Dodaj do ulubionych

dziecko i szkoła

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 19:53
szukam dobrego psychologa dziecięcego, lub ewentualnie psychiatry dla 11
letniej dziewczynki - nie chce chodzić do szkoły, boję się o nią
Obserwuj wątek
    • Gość: matka Re: dziecko i szkoła IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 02.06.07, 22:48
      Trzeba dziecku zmienic szkołę.Zrobić wspolne rozeznanie ,która ma dobrą opinię
      i w której czułaby się dobrze.Zmiany dobrze robią każdemu.W USA PSYCHOLOGOWIE
      ZALECAJĄ ,ABY PRACĘ ZMIENIAĆ co 5 lat.
      • Gość: @ Re: dziecko i szkoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 23:04
        jak zrobić takie rozeznanie, wydawało mi się, że szkoła do której chodzi jest
        dobra /SP 28/
    • Gość: gość Re: dziecko i szkoła IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 05.06.07, 08:36
    • Gość: Gość Re: dziecko i szkoła IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 05.06.07, 08:38
      A czy znasz przyczynę tego stanu? Czy powodem jest nauczyciel, czy brak
      pewności siebie, czy słabe wyniki i w związku z tym strach przed rodzicami,
      którzy mają inne "wizje"? A może córka boi się kolegów - ze swojej klasy lub z
      innych???
      Rozmawiałaś z nią?
    • Gość: marta Re: dziecko i szkoła IP: *.205.udn.pl 05.06.07, 10:10
      Na Manifestu, naprzeciwko Media Markt mniej więcej, jest centrum kryzysowe -
      tam przyjmują specjaliści, którzy pomagają w takich sytuacjach.
      • Gość: ewa Re: dziecko i szkoła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 13:22
        Jedź na Manifestu do Centrum Profilaktyki i Edukacji tam znajdziesz
        wykwalifikowaną pomoc. Nie potrzeba skierowania. Na parterze trzeba się umówić
        z psychologiem. Polecam, mojemu dziecku pomogli
        • Gość: Jaga Re: dziecko i szkoła IP: *.kielce.net.pl 05.06.07, 14:13
          Pani doktor Grażyna Rybowska, ordynator oddziału dziecięcego psychiatrycznego
          na Czarnowie, przyjmuje na I piętrze w budynku, tym co na parterze jest Era,
          obok danwgo Hotelu Centralnego.
          • chojnoa Re: dziecko i szkoła 11.06.07, 23:06
            Znam dobrego psychologa, psychoterapeute w Kielcach, niestety, w tej chwili nie
            moge podac numeru telefonu tej Pani. Jesli będzie Pani chciala, proszę napisać
            do mnie na maila (chojnoa@gazeta.pl), a ja zwrotnie podam numer.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka