Dodaj do ulubionych

Urzędnicy dostali do picia wodę z mułem

IP: *.westside.kielce.pl 22.06.07, 23:23
To sie narobiło! Ale by sie urzędasy napiły ! Wyobrażcie sobie wojtka jak ma
obstrukcje żyga i s**a resztkami mózgu,albo jak bełta sobie na siedzenia w
nowym audi :P Zapraszam jaśnie państwa na Stok ,na herbatke z podobnej wody
wodociągowej
Obserwuj wątek
    • Gość: mr Re: Urzędnicy dostali do picia wodę z mułem IP: *.dip.t-dialin.net 22.06.07, 23:45
      Cwiercinteligentow zdradza ortografia. Mnie sie chce rzygac jak pomysle ze
      takie glupole maja prawo glosu w wyborach.
      • Gość: yaah Re: Urzędnicy dostali do picia wodę z mułem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 15:09
        A mnie się chce rzygać, kiedy jakiś chamski de bil myśli, że jest inteligentny.
        • Gość: mr Re: Urzędnicy dostali do picia wodę z mułem IP: *.dip.t-dialin.net 23.06.07, 18:21
          Kolega z lawki ?
    • Gość: Alek Kapota Straszne! IP: 213.158.197.* 23.06.07, 05:51
      Pewnie dywersja tych z lewicy.
      • Gość: ALA Re:Tytuł sugeruje co innego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 06:12
        Po przeczytaniu tytułu tegoż artykułu pomyślałem ,że urzędnicy dostali wodę z
        nadrukiem muła na butelce i obrazili się,za to że oni nie pracują jak muł.
        • Gość: ala Re:Tytuł sugeruje co innego IP: *.205.udn.pl 23.06.07, 07:28
          a ja po przeczytaniu artykułu zaczĄłEm się zastanawiać jakie są koneksje
          rodzinne przemysława b.
          • Gość: ania Re:Tytuł sugeruje co innego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 00:18
            chyba nie ma się nad czym zastanawiać. Koneksje, pchi, po prostu jest synem
            andrzeja błachuta i dlatego nazywa się błachut. To chyba proste. artykuł
            pochlebny nie jest totez chyba nie sądzisz, że ma jakieś wtyki w gazecie.
    • Gość: xyz Urzędnicy dostali do picia wodę z mułem IP: *.dsl.bell.ca 23.06.07, 06:17
      no prosze jak sie teraz powodzi: mowia ,ze malo sie zarabia - a zyje sie jak
      hrabia; no i jacy kulturalni - nie wuda na przekaske,a woda i to
      pewnie "kielczanka" ?
      • Gość: xyz Re: Urzędnicy dostali do picia wodę z mułem IP: *.dsl.bell.ca 23.06.07, 06:33
        maly chochlik sie wkradl! mialo byc: wuda do przekaski;
        • Gość: bziQ Re: Urzędnicy dostali do picia wodę z mułem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 06:44
          A wodę pewnie badali chemicy z dyplomem WSU:P.
          • Gość: AT Re: Muł nie kon ale zawsze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 08:07
            Przysłowie mówi ,że darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda.Urzędnicy dostali
            ją za darmo Ciekawe ile za butelkę zapłacił pewnie po znajmości Pan Mazur ten
            pan od zamówień magistaratu
            • Gość: SA_K Re:Która woda została zbadana? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 08:13
              Filtry zostały wymienione, woda napełniania do butelek była przebadana
              laboratoryjnie. - Wyniki są dobre, ale na wszelki wypadek zleciliśmy jeszcze
              jedno jej badanie niezależnemu od nas laboratorium. Będzie gotowe w
              poniedziałek, najpóźniej we wtorek. Przez pięć lat naszej działalności pierwszy
              raz zdarzyła nam się taka sytuacja - zapewnia przedstawiciel VieVity.

Przemysław Błachut tak wyjaśnia pokrętnie,że należy rozumieć iż wodę badano po
              wymianie filtrów.Brawo jaka ściema ale głupi naród wszystko kupi jak mawia
              jeden polityk z PiSa.
