwiona. Viva Barca!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sympatyk PCT Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (XVIII) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 12:05 Czas na sukces PC-Techu. SUkces to znaczy pierwsze miejsce Panowie, bo kto pamięta o trzecich, czwartych? Macie pakę, Słonia, Mielnika, Mazur to dobrze poukładał to powinno być db. Musi być db: PCTech-SPorting 4-0, PCTech - Blaugrana 2-1. Inne typy: Absolut - Sporting 0-2, Blaugrana - Siódemka 0-0, Sporting - Blaugrana 1-1, SPorting-Siódemka 1-1. Meta: 1. PC-Tech 85 2. Blaugrana 82 3. Siódemka 80 4. Sporting 78 P.S. Ta liga jest rewelacyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Wyniki wiosennej ligi piątek WSH (XVIII) IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 21.05.07, 12:42 Blaugrana nie wygra dzisiaj z PC Techem. Jestem tego pewien. PC Tech gra w tej lidze nadspodziewanie dobrze. Brak w tej drużynie słabych ogniw. Myślę ze wiele bedzie dzisiaj zalezec od postawy ich bramkarza Mazura, do tego Mielnicki pyknie pare brameczek i bedzie dobrze :))) Zreszta, kto by nie wygrał tą Ligę z góry SZCZERZE GRATULUJE !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziom Re: Wyniki wiosennej ligi piątek WSH (XVIII) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 13:26 Mistrzem będzie PCTech, tylko ta drużyna! 2. Blaugrana, 3. Siódemka, 4. Becher Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekipa Blaugrana Re: Wyniki wiosennej ligi piątek WSH (XVIII) IP: 81.219.56.* 21.05.07, 21:57 BLAUGRANA MISTRZ MISTRZ MISTRZ!! wspanialy turniej. cieszymy sie niezmiernie z mistrzostwa!! :) super atmosfera i naprawde wysoki poziom. Pozdrowienia dla wszystkich uczestnikow ligi, tych ktorzy nas lubia i tych ktorzy lubia mniej... ;) oby wiecej takich turniejow. szacunek dla organizatorow, sedziow, i wszystkich, ktorzy zrobili wokol tego wspaniala atmosfere. Dziekujemy :) do zobaczenia w piatek w Klinice :) super impreza sie szykuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja mam jaja i po turnieju, ja niestety nie wygrałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 22:18 brawo ten pan z bocianka turniej był przedni a sam finał, jego atmosfera(rosnąca w ostatnim dniu), ekstra media, kibice, trenerzy, wszyscy pod wrażeniem na koniec mała symbolika, Marcin K. i Paweł J., przepaść piłkarska, kulturowa itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Becher 8 Re: i po turnieju, ja niestety nie wygrałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 23:03 Wielkie gratulacje dla ekipy Blaugrany osobiscie nie chcialem zeby wygrali ale tylko dlatego ze byli najlepsi a ja zazwyczaj dopinguje tych teoretycznie slabszych . Turniej jak najbardziej udany zreszta jak wszystkie turnieje organizowane przez Jarka i kieleckifutbol.pl . Cieszy to ze dwuch najlepszych strzelcow mianowicie Zelazo i Nunek gralo swego czasu z nami w Becherze . Niestety bez nich nie poszlo nam tak dobrze jak w SHLF i zajelismy dopiero 5 miejsce ale mysle ze cos kosztem czegos i na Fame bedziemy w optymalnej wysokiej formie i powalczymy . Na koniec pozdrowienia oczywiscie dla wszystki zespolow graczy kibicow . BECHER & PC TECH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutny Re: i po turnieju, ja niestety nie wygrałem IP: *.eranet.pl 21.05.07, 23:17 Jestem kibicem Sportingu i nie ukrywam smutku po dzisiejszych meczach. Nie ma co tłumaczyć tylko 3 lokaty brakiem niektórych grajków, bo była szansa na złoto. Walczył Sporting, walczył, ale zabrakło czegoś. A co do Pawła Jaworka to był prowokowany przez bramkarza Siódemki i nie wytrzymał. A to okazywanie radości Siódemki było nieco sztuczne, wręcz prowokujące. Mimo wszystko gratuluje im dobrej gry i sukcesu. A Sporting niech się nie podłamuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Jugo Re: i po turnieju, ja niestety nie wygrałem IP: *.chello.pl 22.05.07, 00:56 co???? Chyba przez bramkarza Blaugrany???Ja z Panczem normalnie rozmawialem i on mnoze to potwierdzic wiec nie rozumiem o co chodzi....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Jugo Re: i po turnieju, ja niestety nie wygrałem IP: *.chello.pl 22.05.07, 01:08 a po drugie to juz od roku w ten sam sposob sie cieszymy po kazdym sukcesie,a takim na pewno jest drugie miejsce w tej lidze.Przepraszamy ze sie cieszymy..........ale to dla nas marnych grajkow duzy sukces.......jeszcze raz przepraszamy...