Gość: @ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 19:53 szukam dobrego psychologa dziecięcego, lub ewentualnie psychiatry dla 11 letniej dziewczynki - nie chce chodzić do szkoły, boję się o nią Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: matka Re: dziecko i szkoła IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 02.06.07, 22:48 Trzeba dziecku zmienic szkołę.Zrobić wspolne rozeznanie ,która ma dobrą opinię i w której czułaby się dobrze.Zmiany dobrze robią każdemu.W USA PSYCHOLOGOWIE ZALECAJĄ ,ABY PRACĘ ZMIENIAĆ co 5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: dziecko i szkoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 23:04 jak zrobić takie rozeznanie, wydawało mi się, że szkoła do której chodzi jest dobra /SP 28/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dziecko i szkoła IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 05.06.07, 08:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: dziecko i szkoła IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 05.06.07, 08:38 A czy znasz przyczynę tego stanu? Czy powodem jest nauczyciel, czy brak pewności siebie, czy słabe wyniki i w związku z tym strach przed rodzicami, którzy mają inne "wizje"? A może córka boi się kolegów - ze swojej klasy lub z innych??? Rozmawiałaś z nią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: dziecko i szkoła IP: *.205.udn.pl 05.06.07, 10:10 Na Manifestu, naprzeciwko Media Markt mniej więcej, jest centrum kryzysowe - tam przyjmują specjaliści, którzy pomagają w takich sytuacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: dziecko i szkoła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 13:22 Jedź na Manifestu do Centrum Profilaktyki i Edukacji tam znajdziesz wykwalifikowaną pomoc. Nie potrzeba skierowania. Na parterze trzeba się umówić z psychologiem. Polecam, mojemu dziecku pomogli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: dziecko i szkoła IP: *.kielce.net.pl 05.06.07, 14:13 Pani doktor Grażyna Rybowska, ordynator oddziału dziecięcego psychiatrycznego na Czarnowie, przyjmuje na I piętrze w budynku, tym co na parterze jest Era, obok danwgo Hotelu Centralnego. Odpowiedz Link Zgłoś
chojnoa Re: dziecko i szkoła 11.06.07, 23:06 Znam dobrego psychologa, psychoterapeute w Kielcach, niestety, w tej chwili nie moge podac numeru telefonu tej Pani. Jesli będzie Pani chciala, proszę napisać do mnie na maila (chojnoa@gazeta.pl), a ja zwrotnie podam numer. Odpowiedz Link Zgłoś