          • Gość: ania Re: Urzędnicy dostali do picia wodę z mułem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 00:06
            nie wydaje mi się , żeby na WSU był kierunek chemia, ale warto sprawdzic, żeby
            nie robic z siebie bezpodstawnie żartownisia
    • Gość: ktos Re: Urzędnicy dostali do picia wodę z mułem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 08:43
      sluchajcie. wiadomo kto to jest przemyslaw b , wiadomo czyim jest synem. jaki
      ojciec taki syn , a wlasciwie cala rodzina. w cholere powinni zamnkanc ta
      rozlewnie tej wody , ona zawze byla oszukana i niedobra
      a co do urzednikow maja racje , nalezy im sie woda jak psu micha koniec kropka
      • Gość: Jan Re: Urzędnicy dostali do picia wodę z mułem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 08:47
        Tak wieczorem jak i z rana dobra woda jest święcona z kościoła św.Jana.Leczy
        rany leczy flaki no i odór z ust nie taki.Pijcie wodę święconą , a nie zamuloną
        • Gość: luk Woda Sienkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 08:56
          Raz kupiłem sobie tą wodę, napiłem się dwa łyki i resztę wylałem już chyba
          lepiej smakuje woda z kranu niż ten Sienkiewicz
          • Gość: yyy Re: Woda Sienkiewicz IP: 88.156.66.* 23.06.07, 18:07
            jak Ci nie smakuje to nie pij...ja jakoś od dwóch lat pijam tylko tą wode i nie
            uznaje żadnej innej...co do sprawy przemysława b...nie można osądzać go po tym
            że jego ojciec ma szkołe..ludzie jesteście zazdrośni czy glupi? Andrzej otworzył
            szkołe i uczciwie zarobił na budowe rozlewni wiec czemu mam mu ubliżać. P.S nie
            jestem rodziną, studentem ani pracownikiem państwa B.
            • Gość: jan Re: Woda Sienkiewicz IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 23.06.07, 18:54
              e... co Ty ??? uczciwie się dorobili,...... nie rób sobie żartów z ludzi.Tych
              debilnych synków to nawet na mature nie stac, tylko dobrze że mamusia uczyła w
              Sawickiej. To edukacje pokończyły, a potem u tatusia dokończyły mgr
              • Gość: yyy Re: Woda Sienkiewicz IP: 193.24.202.* 23.06.07, 19:06
                skoro maja mgr z WSU to znaczy że Andrzej sie nie dorobił uczciwie tak???bardzo
                ciekawe..i nie bądz taki pewny co do tych szkół które skończyli...uważam że
                Andrzej w dobrym momencie otworzył szkołe..zatrudnił dobra kadre i w ten sposób
                sciągnął do siebie studentów..za kaske wybudował rozlewnie...ukradł ja czy
                zarobił?wiec nie wkręcaj mi tu proszę że robi coś nie uczciwego...no ale
                przecież najłatwiej jest kogoś oczerniać bo ma za dużo...
              • Gość: ania Re: Woda Sienkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 00:11
                a co do porażki z produkcja wody ma czyjaś matura, znowu widać, że rodzina
                Błachutów przeszkadza, bo zyje, dorasta, robi mature i studia. Porazka z wodą
                miała miejsce, ale czemu zaraz ubliżać komuś odnosnie matury. To nie ma nic do
                rzeczy. Przeciez nikt nie musi państwa b. lubic ich synów też, ale czemu od
                razu siegacie po jakieś historyczne argumenty i w dodatku nieprawdziwe.
                Przecież na egzaminie maturalnym nie egzaminowała ich wyłacznie ich mama.
              • Gość: ania Re: Woda Sienkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 00:35
                ta, od razu nieuczciwosc zarzucasz, a co ziobro z ich powodu konferencji
                prasowej nie zwoływał, kamiński też. od rozstrzygania o czyjejś uczciwosci sa
                sądy [powszechne, masz zarzut to sformułuj pismo do prokuratury, a jak tego nie
                robisz, to po prostu zazdrośc cie zżera. Chciałbys się z nimi zamienić? to idx
                do rektora i poproś żeby cie usynowił lub ucórczył. Facet jest życzliwy dla
                wrogów to pewnie to zrobi. zaczniesz się nazywac Błachut i może humor ci się
                poprawi.
            • Gość: kim Re: Woda Sienkiewicz IP: 193.59.255.* 24.06.07, 10:20
              uczciwie? zartujesz? wstrzymywanie stypendiow socjalnych studentom prze kilka
              miesiecy a jak nie masz z czego zaplacic to Cie wykreslaja, a zeby znow wpisali
              trzeba oplacic wpisowe jest Twoim zdaniem uczciwe? a ze do tej pory wykladowcy
              ktorzy prowadzili kursy dla bezrobotnych w 2003 r. bodajze nie doczekali sie
              kasy ktora Błachut zgarnal z funduszy unijnych to pewnie tez jest uczciwe?
              tylko pogratulowac...