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Absoluta Re: i po turnieju, ja niestety nie wygrałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 08:55 I to jest właśnie prowokowanie Panie Pawle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Jugo Re: i po turnieju, ja niestety nie wygrałem IP: *.chello.pl 22.05.07, 10:49 W najmniejszym stopniu nie prowokowalem Jaworka,a jezeli chodzi o rozmowe to mowie tu o momentach przed i po meczu,i bylo to raczej podziekowania za mecz a wczesniej zyczenia powodzenia,to nie ze mna chcial sie bic tylko z zawodnikami Blaugrany,wiec nie rozumiem calej sytuacji........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABW Re: i po turnieju, ja niestety nie wygrałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 11:06 kto w takim razie mi powie, jaka kara spotka tego grajka Jaworka za takie zachowanie??? turniej wspaniały, nie ma w tym określeniu żadnej przesady!!! za poziomem sportowym idzie kultura jaką Jarek propaguje i wymaga od zawodników!!! brawo, brawo, brawo!!! pozdrawiam wszystkie Małgosie z okazji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan normalny Re: i po turnieju, ja niestety nie wygrałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 11:06 To nie Jugo prowokował tylko Blaugrana. Oni wyzywali Jaworka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: junior Re: i po turnieju, ja niestety nie wygrałem IP: *.chello.pl 22.05.07, 11:18 Wlasnie....przeciez wszyscy widzieli kto sie wyzywal.Siodemka sie nic nie odzywala tylko strzelala gole Sportingowi :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: i po turnieju, ja niestety nie wygrałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 10:22 Gratulacje zarówno dla zwycięzców, jak i dla Siódemki i reszty drużyn. Turniej świetny, czekamy na kolejne. Ruch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalwi Re: i po turnieju, ja niestety nie wygrałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 10:13 O co ci chodzi z panami Marcinem K. I Pawłem J.??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalwi Re: i po turnieju, ja niestety nie wygrałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 10:14 To było do kolegi ja mam jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczestnik-średniak Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (XVIII) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 11:59 Turniej był znakomity wg mnie i organizatorom należą się brawa. 1. Blaugrana - w trakcie ligi nauczyli się grać w defensywie i to był powód ich sukcesów, wyróżniali się Żelazny, Iwanek. Nie podobało się zachowanie ich szefa, który jest wielkim symulantem i troszkę prowokatorem. 2. Siódemka - świetni w grze obronnej. Dobra piłka, bardzo dobrze zorganizowana. Gwiazdy: Paweł Jugo i jak grał Marcin Kołodziejczyk. 3. Sporting - wg mnie zespół z największym potencjałem. Szopen i Salwa to na piątkach najwyższa klasa. Jaworek też był znakomity. Zabrakło im spokoju w ważnych momentach i troszkę pewnośći z tyłu. 4. PC-Tech - nie wytrzymali ciśnienia, także dlatego że są piłkarsko słabsi od pierwszej trójki. Za dużo zawodników ofensywnych, brak obrońców i za wiele traconych goli. To zespół z przyszłośćią, ale potrzebuje nowych obrońców. Takich jak np. Rudniccy z Siódemki. 5. Becher - potrafią szybko grać z kontry, w obronie bardzo ostro i zdecydowanie. Przesadzają z ostrą grą szczególnie jeden taki wysoki co pracuje w PCTechu. Ten zespół jest lepszy na krótsze turnieje jak Fama gdzie znów powalczą. 6. KSM Team - Bartek Strzębski ekstraklasa. Fajnie grają w ataku, kiepsko w obronie. Juniorki troszkę poobrastali w piórka i zachowują się beznadziejnie, przede wszystkim ten prowokator Nunek. 7. FC Corona - pseudopiłkarze. Dobrze grali, potem z przyczyn mi nieznanych skład się posypał. 8. Karakal - waleczne serca, mocni siłowo. 9. Absolut - medialni przez tego Irokeza i tego ich kapitana. Nie taki zły zespół, choć za dużo w nim zbędnych piłkarzyn. Reszty miejsc nie znam, ale: Piast - powinni się skupić na grze, potencjał niezły, problemy z myśleniem. Ruch - słabi bramkarze, nieźli obrońcy. Bekam choć strzela gole krzani im grę. Transpom - Kujawa się wyróżniał, dobry grajek. Czarnów - tych dwóch małolatów niezłych, za dużo holowania piłki. Real II - organizacja tragedia. Dobry skład, kiepska gra, złe podejście do niej. Inga - chamstwo niesamowite, płaczki. Miewali dobre mecze, zależy jaki skład przychodził. Było ich chyba z trzystu. Niezły bramkarz ten co ma ksywke Baran, albo Banan. Barwa - Roter tworzył szoł, paru niezłych chłopaków. Walczyli do końca. Akcesoria - fatalny bramkarz. Nie są tacy źli, naprawdę. FC Biesak - z dwóchgrać umie, pozostali kopią się po czołach. Pitbul był tam gwiazdą i to wszystko wyjaśnia. Odpowiedz Link Zgłoś