              • Gość: yyy Re: Woda Sienkiewicz IP: 88.156.66.* 24.06.07, 22:16
                co do stypendiów wypowiadać sie nie będe bo nie wiem jak jest dokładnie...co do
                wykładowców i ich wynagrodzenia za prowadzenie kursów powiedzieć mogę tylko że
                Andrzej B do tej pory nie otrzymał ani grosza z Uni za prowadzenie tych
                kursów..Cały czas toczą sie sprawy w sądzie
                • Gość: kolega kolegi Re: Woda Sienkiewicz IP: *.zdz.kielce.pl 25.06.07, 10:45
                  Tak Aniu toczą sie sprawy w sadzie odnośnie płatnosci za Phare 2001. Tyle ze
                  większosc tych spraw jest przeciwko WSU. A co do nie otrzymania pieniedzy z UE
                  widziałem dokumenty z których wynika co innego. Wiec nie wypisuj bzdur, chyba
                  ze ci za to płacą. Tylko uwazaj z tą płatnością u nich rożnie.
                  • Gość: ania Re: Woda Sienkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 11:48
                    widziałaś, czyli u nich pracujesz, ładnie to tak na szefa pluć ????
                    • Gość: kolega kolegi Re: Woda Sienkiewicz IP: *.zdz.kielce.pl 25.06.07, 13:33
                      Sama dla nich pracujesz i dobze o tym wiesz ze piszesz to co masz pisać. Jedna
                      osoba przeciw wielu czy to coś nie znaczy. Skoro jest taki dobry to czemu tak
                      wielu jest przeciwko. A co to plucia to masz racje na takego szefa bardzo
                      chetnie. I nie jestem jedyny.
                      • Gość: ania Re: Woda Sienkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 18:48
                        to przykre co piszesz, ale jako od niedawna mieszkajaca w kielcach nie
                        rozumiem, dlaczego akurat na tego rektora narzekacie i cokolwiek nie zrobi to
                        jest zle i niedobrze. jestem czlowiekiem wolnym i nie dzialam na czyjs rozkaz.
                        Znam rektorów kielceckich uczelni z kilku szkolen prowadoznych w kielcach,
                        krakowie i wawie i z kilku spotkań i mnie niczym nie zniechecili do siebie. nie
                        rozumiem czemu akurat temu tak dokuczasz. wystepujesz jako byly zawiedziony
                        pracownik czy obrońca uciśnionych., każdy, kto pracuje jest dorosly i wydaje mi
                        sie , że gdyby bylo prawda , to co piszesz, to facet mialby pelno wakatów w
                        szkole, a nie ma. Troche to tak jak twoj nick kolega koledze powiedzial , że on
                        mi powiedzial, żebym....... tarara . ploty i ploty i nic więcej.
              • Gość: ania Re: Woda Sienkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 00:16
                i tym pieknym sposobem z istotnego tematu wody przechodzimy na ubliżanie
                rektorowi Błachutowi tylko dlatego, że ............. jest rektorem. Ciekawe
                posunięcie. Każdy temat jest dobry, żeby zacząć nękać rektora i jego rodzinę.
                Była wpadka z wodą, została wyjaśniona i co z tego. Jutro będzie nowy dzień...
                Poza tym Andrzej Błachut jest legalistą toteż nie traktuje studentów według
                swojego widzi mi się, ale zgodnie z prawem.
            • Gość: Zbysiu Re: Woda Sienkiewicz IP: *.zdz.kielce.pl 25.06.07, 10:02
              Temat wody zostawiam w spokoju ponieważ kazdy wie jaka ona jest! A co do tych
              dobrych wypowiedzi to moim skromnym zdaniem sama Basia B je redaguje a
              pan "King" musi sukcesywnie je umieszczać odpierając ataki. Bo przecież aż
              takich zdolności aby je usunac z wyborczej nie ma (to już Basia przerabiała). A
              Przemysław B - szkoda pisać.
              • Gość: ania Re: Woda Sienkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 12:11
                tak, od razu basia b. , nie obchodzi mnie ta rodzina, ale od trzech lat
                mieszkam w kielcach, czytam forum i zauwazyłam prawidłowosć, ze jak coś jest
                tylko na błchutów, to od razu piszecie na wszystkich błachutów i o wszystkim co
                zrobili, i szydzicie z nich i opluwacie ich, a właściwie nie wiadomo
                dlaczego ???
          • Gość: ania Re: Woda Sienkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 00:30
            niewiarygodnie istotna uwaga. nie lubisz to nie kupuj, a jak ci z kranu lepiej
            smakuje to pij z kranu, dorzuc sobie lodu z zamrażarki jak bedziesz rozmrazał
            lodówkę, zjedz troche tynku z ze ściany , to uzupełnisz niedobory wapnia i
            zagryź kawałkiem blatu kuchennego. Tym pieknym sposobem zaoszczedzisz kase a
            pozyjesz jak panicho.
      • Gość: remi Re: Urzędnicy dostali do picia wodę z mułem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 01:07
        co znaczy, że była oszukana????? nie była wodą , czy jak??? i kim jest ten
        przemysław b.???? czlowiekiem ???? ale odkrycie, synem swojego ojca ????
        normalny wynik prokreacyjnej roli małżeństwa. Jak ci się nie podobają to na
        nich nie patrz, ale nie zarzucaj tego, czego nie wiesz na pewno, bo jak sie
        mylisz, to krzywdzisz ich. a to sie nie godzi w dzisiejszym świecie
        ukierunkowanym na jednostkę ludzką.
    • Gość: nowy Urzędnicy dostali do picia wodę z mułem IP: *.4.udn.pl 23.06.07, 19:36
      No i dobrze im tak...
      • Gość: ania Re: Urzędnicy dostali do picia wodę z mułem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 00:22
        a tobie co zrobili? Szkoda zycia zeby czekać i obserwować, czy jakas rodzina ma
        kłopoty czy nie. Chyba że się ma jakies kompleksy wzgledem niej, ale z tym to
        trzeba iśc do lekarza i nie objawiac publicznie na forum swojej słabosci.
    • olias Urzędnicy dostali do picia wodę z mułem 24.06.07, 09:18
      "Na sezon jeden pracownik otrzymuje trzy zgrzewki, czyli 18 butelek wody"
      informuję tylko że pracownik ma prawo do napojów w ilościach NIEOGRANICZONYCH.
      Wprowadzanie takich śmiesznych limitów jest albo błędem dziennikarza albo
      złamaniem praw pracowniczych.
      No, PIP, odezwij się; za co twoi urzędnicy biorą pensje?
    • Gość: vv Zamuliło ich ? Nie. oni i tak nic nie gadali ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 15:59
      Urzędasy wystraszeni przez guru i tak nie wydawali ani decyzji ani dzwieków !
    • Gość: mak Urzędnicy dostali do picia wodę z mułem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 16:04
      Przecież juz w chwili uruchamiania i tuz po uruchomieniu tej rozlewni były
      ogromne problemy z czystością chemiczną tej wody. Sanepid przez kilka miesiecy
      nie dopuszczał do jej wprowadzenia do picia. Ale Błachutowie sa skuteczni.
      • Gość: ania Re: Urzędnicy dostali do picia wodę z mułem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 00:03
        nie rozumiem czemu jest tyle nienawiści do państwa B. przeciez w Kielcach jest
        o wiele więcej rodzinnych firm a o nich nic nie piszecie. Wam chyba po prostu
        przeszkadza, że oni żyją i oddychają. Piszecie, że są skuteczni. Cóz woda
        dostała atesty i weszła na rynek, czemu musi sie za tym od razu coś kryć.
        Spiskowa teoria dziejów?
        • Gość: jan Re: Urzędnicy dostali do picia wodę z mułem IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 25.06.07, 08:11
          nie odzywaj sie panna. Rodzina B. uruchomiła cie do obrony. Nie bądź żałosna i
          schowaj się. Każdy kto miał do czynienia z ta rodzinką ...nieźle dała im się we
          znaki.
          • Gość: ania Re: Urzędnicy dostali do picia wodę z mułem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 11:53
            sam jesteś załośny, w tej swojej zawiści, obczajasz się za jakimś janem, bo sie
            nie wiadomo czego boisz (pewnie jesteś pracownikiem), operujesz informacjami z
            plotek, bo kielce są od plotkowania dobre i wielka cholera toba ciska, ze ktoś
            ma cos... to jest zwykła kielceka zazdrośc, wstyd mi za ciebie
            • Gość: L. Re: Urzędnicy dostali do picia wodę z mułem IP: *.chello.pl 25.06.07, 19:03
              "niech się wstydzi ten co robi, nie ten co widzi". niech kazdy wstydzi sie za
              siebie, swoje słowa i zachowanie, moze tak bedzie najrozsadniej. chyba nikomu
              nie brakłoby powodu do wstydu, czasem moze tylko troche autorefleksji,
              krytycznego spojrzenia na samego siebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka